"Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol
Δημοσιεύσεις: 4926
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 14:03

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Ιαν 2021, 20:44

Αρίστος έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:31
omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:25


η λυση ποια ειναι λοιπον μαστορα;

να καυχιομαστε ποιος εκανε διαχρονικα τις περισσοτερες ή τις λιγοτερες σφαγες;

για να κανεις κι εσυ τα ιδια;

αληθεια εν ονοματι ποιου;


Η λυση ειναι να μαθουν οι BLM πραγματικη ιστορια. Να μαθουν τις βαρβαροτητες του Ισλαμ και των Αφρικανων φυλαρχων πιχι, η τις μαζικες ανθρωποθυσιες που εκαναν Αζτεκοι και Μαγιας πριν φτασουν οι Ισπανοι στο Μεξικο. Και οχι δεν ειναι οι λευκοι υπαιτιοι για ολα τα κακα της ιστοριας. Απλα απο οτι φαινεται η Νεα Ταξη θελει να κοντυνει τους λευκους και σε εισοδημα και σε ελευθεριες και να μειωσει τον αριθμο τους γιατι σχεδιαζει τη μεγαλη αντικασταση τους απο φτωχους και αμορφωτους τριτοκοσμικους που θα βολευονται με μισο μισθο και με ελαχιστες ελευθεριες.

τι λες βρε παιδι μου ανηκουστα πραγματα και ποια ηταν αραγε εκεινη η ταξη που εφτιαχνε πολεμους για να σερνει τα γυναικοπεδα να δουλευουν τζαμπα στα εργοστασια της και τους αντρες να σκοτωνονται απο τα προιοντα της;

ποια αραγε ηταν εκεινη η καλη ταξη που το περασμενο αιωνα ξεκληρησε και οδηγησε σε μεταναστευση ολοκληρες γενιες και λαους;

η λιστα ειναι ατελειωτη...

θυμασαι μηπως ή οτι χαιρεσαι θυμασαι;

πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 34324
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Ιαν 2021, 20:45

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:38
πατησιωτης έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:33
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:09
Το γερμανικό κεφάλαιο που κάποτε χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί , σήμερα χρηματοδοτεί τον αντιρατσισμο και τις ΜΚΟ υπό τη ...γερμανική κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βεβαίως βεβαίως ..
Όχι όμως ο στρατός. :wink Το έγραψα και στον άλλον.Γερμανικό στρατό δεν θα δεις επειδή όταν μπαίνεις στη φάση του αντιεθνικισμού και της αυτομαστίγωσης τελειώνει και ο στρατός.Ο στρατός για να πολεμήσει θέλει και φρόνημα και φρόνημα με το να λες ότι είμαι κακός δεν υπάρχει.
Οι Γερμανοί φυσικά μπήκαν αναγκαστικά σε αυτόν τον ρόλο και πήραν άλλες ειρηνικές εργολαβίες στα πλαίσια της κατανομής ρόλων του ΝΑΤΟ με τους Αμερικανούς που ως τώρα έλεγαν στους εαυτούς τους ότι είναι καλοί να κάνουν την άσχημη δουλειά.Εάν όμως αρχίσουν και αυτοί να λένε είμαστε κακοί δεν μένει κανένας.
Φίλε Πατησιωτη ένας στρατός η στρατιωτικός θα κάνει ότι τον διστάσουν οι ανώτεροι του και η κρατική εξουσία η οποία τον ..πληρώνει και αφήνει τις ιδεολογίες στην άκρη :D

Αν νομίζεις ότι οι Αμερικάνοι στρατιώτες μισθοφόροι η οι επαγγελματίες στρατιωτικοί άλλων χωρών δεσμεύονται έστω και κατ ελάχιστο από τέτοιες ιδεοληψίες ..(σε αποστολές εκτός εδάφους της χώρας στέλνονται μισθοφόροι η επαγγελματίες στρατιωτικοί δεν στέλνονται πλέον έφεδροι που θα πρέπει να έχουν υψηλό πατριωτικό φρόνημα )

Οι αντιφάσεις στην ιδεολογική εξήγηση των κινήσεων της ηγεσίας πληρώνονται.Αργά μερικές φορές αλλά πληρώνονται.Στο Ιράκ πήγε επαγγελματικός στρατός.Αυτή που όρμησε χθες στο Κογκρέσσο και την καθάρισαν είχε πάει 4 φορές.
Χωρίς τον πόλεμο στο Ιράκ δεν θα υπήρχε Τραμπ.Όταν έγινε η εισβολή όλοι εδώ έλεγαν και τι σημασία έχει που μας δουλεύουν όλους εμάς οι Αμερικάνοι,αυτοί τα πιστεύουν όλα ότι τους λέει η κυβέρνησή τους.
Όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν ισχύει.Οι επιπτώσεις των σημερινών θα φανούν στο προσεχές μέλλον.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26961
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιαν 2021, 20:46

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:31
Nandros έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 19:42
Στην Αφρική και στην Ασία κατά πόσο ενδιαφέρονται για το να διδαχθούν δυτικά πολιτισμικά πρότυπα και μάλιστα .. δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα έτσι όπως τα αντιλαμβάνονται οι δυτικοί ;

Εκτός εάν ο δυτικός κόσμος θα πάει να τα επιβάλει ...μέσω στρατιωτικής ισχύος
Τότε , δεν μιλάμε για νέο είδος αποικιοκρατίας;
Γουστάρουν τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ ... εχμ, της Δύσης, αλλά όχι τις αντίστοιχες υποχρεώσεις για τον τρόπο απόκτησης τους, πλην της ελεημοσύνης ή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Οι άντρες γαμούν ξεσκούφωτοι και το AIDS καλπάζει, αλλά δεν το φοβούνται αυτό και τον θάνατο, γιατί είναι "πολεμιστές" από κουλτούρα.
Τις δε γυναίκες τους τις κοψομουνιάζουν, επειδή έτσι έκαναν στο παρελθόν.
Και πόσα άλλα ...!
.
Υποστηρίζεις λοιπόν ιμπεριαλιστικη παρέμβαση της Δύσης ώστε αυτοί οι λαοί να ..ξεφύγουν από τις εθνικές τους παραδόσεις ήθη και έθιμα που τους οδηγούν σε αυτές τις βαρβαρότητες ;
Εγώ ΝΑΙ
Και γω μαζί σου.
Μηδέν παρέμβαση και ας κόψουν τον λαιμό τους.
Αλλά κόβεται η ανθρωπιστική βοήθεια και απαγορεύεται να πλησιάσουν στα 100 μέτρα από τα σύνορα της Δύσης
Και τότε θα αρχίσουν τα σκουζμάρια για την ανάλγητη Δύση!
.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Ιαν 2021, 20:47

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:44


θυμασαι μηπως ή οτι χαιρεσαι θυμασαι;



Εσυ τη Μουσουλμανικη Ταξη τη θυμασαι;

Αν θες να συγκρινουμε τη βαρβαροτητα των δυο πολιτισμων οποτε θες ειμαι διαθεσιμος.

Και ναι υπαρχουν εκατομμυρια Ευρωπαιοι που βασανιστηκαν και εξοντωθηκαν απο Μουσουλμανους.

.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Δημοσιεύσεις: 18924
Εγγραφή: 17 Απρ 2020, 12:02
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 13 Ιαν 2021, 20:48

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:19
Αρίστος έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:07
πατησιωτης έγραψε:
13 Ιαν 2021, 19:22

Aρίστο στα έγραψα πιο πριν αλλά δεν τα κατάλαβες.Η παγκοσμιοποίηση με τη μεταφορά κεφαλαίων ενδυναμώνει ΜΗ δυτικούς λαούς που όλες αυτές τις αρχές τις έχουν γραμμένες.Είναι αυτοκαταστροφική.
Άντε πήγαινε στους Ρώσους ή τους Ινδούς να πεις να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία τους να δεις εάν έρχομαι.
Ποιός θα αφαιρέσει την εθνική κυριαρχία από τις χώρες που δεν θέλουν και με ποιά μέσα;Ο αμερικανικός στρατός εν ονόματι ποιανού πράγματος θα πολεμήσει εάν πολεμήσει;Επειδή ακριβώς η ιστορία αυτή έγινε μπούμερανγκ βλέπεις αυτά που βλέπεις.Πριν 20 χρόνια θα ήταν αδιανόητη πολιτική αναταραχή στην Αμερική ή στην Ευρώπη.Οι πορτοκαλί επαναστάσεις γίνονταν στις πρώην σοβιετικές χώρες.Σήμερα η Ευρώπη και η Αμερική έχουν γεμίσει από δήθεν πράκτορες του Πούτιν. :lol: Και λέω δήθεν διότι δεν γίνεται μια χώρα με οικονομία μεγέθους Ισπανίας να χρηματοδοτεί εκατομμύρια σε πολύ πλουσιότερες χώρες από αυτήν.Απλή λογική είναι.Οι μαλακίες αυτές είναι που μετέτρεψαν τις δυτικές χώρες από παραδείγματα και εξαγωγείς πολιτικών συστημάτων σε πεδία μάχης και εσωτερικής διαίρεσης.Πως θα επιβάλλει ο διαιρεμένος που τρώγεται εσωτερικά το σύστημά του στον άλλο που έχει εθνική ενότητα;
'Αντε και είπε ο Μπάιντεν κάτω η παραδοσιακή οικογένεια.Μόνο την αμερικάνικη θα ζημιώσει,όχι την ρώσικη ή την κινέζικη.Τις δικές τους χώρες βάζουν σε μπελάδες όλοι αυτοί και όχι τον υπόλοιπο κόσμο.
Βγήκαν οι New York Τimes και έβγαλαν έντυπο που λέει ότι η Αμερική είναι ρατσιστική χώρα από το 1619.
Ωραία λέω εγώ,αφού είσαι αυτό κάτσε στα αυγά σου και μην πας σε άλλες χώρες.Αφού είσαι ρατσιστής από το 1619 για ποιά δημοκρατία λες ότι θα φέρεις; :o
Δηλαδή όλη αυτή η ιστορία δεν βλάπτει κανένα άλλο από αυτούς που τη διακινούν.


Συμφωνω 100% και σε αυτο σου το ποστ και στο προηγουμενο.

Απλα εχουν διαστραφει τοσο πολυ οι εγκεφαλοι καποιων Παγκοσμιοποιητων που διοικουν εταιρειες-ψηφιακους γιγαντες ωστε να θεωρουν οτι οι δυτικες χωρες εχουν την πολυτελεια να περασουν απο πολυεπιπεδη κριση προκειμενου να περασει συνολικα οι ατζεντα τους σε οικονομια, πολιτικη και κοινωνια. Δηλαδη θεωρουν οτι υπαρχει η δυνατοτητα να καταστραφει η παραδοσιακη ταξη της εθνικης κυριαρχιας και των παραδοσιακων αξιων χωρις να καταστραφουν οι ιδιοι.

Και οτι με το που θα ληξει η κριση θα προλαβουν να εμποδισουν την κυριαρχια της Κινας. Κινδυνευουν ομως οι θεωριες τους να αποδειχτουν ροζ συννεφακια και σε λιγα χρονια να διοικουνται απο τη Μοσχα και το Πεκινο.



αυτη στη στιγμη υπηρχαν και υπαρχουν 2 διαμορφωμενοι δρομοι παγκοσμιως:

ή ακολουθεις την ελευθερη αγορα των πολυεθνικων που τα συμφεροντα και η ισχυ τους πολλες φορες ξεπερνα και αντιμαχεται αυτα των κρατων

ή ακολουθεις δικατοριες τυπου Κινας, Β.Κορεας, Πουτιν, Ερντογαν, οπου ολη η ισχυς συγκεντρωνεται γυρω απο ενα ατομο που λογοκρινει απαγορευει, σκοτωνει κατα το δοκουν


