Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ναι ρε καμένα. Χρειάζεται η ποσόστωση γιατί πρέπει να ακούγονται και οι ελληνικοί στίχοι. Πως θα το κάνουμε; Επειδή είστε κομπλεξάρες και την έχετε δει κοσμοπολίτικα;
Και λίγο είναι το 40%. Εγώ θα απαγόρευα εντελώς τα ξένα.
Γιατί, τώρα δεν ακούγονται; Τόσοι σταθμοί που παίζουν ελληνικά υπάρχουν.
Σιγά μην βάλουμε και κβαντικούς υπολογιστές να μετρήσουν με ακρίβεια τα psec.
Ναι ρε καμένα. Χρειάζεται η ποσόστωση γιατί πρέπει να ακούγονται και οι ελληνικοί στίχοι. Πως θα το κάνουμε; Επειδή είστε κομπλεξάρες και την έχετε δει κοσμοπολίτικα;
Και λίγο είναι το 40%. Εγώ θα απαγόρευα εντελώς τα ξένα.
Γιατί, τώρα δεν ακούγονται; Τόσοι σταθμοί που παίζουν ελληνικά υπάρχουν.
Σιγά μην βάλουμε και κβαντικούς υπολογιστές να μετρήσουν με ακρίβεια τα psec.
Φυσικά και θα βάλουμε κβαντικούς υπολογιστές. Εμείς ζούμε την πρόοδο. Εσύ άμα θες να σκαρφαλώνεις στα δέντρα δικό σου πρόβλημα.
...................Για τους σκοπούς της παρούσας παραγράφου ως ελληνικά μουσικά έργα θεωρούνται έργα στην ελληνική γλώσσα ή συνθέσεις χωρίς στίχο που αντικατοπτρίζουν την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, αντλώντας έμπνευση από χαρακτηριστικές παραδόσεις, περιβάλλοντα ή ηχητικές ποιότητες της Ελλάδας, όποια και αν είναι η εθνικότητα των δημιουργών ή ερμηνευτών ή εκτελεστών τους, ή έργα σε άλλη γλώσσα ή συνθέσεις χωρίς στίχο που έχουν συμβολή στην ελληνική κουλτούρα.
✓ Ελληνικός στίχος
✓ Πολιτιστική κληρονομιά (Βάκχες)
✓ Έλληνες δημιουργοί
✓ εδιτ: Αντίθετα με τα κομμάτια στο πλέυλιστ του Χαοτικού βγήκε αυτόν τον αιώνα, δηλαδή αντιπροσωπεύει τρέχοντα μουσικά δρώμενα που χρήζουν οικονομικής υποστήριξης, όχι το retirement fund του Αγγελακα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
...................Για τους σκοπούς της παρούσας παραγράφου ως ελληνικά μουσικά έργα θεωρούνται έργα στην ελληνική γλώσσα ή συνθέσεις χωρίς στίχο που αντικατοπτρίζουν την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, αντλώντας έμπνευση από χαρακτηριστικές παραδόσεις, περιβάλλοντα ή ηχητικές ποιότητες της Ελλάδας, όποια και αν είναι η εθνικότητα των δημιουργών ή ερμηνευτών ή εκτελεστών τους, ή έργα σε άλλη γλώσσα ή συνθέσεις χωρίς στίχο που έχουν συμβολή στην ελληνική κουλτούρα.
✓ Ελληνικός στίχος
✓ Πολιτιστική κληρονομιά (Βάκχες)
✓ Έλληνες δημιουργοί
✓ εδιτ: Αντίθετα με τα κομμάτια στο πλέυλιστ του Χαοτικού βγήκε αυτόν τον αιώνα, δηλαδή αντιπροσωπεύει τρέχοντα μουσικά δρώμενα που χρήζουν οικονομικής υποστήριξης, όχι το retirement fund του Αγγελακα.
Παραλογισμός.
Δηλαδή εγώ που στο γραφείο ακούω 3ο πρόγραμμα τι θα κάνω? Εντάξει υπάρχουν και τα ιντερνετικά ξένα ραδιόφωνα.
Επίσης σταθμοί όπως ο Easy, o Galaxy, o Rock fm, o Red fm που ακούω συχνά στο ράδιο του αυτοκινήτου τι θα κάνουν?
Έστω ότι μπορεί να μπει Ελληνικό Ροκ, Ποπ και νέα κύμα στα mainstream ραδιόφωνα αν και το 40 τοίς εκατό μου φαίνεται ψηλό ποσοστό.
Αλλά σε σοβαρό χώρο εργασίας δε μπορεί να ακουστεί Ελληνική μουσική ( Εκτός από Σκαλκώτα, Yanni, και Vangelis). Θα μας στρέψουν σε ξένα ιντερνετικά ραδιόφωνα. Αλλά που να το καταλάβουν αυτό οι ανεπαγγελτοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Παραλογισμός.
Δηλαδή εγώ που στο γραφείο ακούω 3ο πρόγραμμα τι θα κάνω? Εντάξει υπάρχουν και τα ιντερνετικά ξένα ραδιόφωνα.
Επίσης σταθμοί όπως ο Easy, o Galaxy, o Rock fm, o Red fm που ακούω συχνά στο ράδιο του αυτοκινήτου τι θα κάνουν?
Έστω ότι μπορεί να μπει Ελληνικό Ροκ, Ποπ και νέα κύμα στα mainstream ραδιόφωνα αν και το 40 τοίς εκατό μου φαίνεται ψηλό ποσοστό.
Αλλά σε σοβαρό χώρο εργασίας δε μπορεί να ακουστεί Ελληνική μουσική ( Εκτός από Σκαλκώτα, Yanni, και Vangelis). Θα μας στρέψουν σε ξένα ιντερνετικά ραδιόφωνα. Αλλά που να το καταλάβουν αυτό οι ανεπαγγελτοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιος είναι ο σοβαρός χώρος εργασίας που ακούγεται μουσική γενικά;
Ποιος είναι ο σοβαρός χώρος εργασίας που ακούγεται μουσική γενικά;
Έχεις δίκιο σε αυτό. Εμένα πάντως που μου αρέσει η μουσική βάζω στο γραφείο μου 3ο πρόγραμμα η ιντερνετικά cladsic fm και wfmt σταθμούς με κλασική μουσική.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.