εσεις λουμπεν ελληναρια καθηστε να ζητιανευετε τις αποζημιωσεις ειδικου σκοπου,τις δανειοδοτησεις που θα επιστρεψετε με τοκο και να χανετε σπιτια και δουλειες,δεν πιστευω να ζηλευετε κιολας

το αναλογο ειναι να εχω την αντιστοιχη αντιμετωπιση στην φλοριντα ή στην ιμπιζα με πληρωμενα ολα απο τα αντιστοιχα κρατη προερχομενος απο την γιολαντα
Κλειστού τύπου κέντρα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:43https://slpress.gr/politiki/apokleistik ... etanastes/
εσεις λουμπεν ελληναρια καθηστε να ζητιανευετε τις αποζημιωσεις ειδικου σκοπου,τις δανειοδοτησεις που θα επιστρεψετε με τοκο και να χανετε σπιτια και δουλειες,δεν πιστευω να ζηλευετε κιολας
Στερείσαι πραγματικότητας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:49το αναλογο ειναι να εχω την αντιστοιχη αντιμετωπιση στην φλοριντα ή στην ιμπιζα με πληρωμενα ολα απο τα αντιστοιχα κρατη προερχομενος απο την γιολαντα
οσοι υποκινουν τους αποικιοκρατικους ή εμφυλιους πολεμους να επωμιστουν αναλογικα το κοστος συμφωνεις?stavmanr έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:50Στερείσαι πραγματικότητας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:49το αναλογο ειναι να εχω την αντιστοιχη αντιμετωπιση στην φλοριντα ή στην ιμπιζα με πληρωμενα ολα απο τα αντιστοιχα κρατη προερχομενος απο την γιολαντα
"Εμφύλιος" στη Σομαλία:
https://www.mixanitouxronou.gr/epsinan- ... s-eikones/
Δεν υπάρχει "κόστος" στην ανθρωπιά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:57οσοι υποκινουν τους αποικιοκρατικους ή εμφυλιους πολεμους να επωμιστουν αναλογικα το κοστος συμφωνεις?stavmanr έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:50Στερείσαι πραγματικότητας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 13:49
το αναλογο ειναι να εχω την αντιστοιχη αντιμετωπιση στην φλοριντα ή στην ιμπιζα με πληρωμενα ολα απο τα αντιστοιχα κρατη προερχομενος απο την γιολαντα
"Εμφύλιος" στη Σομαλία:
https://www.mixanitouxronou.gr/epsinan- ... s-eikones/
Να παν να γραφτούν στον ΟΑΕΔ, και να ζητήσουν όλες τις παροχές που δικαιούνται, καθώς οι υπόλοιποι δεν υπολογίζουμε τη δαπάνη αυτή ως "κόστος" για την ανθρώπινη διαβίωσή τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:01αφου δεν υπαρχει κοστος στην ανθρωπια ξερω 5 ανεργους ελληνες
δεχεσαι να τους συντηρεις αεναως χωρις να εχεις την παραμικρη απαιτηση απεναντι τους?
τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι 5 αλλα καμια δεκαρια
εσυ εκανες αναφορα σε εμφυλιους πολεμους οι οποιες υποκινουνται και χρηματοδοτουνται απο κυβερνησεις προηγμενων χωρων οπως γνωριζειςstavmanr έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:05Να παν να γραφτούν στον ΟΑΕΔ, και να ζητήσουν όλες τις παροχές που δικαιούνται, καθώς οι υπόλοιποι δεν υπολογίζουμε τη δαπάνη αυτή ως "κόστος" για την ανθρώπινη διαβίωσή τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:01αφου δεν υπαρχει κοστος στην ανθρωπια ξερω 5 ανεργους ελληνες
δεχεσαι να τους συντηρεις αεναως χωρις να εχεις την παραμικρη απαιτηση απεναντι τους?
Εκτός κι αν υποστηρίζεις ότι επειδή "κοστίζουν" θα πρέπει να τους στείλουμε στη Σαχάρα, στην Ανταρκτική ή όπου αλλού.
Κι εσύ μου έφερες ως παράδειγμα άνεργους που απολύονται από εταιρίες που δεν είναι δικές μου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:15εσυ εκανες αναφορα σε εμφυλιους πολεμους οι οποιες υποκινουνται και χρηματοδοτουνται απο κυβερνησεις προηγμενων χωρων οπως γνωριζειςstavmanr έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:05Να παν να γραφτούν στον ΟΑΕΔ, και να ζητήσουν όλες τις παροχές που δικαιούνται, καθώς οι υπόλοιποι δεν υπολογίζουμε τη δαπάνη αυτή ως "κόστος" για την ανθρώπινη διαβίωσή τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 14:01αφου δεν υπαρχει κοστος στην ανθρωπια ξερω 5 ανεργους ελληνες
Εκτός κι αν υποστηρίζεις ότι επειδή "κοστίζουν" θα πρέπει να τους στείλουμε στη Σαχάρα, στην Ανταρκτική ή όπου αλλού.