Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες
Re: Γελοιες, δήθεν γενετικες έρευνες
Εδω οπως φαινεται μεχρι και η χρυση αυγη εχει για μελη της αιγυπτιους, που εγω φυσικα ως αντιρατσιστης το σεβομαι αυτο καο δινω ρισπεκτ σε μιχαλολιακο, που αποτι φαινεται δεν ειναι ρατσιστης οπως τον κατηγορανε.
Περίεργο λιγάκι που δεν έχουν και καθόλου τούρκικα μικρά ονόματα όλοι αυτοί οι εκατομμύρια τουρκόσποροι -πουλος, -ίδης, -ος, -ης κλπ κλπ.
Πάνος Σκουρλέτης
Το ιδης νομιζω ειναι ογλου που το αλλαξανε οταν αλλαξαν τα κοζα. Το πουλος δςν ειναι ελληνικο σιγουρα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και Πηλείδης και Ατρείδης, Αιακίδης, Λαερτιάδης, Αλκμαιωνίδας, κλπ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι Τούρκοι έχουν ίδια ονόματα με τα αδέλφια τους στην κεντρική Ασία;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τουλάχιστον το Ατρείδης υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και σε χιλιάδες χρόνια από τώρα. Ακόμα κι αν θα λέγεται Λίτο ή Πωλ και όχι πχ Θανάσης.
ΑΥΤΟ!
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Kι εσείς οι Ούννοι έχετε εκατομμύρια συμπατριώτες με σλαβικά ονόματα. Αυτούς τους αποδέχεσαι ως έχτεν ουντ ράινεν Ντόιτσεν σαν κι εσένα; Αν και υποψιάζομαι ότι κι εσύ είσαι εκγερμανισμένος Σλάβος. Για πες μας, ποιο είναι το επώνυμό σου, Ρουτζίνσκι, Κοβάλσκι ή Μάτουσεκ;
Άσε που εδώ λέει ότι μόνο ένα 6% έχετε γερμανική καταγωγή κι ότι το 10% των σημερινών Γερμανών έχουν Εβραίους προγόνους.
https://www.welt.de/wissenschaft/articl ... manen.html
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Γιωργης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 13:28Σε καποιους που προφανως τρολαρουν δε θα απαντησω καν.
Στο θεμας μας. Εγω εμφανισιακά το παραδεχομαι δε μοιαζω με γερμανο. Ειμαι σκουροδερμος με μαυρα μαλλια, εχω φαλακρα και κοτσιδα που την βαφω ξανθια και ειμαι υπερβαρος. Κανει μπαμ οτι ειμαι νον-τζερμαν ΑΛΛΑ, δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα απο τον τροπο που κινουμαι και βρισκομαι στο χωρο, κατατασσομαι ανετα ως γερμανος, υποσεινηδητα καταλαβαινει ο κοσμος οτι πχ α, αυτος ειναι δικος μας.

Αυτος ειναι ο λογος που η Γερμανια δεν μπορει να δεχτει περισσοτερους μεταναστες απο ανατολια ή ελλαδα, διοτι θα αλιωθει ο χαρακτηρας της, η μοναδικοτητα της. Αντιθετα, οι ελληνες αλλα και ο ελληνικος τοπος με την ξεραιλα δεν θα υποστουν καποια αλλοιωση. Αν οι Γερμανοι ηταν 800 εκατομμυρια και βεβαια να ερχοντουσαν περισσοτεροι και ελληνες μαζι. αλλα οπως ειναι τα πραγματα θα γινουν μειοψηφια στην πατριδα τους.
Ουτε ρατσισμοι και βλακεις, απλη λογικη. Οποιος εχει καρδια και πιστευει και σεβεται οτι πρεπει να υπαρχει ποικιλομορφια στους λαους θα συμφωνησει μαζι μου. Για να μην χαθει ποτε ενας λαος που γεννησε Ηρωες, Ποιητες, Φιλοσοφους και Ηγετες.
Ομορφη καληνυχτα, να ειστε ολοι καλα.
Ουτε ρατσισμοι και βλακεις, απλη λογικη. Οποιος εχει καρδια και πιστευει και σεβεται οτι πρεπει να υπαρχει ποικιλομορφια στους λαους θα συμφωνησει μαζι μου. Για να μην χαθει ποτε ενας λαος που γεννησε Ηρωες, Ποιητες, Φιλοσοφους και Ηγετες.
Πάντα οι Έλληνες ήταν ανοιχά μυαλά, πολύ προχώ κτλ δεν χρειάζονται τόσα κοπλιμέντα, πάψε πιά.

