Διαφωνώ. Μπορεί να είναι όπως το λες και να έχεις δίκιο. Ωστοσο δε μπορώ να το δω έτσι.
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
έλα ρε συ..δε θα έχει πλάκα μετά!Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:39
Εξήγησέ μου παρακαλώ ποιο είναι το γυναικοκεντρικό μίσανδρο και καταστροφικό παιχίδι των γυναικών. Ας αποκαλυφθούν εδώ όλα τα σατανικά σχέδια.
ούτε νήματα θα ανοίγονται.
επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:34
Η μεγάλη πλειοψηφία προέρχεται απο την τεράστια δεξαμενή - μαντρί των μνδουλων - που ''ξυπνησαν'' * αφου φάγανε δουλεμα τους εκμεταλλεύτηκαν στα πάντα - τους κατέστρεψαν - σπατάλησαν κ θυσίασαν τα καλύτερα χρόνια τους Η παραγωγή προσκυνημένων- χρήσιμων κοινωνικών γομαριών - ''Βουλγαρίδηδων'' συνεχίζεται - σε ολοένα και μειούμενους ρυθμους βέβαια .
Ουσιαστικα πρόκειται για συγκοινωνούντα μαντριά.
*Με πολλές επιφυλάξεις .
Αυτό. Όπως είχαμε πει και στο παλιό, η ομορφιά είναι αντικειμενική, το γούστο είναι υποκειμενικό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αμα ασπρίσεις αρχίζουν και γίνονται πιο σημαντικά. Η παγίδα είναι να μην ασπρίσεις προσπαθώντας να τα βγάλεις τα λεφτά και χάνεις ευκαιρίες στην πορεία. Νομίζω. Βέβαια ένα μίνιμουμ φιλοδοξίας εκτιμάται και στον μη έχοντα. Τι θα φάει το μωρό αργότερα;wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:02Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 08:45Τι να έχουμε προσέξει ;
Σεξ από 118 χιλιόμετρα μακρυά θέλουν.
Αλλά με το Ε9 ανά χείρας.
Χωρίς Ε9 ακούτε αυτές τις δηλώσεις "μόνο φιλία, όχι σεξ" και άλλα μπουρδολογήματα.
Αλλά νομίζω από την εποχή που ήταν ο Σόλων Γκίκας υπουργός δημοσίας τάξεως και μετά, δεν τα πιστεύει κανείς αυτά.
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".

Ναι , τον ''Κατήφορο'' - Ευάγγελος Βουλγαρίδης - το πρότυπο του καλού παιδιού - μνζητιάνου -κυλοτάκια- αμνού προς σφάξιμο -θυσια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:43έλα ρε συ..δε θα έχει πλάκα μετά!Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:39
Εξήγησέ μου παρακαλώ ποιο είναι το γυναικοκεντρικό μίσανδρο και καταστροφικό παιχίδι των γυναικών. Ας αποκαλυφθούν εδώ όλα τα σατανικά σχέδια.
ούτε νήματα θα ανοίγονται.επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:34
Η μεγάλη πλειοψηφία προέρχεται απο την τεράστια δεξαμενή - μαντρί των μνδουλων - που ''ξυπνησαν'' * αφου φάγανε δουλεμα τους εκμεταλλεύτηκαν στα πάντα - τους κατέστρεψαν - σπατάλησαν κ θυσίασαν τα καλύτερα χρόνια τους Η παραγωγή προσκυνημένων- χρήσιμων κοινωνικών γομαριών - ''Βουλγαρίδηδων'' συνεχίζεται - σε ολοένα και μειούμενους ρυθμους βέβαια .
*Με πολλές επιφυλάξεις .
Δες την .Δυνατή ταινια - διαχρονικά μηνυματα - αλήθειες - οπως και ''Η δε γυνή να φοβείται τον ανδρα''
''Λαικές ταινίες '' δεν τις βάζουν ουτε στο τοπ 1000 οι προχώ σινεφιλ.
Ιδού

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:50Ναι , τον ''Κατήφορο'' - Ευάγγελος Βουλγαρίδης - το πρότυπο του καλού παιδιού - μνζητιάνου -κυλοτάκια- αμνού προς σφάξιμο -θυσια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:43έλα ρε συ..δε θα έχει πλάκα μετά!Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:39
ούτε νήματα θα ανοίγονται.επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:34
*Με πολλές επιφυλάξεις .
