οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2018, 18:42

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:03
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 17:59

Το άσχημος και το όμορφος είναι υποκειμενικό.
To "άσχημος/όμορφος/μέτριος" είναι αντικειμενικό.

Το "γουστάρω αυτό περισσότερο από εκείνο" είναι υποκειμενικό.
Διαφωνώ. Μπορεί να είναι όπως το λες και να έχεις δίκιο. Ωστοσο δε μπορώ να το δω έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 18 Ιούλ 2018, 18:43

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:39

Εξήγησέ μου παρακαλώ ποιο είναι το γυναικοκεντρικό μίσανδρο και καταστροφικό παιχίδι των γυναικών. Ας αποκαλυφθούν εδώ όλα τα σατανικά σχέδια.
έλα ρε συ..δε θα έχει πλάκα μετά!
ούτε νήματα θα ανοίγονται.
Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:34

Η μεγάλη πλειοψηφία προέρχεται απο την τεράστια δεξαμενή - μαντρί των μνδουλων - που ''ξυπνησαν'' * αφου φάγανε δουλεμα τους εκμεταλλεύτηκαν στα πάντα - τους κατέστρεψαν - σπατάλησαν κ θυσίασαν τα καλύτερα χρόνια τους Η παραγωγή προσκυνημένων- χρήσιμων κοινωνικών γομαριών - ''Βουλγαρίδηδων'' συνεχίζεται - σε ολοένα και μειούμενους ρυθμους βέβαια .
Ουσιαστικα πρόκειται για συγκοινωνούντα μαντριά. :003:

*Με πολλές επιφυλάξεις .
επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Ιούλ 2018, 18:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:03
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 17:59

Το άσχημος και το όμορφος είναι υποκειμενικό.
To "άσχημος/όμορφος/μέτριος" είναι αντικειμενικό.

Το "γουστάρω αυτό περισσότερο από εκείνο" είναι υποκειμενικό.
Αυτό. Όπως είχαμε πει και στο παλιό, η ομορφιά είναι αντικειμενική, το γούστο είναι υποκειμενικό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Ιούλ 2018, 18:47

wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:02
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:57
wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 08:45
Τι να έχουμε προσέξει ;
Σεξ από 118 χιλιόμετρα μακρυά θέλουν.
Αλλά με το Ε9 ανά χείρας.
Χωρίς Ε9 ακούτε αυτές τις δηλώσεις "μόνο φιλία, όχι σεξ" και άλλα μπουρδολογήματα.
Αλλά νομίζω από την εποχή που ήταν ο Σόλων Γκίκας υπουργός δημοσίας τάξεως και μετά, δεν τα πιστεύει κανείς αυτά.
Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.
Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".
Αμα ασπρίσεις αρχίζουν και γίνονται πιο σημαντικά. Η παγίδα είναι να μην ασπρίσεις προσπαθώντας να τα βγάλεις τα λεφτά και χάνεις ευκαιρίες στην πορεία. Νομίζω. Βέβαια ένα μίνιμουμ φιλοδοξίας εκτιμάται και στον μη έχοντα. Τι θα φάει το μωρό αργότερα; :p2:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 18:50

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:43

Εξήγησέ μου παρακαλώ ποιο είναι το γυναικοκεντρικό μίσανδρο και καταστροφικό παιχίδι των γυναικών. Ας αποκαλυφθούν εδώ όλα τα σατανικά σχέδια.
Αγις έγραψε:

Η μεγάλη πλειοψηφία προέρχεται απο την τεράστια δεξαμενή - μαντρί των μνδουλων - που ''ξυπνησαν'' * αφου φάγανε δουλεμα τους εκμεταλλεύτηκαν στα πάντα - τους κατέστρεψαν - σπατάλησαν κ θυσίασαν τα καλύτερα χρόνια τους Η παραγωγή προσκυνημένων- χρήσιμων κοινωνικών γομαριών - ''Βουλγαρίδηδων'' συνεχίζεται - σε ολοένα και μειούμενους ρυθμους βέβαια .

