ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
..μπορεί κάποιος να καταγγείλει ανώνυμα στο χαμόγελο του παιδιού για τυχόν κακοποίηση η παραμέληση κάποιου παιδιού ;
Αν ναι , έχει δικαίωμα ένας γονιός να κάνει μυνηση κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση σε αυτόν που έκανε την καταγγελία σε περίπτωση που η καταγγελία δεν ευσταθεί ;
Οι νομικής αυτής φύσεως απορίες μου δεν αφορούν εμένα και την οικογένειά μου ..
Αν ναι , έχει δικαίωμα ένας γονιός να κάνει μυνηση κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση σε αυτόν που έκανε την καταγγελία σε περίπτωση που η καταγγελία δεν ευσταθεί ;
Οι νομικής αυτής φύσεως απορίες μου δεν αφορούν εμένα και την οικογένειά μου ..
Re: ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Κατάλληλος να απαντήσει είναι ο Αρίστος, που τυγχάνει χορηγός στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Στο πρωτο σκέλος η απάντηση είναι θετική.
Για το δευτερο δεν ξερω, λογικά θα μπορεί
Για το δευτερο δεν ξερω, λογικά θα μπορεί
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Ας απαντήσει κάποιος νομικός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Λογικα θα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις αλλά δενπιρω να ξέρω ποιες είναι αυτες
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- EKPLIKTIKOS
Το χαμόγελο του παιδιού ειναι ιδιωτικός φορέας ή δημοσιος;
- Dwarven Blacksmith
Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Είναι σα να λες στην αστυνομία ότι μυρίζεις κάτι σάπιο από τον πάνω όροφο. Αν παέι η αστυνομία και δεν βρει πτώμα, λες να μπορεί ο από πάνω να σου κάνει μήνυση για συκοφαντία ως δολοφόνο; Όχι βέβαια, εσύ απλά είπες αυτό που μύρισες.

Μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση η ψευδή καταγγελία μπορεί να γίνει ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Είναι σα να λες στην αστυνομία ότι μυρίζεις κάτι σάπιο από τον πάνω όροφο. Αν παέι η αστυνομία και δεν βρει πτώμα, λες να μπορεί ο από πάνω να σου κάνει μήνυση για συκοφαντία ως δολοφόνο; Όχι βέβαια, εσύ απλά είπες αυτό που μύρισες.
-
Αν μπορούσε να γίνει δεν θα ειχε νοημα η ανώνυμη καταγγελίαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:40Μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση η ψευδή καταγγελία μπορεί να γίνει ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00
Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
- Rocco Siffredi
γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις κατευθειαν;
ναι, μπορει να γινει και μυνηση επειδη εκλασες στο ασανσερ, δεν υπαρχει κανενας περιορισμος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:40Μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση η ψευδή καταγγελία μπορεί να γίνει ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00
τι αποτελεσμα θα φερει αυτη η μυνηση, δεν μπορει να απαντηθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άρα , μπορούμε να συκοφαντησουμε κάποιον με ανώνυμη καταγγελία , η οποία εάν αποδειχθεί αστήρικτη , δεν θα μπορούν να μας κάνουν μήνυση.
Στο Χαμόγελο του Παιδιού μπορεί να γίνει αγωγή γιατί προωθεί τέτοιες ανώνυμες κατηγορίες ;
-
Λογικα θα μπορει να γινει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση αλλα για να εχει τυχη, θα πρεπει αυτος που την κανει να μπορει να αποδειξει οτι υπαρχει νομικη βαση.
Εννοω να μπορει να αποδειξει οτι υπηρχε κινητρο για να γινει ψευδης καταγγελια.
Pearson Specter Litt Daje
Εννοω να μπορει να αποδειξει οτι υπηρχε κινητρο για να γινει ψευδης καταγγελια.
Pearson Specter Litt Daje
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού
από mitsokollias » 27 Ιαν 2025, 23:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 242 Απαντήσεις
- 4775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 16:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιον θα προτιμούσατε για γκουβερνάντα του παιδιού σας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Δεκ 2024, 18:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Δεκ 2024, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγώνας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα σε βάρος παιδιού
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Μαρ 2024, 23:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Απρ 2024, 07:10
-