Υπάρχει φάρμακο για ασθενείς COVID – Να εισαχθεί άμεσα στη χώρα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Re: Υπάρχει φάρμακο για ασθενείς COVID – Να εισαχθεί άμεσα στη χώρα!
Εχουμε και λεμε
Εγκριση φαρμακογια πειραματικη χορηγηση
700.000 διαθεσιμες δοσεις για ολες τις χωρες του πλανητη πλην ΗΠΑ μεχρι το τελος του 2020
Και ο αλλος φτιαχνει νημα με τιτλο"Να εισαχθει αμεσα στην χωρα!"
Τον ψεκασμο μου μεσα
700.000 διαθεσιμες δοσεις για ολες τις χωρες του πλανητη πλην ΗΠΑ μεχρι το τελος του 2020
Τον ψεκασμο μου μεσα
ενας ασθενης σε ΜΕΘ για 20 ημερες ποσο κοστιζει ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στην τελική θα μπορούσαν να το πληρώσουν οι ίδιοι οι ασθενείς.nostromos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:51ενας ασθενης σε ΜΕΘ για 20 ημερες ποσο κοστιζει ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ, λογικά, αλλά δεν εκφέρω γνώμη. Είπα καλό θα είναι να ακούσουμε επισήμως τους λόγους.nostromos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:51ενας ασθενης σε ΜΕΘ για 20 ημερες ποσο κοστιζει ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Μπορεί να μην θεωρούν ότι αξίζει για 3000 δόσεις. Δεν ξέρω. Το θεωρώ καλή ερώτηση.

ο Γκικας στο βιντεο που εχει ανεβει δηλωσε οτι το εχουμε παραγγειλει ηδη ... ποιος ειναι ο ψεκασμενος ...?The_Eyes_Chico_They_Never_Lie έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:46Εχουμε και λεμε
Τον ψεκασμο μου μεσα
δεν μας εχουνε ζαλισει με τη συμφορηση των ΜΕΘ ...? ας τις αποσυμφορησουνεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:54Πολύ, λογικά, αλλά δεν εκφέρω γνώμη. Είπα καλό θα είναι να ακούσουμε επισήμως τους λόγους.nostromos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:51ενας ασθενης σε ΜΕΘ για 20 ημερες ποσο κοστιζει ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Μπορεί να μην θεωρούν ότι αξίζει για 3000 δόσεις. Δεν ξέρω. Το θεωρώ καλή ερώτηση.
για οσους ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ μιλανε στο 03.24 το δηλωνει ο Γκικας ξεκαθαρα ... ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 09 Δεκ 2020, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Γιατί ; Δεν φτάνουν όσα ασφαλιστικά έχουν πληρώσει οι ίδιοι , οι πατεράδες και οι παππούδες τους ; 1000 € είναι σχεδόν πέντε μήνες ΕΦΚΑ ή τρεις μήνες ΙΚΑ .vagabondo έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:54Στην τελική θα μπορούσαν να το πληρώσουν οι ίδιοι οι ασθενείς.nostromos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:51ενας ασθενης σε ΜΕΘ για 20 ημερες ποσο κοστιζει ...?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Οτιδήποτε μπορεί να σώσει την ζωή του ασθενή ( όχι μόνο για τον κορονοιό , γενικά κάθε ασθένεια καρκίνο οτιδήποτε ) και δεν χορηγείται δωρεάν από την στιγμή που ο ασθενής είναι ασφαλισμένος είναι έγκλημα . Και να μην είναι ασφαλισμένος θα πρέπει να υπάρχει πρόληψη . Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 09 Δεκ 2020, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Είναι χίλια δολλάρια η δόση.Ενεργεί μόνο εάν το πάρεις έγκαιρα,δηλαδή πριν ο ιός δημιουργήσει ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.Κατά συνέπεια για να εφαρμοσθει πρέπει 1) να γίνονται πάρα πολλά τεστ ώστε όποιος βγει θετικός να το παίρνει αμέσως. 2) επειδή κανείς δεν γνωρίζει ποιός έχει προδιάθεση για σοβαρές επιπλοκές ή μη σοβαρές και το φάρμακο πρέπει να το πάρεις νωρίς θα πρέπει να το παίρνουν όλοι.
3) η παραχθείσα ποσότητα είναι περιορισμένη και οι ασθενείς εκατομμύρια στον κόσμο.
Προοπτικά κάτι τέτοιο ισως είναι η λύση για τον κορωνοιό σε μερικά χρόνια πέρα από τα εμβόλια.Θα υπάρξουν φθηνά τεστ που θα μπορεί να κάνει ο καθένας και αρκετά μονοκλωνικά ώστε όποιος βγει θετικός να παίρνει αμέσως το φάρμακο.
Αυτό όμως δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τώρα.
Πέρα από όλα αυτά το φάρμακο δεν έχει ακόμη εγκριθεί από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων για τον ίδιο λόγο για τον οποίο δεν έχει εγκριθεί το εμβόλιο : αργούν.
Πάντως 100 Έλληνες ασθενείς θα το πάρουν στα πλαίσια κλινικής μελέτης στην οποία μετέχει η Ελλάδα.
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Eχουμε παραγγειλει λιγες δοσεις για να γινει πειραματικη θεραπεια
Ο ψεκασμος ειναι πως η νηματοθετης φανταστηκε οτι υπαρχει διοαθεσιμη θεραπεια απλα δεν την παραγγελνουμε το ψεκαεριο μου μεσα
Το φάρμακο δεν είναι ακριβό για τα οικονομικά του κράτους.
Έχει κόστος 1000 ευρώ και θα αφορούσε γύρω στις 10 χιλιάδες δόσεις.
Έχει κόστος 1000 ευρώ και θα αφορούσε γύρω στις 10 χιλιάδες δόσεις.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ο Γκίκας φάνηκε ότι δεν ήξερε το θέμα και ενοχλημένος από τα λεγόμενά του Κούβελα το είπε πιο πολύ "για να του την πει" .
Occasio facit furem
Δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζεις Ειδικα φάρμακα όπως χημειοθεραπευτικά αλλα και άλλα , όπως ψυχιατρικα κλπ κοστίζουν πανάκριβα με τις φαρμακευτικές να έχουν πατεντάρει τα σκευασματα αυτα , για παραδειγμα μια ένεση Xeplion ή Zypadhera που είναι για σχιζοφρένεια και χρειάζεται να την κάνεις 2-3 φορές ανα 15ημερο κοστίζουν κοντά 500-600 ευρώ , και πάλι προκοπη οι ασθενεις δεν βλέπουν. Για χημειοθεραπευτικά , κυτταροστατικά κλπ δεν συζητάω κάν , οι τιμές ειναι στον θεο. Οπότε το ζήτημα τιμής δεν παίζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 13:40Κι εγώ νομίζω ότι δουλεύει, απλά είναι πανάκριβο. Καλό θα ήταν να ακούσουμε όντως γιατί δεν το προμηθεύτηκαν.
Πιο πολυ τείνω να πιστευω ότι τιθεται θέμα μαζικής επάρκειας του προιόντος αλλα μην γελιόμαστε η αγορά του φαρμάκου ειναι ακριβως αυτο που λέει η λέξη, " αγορά" Πάντα παιζουν και άλλοι παράγοντες και γινεται σκληρη μάχη μεταξυ των φαρμακοβιομηχανιών με θεμιτά και αθέμιτα μέσα , που ξεκινουν απ το να δινουν προνόμια (ταξιδάκια , συνέδρια κλπ) σε γιατρους που συνταγογραφουν τα φάρμακά τους, μέχρι και σε πιο κεντρικό επίπεδο υπουργείων και κυβερνήσεων. Μιλάμε για επιχειρηματικούς κολοσσούς που σκοτώνονται για το ποιος θα φάει από την πίτα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι περιορισμένη η ποσότητα προς εξαγωγή λέμε.Ο Τραμπ έχει υπογράψει διάταγμα ότι εμβόλια και φάρμακα θα διατίθενται κατά προτεραιότητα στην Αμερική.Ενα είναι αυτό και άλλο ότι ο ΕΜΑ δεν το έχει εγκρίνει ακόμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μισθώσει αμεσα η χωρα Beriev-200
από Maspoli » 23 Ιούλ 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 115 Απαντήσεις
- 4187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
28 Φεβ 2025, 16:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
από Saliveros » 23 Ιουν 2023, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 149 Απαντήσεις
- 3965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
24 Ιουν 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 11978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-