Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 13:39

nemo έγραψε:
12 Οκτ 2020, 13:02
Η άλλη ή ο άλλος δεν δικαιολογουνται να λένε αυτές τις πίπες μετά απο τόσα χρόνια στα φόρα
όπου έχουν εξηγηθεί σχεδόν τα πάντα
και συ διαλεξε στρατοπεδο... γιατί μας έχει ζαλίσει με τις στροφές σου ή με τους μπουμπυς ή με τον τραμπ
Στρατόπεδο διαλέγουν τα φαντάρια, εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος με σκέψη, και κάθε φορά εκφράζω την εκτίμησή μου. Για πίπες δεν ξέρω, ξέρω πως ο Μιχαλολιάκος ήταν επαγγελματίας ρουφιάνος, και ξέρω πως η Χ.Α. είχε αδερφάκι στην ΕλΑσ. Κι αυτό δεν το ξέρω εγώ μόνο, αλλά όλος ο κόσμος. Επίσης να πούμε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής παίζουν με τη Νέα Δημοκρατία, κλπ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:21

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 13:39
ξέρω πως ο Μιχαλολιάκος ήταν επαγγελματίας ρουφιάνος, και ξέρω πως η Χ.Α. είχε αδερφάκι στην ΕλΑσ.
Τέτοια μούσια, σαν αυτά που πιστεύεις απο τους αριστεροπαπατζήδες δημοσιογράφους, ούτε ο Λένιν δεν έλεγε.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:23

«Συμπηρωματική» δράστη στην «απονομή διοκαιοσύνης» που διεξάγει το «συνταγματικό τόξο».
Αναρχοτρομοκράτες... Χτύπησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου Τρύφωνα Μπουγά! Συνελήφθη σχετιζόμενος με τον «Επαναστατικό Αγώνα»!

Οκτωβρίου 12, 2020

Εικόνα

Αναρχοτρομοκράτες «Την έπεσαν» αργά τη νύχτα στο σπίτι του Τρύφωνα Μπούγα στο Παλαιό Φάληρο. Του έσπασαν το αυτοκίνητο έριξαν μπογιές στο σπίτι και έγραψαν συνθήματα, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες...

Έπιασαν έναν από τους 5 που προφανώς εκτέλεσαν την επίθεση και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμημα Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε επάνω του σύνεργα που παρέπεμπαν στην επίθεση, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η μαχανή του...

Πρόκειται για "διακεκριμένο" στέλεχος του "γνωστού χώρου". εμπλεκόμενο με τον "Επαναστατικό Αγώνα", οποίος έχει συλληφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, για ληστείες σε τράπεζες προς ανεφοδιασμό του "επαναστατικού ταμείου"...

Η σύνδεση του με τον "Επαναστατικό αγώνα" προκύπτει από στοιχεία που βρέθηκαν σε βάρος του, αλλά και από το γεγονός ότι βρισκόταν μαζί με τον Μαζιώτη όταν σκοτώθηκε στην Δάφνη ο Λάμπρος Φούντας.

Εικόνα

https://www.stoxos.gr/2020/10/blog-post_641.html

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 14:30

Golden Age έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:21
Τέτοια μούσια, σαν αυτά που πιστεύεις απο τους αριστεροπαπατζήδες δημοσιογράφους, ούτε ο Λένιν δεν έλεγε.
Συμπτωματικά πάντα βγαίνω αληθινός.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:31

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:30
Golden Age έγραψε:
Σε κανα σοβιετικό καθεστώς, μπορεί, στην πργαμτικότητα όχι. Χαρακτήρισες "επαγγελματία ρουφιάνο" έναν άνθρωπο που πολεμήθηκε απο το σύστημα όσο κανένας. Αυτό είναι απόιδειξη της εξωφρενικότητας της εξωπραγματικής αντίληψής σου.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 14:36

Golden Age έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:31
Σε κανα σοβιετικό καθεστώς, μπορεί, στην πργαμτικότητα όχι. Χαρακτήρισες "επαγγελματία ρουφιάνο" έναν άνθρωπο που πολεμήθηκε απο το σύστημα όσο κανένας. Αυτό είναι απόιδειξη της εξωφρενικότητας της εξωπραγματικής αντίληψής σου.
Πολύ πριν ο Βορίδης σχεδιάσει νομικά στη Ν.Δ. την τακτική της κατηγορίας για εγκληματική οργάνωση, είχα δώσει εγώ πρώτος την ιδέα, και μάλιστα την είχα γράψει κι εδώ. Μη με πας κόντρα τώρα, αφού ξέρεις που με κόβει.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:39

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:36
Golden Age έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:31
Πολύ πριν ο Βορίδης σχεδιάσει νομικά στη Ν.Δ. την τακτική της κατηγορίας για εγκληματική οργάνωση, είχα δώσει εγώ πρώτος την ιδέα, και μάλιστα την είχα γράψει κι εδώ. Μη με πας κόντρα τώρα, αφού ξέρεις που με κόβει.
Ποια ιδέα; Αυτό ήταν προπαγάνδα της ακροαριστεράς (απο εκεί επιρρεάστηκες κι εσύ). :)

Αυτούς αντέγραψε ο Βορίδης.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 12 Οκτ 2020, 14:39

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:30
Golden Age έγραψε:
ας πούμε ότι ήταν ρουφιάνος για χάρη της συζήτησης και γιατί όχι μπορεί και να είναι και αλήθεια
ελεύθερα πνεύματα είμαστε Ρουφιάνος σημαίνει καταδότης
ξέρεις καμιά περίπτωση που κατέδωσε και πήγε κάποιος φυλακή;στην τελική πόσους αντιφασίστες έβαλε στην φυλακή;
αν δεν βρεις κανένα σημαίνει ότι λες για να λες σαν τον μπούμπη :102:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 14:41

nemo έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:39
ας πούμε ότι ήταν ρουφιάνος για χάρη της συζήτησης και γιατί όχι μπορεί και να είναι και αλήθεια
ξέρεις καμιά περίπτωση που κατέδωσε και πήγε κάποιος φυλακή;στην τελική πόσους αντιφασίστες έβαλε στην φυλακή;
αν δεν βρεις κανένα σημαίνει ότι λες για να λες σαν τον μπούμπη
Είχε μισθολόγιο από την Κ.Υ.Π. ή Ε.Υ.Π.;
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 14:42

Golden Age έγραψε:
Ποια ιδέα; Αυτό ήταν προπαγάνδα της ακροαριστεράς (απο εκεί επιρρεάστηκες κι εσύ). :)

Εγώ δεν επηρεάζομαι, αλλά επηρεάζω.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 12 Οκτ 2020, 14:42

Giorgos έγραψε:
09 Οκτ 2020, 15:20
Σέλευκας έγραψε:
08 Οκτ 2020, 17:19
Ολη η Αφρική είναι χαρούμενη για την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου.
Τιποτα δε μας σταματά την Αθήνα θα πάρουμε με τον τσαμπουκά
Εχμ...δεν θέλω να σε τρομαξω αλλά το 95% των μεταναστών στην Ελλάδα είναι απο την Ασία (Αραβικές χώρες, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ινδία). Οι μετανάστες από Αφρική (π.χ Αντετοκουμπο) είναι ζήτημα αν είναι το 2-3%.
ουσιώδης διαφορά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:43

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:42
Golden Age έγραψε:

Εγώ δεν επηρεάζομαι, αλλά επηρεάζω.
Βρε μέχρι στον ύπνο σου σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο Κουτσούμπας.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Οκτ 2020, 14:44

Cavaliere έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:41
nemo έγραψε:
αν δεν βρεις κανένα σημαίνει ότι λες για να λες σαν τον μπούμπη
Είχε μισθολόγιο από την Κ.Υ.Π. ή Ε.Υ.Π.;
Όχι

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 12 Οκτ 2020, 14:45

Golden Age έγραψε:
12 Οκτ 2020, 14:43
Βρε μέχρι στον ύπνο σου σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο Κουτσούμπας.
Μαλακία είπες, διαβάζεις εδώ πως τουλάχιστον στα 25% των θέσεων του ΚΚΕ διαφωνώ. Εγώ κάνω στρατηγικές επιλογές στην Πολιτική, δεν είμαι κουνιάδος, να πιστεύω σε φαντάσματα.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών