Πάνας έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:55Όχι αλλά τρώω χαλβά με λεμόνι και κανέλα.. κρασομεζές από τους λίγους!the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:32πάνα έχεις φάει φέτα σαγανάκι με μέλι, κρούστα και σουσάμι;

Πάνας έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:55Όχι αλλά τρώω χαλβά με λεμόνι και κανέλα.. κρασομεζές από τους λίγους!the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:32πάνα έχεις φάει φέτα σαγανάκι με μέλι, κρούστα και σουσάμι;
Έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία;the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 22:15Πάνας έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:55Όχι αλλά τρώω χαλβά με λεμόνι και κανέλα.. κρασομεζές από τους λίγους!the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 21:32πάνα έχεις φάει φέτα σαγανάκι με μέλι, κρούστα και σουσάμι;
Δώσε συνταγή, τι να κάνω, να βάλω την φέτα στο αλουμινόχαρτο, πόσο μέλι και σουσάμι βάζεις;
Τρως καλά.Naida έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 21:11Κεμπάπ και πατάτες ξεχωριστά με κετσαπ-μουστάρδα, κοακολα και μετά μια Λέμον πάι.
Συνήθως το κεμπάπ το αποφεύγω γιατί μου μυρίζει αλλά σήμερα ήθελα να φάω κεμπάπ. Και έφαγα και δεν μου μύριζε. Και σκέφτομαι μήπως είναι η ιδέα μου τις άλλες φορές και νομίζω δεν μυρίζει και σήμερα που ήθελα πολύ να φάω κεμπάπ δεν μου μύριζε; μπορεί.
ΙσχύειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 21:13Τρως καλά.Naida έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 21:11Κεμπάπ και πατάτες ξεχωριστά με κετσαπ-μουστάρδα, κοακολα και μετά μια Λέμον πάι.
Συνήθως το κεμπάπ το αποφεύγω γιατί μου μυρίζει αλλά σήμερα ήθελα να φάω κεμπάπ. Και έφαγα και δεν μου μύριζε. Και σκέφτομαι μήπως είναι η ιδέα μου τις άλλες φορές και νομίζω μυρίζει και σήμερα που ήθελα πολύ να φάω κεμπάπ δεν μου μύριζε; μπορεί.
μπορει τις αλλες φορες να είναι ψοφίμιNaida έγραψε: ↑13 Ιαν 2021, 21:11Κεμπάπ και πατάτες ξεχωριστά με κετσαπ-μουστάρδα, κοακολα και μετά μια Λέμον πάι.
Συνήθως το κεμπάπ το αποφεύγω γιατί μου μυρίζει αλλά σήμερα ήθελα να φάω κεμπάπ. Και έφαγα και δεν μου μύριζε. Και σκέφτομαι μήπως είναι η ιδέα μου τις άλλες φορές και νομίζω μυρίζει και σήμερα που ήθελα πολύ να φάω κεμπάπ δεν μου μύριζε; μπορεί.
Από αυτό το μαγαζί έχω πάρει αρκετές φορές. Πάντα μου μύριζε. Αλλά γενικά πάντα μου μυρίζει από όπου και να πάρω. Ε σήμερα δεν είχε αυτή την βαριά μυρωδιά. Παίζει βέβαια και αυτό που λες.