Στρατόπεδο διαλέγουν τα φαντάρια, εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος με σκέψη, και κάθε φορά εκφράζω την εκτίμησή μου. Για πίπες δεν ξέρω, ξέρω πως ο Μιχαλολιάκος ήταν επαγγελματίας ρουφιάνος, και ξέρω πως η Χ.Α. είχε αδερφάκι στην ΕλΑσ. Κι αυτό δεν το ξέρω εγώ μόνο, αλλά όλος ο κόσμος. Επίσης να πούμε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής παίζουν με τη Νέα Δημοκρατία, κλπ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
- Golden Age
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
«Συμπηρωματική» δράστη στην «απονομή διοκαιοσύνης» που διεξάγει το «συνταγματικό τόξο».
Αναρχοτρομοκράτες... Χτύπησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου Τρύφωνα Μπουγά! Συνελήφθη σχετιζόμενος με τον «Επαναστατικό Αγώνα»!
Οκτωβρίου 12, 2020
Αναρχοτρομοκράτες «Την έπεσαν» αργά τη νύχτα στο σπίτι του Τρύφωνα Μπούγα στο Παλαιό Φάληρο. Του έσπασαν το αυτοκίνητο έριξαν μπογιές στο σπίτι και έγραψαν συνθήματα, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες...
Έπιασαν έναν από τους 5 που προφανώς εκτέλεσαν την επίθεση και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμημα Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε επάνω του σύνεργα που παρέπεμπαν στην επίθεση, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η μαχανή του...
Πρόκειται για "διακεκριμένο" στέλεχος του "γνωστού χώρου". εμπλεκόμενο με τον "Επαναστατικό Αγώνα", οποίος έχει συλληφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, για ληστείες σε τράπεζες προς ανεφοδιασμό του "επαναστατικού ταμείου"...
Η σύνδεση του με τον "Επαναστατικό αγώνα" προκύπτει από στοιχεία που βρέθηκαν σε βάρος του, αλλά και από το γεγονός ότι βρισκόταν μαζί με τον Μαζιώτη όταν σκοτώθηκε στην Δάφνη ο Λάμπρος Φούντας.
https://www.stoxos.gr/2020/10/blog-post_641.html
Συμπτωματικά πάντα βγαίνω αληθινός.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:21Τέτοια μούσια, σαν αυτά που πιστεύεις απο τους αριστεροπαπατζήδες δημοσιογράφους, ούτε ο Λένιν δεν έλεγε.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Σε κανα σοβιετικό καθεστώς, μπορεί, στην πργαμτικότητα όχι. Χαρακτήρισες "επαγγελματία ρουφιάνο" έναν άνθρωπο που πολεμήθηκε απο το σύστημα όσο κανένας. Αυτό είναι απόιδειξη της εξωφρενικότητας της εξωπραγματικής αντίληψής σου.Cavaliere έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:30Συμπτωματικά πάντα βγαίνω αληθινός.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:21Τέτοια μούσια, σαν αυτά που πιστεύεις απο τους αριστεροπαπατζήδες δημοσιογράφους, ούτε ο Λένιν δεν έλεγε.
