Κοίτα, αν το σκεφτείς όντως με λογική όταν θα ντυθούμε πιο ελαφρά, θα φοράμε κάποιο παλτό ή κάτι τέτοιο. Θα το βγάλουμε μέσα στο αυτοκίνητο ή το μαγαζί που θα έχει ζέστη.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν

Θα στρώσω το άλλο σκ. Μισώ το aircondition για θέρμανση αλλά αυτός ο παπαρας(διαχειριστής) δεν ανοίξει ακόμα τον λέβητα να μπορώ να βάλω το καλοριφέρ. Αλλά πραγματικά έχει κρύο.Και να φανταστείς δεν είμαι καμιά κρυουλιαρα και τέτοια αλλά έχει κρύο. Ίσως είναι και υγρασία. Αν είχα ένα τζάκι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υγρασία παίζει, έτσι κρυώνω στο γραφείο μου και θέλω να βάλω αφυγραντήρα. Ωραίο το τζάκι, αλλά θα μύριζες κάπνα αντί για σανέλ, ε δε λέει!!!
Τι λες που δεν λέει! Πετάς και κανένα λουκάνικο πάνω και μυρίζεις κάπνα και τσικνα, ποια Σανέλ τώρα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Μην κολλάτε συνέχεια με το σανέλ 5, καλό είναι να υπάρχει μια πληθώρα αρωμάτων και εναλλαγές των. Εξαιρετικό και το Eros versace. Η όσφρηση είναι όπως και οι υπόλοιπες αισθήσεις, δεν πρέπει να υπάγεται στην ρουτίνα του ενός αρώματος, να κάνετε και αλλαγές ενίοτε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Καλέ εννοείται αλλάζουμε. Eros Versace στα υπόψη, δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω Moschino Cheap n Chic, Angel (classic), Issey Miyake (yummy!!!), Chanel 5, ανά διαστήματα κολλάω με κάποιο αλλά γενικά αλλάζω σύμφωνα με τη διάθεση.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:04Μην κολλάτε συνέχεια με το σανέλ 5, καλό είναι να υπάρχει μια πληθώρα αρωμάτων και εναλλαγές των. Εξαιρετικό και το Eros versace. Η όσφρηση είναι όπως και οι υπόλοιπες αισθήσεις, δεν πρέπει να υπάγεται στην ρουτίνα του ενός αρώματος, να κάνετε και αλλαγές ενίοτε.
- Sid Vicious
Εύγε!stella έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:07Καλέ εννοείται αλλάζουμε. Eros Versace στα υπόψη, δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω Moschino Cheap n Chic, Angel (classic), Issey Miyake (yummy!!!), Chanel 5, ανά διαστήματα κολλάω με κάποιο αλλά γενικά αλλάζω σύμφωνα με τη διάθεση.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:04Μην κολλάτε συνέχεια με το σανέλ 5, καλό είναι να υπάρχει μια πληθώρα αρωμάτων και εναλλαγές των. Εξαιρετικό και το Eros versace. Η όσφρηση είναι όπως και οι υπόλοιπες αισθήσεις, δεν πρέπει να υπάγεται στην ρουτίνα του ενός αρώματος, να κάνετε και αλλαγές ενίοτε.
Σοβαρα τωρα ξερεις για τι πραμα μιλαει η απλα ετσι απαντας;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:08Εύγε!stella έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:07Καλέ εννοείται αλλάζουμε. Eros Versace στα υπόψη, δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω Moschino Cheap n Chic, Angel (classic), Issey Miyake (yummy!!!), Chanel 5, ανά διαστήματα κολλάω με κάποιο αλλά γενικά αλλάζω σύμφωνα με τη διάθεση.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:04
Μην κολλάτε συνέχεια με το σανέλ 5, καλό είναι να υπάρχει μια πληθώρα αρωμάτων και εναλλαγές των. Εξαιρετικό και το Eros versace. Η όσφρηση είναι όπως και οι υπόλοιπες αισθήσεις, δεν πρέπει να υπάγεται στην ρουτίνα του ενός αρώματος, να κάνετε και αλλαγές ενίοτε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
Εννοείται ξέρω, δίνω σημασία στα αρώματαGoBack έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 18:09Σοβαρα τωρα ξερεις για τι πραμα μιλαει η απλα ετσι απαντας;
- Καραμελίτσα
Ακόμα δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μπορεί να αντισταθεί και να μην το πει αυτό, τουλάχιστον μία φορά. Και να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον εαυτό του ότι είπε κάτι πνευματώδες.Naida έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 17:37Είναι συνηθισμένη απάντηση των αντρών αυτή;waldorf έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 17:30Kαι μετά απ`όλα αυτά τα απίθανα στους 17 βαθμούς () κατά πάσα πιθανότητα θα δεις την ίδια γυναίκα (όχι απαραίτητα την Νάιδα,αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο) να βγαίνει για βραδυνή έξοδο με μίνι ξεκάλτσωτη,κοιλίτσα έξω (
) μπουστάκι κι ένα ελαφρύ (ή και βαρύ) πανωφόρι που όμως δεν το φοράει ποτέ.
Τι να πεις;όταν έβαλα το aircondition εχθές να σπάσει λίγο, μου λέει "όταν φοράς την μπλούζα ανοιχτή ως την άβυσσο μπροστά-πίσω και έξω έχει 0 βαθμούς δεν κρυώνεις τότε ε;"
Z
- hellegennes
Η αλήθεια είναι ότι σε εμάς τους άντρες αρέσει να προσπαθούμε αν εκλογικεύσουμε την γυναικεία συμπεριφορά χωρίς να υπάρχει λόγος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
στηριζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι πνευματωδες. απλα λογικο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 19:32Ακόμα δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μπορεί να αντισταθεί και να μην το πει αυτό, τουλάχιστον μία φορά. Και να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον εαυτό του ότι είπε κάτι πνευματώδες.Naida έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 17:37Είναι συνηθισμένη απάντηση των αντρών αυτή;waldorf έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 17:30Kαι μετά απ`όλα αυτά τα απίθανα στους 17 βαθμούς () κατά πάσα πιθανότητα θα δεις την ίδια γυναίκα (όχι απαραίτητα την Νάιδα,αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο) να βγαίνει για βραδυνή έξοδο με μίνι ξεκάλτσωτη,κοιλίτσα έξω (
) μπουστάκι κι ένα ελαφρύ (ή και βαρύ) πανωφόρι που όμως δεν το φοράει ποτέ.
Τι να πεις;όταν έβαλα το aircondition εχθές να σπάσει λίγο, μου λέει "όταν φοράς την μπλούζα ανοιχτή ως την άβυσσο μπροστά-πίσω και έξω έχει 0 βαθμούς δεν κρυώνεις τότε ε;"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3826 Προβολές
-