Γινε Αγροτης
-
Re: Γινε Αγροτης
Αγροτης ειμαι δεν ειμαι φιλολογος!!!
Τελικά είσαι επαγγελματίας αγρότης η ερασιτέχνης αγρότης δηλαδή ετεροαγροτης ;Βακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 12:51Οι εργασιες ξεκινησαν
Καλοι χρονια συναδελφοι αγροτες
Screenshot_4.jpg
Επαγγελμα Αγροτηςβη κάνεις μια συμπληρωματική εργασία σαν χομπυ ;
-
Αγροτης με πρωτο στοχο τα 100 στρεμματα χωρις αυτη να ειναι η κυρια δραστηριοτητα μου
Τωρα τσεκαρε οποιο κουτακι θελεις
-
Φιλάκια πολλά και καλή χρονιά!
Άμα δεν είναι η κύρια δραστηριότητα σου τότε δεν θεωρείσαι ως αγρότης αλλά ως ετεροαγροτηςΒακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:23Αγροτης με πρωτο στοχο τα 100 στρεμματα χωρις αυτη να ειναι η κυρια δραστηριοτητα μου
Και αυτό σημαίνει ότι δεν δικαιούσαι πχ επιδοτήσεις καθώς και άλλα φορολογικά ζητήματα
Κτήματα έχω και εγώ στο όνομα συγγενών μου ως απόστρατος του ναυτικού αλλά δεν θεωρούμαι ως αγρότης
Άρα , δεν διαθέτεις εκατό στρεμματαΒακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:23Αγροτης με πρωτο στοχο τα 100 στρεμματα χωρις αυτη να ειναι η κυρια δραστηριοτητα μου
αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό ;
Επιδοτήσεις δικαιούσαι ;
Πώς θα δικαιολογεις τιμολόγια σε εταιρείες όταν θα πουλάς το προϊόν ;
Η εφορία πως θα δικαιολογεί τα έσοδα ;
Αγροτικός συνεταιρισμός ;
Τους υπαλλήλους που λες ότι θα έχεις πως θα τους καλύπτεις η ασφαλίζεις ;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πήρε 4 στρέμματα προίκα απ'τη γυναίκα σε κάτι βράχια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:37Άρα , δεν διαθέτεις εκατό στρεμματαΒακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:23Αγροτης με πρωτο στοχο τα 100 στρεμματα χωρις αυτη να ειναι η κυρια δραστηριοτητα μου
Επιδοτήσεις δικαιούσαι ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν γίνεσαι επαγγελματίας αγρότης με 4 στρέμματαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:46Πήρε 4 στρέμματα προίκα απ'τη γυναίκα σε κάτι βράχια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:37Άρα , δεν διαθέτεις εκατό στρεμματαΒακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:23Αγροτης με πρωτο στοχο τα 100 στρεμματα χωρις αυτη να ειναι η κυρια δραστηριοτητα μου
Επιδοτήσεις δικαιούσαι ;
Τώρα για χόμπυ μπορείς να πεις ότι τα καλιεργεις για να περνάει η ώρα σου έστω και εάν τα έξοδα σου είναι περισσότερα από τα έσοδα σου (το κάνεις για χόμπυ για να περνάει η ώρα σου )
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Επαγγελματικό τρολ σίγουρα είναι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:18Τελικά είσαι επαγγελματίας αγρότης η ερασιτέχνης αγρότης δηλαδή ετεροαγροτης ;Βακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 12:51Οι εργασιες ξεκινησαν
Καλοι χρονια συναδελφοι αγροτες
Screenshot_4.jpg
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:37
Άρα , δεν διαθέτεις εκατό στρεμματα.Δεν διεθετα καθολου στρεμματα.Μολις αγοραστηκαν τα πρωτα 8.5
αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό ;Οχι ουτε εχω σκοπο να αγορασω
Επιδοτήσεις δικαιούσαι ;
Πώς θα δικαιολογεις τιμολόγια σε εταιρείες όταν θα πουλάς το προϊόν ;Θα ενημερωσω για την εταιρικη μορφη την καταλληλη στιγμη.
-
Θα βάλει να βοσκανε τα πρόβατα που έχει όπως είχε δηλώσει παλιότερα.
Παράλληλα θα εξασκεί και το επάγγελμα του ψυκτικού στις πρεσβείες που θα πηγαίνει ως διπλωματικός υπάλληλος.
Ψάχνει τρόπο να βρει να χωρέσει στην όλη υπόθεση και τα πολλά αυτοκίνητα που έχει γιατί του αφαιρούν τεράστιο κεφάλαιο από τα διόδια που πληρώνουν.
Παράλληλα θα εξασκεί και το επάγγελμα του ψυκτικού στις πρεσβείες που θα πηγαίνει ως διπλωματικός υπάλληλος.
Ψάχνει τρόπο να βρει να χωρέσει στην όλη υπόθεση και τα πολλά αυτοκίνητα που έχει γιατί του αφαιρούν τεράστιο κεφάλαιο από τα διόδια που πληρώνουν.
Άρα δεν είσαι επαγγελματίας αγρότης αλλά κάποιος που με λίγα στρέμματα κάνει το χόμπυ τουΒακχυλίδης έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 14:33ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 13:37
Άρα , δεν διαθέτεις εκατό στρεμματα.Δεν διεθετα καθολου στρεμματα.Μολις αγοραστηκαν τα πρωτα 8.5
αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό ;Οχι ουτε εχω σκοπο να αγορασω
Επιδοτήσεις δικαιούσαι ;
Πώς θα δικαιολογεις τιμολόγια σε εταιρείες όταν θα πουλάς το προϊόν ;Θα ενημερωσω για την εταιρικη μορφη την καταλληλη στιγμη.
Και θα έχεις μεγάλο πρόβλημα εάν πας να πουλήσεις κάποιο προϊόν με τιμολόγιο σε εταιρεία η σε μαγαζί !!
Μπορείς να καλλιεργείς ένα προϊόν για δική σου χρήση αλλά όχι για να το πουλήσεις (και μάλιστα σε εταιρεία η μαγαζί σε μεγάλες ποσότητες )
Εκεί η εταιρεία η το μαγαζί θα πρέπει να το δικαιολογήσει ως τιμολόγιο
Άλλο πράγμα το να είσαι επαγγελματίας αγρότης και άλλο το να κάνεις κάποιες αγροτικές εργασίες ως χόμπυ η ως πάρεργο ..stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 14:39Θα βάλει να βοσκανε τα πρόβατα που έχει όπως είχε δηλώσει παλιότερα.
-
Χομπυ με 100 στρεμματα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 14:39
Άρα δεν είσαι επαγγελματίας αγρότης αλλά κάποιος που με λίγα στρέμματα κάνει το χόμπυ του
Και θα έχεις μεγάλο πρόβλημα εάν πας να πουλήσεις κάποιο προϊόν με τιμολόγιο σε εταιρεία η σε μαγαζί !!
Μπορείς να καλλιεργείς ένα προϊόν για δική σου χρήση αλλά όχι για να το πουλήσεις (και μάλιστα σε εταιρεία η μαγαζί σε μεγάλες ποσότητες )
Εκεί η εταιρεία η το μαγαζί θα πρέπει να το δικαιολογήσει ως τιμολόγιο
Αφου μιληαα για εταιρικη μορφη τι χωρις τιμολογια και ιστοριες γραφεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπακάλης, μπογιατζής, αγρότης, φαρμακοτρίφτης κλπ
από AlienWay » 25 Απρ 2025, 13:34 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 46 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Απρ 2025, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γίνε τραβεστί, και το κράτος θα σου επιδοτεί το μισθό
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum