Ρατσιστικό γλυκό;
ΚΩΚ Ή ΕΚΛΑΙΡ;
- hellegennes
Re: ΚΩΚ Ή ΕΚΛΑΙΡ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ετσι λεγεται ρε
προκειται για κωκ το οποιο ομως κεντρικα εχει σοκολατα αντι για κρεμα και μπονους αυτα τα τριμματα που φαινονται στην φωτογραφια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- hellegennes
Ντροπή. Η ΑΤΕΝ το κατήργησε το Αραπάκι. Πότε θα καταργήσουμε κι εμείς αυτές τις ρατσιστικές αντιλήψεις όπου το χρώμα μοιάζει για νέγρου και η τρούφα από πάνω συμβολίζει τα σγουρά μαλλιά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΕΤΣΙdna replication έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 14:54απόλα τα υλικά έχουμε πλέον απαιτήσεις, δε ζούμε στη δεκαετία του 90 που έριχναν οτι λιπαρή υλη και σκόνη έβρισκαν μαζί με ζάχαρη για να φτιάξουν γλυκισματα.Planis έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 14:18Ο κανόνας είναι ότι όταν ένα ζαχαροπλαστείο κάνει υπερβολικά γλυκά τα γλυκά του, το κάνει κυρίως για να καλύψει την κακή ποιότητα των υλικών. Νομίζω ότι δύο υλικά αποτελούν τη λύδια λίθο για την ποιότητα ενός ζαχαροπλαστείου: τα αυγά και το βούτυρο. Όταν τα αυγά είναι της τελευταίας ποιότητας και χρησιμοποιούνται μαργαρίνες, τότε κανένα γλυκό δεν θα είναι αξιόλογο.
Θέλουμε γάλα γνησιο Κουκάκη, και κρεμα γαλάκτος και βούτυρο αγελαδινό, θέλουμε αυγά ελευθέρας, θέλουμε αλευρι ποιότητος και κακό πληρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άσχετο, γιατί το γάλα Κουκάκη είναι όντως τόσο καλύτερο ποιοτικά;
- hellegennes
Είπε το άτομο που εκθείαζε τις σοκολάτες των Mast Brothers, που πουλούσαν σοκολάτες των 5-10 ευρώ, που τις έφτιαχναν λιώνοντας κακής ποιότητας σοκολάτες του εμπορίου των 0,50 ευρώ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 15:51ΕΤΣΙdna replication έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 14:54απόλα τα υλικά έχουμε πλέον απαιτήσεις, δε ζούμε στη δεκαετία του 90 που έριχναν οτι λιπαρή υλη και σκόνη έβρισκαν μαζί με ζάχαρη για να φτιάξουν γλυκισματα.Planis έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 14:18Ο κανόνας είναι ότι όταν ένα ζαχαροπλαστείο κάνει υπερβολικά γλυκά τα γλυκά του, το κάνει κυρίως για να καλύψει την κακή ποιότητα των υλικών. Νομίζω ότι δύο υλικά αποτελούν τη λύδια λίθο για την ποιότητα ενός ζαχαροπλαστείου: τα αυγά και το βούτυρο. Όταν τα αυγά είναι της τελευταίας ποιότητας και χρησιμοποιούνται μαργαρίνες, τότε κανένα γλυκό δεν θα είναι αξιόλογο.
Θέλουμε γάλα γνησιο Κουκάκη, και κρεμα γαλάκτος και βούτυρο αγελαδινό, θέλουμε αυγά ελευθέρας, θέλουμε αλευρι ποιότητος και κακό πληρες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τύπε εσύ τρως γλυκά άμα λάχει δικέ μου ή σου χαλάνε το ιματζ και έτσι;
Εκλαίρ, μόνο όταν είναι ολόφρεσκο όμως.
Όταν μπαγιατέψει σκληραίνει η ζύμη και δεν παλεύεται, πας να δαγκώσεις και αντί να κοπεί ζουλιέται και ξεχειλίζει η κρέμα από τα πλάγια σαν ψωλόχυμα.
Όταν μπαγιατέψει σκληραίνει η ζύμη και δεν παλεύεται, πας να δαγκώσεις και αντί να κοπεί ζουλιέται και ξεχειλίζει η κρέμα από τα πλάγια σαν ψωλόχυμα.
Δεν γνωρίζω αν είναι όντως ποιοτικά ανώτερο πάντως γευστικά τα σπάει, ακόμη πιο συχνά παίρνω γιαούρτι Κουκάκη, γενικά έχουνε γαμάτα προϊόντα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.