Πολύ πριν ο Βορίδης σχεδιάσει νομικά στη Ν.Δ. την τακτική της κατηγορίας για εγκληματική οργάνωση, είχα δώσει εγώ πρώτος την ιδέα, και μάλιστα την είχα γράψει κι εδώ. Μη με πας κόντρα τώρα, αφού ξέρεις που με κόβει.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:31Σε κανα σοβιετικό καθεστώς, μπορεί, στην πργαμτικότητα όχι. Χαρακτήρισες "επαγγελματία ρουφιάνο" έναν άνθρωπο που πολεμήθηκε απο το σύστημα όσο κανένας. Αυτό είναι απόιδειξη της εξωφρενικότητας της εξωπραγματικής αντίληψής σου.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Ποια ιδέα; Αυτό ήταν προπαγάνδα της ακροαριστεράς (απο εκεί επιρρεάστηκες κι εσύ).Cavaliere έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:36Πολύ πριν ο Βορίδης σχεδιάσει νομικά στη Ν.Δ. την τακτική της κατηγορίας για εγκληματική οργάνωση, είχα δώσει εγώ πρώτος την ιδέα, και μάλιστα την είχα γράψει κι εδώ. Μη με πας κόντρα τώρα, αφού ξέρεις που με κόβει.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:31Σε κανα σοβιετικό καθεστώς, μπορεί, στην πργαμτικότητα όχι. Χαρακτήρισες "επαγγελματία ρουφιάνο" έναν άνθρωπο που πολεμήθηκε απο το σύστημα όσο κανένας. Αυτό είναι απόιδειξη της εξωφρενικότητας της εξωπραγματικής αντίληψής σου.

Αυτούς αντέγραψε ο Βορίδης.
ας πούμε ότι ήταν ρουφιάνος για χάρη της συζήτησης και γιατί όχι μπορεί και να είναι και αλήθειαCavaliere έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:30Συμπτωματικά πάντα βγαίνω αληθινός.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:21Τέτοια μούσια, σαν αυτά που πιστεύεις απο τους αριστεροπαπατζήδες δημοσιογράφους, ούτε ο Λένιν δεν έλεγε.
ελεύθερα πνεύματα είμαστε Ρουφιάνος σημαίνει καταδότης
ξέρεις καμιά περίπτωση που κατέδωσε και πήγε κάποιος φυλακή;στην τελική πόσους αντιφασίστες έβαλε στην φυλακή;
αν δεν βρεις κανένα σημαίνει ότι λες για να λες σαν τον μπούμπη

Είχε μισθολόγιο από την Κ.Υ.Π. ή Ε.Υ.Π.;nemo έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:39ας πούμε ότι ήταν ρουφιάνος για χάρη της συζήτησης και γιατί όχι μπορεί και να είναι και αλήθεια
ξέρεις καμιά περίπτωση που κατέδωσε και πήγε κάποιος φυλακή;στην τελική πόσους αντιφασίστες έβαλε στην φυλακή;
Ordem e Progresso.
Εγώ δεν επηρεάζομαι, αλλά επηρεάζω.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:39Ποια ιδέα; Αυτό ήταν προπαγάνδα της ακροαριστεράς (απο εκεί επιρρεάστηκες κι εσύ).
Ordem e Progresso.
ουσιώδης διαφορά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Golden Age
Βρε μέχρι στον ύπνο σου σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο Κουτσούμπας.Cavaliere έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:42Εγώ δεν επηρεάζομαι, αλλά επηρεάζω.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:39Ποια ιδέα; Αυτό ήταν προπαγάνδα της ακροαριστεράς (απο εκεί επιρρεάστηκες κι εσύ).
- Golden Age
ΌχιCavaliere έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:41Είχε μισθολόγιο από την Κ.Υ.Π. ή Ε.Υ.Π.;nemo έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:39ας πούμε ότι ήταν ρουφιάνος για χάρη της συζήτησης και γιατί όχι μπορεί και να είναι και αλήθεια
Μαλακία είπες, διαβάζεις εδώ πως τουλάχιστον στα 25% των θέσεων του ΚΚΕ διαφωνώ. Εγώ κάνω στρατηγικές επιλογές στην Πολιτική, δεν είμαι κουνιάδος, να πιστεύω σε φαντάσματα.Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:43Βρε μέχρι στον ύπνο σου σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο Κουτσούμπας.
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ολοκληρώθηκε η δίκη για τις φωτιές στο Μάτι
από Unique » 29 Απρ 2024, 09:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μάιος 2024, 11:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκράφιτι από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Colour Youth
από southern » 27 Μαρ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
30 Μαρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 43363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Μάιος 2023, 00:16
-