αν εσυ εχεις βρει εναν 3ο σοσιαλιστικο δρομο περα απο τις σαλτσες τυπου BLM, Soros, B.Gates κλπ. να μας το πεις
Όπως πολύ σωστά έγραψε ο Πατησιώτης πιο πάνω, η παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών (όχι μόνο - είναι πολλά αλλά χάριν ευκολίας ας το υιοθετήσουμε) μεταφέρει ισχύ από την έδρα τους (των πολυεθνικών) σε μη δυτικές χώρες υπονομεύοντας τους ίδιους τους θιασώτες της. Οι μη δυτικές χώρες έχουν τους φιλελευθερισμούς και όλα τα σχετικά γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια και ακόμα παραπάνω (τα παραρτήματα του Σόρος έφυγαν κλωτσηδόν από την Ρωσία, στην δε Κίνα ούτε συζήτηση να εμφανιστούν τέτοιες 'καινοτομίες' :lol: ). Οπότε ο πρώτος δρόμος που περιγράφεις έχει ημερομηνία λήξης. Μένει ο δεύτερος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι (δεν ξέρω πόσοι μπορούν να υπάρξουν) που εσύ δεν αναγνωρίζεις. Την παγκοσμιοποίηση την δημιούργησε η Δύση αλλά η μη Δύση ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να την υιοθετήσει, μόνο την χρησιμοποίησε για να γιγαντωθεί οικονομικά και τα υπόλοιπα τα πέταξε στα σκουπίδια (και πολύ καλά έκανε - κορόϊδα ήταν;).

Ο Αρίστος κάνει την εκτίμηση ότι οι δημιουργοί της θα προσπαθήσουν, σαν ύστατη προσπάθεια, να την επιβάλλουν μέσω κρίσης (πιθανότητα επιτυχίας 0% για καθαρά τεχνικούς λόγους) αλλά κάτι που το σχεδίαζαν για δεκαετίες ξοδεύοντας δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων για να το οργανώσουν, ε δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορούν να το εγκαταλείψουν έτσι απλά.

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 20:50

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:44
Αρίστος έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:31
omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:25


η λυση ποια ειναι λοιπον μαστορα;

να καυχιομαστε ποιος εκανε διαχρονικα τις περισσοτερες ή τις λιγοτερες σφαγες;

για να κανεις κι εσυ τα ιδια;

αληθεια εν ονοματι ποιου;


Η λυση ειναι να μαθουν οι BLM πραγματικη ιστορια. Να μαθουν τις βαρβαροτητες του Ισλαμ και των Αφρικανων φυλαρχων πιχι, η τις μαζικες ανθρωποθυσιες που εκαναν Αζτεκοι και Μαγιας πριν φτασουν οι Ισπανοι στο Μεξικο. Και οχι δεν ειναι οι λευκοι υπαιτιοι για ολα τα κακα της ιστοριας. Απλα απο οτι φαινεται η Νεα Ταξη θελει να κοντυνει τους λευκους και σε εισοδημα και σε ελευθεριες και να μειωσει τον αριθμο τους γιατι σχεδιαζει τη μεγαλη αντικασταση τους απο φτωχους και αμορφωτους τριτοκοσμικους που θα βολευονται με μισο μισθο και με ελαχιστες ελευθεριες.

τι λες βρε παιδι μου ανηκουστα πραγματα και ποια ηταν αραγε εκεινη η ταξη που εφτιαχνε πολεμους για να σερνει τα γυναικοπεδα να δουλευουν τζαμπα στα εργοστασια της και τους αντρες να σκοτωνονται απο τα προιοντα της;

ποια αραγε ηταν εκεινη η καλη ταξη που το περασμενο αιωνα ξεκληρησε και οδηγησε σε μεταναστευση ολοκληρες γενιες και λαους;

η λιστα ειναι ατελειωτη...

θυμασαι μηπως ή οτι χαιρεσαι θυμασαι;
Αυτή η τάξη έχει σήμερα ως διαδόχους της τους Δημοκρατικούς και τις πολυεθνικές
Που συνεχίζουν το ιμπεριαλιστικό της έργο
Πράγμα που το ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ !!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 26961
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιαν 2021, 20:55

Nandros έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:31
Nandros έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:28