Γι ' αυτό σε λέω βρε πουλί μου, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί με τους κωλορατσιστές, δύο (2) επιλογές υπάρχουν, ή εδώ ή βκ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
The Rebel έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 21:50Γιωργης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 13:28Σε καποιους που προφανως τρολαρουν δε θα απαντησω καν.
Στο θεμας μας. Εγω εμφανισιακά το παραδεχομαι δε μοιαζω με γερμανο. Ειμαι σκουροδερμος με μαυρα μαλλια, εχω φαλακρα και κοτσιδα που την βαφω ξανθια και ειμαι υπερβαρος. Κανει μπαμ οτι ειμαι νον-τζερμαν ΑΛΛΑ, δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα απο τον τροπο που κινουμαι και βρισκομαι στο χωρο, κατατασσομαι ανετα ως γερμανος, υποσεινηδητα καταλαβαινει ο κοσμος οτι πχ α, αυτος ειναι δικος μας.

Πάντως το πιάσαμε από το προηγούμενο σχόλιο.

Αχ τι μου θύμησες!Γιωργης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 23:04Αυτος ειναι ο λογος που η Γερμανια δεν μπορει να δεχτει περισσοτερους μεταναστες απο ανατολια ή ελλαδα, διοτι θα αλιωθει ο χαρακτηρας της, η μοναδικοτητα της. Αντιθετα, οι ελληνες αλλα και ο ελληνικος τοπος με την ξεραιλα δεν θα υποστουν καποια αλλοιωση. Αν οι Γερμανοι ηταν 800 εκατομμυρια και βεβαια να ερχοντουσαν περισσοτεροι και ελληνες μαζι. αλλα οπως ειναι τα πραγματα θα γινουν μειοψηφια στην πατριδα τους.
Τον Λεωνίδα, τον Θόδωρο, την Σαπφώ, τον Καρυωτάκη, τον Αριστοτέλη, τον Κορνήλιο, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη Καποδίστρια.
Να σε καλά ρε, και αυτό με το γαμε οφ θρονες πολύ δυνατό, αν και από μάπα δεν είμαι σίγουρος.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 02:28παρομοιως εχω αγαπητο φιλο με επιθετο Πασπαλας και καταγωγη απο Στερεα Ελλαδα, καποια στιγμη που εψαξε το γενεαλογικο του δενδρο ανακαλυψε οτι προερχεται απο το σλαβικο "Πασπαλιε"
3 λώλ καί 2 χορεύουν
Μού έφερες συνειρμικά τό πιό ωραίο επώνυμο
πού έχω ακούσει στήν Ελλάδα .....
Τό είχαν γραμμένο αυτές οι καινούργιες
στρατιωτικές στολές μέ ραμμένο τό επώνυμο ........ Πουτσ ελλάς ....

Τάχει όλα ο τύπος λέω .... καί Πούτσα καί Ελλάς .......
Τόν πλησιάζω ........ πρέπει νάχεις πολλά τυχερά μέ τίς γυναίκες
μέ τέτοιο όνομα φίλε ..... τού λέω ..... χαμογέλασε μέ νόημα καί κατάφαση ....
Καί τό νο 2 πού μού θύμισες ο ........ Μουντρίχας ....... γιατί τούβγαλε τό όμικρον δέ τό κσταλαβαίνω ......
Η λέξη πασπάλι - πασπαλίζω - πασπαλόπιτα Ζαγορίου - δέν είναι ελληνική ;
...
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα, έρευνες και ανακαλύψεις στις θετικές επιστήμες
από Ίακχος » 11 Μαρ 2025, 11:58 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Απρ 2025, 10:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάρτηση που ταρακούνησε τους αγγλόφωνους δήθεν άθεους.
από Άθεος » 19 Νοέμ 2024, 10:49 » σε Θρησκειολογία - 26 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
21 Νοέμ 2024, 10:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τὸ δῆθεν "κομμένο" ἐδάφιο τοῦ "Κατὰ Ἰωάννην" περί... Ἑλλάδος.
από tanipteros » 20 Ιαν 2024, 21:16 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
20 Ιαν 2024, 21:16
-