Ποσοι εχετε συναντησει......
Re: Ποσοι εχετε συναντησει......
Αυτή είναι περαν των ορίων πλακα, απατεωνιά μπορεί
Απατεωνιά δεν είναι δεν την εκμεταλλευτηκε οικονομικά αλλά εξαπάτηση το λες. Εγώ όταν τα έμαθα είχα λιώσει στο γέλιο. Ο τύπος ήταν απίστευτος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Υπαρχει καιη γνωστη ιστορια γι αυτους που βρηκαν ενα αδειο Γερμανικο κρανος η γι αυτους που ξερουν οτι καποιος αλλος βρηκε ενα γεματο με λιρες Γερμανικο κρανος
Η μιση Ελλαδα
Η μιση Ελλαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltsopedilos την 18 Δεκ 2020, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχω δει τυπο να ξεβιδώνει μπουλόνι ζάντας με το χέρι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στο στρατό,ΕΜΘ 120 κιλά μούσκαρος
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτός είναι ο "σωστός" τρόποςCecily Anne έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 00:21Έχω δει μπροστά μου τύπο να τρώει ένα μήλο ολόκληρο. Κοτσάνι, σπόρια, τα πάντα όλα.
Ανωμαλίες...
Η δική μου ουρμπανιά που έχω ακούσει είναι ότι πιλότος της Π.Α προσγειώθηκε σε τουρκικό αεροδρόμιο,σήκωσε λεφτά από το κοντινό ΑΤΜ και έφυγε σαν κύριος.
Επίσης ΟΥΚ'άς που έχει σε βαζάκι (σαν πίκλες) τα αυτιά αυτών που ευθύνωνται για τα ΙΜΙΑ
για τον ουκα αποκλειεται να ειναι αληθεια γιατι το είχα ακουσει πολλα χρονια πριν απο τα ιμια. πηγαινε στην τουρκια και εκοβε αυτια. ετσι. μλκ μου αμα τα μαζεψει αυτα κανεις σα λαος ειμαστε για πολυ ψυχοθεραπεια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ έχω γνωρίσει τον βάτραχο που ήταν στη συσκευασία Σαλάτα Ρόκα στα Λιντλ
Μια χαρά παιδί είναι
Μια χαρά παιδί είναι
μάλλον είναι rolling ουρμπανιά απο την αρχαιότητα.
"Ξέρω έναν που έχει σε αμφορέα τα αυτιά όλων των συγγενών του εφτιάλτη"
dotcom έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 10:37μάλλον είναι rolling ουρμπανιά απο την αρχαιότητα.
"Ξέρω έναν που έχει σε αμφορέα τα αυτιά όλων των συγγενών του εφτιάλτη"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μου το εχουν πει και μένα. 4 χιλιάρικα και λες πως πέθανε από κορονοιο.Naida έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 09:10Έχω συναντήσει αυτούς που λένε για την δύση, έχω συναντήσει αυτούς που λένε για το ραπιντ και να προσθέσω αυτούς που λένε ότι ξέρουν κάποιον που τους είπε ότι έχασαν έναν συγγενή και του είπαν να υπογράψει ότι πέθανε από κορονοϊό για να τα έξοδα κηδείας ή σε παραλλαγή γιατί θα πάρουν κάποια αποζημίωση στο μέλλον.
Ή υπογράφεις κιόλας.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ω ρε φίλε, τι είπες τώρα; Ένας 55αρης ταξιτζής από Φιλολαου Παγκράτι μέχρι Παπάγου Ζωγράφου δρομολόγιο, είχε γαμησει καμία 20αρια 30χρονα θεομουνα.Yochanan έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 00:00Αυτό δεν είναι τίπτ. Εγω είχα πέσει σε ταρίφα που ειχε δυό χρονια να γαμήσει. Τρου στορυ.independent_44 έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 23:52Ταξιτζή που τον κάλεααν να πάει στο σπίτι του Μαρινάκη, εκεί βγήκε ένας με κοστούμι και γυαλιά του έδωσε 5.000 € αμοιβή και μια βαλίτσα για να την πάει σε μια διεύθυνση όπου θα τον αναγνώριζε ο παραλήπτης και θα του την έδινε...
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ γνώρισα τη σαύρα που μίλησε με τον Παισιο.
Είχαμε πάει για μπύρες, οι τρεις μας με το Στρατο Τζωρτζογλου.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
- Cecily Anne
Ψάξε τους γονείς σου πρώτα κ μην αγχώνεσαι, δεν έχεις θέμα στειρότητας.Χαοτικός έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 01:31Μαλακίες ξέρετε κι οι δυο. θα σας παραδεχτώ μόνο αν απαντήσετε ένα ερώτημα βιολογίας που έχω.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 01:07Ναι, αλλά ξέρεις τα φάσματα ανάλυσης GC για απλο δεσμό, διπλο δεσμό, τριπλό δεσμό σε ποιό μήκος βαράνε καμπάνα στο γράφημα, χωρίς να γκουγκλίσεις και κάνοντας στο άκυρο συζήτηση από το πουθενά; Χέστε με.hellegennes έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 01:04
Εντάξει κι εγώ μπακάλης είμαι αλλά ξέρω ότι η μάζα του μποζονίου του Χιγκς είναι 125 γιγαηλεκτρονιοβόλτ και ότι η κεντρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία «ζυγίζει» 4,1 εκ. ηλιακές μάζες και κανένα απ' τα δύο δεν είναι σχολική ύλη.
Αν οι γονείς σου είναι στείροι, τι πιθανότητα έχεις να είσαι κι εσύ στείρος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Εγώ έχω δει τουρίστα να φοράει άσπρη κάλτσα με πέδιλο και με κροκς. Όχι μόνο έναν.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση το πιο ηλιθιο κρατικο εγγραφο που εχετε συναντησει.
από Ασέβαστος » 03 Σεπ 2023, 18:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Σεπ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη και πόσοι από αυτούς ήταν Έλληνες;
από Καραμελίτσα » 28 Μαρ 2024, 19:30 » σε Θετικές Επιστήμες - 9 Απαντήσεις
- 1064 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Μαρ 2024, 21:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όποια θέλει να με συναντήσει από κοντά, ιδού η ευκαιρία
από Esperos » 05 Ιαν 2024, 19:20 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 41 Απαντήσεις
- 1478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
09 Ιαν 2024, 14:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-