Γουστάρουν τα πλούτη και τα αγαθά του Αβραάμ ... εχμ, της Δύσης, αλλά όχι τις αντίστοιχες υποχρεώσεις για τον τρόπο απόκτησης τους, πλην της ελεημοσύνης ή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Οι άντρες γαμούν ξεσκούφωτοι και το AIDS καλπάζει, αλλά δεν το φοβούνται αυτό και τον θάνατο, γιατί είναι "πολεμιστές" από κουλτούρα.
Τις δε γυναίκες τους τις κοψομουνιάζουν, επειδή έτσι έκαναν στο παρελθόν.
Και πόσα άλλα ...!
.
Υποστηρίζεις λοιπόν ιμπεριαλιστικη παρέμβαση της Δύσης ώστε αυτοί οι λαοί να ..ξεφύγουν από τις εθνικές τους παραδόσεις ήθη και έθιμα που τους οδηγούν σε αυτές τις βαρβαρότητες ;
Εγώ ΝΑΙ
Και γω μαζί σου.
Μηδέν παρέμβαση και ας κόψουν τον λαιμό τους.
Αλλά κόβεται η ανθρωπιστική βοήθεια και απαγορεύεται να πλησιάσουν στα 100 μέτρα από τα σύνορα της Δύσης
Και τότε θα αρχίσουν τα σκουζμάρια για την ανάλγητη Δύση!
.
Και κάτι άλλο:
Ο Jared Diamond ξεκίνησε το βιβλίο του Guns, Germs and Steel, μετά από μια ερώτηση, που του έκανε κάποιος ντόπιος στο νησί Παπούα/Νέα Γουινέα:
Γιατί εσείς οι λευκοί έχετε τόσο πολύ cargo (πλούτο) και εμείς οι μαύροι καθόλου;
Απλά επειδή το cargo πάει πακέτο με όλα τα υπόλοιπα της Δύσης.
.

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:00

Nandros έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:55
Nandros έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:31
Υποστηρίζεις λοιπόν ιμπεριαλιστικη παρέμβαση της Δύσης ώστε αυτοί οι λαοί να ..ξεφύγουν από τις εθνικές τους παραδόσεις ήθη και έθιμα που τους οδηγούν σε αυτές τις βαρβαρότητες ;
Εγώ ΝΑΙ
Και γω μαζί σου.
Μηδέν παρέμβαση και ας κόψουν τον λαιμό τους.
Αλλά κόβεται η ανθρωπιστική βοήθεια και απαγορεύεται να πλησιάσουν στα 100 μέτρα από τα σύνορα της Δύσης
Και τότε θα αρχίσουν τα σκουζμάρια για την ανάλγητη Δύση!
.
Και κάτι άλλο:
Ο Jared Diamond ξεκίνησε το βιβλίο του Guns, Germs and Steel, μετά από μια ερώτηση, που του έκανε κάποιος ντόπιος στο νησί Παπούα/Νέα Γουινέα:
Γιατί εσείς οι λευκοί έχετε τόσο πολύ cargo (πλούτο) και εμείς οι μαύροι καθόλου;
Απλά επειδή το cargo πάει πακέτο με όλα τα υπόλοιπα της Δύσης.
.
Κάποτε τους δώσαμε την ..αληθινή θρησκεία του χριστιανισμού :smt005: και αφού σώσαμε την ψυχή τους τους πήραμε την γη τους !! :roll:

Το ίδιο κάνουμε και τώρα
Θα τους δώσουμε δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα αλλά θα τους πάρουμε τον πλούτο τους !!! :wink

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:02

Και για να μην παρεξηγηθω
Όσοι μιλούν για δημοκρατίες ανθρώπινα δικαιώματα κλπ κλπ κλπ
Ξεχνούν τα ..εργατικά δικαιώματα και το κοινωνικό κράτος !!!

Μου δίνουν το δικαίωμα να παντρευτώ σαν γκαιη τραβεστί η να πιστεύω στους εξωγήινους
Αλλά
Μην τολμήσω να μιλήσω για εργατικά δικαιώματα η κοινωνικό κράτος !!!
Ελευθερία ...Αγοράς !! :roll:

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:03

Και για να ..ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ !!? :a040:

Αυτοί προσδιορίζονται ως ..αριστεροί !! :a040::011:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Ιαν 2021, 21:04

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 21:03
Και για να ..ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ !!?

Αυτοί προσδιορίζονται ως ..αριστεροί !!


Ειναι ΤΡΑΒΕΣΤΙ αριστεροι. :lol:

.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol
Δημοσιεύσεις: 4926
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 14:03

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Ιαν 2021, 21:05

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:50
Αυτή η τάξη έχει σήμερα ως διαδόχους της τους Δημοκρατικούς και τις πολυεθνικές
Που συνεχίζουν το ιμπεριαλιστικό της έργο
Πράγμα που το ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ !!
λαθος!
το ιμπεριαλιστικο αδιεξοδο της αμερικης συντελειται γιατι δε μπορει πλεον να μπουκαρει και να αλωνιζει οπως εκανε τις προηουμενες δεκαετιες σε μπανανιες που βρισκονται στην αλλη ακρη της γης για να τις κατακλεβει τοποθετωντας δικατατορισκους τοποτηρητες και επιχειρησεις με ληστρικα ουτε καν καπιταλιστικα κριτηρια

η αμερικη επισης χανει, γιατι χανει πλεον την ανταγωνιστικοτητα της στους ορους ενος παιχνιδιου που εκεινη προ δεκαετιων εθεσε και με αυτους οδηγησε στην καταρρευση της ΕΣΣΔ

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:07

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 21:05
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:50
Αυτή η τάξη έχει σήμερα ως διαδόχους της τους Δημοκρατικούς και τις πολυεθνικές
Που συνεχίζουν το ιμπεριαλιστικό της έργο
Πράγμα που το ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ !!
λαθος!
το ιμπεριαλιστικο αδιεξοδο της αμερικης συντελειται γιατι δε μπορει πλεον να μπουκαρει και να αλωνιζει οπως εκανε τις προηουμενες δεκαετιες σε μπανανιες που βρισκονται στην αλλη ακρη της γης για να τις κλεβει το πλουτο τους τοποθετωντας δικατατορισκους τοποτηρητες και επιχειρησεις με ληστρικα ουτε καν καπιταλιστικα κριτηρια

η αμερικη επισης χανει γιατι χανει πλεον την ανταγωνιστικότητα της στους ορους ενος παιχνιδιου που εκεινη προ δεκαετιων εθεσε και με αυτους οδηγησε στην καταρρευση της ΕΣΣΔ
Κατάλαβε κάτι :D

Οι αποικιιοκρατες ιμπεριαλιστές της σήμερον είναι οι Δημοκρατικοί και ο Μπάιντεν !!
Πράγμα που το στηρίζουμε γιατί θεωρώ ότι μας συμφέρει !!
Και σαν Ελλάδα και ατομικά σαν Έλληνες

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:09

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιαν 2021, 21:05
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 20:50
Αυτή η τάξη έχει σήμερα ως διαδόχους της τους Δημοκρατικούς και τις πολυεθνικές
Που συνεχίζουν το ιμπεριαλιστικό της έργο
Πράγμα που το ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ !!
λαθος!
το ιμπεριαλιστικο αδιεξοδο της αμερικης συντελειται γιατι δε μπορει πλεον να μπουκαρει και να αλωνιζει οπως εκανε τις προηουμενες δεκαετιες σε μπανανιες που βρισκονται στην αλλη ακρη της γης για να τις κατακλεβει τοποθετωντας δικατατορισκους τοποτηρητες και επιχειρησεις με ληστρικα ουτε καν καπιταλιστικα κριτηρια

η αμερικη επισης χανει, γιατι χανει πλεον την ανταγωνιστικοτητα της στους ορους ενος παιχνιδιου που εκεινη προ δεκαετιων εθεσε και με αυτους οδηγησε στην καταρρευση της ΕΣΣΔ
Αν καταρρεύσει η Αμερική η χώρα μας θα πρέπει να βρει άλλους προστάτες νταβατζηδες οι οποίοι σαν υπερδυνάμεις θα μας προστατευουν (και θα μας γαμούν αλλα αυτό είναι άλλο ζήτημα ) :D

ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δημοσιεύσεις: 19092
Εγγραφή: 30 Σεπ 2018, 00:23

Re: "Είναι οι ταυτότητες ηλίθιοι", γράφει ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Ιαν 2021, 21:10

Αρίστος έγραψε:
13 Ιαν 2021, 21:04
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Ιαν 2021, 21:03
Και για να ..ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ !!?

Αυτοί προσδιορίζονται ως ..αριστεροί !!


Ειναι ΤΡΑΒΕΣΤΙ αριστεροι. :lol:

.
Αριστερά η κομμουνισμός ΜΕΤΑ το 1989 και την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ΔΕΝ υπάρχει :D

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών