Της λείπουν τ' άλλα δύο που έχεις εσύ.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:33σιγά επειδή σου στέλνει ένα Hi την βδομάδα χωρίς τίποτα άλλο, αμέσως να πούμε ότι σε τρολάρει
Retro gaming
Re: Retro gaming
-
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Παρατηρώ ότι με έκανες upgrade σε Gold Dragon

Τα Heroes of Might & Magic τα έχω λιώσει, μιλάμε για έπη και μάλιστα με ένα εντελώς δικό τους στυλ strategy (πρόγονος το King's Bounty). Ειδικά το 2ο είναι το αγαπημένο μου αν και αντικειμενικά το καλύτερο είναι το 5. Τα δύο τελευταία ήταν απογοήτευση, ειδικά το 7 που κυκλοφόρησε ημιτέλες.
Ε, αφού είσαι γιος της κάτι θα ξέρεις.
Γω έχω "κατεβάσει" και την cheat database για να πάρω εκδίκηση για τα ατελείωτα 20άρικα και 50άρικα που μου "φάγανε" προ 30 χρόνων και βάλε 

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
-
όχι μπέρδεψες το τόπικ με την ιστορία σου που δεν θες να γίνεις γλοιώδης γιατί είναι μόνη της και αβοήθητη και ευάλωτη αλλά έχω τελικά καμία ελπίδα; με άλλα πρόσωπα πάλι. Ήλπιζα 16:40 να είσαι κάπως νηφάλιος μέχρι να ξανακυλίσεις αλλά πούΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:38Ε, αφού είσαι γιος της κάτι θα ξέρεις.

-
Δυστυχως το σκοτωσανε το franchise. Η Ubisoft εβγαλε ανακοινωση οτι δεν προβλεπεται να γιναι ΗΟΜΜ 8Green Dragon έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:38Παρατηρώ ότι με έκανες upgrade σε Gold Dragon
Τα Heroes of Might & Magic τα έχω λιώσει, μιλάμε για έπη και μάλιστα με ένα εντελώς δικό τους στυλ strategy (πρόγονος το King's Bounty). Ειδικά το 2ο είναι το αγαπημένο μου αν και αντικειμενικά το καλύτερο είναι το 5. Τα δύο τελευταία ήταν απογοήτευση, ειδικά το 7 που κυκλοφόρησε ημιτέλες.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ρε τύπε, παίρνεις τους ελφάδες, τα στρουμφς και τις νεράιδες;Green Dragon έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:38Παρατηρώ ότι με έκανες upgrade σε Gold Dragon

Έχω να παίξω χρόνιαααα. Μόνο το 3 είχα, το οποιο λένε είναι και το καλύτερο της σειράς. Μετά τα γαμάτα βιντεάκια του SsethTzeentach
θέλω να το ξανα επισκεφτώ και να κοιτάξω και τα 4,5. Το 5ο το καλύτερο; Αιρετική άποψη. Οι περισσότεροι το θεωρούν απλά οκ. Τα
μεταγενέστερα δεν αρέσουν σε κανέναν.
Γεια σου ρε Μπακάλη , με γεια η 5η περσόνα.Βλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:36Της λείπουν τ' άλλα δύο που έχεις εσύ.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:33σιγά επειδή σου στέλνει ένα Hi την βδομάδα χωρίς τίποτα άλλο, αμέσως να πούμε ότι σε τρολάρει
Δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ MAME. Ο μόνος λόγος που θα βάλω κάποια στιγμή είναι αυτό

Mario Kart Arcade GP 2
Το μόνο game που έχω ταΐσει νομίσματα. Αχ οι κοπάνες που έκανα στο γυμνάσιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Null την 16 Δεκ 2020, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ είσαι που μπέρδεψες ένα θέμα για παλιά παιχνίδια με το "είμαι μια θλιβερή ύπαρξη που κανείς δεν με κάνει παρέα κι ως τελευταία σανίδα σωτηρίας πριν αποδεχθώ την πλήρη ασημαντότητά μου προσπαθώ να επηρεάσω ζωές παντελώς αγνώστων εκνευρίζοντάς τους".epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:41όχι μπέρδεψες το τόπικ με την ιστορία σου που δεν θες να γίνεις γλοιώδης γιατί είναι μόνη της και αβοήθητη και ευάλωτη αλλά έχω τελικά καμία ελπίδα; με άλλα πρόσωπα πάλι. Ήλπιζα 16:40 να είσαι κάπως νηφάλιος μέχρι να ξανακυλίσεις αλλά πού
Ήλπιζες να το κόψω διότι το βλέπεις ως διαφυγόν οικογενειακό εισόδημα; Αμ, δε!
Στην δεύτερη είμαι ακόμα.Στύγιος έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:46Γεια σου ρε Μπακάλη , με γεια η 5η περσόνα.Βλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:36Της λείπουν τ' άλλα δύο που έχεις εσύ.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:33σιγά επειδή σου στέλνει ένα Hi την βδομάδα χωρίς τίποτα άλλο, αμέσως να πούμε ότι σε τρολάρει
Γραφικός - βλήμα και καμία άλλη.
-
To 5 ηταν σαφως ενα upgrade προς την σωστη κατευθυνση , που εδωσε φιλι ζωης στην σειρα. Το 3 ειχε το καλυτερο storyline,την καλυτερη μουσικη και την μεγαλυτερη υποστηριξη(βγηκαν πολλα DLC). To 6 και το 7 ηταν χαλιαNull έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:44Ρε τύπε, παίρνεις τους ελφάδες, τα στρουμφς και τις νεράιδες;
Έχω να παίξω χρόνιαααα. Μόνο το 3 είχα, το οποιο λένε είναι και το καλύτερο της σειράς. Μετά τα γαμάτα βιντεάκια του SsethTzeentach
θέλω να το ξανα επισκεφτώ και να κοιτάξω και τα 4,5. Το 5ο το καλύτερο; Αιρετική άποψη. Οι περισσότεροι το θεωρούν απλά οκ. Τα
μεταγενέστερα δεν αρέσουν σε κανέναν.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης