Jolly Roger έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:18αυτό που θα πάνε τα αυγά μπουζού για κάτι μάσκες αλλά δεν πήγανε για το Λουκμάν είναι λίγο φάση φοροδιαφυγής Αλ Καπόνε, ε;

Jolly Roger έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:18αυτό που θα πάνε τα αυγά μπουζού για κάτι μάσκες αλλά δεν πήγανε για το Λουκμάν είναι λίγο φάση φοροδιαφυγής Αλ Καπόνε, ε;
Μόνο δέκα; Μή σου πω και εκατό για να είμαστε μέσα. Βάλε καλύτερα πεντακόσιες φορές Ιταλία να γίνει splatter το πράγμα.
Εσύ βάλε μάσκα, ΤΩΡΑ και άσε τα πολλά ποστ
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΚΟ.
Αν αμφισβητείς τη μάσκα στο μυαλό σου αλλά δεν κάνεις δημόσια ποστ και δεν κυκλοφορείς σε δημόσιους χώρους δεν υπάρχει θέμα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.Planis έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 15:15ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΚΟ.
Αφού τελειώσαμε με τις φωνές, ας κάνουμε και μία νηφάλια τοποθέτηση. Καταλαβαίνω ότι οι κρατούντες και οι της δικαιοσύνης έχουν τους λόγους τους να επιβάλλουν τέτοιου είδους απαγορεύσεις και να απειλούν με αυτόφωρο, αλλά ο σταυροφορικός ζήλος ο οποίος έχει πιάσει πολλούς απλούς ανθρώπους για ένα μέτρο του οποίου η πραγματική χρησιμότητα δεν έχει καν αποδειχθεί και αμφισβητείται από πολλούς σοβαρούς επιστήμονες αλλά εμμέσως και από αυτούς οι οποίοι το εισηγήθηκαν (βλέπε Σύψας), προσωπικά μού είναι ακατανόητος. Ουσιαστικά, μπορώ να το εξηγήσω μόνο στο ότι βγαίνουν στην επιφάνεια τα πατερναλιστικά ένστικτα πολλών οι οποίοι αυτοχρήζονται υπερασπιστές της δημόσια υγείας. Εξ ου και η στάση του ΚΚΕ του οποίου οι οπαδοί -προφανώς έχοντας πάρει γραμμή από το κόμμα- είναι βασιλικώτεροι του βασιλέως στο θέμα του φίμωτρου.
KANE AYTO ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΤΩΡΑ!
ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ
Προσωπικά σου είναι ακατανόητος αλλά υποθέτω ότι ουδείς από τους "απλούς" ανθρώπους μπορεί να αποδείξει με στιβαρά στοιχεία ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ανεπίστρεπτες συνέπειες χωρίς αυστηρά μέτρα και φυσικά ούτε να πάρει την ευθύνη αν προκύψει κάτι τέτοιο.Planis έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 15:15ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΚΟ.
Αφού τελειώσαμε με τις φωνές, ας κάνουμε και μία νηφάλια τοποθέτηση. Καταλαβαίνω ότι οι κρατούντες και οι της δικαιοσύνης έχουν τους λόγους τους να επιβάλλουν τέτοιου είδους απαγορεύσεις και να απειλούν με αυτόφωρο, αλλά ο σταυροφορικός ζήλος ο οποίος έχει πιάσει πολλούς απλούς ανθρώπους για ένα μέτρο του οποίου η πραγματική χρησιμότητα δεν έχει καν αποδειχθεί και αμφισβητείται από πολλούς σοβαρούς επιστήμονες αλλά εμμέσως και από αυτούς οι οποίοι το εισηγήθηκαν (βλέπε Σύψας), προσωπικά μού είναι ακατανόητος. Ουσιαστικά, μπορώ να το εξηγήσω μόνο στο ότι βγαίνουν στην επιφάνεια τα πατερναλιστικά ένστικτα πολλών οι οποίοι αυτοχρίζονται υπερασπιστές της δημόσια υγείας. Εξ ου και η στάση του ΚΚΕ του οποίου οι οπαδοί -προφανώς έχοντας πάρει γραμμή από το κόμμα- είναι βασιλικώτεροι του βασιλέως στο θέμα του φίμωτρου.
Να σου πω βρε γατούλη, αν θεωρείς ότι τα οργισμένα παιδιά που επιχειρούν καταλήψεις στα σχολεία είναι φυσικά ή βαμμένα αυγά, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Jolly Roger έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:58ε ναι γιατί είναι κάτι εντελώς άσχετο το ψεκασμενοκίνημα με τα αυγά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:55Εγώ γιατί να μπω;Jolly Roger έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:46
όχι μπες στη θέση του Λαγού μόνο. Να μαχαιρώνεις είκοσι χρόνια κόσμο ή να εκπορνεύεις γυναίκες και να μην έχεις κάνει μια μέρα φυλακή, και να κινδυνεύεις με ένα χρόνο μπουζού επειδή δε βάζεις μια μάσκα. Ε να μη σου φταίνε οι οβριοί μετά;
Εσύ έχεις το κληρονομικό ιδεολογικό χάρισμα. Όποιον θυμάσαι, χαίρεσαι και μπαίνεις.
αχ, τι σου κάνει αυτό το "αναπόδραστον" γατούλα μου.
τα ίδια τα παιδιά; φυσικά και όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 16:50Να σου πω βρε γατούλη, αν θεωρείς ότι τα οργισμένα παιδιά που επιχειρούν καταλήψεις είναι φυσικά ή βαμμένα αυγά, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Jolly Roger έγραψε: ↑22 Σεπ 2020, 14:58ε ναι γιατί είναι κάτι εντελώς άσχετο το ψεκασμενοκίνημα με τα αυγά.
αχ, τι σου κάνει αυτό το "αναπόδραστον" γατούλα μου.
Είναι;
Ή κάπου σου χαλάει η ομελέτα;