Γιατί οι έμμεσοι φόροι είναι δίκαιοι.
Γιατί οι έμμεσοι φόροι είναι δίκαιοι.
Οι έμμεσοι φόροι, δηλαδή ο Φ.Π.Α έχουν απείχηση σε όλον τον πληθυσμό ακόμα και αν πρόκειται για λαθραίους ή αλλιώς λαθροέποικους. Ολοι όσοι βρίσκονται στη χώρα πληρώνουν τον ίδιο φόρο για να πιούν μια Amstel. Αν θέλεις μάλιστα να μην σε φορολογούνε μπορείς απλά να μη πίνεις μπύρες. Ενω τον φόρο εισοδήματος δεν τον γλιτώνεις έτσι.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- unholydiver
Re: Γιατί οι έμμεσοι φόροι είναι δίκαιοι.

υ.γ Έκανα 10 λεπτά να καταφέρω να πάω μπουσουλώντας στη τουαλέτα (τέτοια οσφυαλγία -γ@μώ τις 5 κοίλες μου- είχα να πάθω χρόνια) για να μην χεστώ απάνω μου και κάθομαι και διαβάζω μ@λακίες ξημερώματα.

Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 

Απλό είναι ρε συ. Εχεις την επιλογή να μην καταναλώσεις. Γίνεσαι και υπέρμαχος του μινιμαλισμού.unholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 06:39Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Ένας που με το ζόρι καλύπτει τις ανάγκες του με π.χ 500€ ο ΦΠΑ τον σκίζει, ενώ κάποιος με εισόδημα 3.000€ στα @@ του για τον ΦΠΑ.
υ.γ Έκανα 10 λεπτά να καταφέρω να πάω μπουσουλώντας στη τουαλέτα (τέτοια οσφυαλγία -γ@μώ τις 5 κοίλες μου- είχα να πάθω χρόνια) για να μην χεστώ απάνω μου και κάθομαι και διαβάζω μ@λακίες ξημερώματα.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
όλο μαλακίες
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- unholydiver

Και εδώ βλέπουμε την εξέλιξη του πρώην καταναλωτή που επέλεξε αντί να καταναλώνει ρεύμα, τηλέφωνο, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρούχα, τέχνες, φαγητό κτλ. , να αρκείται να βόσκει χορτάρια και ελαιόφυλλα....
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πως αισθάνονται, απάντησαν με τη μινιμαλιστική φράση " Μπέεεεεεεεεεεεεεεεε".
υ.γ Ένας από τους παραπάνω μινιμαλιστές ήθελε να επιστρέψει στις παλιές κακές συνήθειες και αναγκάστηκα να τον βάλω στη λαδόκολλα

Είχες και στο χωριό σου ρεύμα και περίθαλψη; Με ποιόν τρόπο αποδεικνύεις οτι σου αξίζουν αυτά;unholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 11:44
Και εδώ βλέπουμε την εξέλιξη του πρώην καταναλωτή που επέλεξε αντί να καταναλώνει ρεύμα, τηλέφωνο, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρούχα, τέχνες, φαγητό κτλ. , να αρκείται να βόσκει χορτάρια και ελαιόφυλλα....
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πως αισθάνονται, απάντησαν με τη μινιμαλιστική φράση " Μπέεεεεεεεεεεεεεεεε".
υ.γ Ένας από τους παραπάνω μινιμαλιστές ήθελε να επιστρέψει στις παλιές κακές συνήθειες και αναγκάστηκα να τον βάλω στη λαδόκολλα
- unholydiver