Δες την .Δυνατή ταινια - διαχρονικά μηνυματα - αλήθειες - οπως και ''Η δε γυνή να φοβείται τον ανδρα''
Ιδού
Αυτός όμως αν η ταινία είχε συνέχεια θα έστελνε μετά από λίγα χρόνια τα παιδιά του στο Κολέγιο και η κυρία του θα ήταν καλοδιατηρημένη, μπορεί να είχε και τη γραμματέα αν ήθελε, ενώ κάτι άλλοι πχιο μάγκες θα είχαν φάει τα λεφτά τους στον Ιππόδρομο ή όπου τα τρώγαν τότε και θα κυκλοφορούσαν με τις αντίστοιχες κυρίες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Athina__P έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:54Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:50Ναι , τον ''Κατήφορο'' - Ευάγγελος Βουλγαρίδης - το πρότυπο του καλού παιδιού - μνζητιάνου -κυλοτάκια- αμνού προς σφάξιμο -θυσια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:43
έλα ρε συ..δε θα έχει πλάκα μετά!
ούτε νήματα θα ανοίγονται.
επειδή το έχεις ξανα αναφέρει.έχει σχέση με την ταινία;(δεν την εχω δει για αυτο ρωταω)
Ιδού
Αυτός όμως αν η ταινία είχε συνέχεια θα έστελνε μετά από λίγα χρόνια τα παιδιά του στο Κολέγιο και η κυρία του θα ήταν καλοδιατηρημένη, μπορεί να είχε και τη γραμματέα αν ήθελε, ενώ κάτι άλλοι πχιο μάγκες θα είχαν φάει τα λεφτά τους στον Ιππόδρομο ή όπου τα τρώγαν τότε και θα κυκλοφορούσαν με τις αντίστοιχες κυρίες.

είσαι θεόμουρλη!!
Άγι σε ευχαριστώ!

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου! Σήμερα σκεφτόμουν ότι με τις φίλες που έχω, θα μπορούσαμε να παίζουμε σαν σε ταινία με τον Κωνσταντάρα,αλλά οι τρελοπενηντάρες - σαραντάρες θα ήμασταν εμείς στην υπόθεση! Εντάξει, εγώ το φανάρι κρατάω!
Τελικά όμως κάποια πράγματα μένουν ίδια, ξεκινάς ως ένα ταίρι με τον άλλον που θες να κρατήσει εκατέρωθεν και η ζωή που κυλάει τα φέρνει κάπως αλλιώς. Πάντα όμως έβλεπα τη ζωή σαν ένα συνεχές. Για αυτό και κάτι με το άρθρο που λέει παραπάνω για τα ΦΡΕΣΚΑ ζευγάρια όμορφης με άσχημο δεν μου κάθεται πολύ καλά. Να τους δούμε μετά από 10 χρόνια, ειδικά εφόσον λέει ότι δεν την πειράζει να είναι σε μια συνεχή δίαιτα εφόσον δεν νιώθει ανασφαλής με τον άσχημο.
Βέβαια, ξέρω και ζευγάρια που η γυναίκα παραμένει κούκλα με έναν εμφανώς μη περιζήτητο άντρα στο πλάι της και τα παιδιά τους είναι όμορφα,αν έχει σημασία αυτό και είναι όλοι καλά και εμείς καλύτερα.
Τελικά όμως κάποια πράγματα μένουν ίδια, ξεκινάς ως ένα ταίρι με τον άλλον που θες να κρατήσει εκατέρωθεν και η ζωή που κυλάει τα φέρνει κάπως αλλιώς. Πάντα όμως έβλεπα τη ζωή σαν ένα συνεχές. Για αυτό και κάτι με το άρθρο που λέει παραπάνω για τα ΦΡΕΣΚΑ ζευγάρια όμορφης με άσχημο δεν μου κάθεται πολύ καλά. Να τους δούμε μετά από 10 χρόνια, ειδικά εφόσον λέει ότι δεν την πειράζει να είναι σε μια συνεχή δίαιτα εφόσον δεν νιώθει ανασφαλής με τον άσχημο.
Βέβαια, ξέρω και ζευγάρια που η γυναίκα παραμένει κούκλα με έναν εμφανώς μη περιζήτητο άντρα στο πλάι της και τα παιδιά τους είναι όμορφα,αν έχει σημασία αυτό και είναι όλοι καλά και εμείς καλύτερα.
Δλδ η Αθηνά περιγράφει το στόχο .
Περνάμε καλά - γκομενιλικια με τα σερνικά να βγάζουμε γουστα - μας περιμαζεύει το καλό παιδί που είχαμε στο φτύσιμο και μας κάνει μεγαλοκιουρίες και βρίσκουμε ένα νέο επιβήτορα στο πατρόν του παλιού - μιας και αυτός τα τρώει στα αλόγατα.
Περνάμε καλά - γκομενιλικια με τα σερνικά να βγάζουμε γουστα - μας περιμαζεύει το καλό παιδί που είχαμε στο φτύσιμο και μας κάνει μεγαλοκιουρίες και βρίσκουμε ένα νέο επιβήτορα στο πατρόν του παλιού - μιας και αυτός τα τρώει στα αλόγατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χμ... δεν έγραψα παραπάνω τι κάνει η κυρία του εν λόγω κυρίου. Αυτούς συγκεκριμένα τους βλέπω ως λιγότερο πιθανούς να χωρίσουν, γιατί κάποιοι δεν χωρίζουν, remember? Υπάρχουν και αυτοί. Το πολύ πολύ να παίξει καμία γραμματέας.
Σε διευκρίνιση, έγραψα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι και καλά παιδιά τους βλέπω τι παίρνουν στο χέρι και από γυναίκες που έδειχναν καλές και εκείνες εξαρχής. Έχει περίεργα γυρίσματα η ζωή.
Σε διευκρίνιση, έγραψα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι και καλά παιδιά τους βλέπω τι παίρνουν στο χέρι και από γυναίκες που έδειχναν καλές και εκείνες εξαρχής. Έχει περίεργα γυρίσματα η ζωή.
Aπ'οτι βλεπεις ομως, ολοι ειναι κερδισμενοι.Αγις έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 19:05Δλδ η Αθηνά περιγράφει το στόχο .
- Τ'αρσενικο το ζορικο εβγαλε τα γουστα του = ΤΣΕΚ
- Το καλο παιδι ανταμειφθηκε για την υπομονη του = ΤΣΕΚ
- Ο νεος επιβητορας καλοπερναει = ΤΣΕΚ
- Τα αλογα τα κονομησαν = ΤΣΕΚ
Απλα η γκομενα τριπλοτσεκαρε, οποτε, οντως, ειναι η πιο κερδισμενη απ'ολους.
Θα ειχε ενδιαφερον, βεβαια, αν μπλεκοταν λιγο η ιστορια.
Για παραδειγμα, τα αλογα να τσεκαραν την γκομενα, ο νεος επιβητορας να τσεκαρε το καλο παιδι και τ'αρσενικο το ζορικο να τσεκαρε τα αλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 18 Ιούλ 2018, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Έχω εξηγήσει ότι οι κατ' εξοχήν αμαρτάνουσες είναι οι συριζαίες και θα πάνε στην κόλαση.Athina__P έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 18:47Αμα ασπρίσεις αρχίζουν και γίνονται πιο σημαντικά. Η παγίδα είναι να μην ασπρίσεις προσπαθώντας να τα βγάλεις τα λεφτά και χάνεις ευκαιρίες στην πορεία. Νομίζω. Βέβαια ένα μίνιμουμ φιλοδοξίας εκτιμάται και στον μη έχοντα. Τι θα φάει το μωρό αργότερα;wooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:02Εγω διδάσκω αεί γηρασκόμενος, δε λέω ότι ξέρω τα πάντα.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:57
Δεν υπάρχει αυτό που λες αδερφέ,μια χαρά κάνουν σεξ οι γυναίκες και με άνεργους ή μισθοσυντήρητους φτωχούς.Εσύ απλά ενδέχεται να είσαι μη ικανός ως προς τα ερωτικά,δίχως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να το αλλάξεις.
Σύμφωνώ ότι είναι και πολυπαραμετρική η κατάστασις, αλλά αναφέρω και τα πορίσματα άλλων σοφών με τους οποίους συνδιαλέγομαι.
Το γενικό ρεζουμέ είναι ότι "δει δη χρημάτων ω άνδρες Αθηναίοι και άνευ τούτων ουδέν".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
ειναι αριστεροιwooded glade έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 19:17
Έχω εξηγήσει ότι οι κατ' εξοχήν αμαρτάνουσες είναι οι συριζαίες και θα πάνε στην κόλαση.
αρα αθεοι
δε θα πανε πουθενα
δε πιστευουν
Μπα... Η γκόμενά Daje είναι η πιο δυστυχισμένη. Απλά απολαμβάνει κάποιες λίγες και ημιτελείς στιγμές ευτυχίας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon