α, τελικά δεν θα πας για μοναχός;;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 15:19Τι δουλειές υπάρχουν στην Αθήνα;
Μετά την καραντίνα σκέφτομαι σοβαρά να βρω μια δουλειά στην πρωτεύουσα. Θέλω να ζήσω την ελευθερία.
Ως γνήσιος επαρχιώτης δεν έχω ιδέα από Αθήνα και ψάχνω από το μηδέν.
Δηλαδή να βρω μια οποιαδήποτε δουλειά που να μην είναι και τόσο βαριά.
Θα μου πείτε πήγαινε και ψάξε. Αυτός ακριβώς θα κάνω. Θα ανεβαίνω τα Σαββατοκύριακα να δω τι παίζει.
Απλά την άποψη σας. Αν είστε γνώστες του θέματος θα ήθελα την άποψή σας.
Περιοχή ενδιαφέροντος: Εξάρχεια ή Γουδί.
Μαζεύω απόψεις για να έχω μια καλύτερη εικόνα.
Υπόψιν ότι μιλάμε για δουλειές για ανειδίκευτους και χαμηλόμισθες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ, Δεν ήξερα που να το βάλω το νήμα. Μην το μπαχαλέψετε είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.
Δουλειές. Αθήνα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Δουλειές. Αθήνα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν καταλαβαίνετε τίποτα ούτε από μοναχισμό ούτε από επιλογές. Δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κάτ ς στ αυγά σου. Έτσι όπως μας τα λες δεν είσαι για πολλά. Τα χάπια σου και ήρεμα
μακρυά απο κουκυά
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Λοιπόν επειδή για ακόμη μία φορά δεν μπορέσατε να ανταπεξέλθετε σε κάτι τόσο απλό θα ανοίξω ένα τελευταίο νήμα το βράδυ κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Είσαι εντάξει φιλαράκι; Χρειάζεσαι βοήθεια; Γιατί βρίζεις;

μακρυά απο κουκυά
παρασκευή: genias goes to athens
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Χαμηλόμισθος σκέτο? Στη προ-κορωνοϊού περίοδο έβρισκες δουλειά σα διανεμητής φυλλαδίων, outdoor ή door-to-door πωλητής
και τηλεφωνητής σε μικρομεσαίο call center. Κουριεράς και ντελιβεράς αν είχες δικό σου μηχανάκι( αυτό παίζει και τώρα μέσα
στη καραντίνα). Αν έχεις προϋπηρεσία κάπου, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις δουλειά αλλά γενικά μη περιμένεις πολλά. Ακόμα
και πριν τη καραντίνα ήταν δύσκολο να βρεις δουλειά. Προϋπηρεσία ζητούν οι περισσότεροι κλάδοι πλέον, πρέπει να είσαι σίγουρος
ότι θες και μπορείς να κάνεις το ΧΥΩ επάγγελμα πλέον για να πείσεις τον δυνητικό σου εργοδότη πως πρέπει να σε προσλάβει.
και τηλεφωνητής σε μικρομεσαίο call center. Κουριεράς και ντελιβεράς αν είχες δικό σου μηχανάκι( αυτό παίζει και τώρα μέσα
στη καραντίνα). Αν έχεις προϋπηρεσία κάπου, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις δουλειά αλλά γενικά μη περιμένεις πολλά. Ακόμα
και πριν τη καραντίνα ήταν δύσκολο να βρεις δουλειά. Προϋπηρεσία ζητούν οι περισσότεροι κλάδοι πλέον, πρέπει να είσαι σίγουρος
ότι θες και μπορείς να κάνεις το ΧΥΩ επάγγελμα πλέον για να πείσεις τον δυνητικό σου εργοδότη πως πρέπει να σε προσλάβει.
Ίσως επειδή δεν έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε κάθε 2 ώρες στόχους ζωής.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 17:07Δεν καταλαβαίνετε τίποτα ούτε από μοναχισμό ούτε από επιλογές. Δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι σε θέλουμε στην Αθήνα;
Δεύτερον, που τα έμαθες εσύ και θες ή Εξάρχεια ή Γουδί; Μεταξουργείο και πολύ σου είναι. Την αναβάθμιση στα Εξάρχεια πρέπει να την κερδίσεις.