- EKPLIKTIKOS
Δεν καταναλώνουν το ιδιο. Ο ΦΠΑ μπορεί να εχει διαφοροποιησεις βάσει του είδους του προϊόντος. Αυτος με τα 3000 θα θέλει να τα ξοδέψει, να αγοράσει αυτοκίνητα, κινητα κ τετοια. Στηρίζω κριτικα νηματοθετηunholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 06:39Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Ένας που με το ζόρι καλύπτει τις ανάγκες του με π.χ 500€ ο ΦΠΑ τον σκίζει, ενώ κάποιος με εισόδημα 3.000€ στα @@ του για τον ΦΠΑ.
Θα μου απαντήσεις ω ρε στουρνάρ;unholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 12:26
Αφιερωμένο εξαιρετικάhttps://www.youtube.com/watch?v=baAaidzTZ-M
Aυτό θα είχε νόημα αν είχαν χαμηλό φπα τα είδη πρώτης ανάγκης και στα υπόλοιπα να ανέβαινε το φπα βάσει του κόστους του προϊόντος, από μία τιμή και πάνω. Ισχύει και για κινητά, αυτοκίνητα κλπEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 12:39Δεν καταναλώνουν το ιδιο. Ο ΦΠΑ μπορεί να εχει διαφοροποιησεις βάσει του είδους του προϊόντος. Αυτος με τα 3000 θα θέλει να τα ξοδέψει, να αγοράσει αυτοκίνητα, κινητα κ τετοια. Στηρίζω κριτικα νηματοθετηunholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 06:39Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Ένας που με το ζόρι καλύπτει τις ανάγκες του με π.χ 500€ ο ΦΠΑ τον σκίζει, ενώ κάποιος με εισόδημα 3.000€ στα @@ του για τον ΦΠΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τότε θα πρέπει τα βασικά προϊόντα να μην έχουν καν ΦΠΑ και τα υπόλοιπα, τα είδη πολυτελείας να έχουν ΦΠΑ 40%. !EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 12:39Δεν καταναλώνουν το ιδιο. Ο ΦΠΑ μπορεί να εχει διαφοροποιησεις βάσει του είδους του προϊόντος. Αυτος με τα 3000 θα θέλει να τα ξοδέψει, να αγοράσει αυτοκίνητα, κινητα κ τετοια. Στηρίζω κριτικα νηματοθετηunholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 06:39Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Ένας που με το ζόρι καλύπτει τις ανάγκες του με π.χ 500€ ο ΦΠΑ τον σκίζει, ενώ κάποιος με εισόδημα 3.000€ στα @@ του για τον ΦΠΑ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- EKPLIKTIKOS
Ναι, κατα τη γνωμη μου βασικα αγαθα δε θα πρεπει να εχουν, ή να έχουν πολυ πολυ χαμηλο. Οταν θες να κάνεις τη μεγαλη ζωη, αυτο ειναι κατι που σου επιτρέπει η ιδια η σύσταση της κοινωνιας. Κ μετα ειναι και τα ζητήματα περιβάλλοντος. Χεστηκα πατόκορφα που θες να πας τη γκομενα σου διακοπες στο Παρισι, αυτο καταστρέφει το περιβάλλον μου, πληρωνε λοιπον. 1500 ευρώ εισιτήριο ρε μουνι, να στρωσεις χαρακτήρα.

Γιατί στα αρχίδια του; Αν παίρνει έξι φορές περισσότερα πράγματα πληρώνει και έξι φορές περισσότερο ΦΠΑ. Και αν δεν τα παίρνει δεν υπάρχει κάποια πρακτική διαφορά στο πώς ζει. ΟΚ μαζεύει λεφτά αλλά όταν κάποια στιγμή τα ξοδέψει πάλι ΦΠΑ θα πληρώσει για αυτά.unholydiver έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 06:39Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Ένας που με το ζόρι καλύπτει τις ανάγκες του με π.χ 500€ ο ΦΠΑ τον σκίζει, ενώ κάποιος με εισόδημα 3.000€ στα @@ του για τον ΦΠΑ.
- unholydiver
Ντεν ξέρω παλλουκάρι μου. Όνταν ήρθαν απού τ' πόλιν στου χωριόμ αποούλα είχεν...... Τώραν να σου αποδείξων γιατί αξίζουμεν και εμείς οι χουριάτες να απολαμβάνουμεν τα καλά και τα κακά του πουλιτισμού, απάντησιν ντεν έχω ......

Εσύ γιατί τα αξίζεις?????????????????

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση 13 δις Αναβαλλόμενοι φόροι τραπεζών
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Δεκ 2024, 18:22 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Δεκ 2024, 15:54
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
01 Φεβ 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Φόροι αξίας 58,8 δισ. ευρώ έχουν χαριστεί στους servicers το διάστημα 2016 - 2022
από Kauldron » 02 Απρ 2025, 00:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
03 Απρ 2025, 07:26
-