Δώστε το Αιγαίο και καθαρίσατε...
Re: Δώστε το Αιγαίο και καθαρίσατε...
Και στην τελικη το θεμα δεν ειναι ποιος θα νικησει σε πιθανο επεισοδιο η συρραξη αλλα αν αυτη θα γινει. Και για να το δουμε αυτο πρεπει να δουμε τα κινητρα και τις δυνατοτητες που εχει και πιστευει οτι εχει ο καθε παικτης. Ε, εκει υπαρχει διαφορα στο ισοζυγιο ισχυς - τι να κανουμε. Δεν ειναι οι Τουρκοι καθικια ή πολεμοχαρεις μλκς που προκαλουν συνεχεια στο αιγαιο. Το κανουν γιατι μπορουν και τους παιρνει με εναν τροπο που δεν τους επαιρνε πχ το 1960 οταν οι δυο οικονομιες ειχαν το ιδιο μεγεθος. Αλλα παρα την χαοτικη διαφορα στο ισοζυγιο ισχυως η Ελλαδα επιμενει να εχει τις ιδιες απαιτησεις με πριν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γραμμένη την ορθοδοξία και το Βυζάντιο.Μπίζνες με αγωγούς και πετρέλαια κάνουν.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:52Βρε Φον, η Τουρκία, για πολλούς από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι σημαντική γεωγραφική (+τον πληθυσμό) χώρα για τις μεγάλαι δυνάμεις, πες οτι τα σπάνε μαζί της και τα βρίσκουν μαζί σου, ως τί θα τα βρούνε μαζί σου, ως Κληρονόμο του Ορθόδοξου Βυζαντίου και απέναντι θα έχουν και την Ορθόδοξη Ρωσία? Αν θες να πεις οτι θα τα σπάσουν με την Τουρκία και θα κάνουν μπίζνες με εμάς αναβαπτίζοντάς μας "λαιτ ορθόδοξους" και θα ρίξουν και στην αγκάλη μας τους αλεβήδες Τούρκους ως το 1/3 που θα βγει από τις κατακόμβες, να το συζητήσουμε σαν πιθανότητα το θέμα αλλά προσωπικά δεν θα το χειροκροτήσω ως νίκη.
(υπάρχουν και άλλα σενάρια βέβαια, τώρα εγώ εδώ πχ εξετάζω ένα)
Θέλω να πω, οτι πετάς ένα ψεκασμενιές κει πέρα αλλά μια συλλογιστική ολοκληρωμένη, μη ψεκασμένη, και συ δε βάζεις
- metaxoskolikas
Προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτά που λέγονται ότι θα πάρουμε την Πόλη χωρίς να ρίξουμε τουφεκιά, χωρίς να σκοτωθεί ένας Έλληνας, χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε ελληνική προσπάθεια. Εντάσσεται στην κατηγορία που προανέφερα και στην οποία ανήκεις και εσύ.fonfon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:53Προς το παρόν οι ψεκασμένοι που λένε ότι χανόμαστε είναι οι ίδιοι που λένε ότι θα πάρουμε την Πόλη γιατί το λένε οι προφητείες.Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου....metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:50[Το η Τουρκία καταρρέει πάλι είναι για αυτούς που φοβούνται να συγχρονιστούν στην πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουν, και γι' αυτό φτιάχνουν μία άλλη, επίπλαστη πραγματικότητα που τους βολεύει περισσότερο.
Εν προκειμένω λοιπόν ο Έλληνας φτιάχνει μία επίπλαστη πραγματικότητα σύμφωνα με την οποία η Τουρκία έχει τα μαύρα της τα χάλια, και ο ίδιος αρκεί να περιμένει στην πολυθρόνα του βλέποντας (το τουρκικό) Survivor για να πάρει πίσω την Πόλη.
Το να ελπίζεις ότι κάποτε θα πάρεις την Πόλη, αλλά με τις δικές σου προσπάθειες για να πάει καλύτερα η χώρα δεν είναι κακό, αν και ανεδαφικό.
Το να αγαπάς τη χώρα σου, να θέλεις να της προσφέρεις και να μη σκέφτεσαι μόνο τον εαυτούλη σου, για να διατηρήσει τα σύνορα και την ισχύ της είναι και πάλι θετικό.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ιδεολοηψίες που πηγάζουν από την πασοκονοοτροπία του νεοέλληνα, η οποία έχει αποδειχθεί καταστροφική.
