Τα 5 λάθη του Jurassic Park

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Τα 5 λάθη του Jurassic Park

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 16 Αύγ 2020, 02:10

Ζενίθεδρος έγραψε:
15 Αύγ 2020, 23:24
Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Ο τυραννόσαυρος δεν πρέπει να είχε και παρά πολλά φτερά. Κανένα τσουλούφι ίσως. Έχουν βρεθεί απολιθωμένα τμήματα της επιδερμίδας του.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Αύγ 2020, 02:25

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
16 Αύγ 2020, 02:10
Ζενίθεδρος έγραψε:
15 Αύγ 2020, 23:24
Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Ο τυραννόσαυρος δεν πρέπει να είχε και παρά πολλά φτερά. Κανένα τσουλούφι ίσως. Έχουν βρεθεί απολιθωμένα τμήματα της επιδερμίδας του.
Η κυρίαρχη αντίληψη είναι πως οι ανήλικοι ήταν καλυμμένοι με φτερά, τα οποία αραίωναν με την ενηλικίωση και έμεναν σε συγκεκριμένα σημεία. Ίσως είχε τσουλούφι και χαίτη και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και στην ταρσοκνημική άρθρωση.

Το άρθρο για το ομαδικό κυνήγι είναι για τον πούτσο τελείως. Παραδέχεται ότι για το εξεταζόμενο είδος ράπτορα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αμφιβολίες ότι κυνηγούσε θηράματα πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος από τον εαυτό του ούτε ότι ήταν θηρευτής και όχι πτωματοφάγος. Και το επιχείρημα ενάντια στο ότι αυτό το κατάφερνε με ομαδικό κυνήγι είναι ότι... τα πουλιά και οι κροκόδειλοι δεν συνεργάζονται συστηματικά στο κυνήγι.

Σόρι, αλλά αυτό δεν είναι επιστημονική λογική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 16 Αύγ 2020, 02:27

Δεν χρειαζονταν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω για να κυνηγούν ομαδικά;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Αύγ 2020, 02:39

Αν μπορούν έντομα και αραχνοειδή να το κάνουν, θα μπορούσαν χαλαρά και οι δεινόσαυροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών