Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 2196
- Εγγραφή: 24 Σεπ 2019, 15:07
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Διαβάζω καλά; 30-35 ευρώ το άτομο;
Δηλαδή, προ της κρίσης και της πανδημίας, πόσο πήγαινε το μαλλί;
Ας είναι σημειωμένο ότι ποτέ στη ζωή μου (και δεν είμαι και μικρός) δεν πλησίασα σε τάχα μου γκουρμέ μαγαζιά (από τότε που άρχισαν να γίνονται μόδα περί το 1985-1990, κάτι Σπονδές και δε συμμαζεύεται) και ποτέ δεν πλήρωσα σε μαγαζί εν γένει πάνω από 15-20 ευρώ.
Μη "μασάτε" όπου νάναι σε ληστές με δύο χέρια
Δηλαδή, προ της κρίσης και της πανδημίας, πόσο πήγαινε το μαλλί;
Ας είναι σημειωμένο ότι ποτέ στη ζωή μου (και δεν είμαι και μικρός) δεν πλησίασα σε τάχα μου γκουρμέ μαγαζιά (από τότε που άρχισαν να γίνονται μόδα περί το 1985-1990, κάτι Σπονδές και δε συμμαζεύεται) και ποτέ δεν πλήρωσα σε μαγαζί εν γένει πάνω από 15-20 ευρώ.
Μη "μασάτε" όπου νάναι σε ληστές με δύο χέρια
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Εκεί πάμε αλλού, πρέπει να βρίσκεις καλής ποιότητας συκώτια κότας και δεν ειναι εύκολο. Πάντως στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω δεί να ξεφορτώνουν προμήθειες και τα ξηρά ζυμαρικά τους ειναι De Cecco, που για μαγαζί εστίασης είναι στα πλας.
30-35 με δυο μπουκάλια εμφιαλωμένο που ήταν παραπάνω απο το 25% του συνόλου. Χωρίς αλκοολ πας στα 25 ταβάνι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 12:11Διαβάζω καλά; 30-35 ευρώ το άτομο;
Δηλαδή, προ της κρίσης και της πανδημίας, πόσο πήγαινε το μαλλί;
Ας είναι σημειωμένο ότι ποτέ στη ζωή μου (και δεν είμαι και μικρός) δεν πλησίασα σε τάχα μου γκουρμέ μαγαζιά (από τότε που άρχισαν να γίνονται μόδα περί το 1985-1990, κάτι Σπονδές και δε συμμαζεύεται) και ποτέ δεν πλήρωσα σε μαγαζί εν γένει πάνω από 15-20 ευρώ.
Μη "μασάτε" όπου νάναι σε ληστές με δύο χέρια
Καμία σχέση με τη Σπονδή, εκεί πληρώνεις 150 το άτομο με ένα οικονομικό κρασί, εντελώς άλλη κουζίνα αλλά και φιλοσοφία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ναι έχω πάει, για εμένα είναι πρώτο αυτο με το Bruno και μετά το Maltagliati
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12551
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Il trovatore στο παλαιο φαληρο λοιπον αυτη την παρασκευη
Χώρος-ατμόσφαιρα 9/10
ευκολη προσβαση, ανετο παρκαρισμα, σωστα φωτισμενος χωρος
το μονο κομματι που καπως για μενα χανει ποντους ηταν οτι το τραπεζι ηταν καπως μικρο για 4 ατομα
θα προτιμουσα ενα ξυλινο καπως μεγαλυτερο αν και δεν ειναι deal breaker το συγκεκριμενο
Εξυπηρέτηση 7/10
το μονο που με χαλασε ειναι αυτο που αναφερθηκε ηδη οτι τα φαγητα δεν ηρθαν ταυτοχρονα
ειδικα το γεγονος οτι το σπαγγετι που ζητησα ηρθε τελευταιο απο ολα - ποσο χρονο κανει να βρασουν μακαρονια?