Τέλος, είναι σοβαρό νήμα για δουλειά αυτό που ο ενδιαφερόμενος δε λέει 1) τι ξέρει να κάνει 2) τι έχει κάνει έως τώρα και 3) τι του αρέσει να κάνει;
Δεύτερον, που τα έμαθες εσύ και θες ή Εξάρχεια ή Γουδί; Μεταξουργείο και πολύ σου είναι. Την αναβάθμιση στα Εξάρχεια πρέπει να την κερδίσεις.
Τέλος, είναι σοβαρό νήμα για δουλειά αυτό που ο ενδιαφερόμενος δε λέει 1) τι ξέρει να κάνει 2) τι έχει κάνει έως τώρα και 3) τι του αρέσει να κάνει;
- Dwarven Blacksmith
Γαμώτο, ξέρω μια για ανειδίκευτους που έχει ανοίξει αλλά είναι υψηλόμισθη, δεν κάνει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 15:19Τι δουλειές υπάρχουν στην Αθήνα;
Μετά την καραντίνα σκέφτομαι σοβαρά να βρω μια δουλειά στην πρωτεύουσα. Θέλω να ζήσω την ελευθερία.
Ως γνήσιος επαρχιώτης δεν έχω ιδέα από Αθήνα και ψάχνω από το μηδέν.
Δηλαδή να βρω μια οποιαδήποτε δουλειά που να μην είναι και τόσο βαριά.
Θα μου πείτε πήγαινε και ψάξε. Αυτός ακριβώς θα κάνω. Θα ανεβαίνω τα Σαββατοκύριακα να δω τι παίζει.
Απλά την άποψη σας. Αν είστε γνώστες του θέματος θα ήθελα την άποψή σας.
Περιοχή ενδιαφέροντος: Εξάρχεια ή Γουδί.
Μαζεύω απόψεις για να έχω μια καλύτερη εικόνα.
Υπόψιν ότι μιλάμε για δουλειές για ανειδίκευτους και χαμηλόμισθες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ, Δεν ήξερα που να το βάλω το νήμα. Μην το μπαχαλέψετε είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Η Αθηνα εχει 5.000.000 πλυθησμο, σίγουρα κάποιος θα χρειάζεται βοήθεια σε κάτι.
Μην το βαζεις κατω, πήγαινε και χτύπα τα κουδούνια στις πολυκατοικίες.
Μην το βαζεις κατω, πήγαινε και χτύπα τα κουδούνια στις πολυκατοικίες.
Jack Shephard έγραψε: ↑07 Ιαν 2021, 18:05Καταρχήν ποιος σου είπε ότι σε θέλουμε στην Αθήνα;
1-2-3)Να ανοίγει όλο μαλακιες θέματα και να ζαλίζει αρχιδια.
Δεν νομίζω ότι είναι εποχή για κάτι τέτοιο. Από που είσαι για να ξέρουμε να αποφεύγουμε την περιοχή;
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Ο κάθε ανύπαρκτος χωρίς προσωπικότητα διψά για την προσοχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στον καπιταλισμό από 2 δουλειές και πάνω καλύπτεις τις ανάγκες σου
από Μαδουραίος » 16 Απρ 2024, 14:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Απρ 2024, 19:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έταξε δουλειές, πήρε προκαταβολές και έγινε... καπνός: Συνεργάτης του:
από Γαληνός » 06 Φεβ 2024, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
06 Φεβ 2024, 19:22
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
02 Σεπ 2024, 21:36
-
-
Νέα δημοσίευση Μητέρα τριών παιδιών που δούλευε τρεις δουλειές κουρασμένη κάηκε από το μαγκάλι
από Μαδουραίος » 23 Ιαν 2025, 03:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 26 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
23 Ιαν 2025, 11:54
-