Όσο περισσότερο ριζώνει, τόσο το χειρότερο για τη χώρα (και για τους κατοίκους της).
Γιατί, είπα εγώ οτι αναγκαστικά κανείς ή κάποιοι από αυτούς εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή και μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων?fonfon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:56Γραμμένη την ορθοδοξία και το Βυζάντιο.Μπίζνες με αγωγούς και πετρέλαια κάνουν.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:52Βρε Φον, η Τουρκία, για πολλούς από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι σημαντική γεωγραφική (+τον πληθυσμό) χώρα για τις μεγάλαι δυνάμεις, πες οτι τα σπάνε μαζί της και τα βρίσκουν μαζί σου, ως τί θα τα βρούνε μαζί σου, ως Κληρονόμο του Ορθόδοξου Βυζαντίου και απέναντι θα έχουν και την Ορθόδοξη Ρωσία? Αν θες να πεις οτι θα τα σπάσουν με την Τουρκία και θα κάνουν μπίζνες με εμάς αναβαπτίζοντάς μας "λαιτ ορθόδοξους" και θα ρίξουν και στην αγκάλη μας τους αλεβήδες Τούρκους ως το 1/3 που θα βγει από τις κατακόμβες, να το συζητήσουμε σαν πιθανότητα το θέμα αλλά προσωπικά δεν θα το χειροκροτήσω ως νίκη.
Θέλω να πω, οτι πετάς ένα ψεκασμενιές κει πέρα αλλά μια συλλογιστική ολοκληρωμένη, μη ψεκασμένη, και συ δε βάζεις
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Και όχι μόνον. Γενικώς, για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις η ελίτ της Τουρκίας έχει την ελίτ της Ελλάδας για πρωϊνο διαίτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο παραθέτω εδώ γιατί μεσολάβησαν πολλά ποστ για να απαντήσω μονολεκτικά:
fonfon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:53Προς το παρόν οι ψεκασμένοι που λένε ότι χανόμαστε είναι οι ίδιοι που λένε ότι θα πάρουμε την Πόλη γιατί το λένε οι προφητείες.Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου....metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:50[Το η Τουρκία καταρρέει πάλι είναι για αυτούς που φοβούνται να συγχρονιστούν στην πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουν, και γι' αυτό φτιάχνουν μία άλλη, επίπλαστη πραγματικότητα που τους βολεύει περισσότερο.
Εν προκειμένω λοιπόν ο Έλληνας φτιάχνει μία επίπλαστη πραγματικότητα σύμφωνα με την οποία η Τουρκία έχει τα μαύρα της τα χάλια, και ο ίδιος αρκεί να περιμένει στην πολυθρόνα του βλέποντας (το τουρκικό) Survivor για να πάρει πίσω την Πόλη.
Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:52Βρε Φον, η Τουρκία, για πολλούς από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι σημαντική γεωγραφική (+τον πληθυσμό) περιοχή και χώρα για τις μεγάλαι δυνάμεις, πες οτι τα σπάνε μαζί της και τα βρίσκουν μαζί σου, ως τί θα τα βρούνε μαζί σου, ως Κληρονόμο του Ορθόδοξου Βυζαντίου και απέναντι θα έχουν και την Ορθόδοξη Ρωσία? Αν θες να πεις οτι θα τα σπάσουν με την Τουρκία και θα κάνουν μπίζνες με εμάς αναβαπτίζοντάς μας "λαιτ ορθόδοξους" και θα ρίξουν και στην αγκάλη μας τους αλεβήδες Τούρκους ως το 1/3 που θα βγει από τις κατακόμβες, να το συζητήσουμε σαν πιθανότητα το θέμα αλλά προσωπικά δεν θα το χειροκροτήσω ως νίκη.
Δεν ασπάζεσαι αυτά που λέγονται ότι θα πάρουμε την Πόλη χωρίς ντουφεκιά αλλά θα την πάρουμε.Όχι Γιάννης,Γιαννάκης.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:57Προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτά που λέγονται ότι θα πάρουμε την Πόλη χωρίς να ρίξουμε τουφεκιά, χωρίς να σκοτωθεί ένας Έλληνας, χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε ελληνική προσπάθεια. Εντάσσεται στην κατηγορία που προανέφερα και στην οποία ανήκεις και εσύ.
Το να ελπίζεις ότι κάποτε θα πάρεις την Πόλη, αλλά με τις δικές σου προσπάθειες για να πάει καλύτερα η χώρα δεν είναι κακό, αν και ανεδαφικό.
Το να αγαπάς τη χώρα σου, να θέλεις να της προσφέρεις και να μη σκέφτεσαι μόνο τον εαυτούλη σου, για να διατηρήσει τα σύνορα και την ισχύ της είναι και πάλι θετικό.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ιδεολοηψίες που πηγάζουν από την πασοκονοοτροπία του νεοέλληνα, η οποία έχει αποδειχθεί καταστροφική.
Όσο περισσότερο ριζώνει, τόσο το χειρότερο για τη χώρα (και για τους κατοίκους της).
Που ανήκω εγώ;Που έγραψα ότι ελπίζω ότι θα πάρουμε την Πόλη;
Το μόνο που έγραψα είναι ότι απαντάω σε αυτούς που κράζουν ότι χανόμαστε,αυτού που γράφουν για καφέδες κτλ.Το οποίο είναι μια χαρά πολιτική σπέκουλα για συγκεκριμένο ακροατήριο.Τα οποία επίσης είναι ιδεοληψίες συγκεκριμένου ακροατηρίου.
Για αρχή σβήσε προφητείες,Βυζάντια,ορθοδοξίες,γέροντες.Θα είναι μια καλή αρχή για να δεις τι συμβαίνει σήμερα.Η σκέψη σου μονίμως γυρίζει γύρω από αυτά.Ο υπόλοιπος κόσμος δεν γύριζει γύρω από αυτά.
Ξαναγυρνάμε στην αρχή του νήματος.Μην το πιάσουμε από την αρχή.
Αυτό που σου είπα παραπάνω.Στους αγωγούς και στα πετρέλαια μπορείς να βάλεις στρατιωτικές βάσεις,εξάπλωση ΝΑΤΟ-δύσης και περιορισμό Ρωσίας.Αν την δουλειά δεν την κάνει η Τουρκία,θα την κάνει η Ελλάδα.Αν δεν την κάνει η Ελλάδα,θα την κάνει κάποιος άλλος.
Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν διάφορες μεταβλητές.
Μα δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω?
Ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που μου λες εσύ.
Καμιά προφητεία δεν λαμβάνω υπόψιν εδώ πέρα, ή μάλλον λαμβάνω υπόψιν μου και το τί μπορεί να κυκλοφορεί ή να πλασάρεται ως προφητεία ή αν υπάρχουν (οι οποιεσδήποτε) προφητείες από ποιούς μπορεί να χρησιμοποιηθούν και πώς.
Αν εννοείς τα θεολογικά γενικότερα, ναι σε αυτά πάντα γυρνά η σκέψη μου κι εκτός από την προσωπική μου ζωή που τα λαμβάνω υποψιν ως πιστή, βλέπω και τα θεολογικά ως εργαλείο πολιτικό.
- Ηράκλειτος
- †
Αφήνω εδώ αυτό.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:29...Καθόλου για φούντο
Η πτώση της λίρας όπως φάνηκε ήταν ελέγξιμη
Πάρτε το απόφαση η τουρκία ευημερεί...
(Κάντε ταξινόμηση κατά yield).
God.exe is missing. Universe will restart.
Για το τελευταίο που λες, οκ, δεν διαφωνώ
Ειδικά συμφωνώ εκεί που λες οτι είτε ο ένας είτε ο άλλος, κάποιος θα την κάνει την δουλειά
Ειδικά συμφωνώ εκεί που λες οτι είτε ο ένας είτε ο άλλος, κάποιος θα την κάνει την δουλειά
Προσωπικά τι κάνεις είναι δικό σου θέμα και δεν θέλω να ασχοληθώ.Δεν με ενδιαφέρει.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:18Μα δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω?
Καμιά προφητεία δεν λαμβάνω υπόψιν εδώ πέρα, ή μάλλον λαμβάνω υπόψιν μου και το τί μπορεί να κυκλοφορεί ή να πλασάρεται ως προφητεία ή αν υπάρχουν (οι οποιεσδήποτε) προφητείες από ποιούς μπορεί να χρησιμοποιηθούν και πώς.
Αν εννοείς τα θεολογικά γενικότερα, ναι σε αυτά πάντα γυρνά η σκέψη μου κι εκτός από την προσωπική μου ζωή που τα λαμβάνω υποψιν ως πιστή, βλέπω και τα θεολογικά ως εργαλείο πολιτικό.
Οι προφητείες σαν πολιτική χρησιμοποιούνται από ακροδεξιούς.Οι οποίοι ακροδεξιοί είναι οι ίδιοι που λένε συνέχεια ότι μας πήραν το Αιγαίο,θα μας φάνε,θα μας κάνουν.Από την μια θα μας φάνε και από την άλλη θα τους φάμε.Πως θα γίνει αυτό έλα ντε.Βασικά ένας τέτοιος πολιτικός λόγος,πολιτική σπέκουλα,γίνεται για ψήφους.Το ίδιο αντίστοιχα γίνεται και από απέναντι.Θα πάρουμε τα νησιά,θα κάνουμε έτσι αλλιώς.
Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τον Ερντογάν ότι είναι δοτικός με την Ελλάδα και ο Ερντογάν τους λέει ότι αυτοί έχασαν τον πόλεμο από την Ελλάδα και πρόσφεραν πολλά το 1922.
Έχουν φτάσει οι ακροδεξιοί να είναι πιο ρωσόφιλοι από τους κομμουνιστές.Καθόλου τυχαίο αφού ο ρώσος εξάγει πλέον ακροδεξία.Εξού και οι προφητείες και τα βυζάντια.Βέβαια οι ρώσοι τα βρίσκουν με σέρβους,σκοπιανούς.Εκεί έχουμε κάτι θέματα.Οι μεταβλητές που λέγαμε.
Κατά τα άλλα σε επίπεδο ηγετών οι προφητείες κτλ είναι άχρηστες.Τα βασικά είπαμε που τους ενδιαφέρουν.Από εκεί και πέρα υπάρχουν μεταβλητές.
H Toυρκια εκανε leverage για να αναπτυξει την οικονομια της και εκαμε overheat με τον πληθωρισμο να ανεβαινει και αναγκαστικα το παρεμβατικο της κεντρικης τραπεζας να ακολουθει.Ο Eρντο εκαμε προωρες για να προλαβει να αποφυγει να ανεβασει τα επιτοκια. Αυτο ομως δεν αναιρει αυτο που εγραψα για τη διαφορα στο μεγεθος των δυο οικονομιων.Ηράκλειτος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:20Αφήνω εδώ αυτό.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:29...Καθόλου για φούντο
Η πτώση της λίρας όπως φάνηκε ήταν ελέγξιμη
Πάρτε το απόφαση η τουρκία ευημερεί...
(Κάντε ταξινόμηση κατά yield).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η αλήθεια είναι ότι τελευταία ο γιο βγάζει την καταπιεσμένη πατριωτική πλευρά του η οποία ήταν πάντα φανερή σε εμάς που την υπονομεύαμε ότι παραμόνευε σε λανθάνουσα όσο και να προσπαθούσε να την ντύσει με αντικειμενικότητα και γουόναμπι φιλοεβραϊσμό. Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζομαι αλλά δεν μπορώ και να μην πω ένα μεγάλο Εύ-γε.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από όλα αυτά που μου γράφεις όμως ανακατεμένα και από αυτά που σου απαντώ θες να μου πεις πού βλέπεις ψεκασμενιές (αν όχι σε εμένα, οκ, στων υπόλοιπων τα γραπτά και ποιό τέλος πάντων είναι το δικό σου πιθανότερο σενάριο βάσει του οποίου κρινεις τα υπόλοιπα ψεκασμενιά?)fonfon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:29Προσωπικά τι κάνεις είναι δικό σου θέμα και δεν θέλω να ασχοληθώ.Δεν με ενδιαφέρει. το είπα επειδή τοποθέτησες το θεολογικό πλαίσιο, των προφητειών και σου απάντησα πολύ συγκεκριμένα όπως σου απάντησα παραπάνω, σαφώς και μπορεί να μην σε ενδιαφέρει κατα τα λοιπα, οκΣουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:18Μα δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω?
Οι προφητείες σαν πολιτική χρησιμοποιούνται από ακροδεξιούς. και όχι μόνο, και όχι μόνο από τοπικές πολιτικές δυναμεις, έχει πάρει το μάτι μου πως οι ΗΠΑ έχουν ολόκληρο τμήμα στις Υπηρεσίες που ασχολούνται με θέματα θρησκειολογικού ενδιαφέροντος να το πούμε, και θα μου έκανε και εντύπωση να μην είχαν..Οι οποίοι ακροδεξιοί είναι οι ίδιοι που λένε συνέχεια ότι μας πήραν το Αιγαίο,θα μας φάνε,θα μας κάνουν.Από την μια θα μας φάνε και από την άλλη θα τους φάμε.Πως θα γίνει αυτό έλα ντε.Βασικά ένας τέτοιος πολιτικός λόγος,πολιτική σπέκουλα,γίνεται για ψήφους.Το ίδιο αντίστοιχα γίνεται και από απέναντι.Θα πάρουμε τα νησιά,θα κάνουμε έτσι αλλιώς. δεν διαφωνώ γενικότερα για τις διάφορες σπεκουλες, τουαντίων, ούτε πα να πει οτι ο Γιόχι ας πούμε που απάντησε στο νήμα του συγκεριμένου νηματοθέτη και "βλέπει" κι εκεινος πόλεμο ειναι της ίδιας κομματικής πλευράς με τον νηματοθέτη
Οι ακροδεξιοί κατηγορούν τον Ερντογάν ότι είναι δοτικός με την Ελλάδα και ο Ερντογάν τους λέει ότι αυτοί έχασαν τον πόλεμο από την Ελλάδα και πρόσφεραν πολλά το 1922.
Έχουν φτάσει οι ακροδεξιοί να είναι πιο ρωσόφιλοι από τους κομμουνιστές Σωστά, όλοι λέμε οτι παίζεται τρελό παιχνίδι και κανείς δεν μπορει να βγάλει και 100% άκρη για το τί παίζεται, δεν ξέρω αν έχεις βγάλει εσύ άκρη, οκ.Καθόλου τυχαίο αφού ο ρώσος εξάγει πλέον ακροδεξία.Εξού και οι προφητείες και τα βυζάντια.Βέβαια οι ρώσοι τα βρίσκουν με σέρβους,σκοπιανούς.Εκεί έχουμε κάτι θέματα. Πολύ πολύ σωστά, αυτό είναι χοτ σημείο και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, ένα από αυτά οτι για τον μπαμπούλα του πανσλαβισμού θα πρέπει ίσως να κάνουμε και υποχωρήσεις απέναντι σε άλλα θέματα ή ας πούμε για παράδειγμα να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Β.Μακεδονία με κρυφή ατζέντα και συνεννόηση με κάποια μεγάλη δύναμη να τα προσαρτήσουμε μεθαύριο ως Ελληνική Μακεδονία-βέβαια σε ποιό Κράτος είναι ένα θεματάκι πάλι, το ελληνικό, της ανεξάρτητης μακεδονίας, δεν ξέρω- αλλά βέβαια υπάρχουν και άλλες υποθεσεις και παρατηρήσεις εξίσου σοβαρές, μια λεω εδώ Οι μεταβλητές που λέγαμε.
Κατά τα άλλα σε επίπεδο ηγετών οι προφητείες κτλ είναι άχρηστες είπαμε, δεν κοβουμε το κεφάλι μας δω μέσα οτι αναγκαστικά ο Πάιατ πχ ή ο ΠΟύτιν πχ κατα την επίσκεψη στο Άγιο Όρος είδανε το φως το αληθινό (μπορεί και να μπορεί και όχι μπορεί).Τα βασικά είπαμε που τους ενδιαφέρουν.Από εκεί και πέρα υπάρχουν μεταβλητές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 06 Ιούλ 2018, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:31Ο Καραγκιόζης Ευρωπαίος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:26
είμαστε ένα κράτος χωρίς υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.
Αρκεί.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δώστε εναντίον των πειραμάτων σε ζώα
από Εκτωρ » 29 Σεπ 2023, 12:22 » σε Ζώα & άνθρωπος - 0 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
29 Σεπ 2023, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δώστε 20% στο ΚΚΕ και η ΝΔ, δε θα βγάλει ούτε ένα 6μηνο !!!
από Frappezitis » 24 Μάιος 2023, 23:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Μάιος 2023, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονομική συμβουλή, δώστε τα φώτα σας!
από masterridley » 05 Ιούλ 2023, 23:45 » σε Οικονομία - 2 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
05 Ιούλ 2023, 23:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νοva ή Cosmote για κινητό? Data & ΗΠΑ. Δώστε τα φώτα σας!
από freak » 03 Οκτ 2024, 21:03 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
03 Οκτ 2024, 21:03
-