Ο τυραννόσαυρος δεν πρέπει να είχε και παρά πολλά φτερά. Κανένα τσουλούφι ίσως. Έχουν βρεθεί απολιθωμένα τμήματα της επιδερμίδας του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 23:24Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Τα 5 λάθη του Jurassic Park
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Λίνο Βεντούρα
Re: Τα 5 λάθη του Jurassic Park
- hellegennes
Η κυρίαρχη αντίληψη είναι πως οι ανήλικοι ήταν καλυμμένοι με φτερά, τα οποία αραίωναν με την ενηλικίωση και έμεναν σε συγκεκριμένα σημεία. Ίσως είχε τσουλούφι και χαίτη και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και στην ταρσοκνημική άρθρωση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Αύγ 2020, 02:10Ο τυραννόσαυρος δεν πρέπει να είχε και παρά πολλά φτερά. Κανένα τσουλούφι ίσως. Έχουν βρεθεί απολιθωμένα τμήματα της επιδερμίδας του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 23:24Εγώ πάντως όταν διάβασα πως ο πολλά βαρύς, σούπερ μάτσο, ο 3 Α σερνικο, βασιλικός τυραννόσαυρος TRex, είχε χρωματιστά φτερά και πούπουλα σαν τον Ανδρέα Νομικό, γκρεμίστηκαν όλα μέσα μου.
Το άρθρο για το ομαδικό κυνήγι είναι για τον πούτσο τελείως. Παραδέχεται ότι για το εξεταζόμενο είδος ράπτορα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αμφιβολίες ότι κυνηγούσε θηράματα πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος από τον εαυτό του ούτε ότι ήταν θηρευτής και όχι πτωματοφάγος. Και το επιχείρημα ενάντια στο ότι αυτό το κατάφερνε με ομαδικό κυνήγι είναι ότι... τα πουλιά και οι κροκόδειλοι δεν συνεργάζονται συστηματικά στο κυνήγι.
Σόρι, αλλά αυτό δεν είναι επιστημονική λογική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν χρειαζονταν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω για να κυνηγούν ομαδικά;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Αν μπορούν έντομα και αραχνοειδή να το κάνουν, θα μπορούσαν χαλαρά και οι δεινόσαυροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφραγίζει το «Allou! Fun Park»εν μέσω εορταστικής περιόδου ο δήμαρχος Ρέντη
από georgebi » 21 Δεκ 2024, 18:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 16:17
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Απρ 2025, 20:41