Ποιότητα φαγητού 9/10
δοκιμασα το καρπατσιο που ηταν σουπερ
το σπαγγετι με την καυτερη σαλτσα ηταν θεικο - και ζεστα τα μακαρονια και πολυ καυτερη η σαλτσα μιας και εχω προτιμηση στα καυτερα
το 10/10 χανεται επειδη αν αυτη η πιτσα πλασαρεται σαν καυτερη τοτε οι ιταλοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει καυτερο - πραγμα που αναιρεσε η σαλτσα του σπαγγετι που ηταν οντως καυτερη
το κρασι που ηπιαμε εξαιρετικο
Value for money 8/10
με 2 μπουκαλια κρασι τα 35 ευρω το ατομο για αυτου του τυπου το μαγαζι δεν ειναι πολλα
αν θα ξαναπηγαινα? αν ειναι καποιος θιασωτης του ιταλικου συνισταται ανεπιφυλακτα οπως και το Da Bruno που εχουμε επισκεφθει παλιοτερα
αν και τα εβγαλα αλλου τα σπασμενα
Χώρος-ατμόσφαιρα 9/10
ευκολη προσβαση, ανετο παρκαρισμα, σωστα φωτισμενος χωρος
το μονο κομματι που καπως για μενα χανει ποντους ηταν οτι το τραπεζι ηταν καπως μικρο για 4 ατομα
θα προτιμουσα ενα ξυλινο καπως μεγαλυτερο αν και δεν ειναι deal breaker το συγκεκριμενο
Εξυπηρέτηση 7/10
το μονο που με χαλασε ειναι αυτο που αναφερθηκε ηδη οτι τα φαγητα δεν ηρθαν ταυτοχρονα
ειδικα το γεγονος οτι το σπαγγετι που ζητησα ηρθε τελευταιο απο ολα - ποσο χρονο κανει να βρασουν μακαρονια?
Ποιότητα φαγητού 9/10
δοκιμασα το καρπατσιο που ηταν σουπερ
το σπαγγετι με την καυτερη σαλτσα ηταν θεικο - και ζεστα τα μακαρονια και πολυ καυτερη η σαλτσα μιας και εχω προτιμηση στα καυτερα
το 10/10 χανεται επειδη αν αυτη η πιτσα πλασαρεται σαν καυτερη τοτε οι ιταλοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει καυτερο - πραγμα που αναιρεσε η σαλτσα του σπαγγετι που ηταν οντως καυτερη
το κρασι που ηπιαμε εξαιρετικο
Value for money 8/10
με 2 μπουκαλια κρασι τα 35 ευρω το ατομο για αυτου του τυπου το μαγαζι δεν ειναι πολλα
αν θα ξαναπηγαινα? αν ειναι καποιος θιασωτης του ιταλικου συνισταται ανεπιφυλακτα οπως και το Da Bruno που εχουμε επισκεφθει παλιοτερα
δεν ντρεπεσαι ρε αλητη τι μου θυμισες τωρα....
αν και τα εβγαλα αλλου τα σπασμενα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Και η δική μου κριτική για το Il Travatore στο Παλαιό Φάληρο.
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
Εύρεση πάρκινγκ σχετικά εύκολο, κάπως μακριά από το μαγαζί όμως.
Το μαγαζί είναι πολύ ωραίο και εσωτερικά και εξωτερικά. Καλές καρεκλίτσες για το ποπουδάκι μου, αλλά σχετικά μικρό τραπέζι...
Το καλύτερο είναι η άπλα όταν τρως στο εξωτερικό μέρος...
Εξυπηρέτηση 5/10
Από τους σερβιτόρους κανένα πρόβλημα, το αντίθετο ήταν απόλυτα οργανωμένοι και εκπαιδευμένοι, από την κουζίνα όμως...
Δεν είναι δυνατό να μου έρχεται το κυρίως πιάτο και των άλλων συνδαιτημόνων τα πιάτα να έρχονται με καθυστέρηση μπορεί και μισής ώρας!!!
Είχε κρυώσει το δικό μου όταν ήρθε και το τελευταίο πιάτο!!!
Ποιότητα φαγητού 7/10
- Σαλάτα με τομάτα, pesto γενοβας και Μπουράτα. Αυτό δεν ήταν σαλάτα, εκτός εάν είσαστε φίλοι του ανοικτού όρου σαλάτα. Το πιάτο όμως ήταν υπέροχο, τόσο στο μάτι όσο στη γεύση...
- Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με ρόκα, τριμμένο αμύγδαλο και παρμεζάνα. Υπέροχο!!!
- Pizza ντιαβολα με φρέσκιες γαρίδες. Πολύ καλή πίτσα, εάν εξαιρέσουμε ότι δεν ήταν καυτερή και το ότι ακόμα αναρωτιέμαι τι ρόλο βαρούσαν οι φρέσκιες γαρίδες...
Για κυρίως πήρα κοτολέτα με πατάτες φούρνου.
Περίμενα κάτι άλλο και όχι αυτό το πιάτο. Δείτε τη φωτογραφία - σας φαίνονται εσάς για πατάτες φούρνου; Επίσης ή κοτολέτα ήταν παρατηγανισμένη... Ναι μεν νόστιμα, αλλά πολύ αδιάφορο και μονότονο πιάτο...
Στο τέλος 3 γλυκά - κόλαση και τα τρία...
Value for money 5/10
35 ευρώ το άτομο;;; Και δεν μιλώ για το κρασί (το οποίο ήταν αρκετά καλό)...
Όλα ήταν υπερκοστολογημένα!!! Δεν είναι δυνατόν το κανόλι να κάνει 6 ευρώ!!! Η μερίδα μακαρόνια να κάνει 12 ευρώ;!;!;!
Μακαρόνια είναι το κέρατο μου!!!
Με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να ξαναπατήσω!!!
.
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
Εύρεση πάρκινγκ σχετικά εύκολο, κάπως μακριά από το μαγαζί όμως.
Το μαγαζί είναι πολύ ωραίο και εσωτερικά και εξωτερικά. Καλές καρεκλίτσες για το ποπουδάκι μου, αλλά σχετικά μικρό τραπέζι...
Το καλύτερο είναι η άπλα όταν τρως στο εξωτερικό μέρος...
Εξυπηρέτηση 5/10
Από τους σερβιτόρους κανένα πρόβλημα, το αντίθετο ήταν απόλυτα οργανωμένοι και εκπαιδευμένοι, από την κουζίνα όμως...
Δεν είναι δυνατό να μου έρχεται το κυρίως πιάτο και των άλλων συνδαιτημόνων τα πιάτα να έρχονται με καθυστέρηση μπορεί και μισής ώρας!!!
Είχε κρυώσει το δικό μου όταν ήρθε και το τελευταίο πιάτο!!!
Ποιότητα φαγητού 7/10
- Σαλάτα με τομάτα, pesto γενοβας και Μπουράτα. Αυτό δεν ήταν σαλάτα, εκτός εάν είσαστε φίλοι του ανοικτού όρου σαλάτα. Το πιάτο όμως ήταν υπέροχο, τόσο στο μάτι όσο στη γεύση...
- Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με ρόκα, τριμμένο αμύγδαλο και παρμεζάνα. Υπέροχο!!!
- Pizza ντιαβολα με φρέσκιες γαρίδες. Πολύ καλή πίτσα, εάν εξαιρέσουμε ότι δεν ήταν καυτερή και το ότι ακόμα αναρωτιέμαι τι ρόλο βαρούσαν οι φρέσκιες γαρίδες...
Για κυρίως πήρα κοτολέτα με πατάτες φούρνου.
Περίμενα κάτι άλλο και όχι αυτό το πιάτο. Δείτε τη φωτογραφία - σας φαίνονται εσάς για πατάτες φούρνου; Επίσης ή κοτολέτα ήταν παρατηγανισμένη... Ναι μεν νόστιμα, αλλά πολύ αδιάφορο και μονότονο πιάτο...
Στο τέλος 3 γλυκά - κόλαση και τα τρία...
Value for money 5/10
35 ευρώ το άτομο;;; Και δεν μιλώ για το κρασί (το οποίο ήταν αρκετά καλό)...
Όλα ήταν υπερκοστολογημένα!!! Δεν είναι δυνατόν το κανόλι να κάνει 6 ευρώ!!! Η μερίδα μακαρόνια να κάνει 12 ευρώ;!;!;!
Μακαρόνια είναι το κέρατο μου!!!
Με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να ξαναπατήσω!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Κάτσε να εξηγείς τώρα στους επαλιωτες πως να λύνουν διαφορική εξίσωση
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
OANNHSEA έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:39
Value for money 5/10
35 ευρώ το άτομο;;; Και δεν μιλώ για το κρασί (το οποίο ήταν αρκετά καλό)...
Όλα ήταν υπερκοστολογημένα!!! Δεν είναι δυνατόν το κανόλι να κάνει 6 ευρώ!!! Η μερίδα μακαρόνια να κάνει 12 ευρώ;!;!;!
Μακαρόνια είναι το κέρατο μου!!!
Με αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να ξαναπατήσω!!!
.
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Όταν πληρώνεις για φιλέτο μοσχάρι, φρέσκια γαρίδα, ααα ποιότητας ζυμαρικά, εισαγώμενο κρασί, γλυκά που απαιτούν κόστος υλικών και χρόνο μάγειρα 35€, είσαι βλάκας
Όταν πληρώνεις για χοιρινούς λαιμούς, κεφτέδες με κιμά ανάμεικτο, ξυδιάδες απο το πλαστικό, τζατζίκια του μάκρο, καρπουζοπέπονα 15-20 ευρώ, είσαι ξυπνιος.
Ρε φάτε κάτι γλυκούληδες που το παίζουν ξυπνητζήδες.
Όταν πληρώνεις για χοιρινούς λαιμούς, κεφτέδες με κιμά ανάμεικτο, ξυδιάδες απο το πλαστικό, τζατζίκια του μάκρο, καρπουζοπέπονα 15-20 ευρώ, είσαι ξυπνιος.
Ρε φάτε κάτι γλυκούληδες που το παίζουν ξυπνητζήδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Πρώτον, το φιλέτο μοσχαριού στην λιανική κάνει 10-12 ευρώ το κιλό. Πόσο μοσχάρι ήταν στο πιάτο; 100 γραμμάρια; Δηλαδή 1 ευρώ κόστος - άντε 1,5 με τα άλλα υλικά!!! Πόσο το πουλούσε είπαμε;;;Ερμής έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 16:18Όταν πληρώνεις για φιλέτο μοσχάρι, φρέσκια γαρίδα, ααα ποιότητας ζυμαρικά, εισαγώμενο κρασί, γλυκά που απαιτούν κόστος υλικών και χρόνο μάγειρα 35€, είσαι βλάκας
Όταν πληρώνεις για χοιρινούς λαιμούς, κεφτέδες με κιμά ανάμεικτο, ξυδιάδες απο το πλαστικό, τζατζίκια του μάκρο, καρπουζοπέπονα 15-20 ευρώ, είσαι ξυπνιος.
Ρε φάτε κάτι γλυκούληδες που το παίζουν ξυπνητζήδες.
Δεύτερον, όσο φρέσκα και να είναι τα μακαρόνια, δεν μπορεί να κάνουν 12 ευρώ η μερίδα!!! Το ζυμάρι το έχουν έτοιμο, το βάζουν στο μηχάνημα, σε ένα λεπτό έχουν τα μακαρόνια και το ρίχνουν σε νερό για μερικά λεπτά - πολύ λιγότερα από όσο θέλει το έτοιμο. Όσο χρόνο κάνει να βράσει, ο μάγειρας ετοιμάζει το υπόλοιπο πιάτο. Εάν είναι του εμπορίου, απλά τα ξαναζεσταίνεις για ένα λεπτό. Σε καμία περίπτωση λοιπόν ένα τόσο απλό πιάτο δεν κάνει 12 ευρώ!!!
Τρίτον, τα κανόλι παράγονται μαζικά (όπως τα υπόλοιπα γλυκά) σε τρίτο χρόνο, άρα το κοστολόγιο τους είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με την τιμή πώλησης τους...
Με λίγα λόγια πληρώσαμε τη θέση του καταστήματος - έχει καλό ενοίκιο - και το ότι είναι νέο και είναι της μόδας ως νέο...
ΥΓ
Και κάτι άλλο πολύ βασικό: δεν έχουν όλοι το μεγάλο πορτοφόλι. Εγώ έχω το ψώνιο του φαγητού και οικονομώ χρήματα για το σκοπό αυτό - άλλοι όμως;;; Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θα πάνε και θα δώσουν 12 ευρώ για μία μακαρονάδα και δη εν έτη 2020;;; Θα μου πεις ότι υπάρχουν και αυτοί που θα πήγαιναν γιατί το μαγαζί είναι μουράτο και μόνο, και ας μην είχαν χρήματα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Κάτσε να εξηγείς τώρα στους επαλιωτες πως να λύνουν διαφορική εξίσωση
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 20433
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ειλικρινά και ξέρεις ποσό λατρεύω την Ιταλική κουζίνα . Tα μακαρόνια φαίνονται τρισάθλια και τα 2 πιάτα, να μη σχολιάσω η κατσο ε Πέπε αν είχε 12 είναι ληστεία, δεν έχω δώσει πάνω από 6-7 στην Ιταλία για τη συγκεκριμένη, δεν έχει ακριβά υλικά. Και η Μπολονιεζε φαίνεται νιανια , σαν babyfood, αν κ 12 ευρώ για σωστή τα δίνεις πάσο.
Το κανολι φαίνεται τέλειο αλλά γιατί το έκοψαν; Ξενέρωσα.
Αυτό με την τρίλιζα οπτικά ιού.
Τα αλλά οπτικά φαίνονται τέλεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Κάτσε να εξηγείς τώρα στους επαλιωτες πως να λύνουν διαφορική εξίσωση
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Η μπολονεζ τους έπεσε από το πιάτο και την ξαναέβαλαν μέσα; Να έρθετε να σας φτιάξω εγώ μακαρονάδα μπολονεζ να τρελαθείτε.
Και κοροϊδεύετε τα δικά μου πιάτα
Και κοροϊδεύετε τα δικά μου πιάτα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα σας φαινόταν ένα υποφόρουμ με κριτικές;
από Εκτωρ » 22 Αύγ 2022, 23:20 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 0 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
22 Αύγ 2022, 23:20
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
24 Ιαν 2023, 22:21
-
-
Νέα δημοσίευση Μόνο 2% της ηλικιακης ομαδας 65+ έχει ψηφιακές γνώσεις στην Ελλαδα
από George_V » 27 Ιουν 2022, 16:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gewponos90
27 Ιουν 2022, 20:25
-