*Με πολλές επιφυλάξεις .
επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)
Ναι , τον ''Κατήφορο'' - Ευάγγελος Βουλγαρίδης - το πρότυπο του καλού παιδιού - μνζητιάνου -κυλοτάκια- αμνού προς σφάξιμο -θυσια.
Δες την .Δυνατή ταινια - διαχρονικά μηνυματα - αλήθειες - οπως και ''Η δε γυνή να φοβείται τον ανδρα''
''Λαικές ταινίες '' δεν τις βάζουν ουτε στο τοπ 1000 οι προχώ σινεφιλ.

Ιδού

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 18 Ιούλ 2018, 18:52

Athina__P έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:47
θα φάει το μωρό αργότερα; :p2:
απ την προικα της :D

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Ιούλ 2018, 18:54

Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:50

Αγις έγραψε:

*Με πολλές επιφυλάξεις .
Ναι , τον ''Κατήφορο'' - Ευάγγελος Βουλγαρίδης - το πρότυπο του καλού παιδιού - μνζητιάνου -κυλοτάκια- αμνού προς σφάξιμο -θυσια.
Δες την .Δυνατή ταινια - διαχρονικά μηνυματα - αλήθειες - οπως και ''Η δε γυνή να φοβείται τον ανδρα''

Ιδού

Εικόνα

Αυτός όμως αν η ταινία είχε συνέχεια θα έστελνε μετά από λίγα χρόνια τα παιδιά του στο Κολέγιο και η κυρία του θα ήταν καλοδιατηρημένη, μπορεί να είχε και τη γραμματέα αν ήθελε, ενώ κάτι άλλοι πχιο μάγκες θα είχαν φάει τα λεφτά τους στον Ιππόδρομο ή όπου τα τρώγαν τότε και θα κυκλοφορούσαν με τις αντίστοιχες κυρίες.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 18 Ιούλ 2018, 19:00

Athina__P έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:54
Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:50

Ιδού

Εικόνα

Αυτός όμως αν η ταινία είχε συνέχεια θα έστελνε μετά από λίγα χρόνια τα παιδιά του στο Κολέγιο και η κυρία του θα ήταν καλοδιατηρημένη, μπορεί να είχε και τη γραμματέα αν ήθελε, ενώ κάτι άλλοι πχιο μάγκες θα είχαν φάει τα λεφτά τους στον Ιππόδρομο ή όπου τα τρώγαν τότε και θα κυκλοφορούσαν με τις αντίστοιχες κυρίες.
:smt005::smt005:
είσαι θεόμουρλη!!

Άγι σε ευχαριστώ! :smt023
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Ιούλ 2018, 19:02

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου! Σήμερα σκεφτόμουν ότι με τις φίλες που έχω, θα μπορούσαμε να παίζουμε σαν σε ταινία με τον Κωνσταντάρα,αλλά οι τρελοπενηντάρες - σαραντάρες θα ήμασταν εμείς στην υπόθεση! Εντάξει, εγώ το φανάρι κρατάω!

Τελικά όμως κάποια πράγματα μένουν ίδια, ξεκινάς ως ένα ταίρι με τον άλλον που θες να κρατήσει εκατέρωθεν και η ζωή που κυλάει τα φέρνει κάπως αλλιώς. Πάντα όμως έβλεπα τη ζωή σαν ένα συνεχές. Για αυτό και κάτι με το άρθρο που λέει παραπάνω για τα ΦΡΕΣΚΑ ζευγάρια όμορφης με άσχημο δεν μου κάθεται πολύ καλά. Να τους δούμε μετά από 10 χρόνια, ειδικά εφόσον λέει ότι δεν την πειράζει να είναι σε μια συνεχή δίαιτα εφόσον δεν νιώθει ανασφαλής με τον άσχημο.

Βέβαια, ξέρω και ζευγάρια που η γυναίκα παραμένει κούκλα με έναν εμφανώς μη περιζήτητο άντρα στο πλάι της και τα παιδιά τους είναι όμορφα,αν έχει σημασία αυτό και είναι όλοι καλά και εμείς καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 19:05

Δλδ η Αθηνά περιγράφει το στόχο .
Περνάμε καλά - γκομενιλικια με τα σερνικά να βγάζουμε γουστα - μας περιμαζεύει το καλό παιδί που είχαμε στο φτύσιμο και μας κάνει μεγαλοκιουρίες και βρίσκουμε ένα νέο επιβήτορα στο πατρόν του παλιού - μιας και αυτός τα τρώει στα αλόγατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Ιούλ 2018, 19:12

Χμ... δεν έγραψα παραπάνω τι κάνει η κυρία του εν λόγω κυρίου. Αυτούς συγκεκριμένα τους βλέπω ως λιγότερο πιθανούς να χωρίσουν, γιατί κάποιοι δεν χωρίζουν, remember? Υπάρχουν και αυτοί. Το πολύ πολύ να παίξει καμία γραμματέας.

Σε διευκρίνιση, έγραψα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι και καλά παιδιά τους βλέπω τι παίρνουν στο χέρι και από γυναίκες που έδειχναν καλές και εκείνες εξαρχής. Έχει περίεργα γυρίσματα η ζωή.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 18 Ιούλ 2018, 19:16

Αγις έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 19:05
Δλδ η Αθηνά περιγράφει το στόχο .
Περνάμε καλά - γκομενιλικια με τα σερνικά να βγάζουμε γουστα - μας περιμαζεύει το καλό παιδί που είχαμε στο φτύσιμο και μας κάνει μεγαλοκιουρίες και βρίσκουμε ένα νέο επιβήτορα στο πατρόν του παλιού - μιας και αυτός τα τρώει στα αλόγατα.
Aπ'οτι βλεπεις ομως, ολοι ειναι κερδισμενοι.

- Τ'αρσενικο το ζορικο εβγαλε τα γουστα του = ΤΣΕΚ
- Το καλο παιδι ανταμειφθηκε για την υπομονη του = ΤΣΕΚ
- Ο νεος επιβητορας καλοπερναει = ΤΣΕΚ
- Τα αλογα τα κονομησαν = ΤΣΕΚ

Απλα η γκομενα τριπλοτσεκαρε, οποτε, οντως, ειναι η πιο κερδισμενη απ'ολους.
Θα ειχε ενδιαφερον, βεβαια, αν μπλεκοταν λιγο η ιστορια.
Για παραδειγμα, τα αλογα να τσεκαραν την γκομενα, ο νεος επιβητορας να τσεκαρε το καλο παιδι και τ'αρσενικο το ζορικο να τσεκαρε τα αλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 18 Ιούλ 2018, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2018, 19:17

Athina__P έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 18:47
wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 11:02
Heritage86 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 10:57

Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.
Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".
Αμα ασπρίσεις αρχίζουν και γίνονται πιο σημαντικά. Η παγίδα είναι να μην ασπρίσεις προσπαθώντας να τα βγάλεις τα λεφτά και χάνεις ευκαιρίες στην πορεία. Νομίζω. Βέβαια ένα μίνιμουμ φιλοδοξίας εκτιμάται και στον μη έχοντα. Τι θα φάει το μωρό αργότερα; :p2:
Έχω εξηγήσει ότι οι κατ' εξοχήν αμαρτάνουσες είναι οι συριζαίες και θα πάνε στην κόλαση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 18 Ιούλ 2018, 19:18

wooded glade έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 19:17

Έχω εξηγήσει ότι οι κατ' εξοχήν αμαρτάνουσες είναι οι συριζαίες και θα πάνε στην κόλαση.
ειναι αριστεροι
αρα αθεοι
δε θα πανε πουθενα
δε πιστευουν

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Ιούλ 2018, 19:18

Μπα... Η γκόμενά Daje είναι η πιο δυστυχισμένη. Απλά απολαμβάνει κάποιες λίγες και ημιτελείς στιγμές ευτυχίας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών