Ήταν δίκαιο έγινε πράξη.
Το δικο μου σετάκι, Vaporesso Armour Pro και Siren 2 version 4.5 ml΄ κομψό και κυριλάτο. Full ανοιχτό airflow αντισταση γυρω στα 1.3 Ω, handmade, 25mm στρίψιμο με Kanthal A1 26αρι.
Tο υγρό που παίζω τώρα,πάντα diy, είναι το Light Tobacco της Βελγικής Tobacco Bastards,με 10% ανάμειξη,ψιλοπαπαριά. Ευτυχώς ωριμάζουν δυο γλυκά της Chefs Flavours το Custurd Cream και το mexican fried ice cream, που δυστυχώς θέλουν αναμονή για να δέσουν, όπως όλες οι γλυκες γεύσεις. Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση, να την γράψει, γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος.
Βασεις Pink Mule, νικοτίνη της after 8. Γενικά παίζω σε χαμηλά επίπεδα νικοτίνης, ίσα για να δέσει το μείγμα, 2 με 2.5 ml.
Στο θέμα ηλεκτρονικό, η Θεσσαλονίκη είναι τυχερή, γιατί το e-smokers της Μητροπόλεως είναι από τα πληρέστερα μαγαζιά της Ευρώπης. Λίγο πιο πέρα, στην Παύλου Μελά, άπαιχτοι σε τιμές(2Ευρ'ω το booster!) και με απίστευτη εξυπηρέτηση,αλλά πιο οριακά προιόντα(Natura μπλιαχ και Flavourart) είναι το Fast Vape.
To άτμισμα είναι το πιο Geek High Teck πάθος του 21ου αιώνα, με μια τεχνολογία που τρέχει μήνα και τον μήνα. Κάποιοι παίρνουν κάτι απλό(αυτό έχει πολλά περιθώρια απότυχίας), μπας και κόψουν το τσιγάρο, άλλοι μπάινουν σε trip εμμονής και κυκλοφορούν με 5 3μπάταρα και δεκα ατμοποιητές πάνω τους. Είμαι στην πολύ μέση λύση, κάτι decent, χωρίς ακραίο κόλλημα. Πάντως αν μπεις στην αναζήτηση γίνεται πολύ ακριβό χόμπυ. Από άποψη υγείας,στην καλύτερη μάλλον είναι εντελώς αθώο, στην χειρότερη ανεπαίσθητα επιβλαβες, κάτι τις λιγότερο από το 1.5 πακέτο Λάβδα Ευκάλυπτος που τρώω την ημέρα+ το ένα πακέτο Dentine(βίτσια έ;)
Σαν επιχειρηματική κίνηση τέλος, είναι άριστη, τα περιθώρια κέρδους τεράστια και η φορολογία παρακάμπτεται εύκολα Θέλει όμως φράγκα, αν είναι να ανοίξεις τρύπα, με 5 mod και 10 υγρά, άστο. Αν ήμουν φορτωμένος κάτι τέτοια θα άνοιγα. Όποιος από εσάς είναι,ας επενδύσει πάνω μου