Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 31881
Εγγραφή: 14 Δεκ 2018, 11:41

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 11:36

Προπονητής ελληνορωμαϊκής καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 12 χρονη.

https://www.athensvoice.gr/greece/69932 ... noromaikis

Όπως έγραψα και στο χρήστη Casper, αυτές οι υποθέσεις είναι σχετικά απλές στην εκδίκαση, καθώς βασίζονται καθαρά σε ηλικιακά κριτήρια, με ελάχιστα σημεία ελαστικότητας ή ελαφρυντικών. Ο προπονητής καταδικάστηκε για "αποπλάνηση με κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου".

Η διαφορά της κατάρχησης σε ασέλγεια με την ασέλγεια είναι ότι στην πρώτη γίνεται εκμετάλλευση μίας σημαντικής θέσης εμπιστοσύνης (πχ. δάσκαλος, προπονητής κλπ), σε αντίθεση προς τη δεύτερη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το παιδί δήλωνε ακόμη και σε γράμματα τον έρωτά του προς τον προπονητή, όπως και τον παραδέχτηκε στη μητέρα του. Η "συναίνεση" αυτή δεν αλλάζει οτιδήποτε στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 11:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:24
John Brown Gun Club έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:02
Δεν υπαρχει κατι το εκπληκτικο εδω, αντιθετα, η εκλογικευση και η μεταβιβαση της ευθυνης ειναι τυπικο χαρακτηριστικο της ψυχολογιας των βιαστων παιδιων. Οι εκλογικευσεις περιστρεφονται γυρω απο τα ιδια μοτιβα, οπως η επιρριψη των ευθυνων σε καποια εξωτερικη αιτια οπως στις εξαρτησεις, στις ορμονες, σε μια δυστυχισμενη παιδικη ηλικια, στη καταθλιψη, στον Θεο, η διεκδικηση του βιασμου ως δικαιωμα που η κοινωνια δεν ειναι ακομα ετοιμη να δεχτει ή που καποτε ηταν αλλα εξαιτιας της πολιτικης ορθοτητας δεν ειναι πια, η υποτιθεμενη εγνοια τους που τους εμποδισε να κακοποιησουν "κανονικα" το παιδι (μεχρι και οτι δεν αιμοραγησε εχει ακουστει ως δικαιολογια απο βιαστη), ο εξωφρενικος ισχυρισμος πως το παιδι οχι μονο συναινεσε αλλα εξεδηλωσε πρωτο σεξουαλικο ενδιαφερον και πως κατα βαθος συνδεονται με μια σχεση αγαπης, ακομα και οταν ειναι προφανες πως το παιδι υποφερει.

Ρε ευαισθητοποιημένοι τρεντοκάγκουρες, πάρτε και κάποιον ηλεκτρολόγο της προκοπής γιατί από τον πολύ διαφωτισμό, κάηκαν όλα σας τα λαμπάκια. :lol:
Ένα βιβλίο μας έφερε λίγα χρόνια πίσω, όταν οι πιο διάσημοι Γάλλοι διανοούμενοι προωθούσαν την παιδεραστία. Και αυτό σημαίνει ήττα της σκέψης.
Η Βανέσα Σπρινγκορά είναι σήμερα διευθύντρια εκδοτικού οίκου. Στο έργο της “Συναίνεση“, το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου, γράφει για τη σεξουαλική επιρροή που είχε πάνω της (14 ετών τότε) ο συγγραφέας Γκαμπριέλ Ματζνέφ [πενηντάρης τότε]. Κάποιες που έχουν βιώσει την ίδια εμπειρία, δεν διστάζουν να καταφεύγουν στη δικαιοσύνη. Η Βανέσα Σπρινγκορά την έκανε βιβλίο. Καλύτερα έτσι.

Στα χρόνια αυτά ο Γκαμπριέλ Μαντζνέφ εξηγούσε στον Μπερνάρ Πιβό* στην εκπομπή “Apostrophes”  [1990] την ηδονή που βίωνε αποπλανώντας σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια. Στα ίδια αυτά χρόνια, ο Κον-Μπεντίτ εξηγούσε, πάντοτε στον Πιβό [1982], την ευχάριστη εμπειρία του ως παρουσιαστής σε ένα «εναλλακτικό» νηπιαγωγείο: «όταν ένα μικρό κορίτσι σας ξεντύνει ζείτε ένα φανταστικό ερωτικο – μανιακό παιχνίδι». Παρακολουθήστε την εκπομπή με τα επιδοκιμαστικά γέλια, εκτός από της μυθιστοριογράφου του Κεμπέκ Ντενίζ Μπομπαρντριέρ, αηδιασμένης στο έπακρο.
Τα χρόνια αυτά, τρεις άνδρες καταδικάστηκαν για “προσβολή της αιδούς ανηλίκων ηλικίας κάτω των 15 ετών”. Ενα μεγάλο μέρος της γαλλικής διανόησης έκρινε  αυτή τη δίκη ως επίθεση κατά της ελευθερίας … Η αγανάκτηση τους έλαβε τη μορφή μιας έκκλησης που δημοσιεύθηκε το 1977 στην Liberation και αναδημοσιεύτηκε στη Le Monde: η έκκληση ζητούσε την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας.

Για αυτούς τους διανοούμενους, η σεξουαλικότητα των παιδιών έπρεπε να αναδειχθεί με τη βοήθεια ειδικών ενηλίκων. Υπέγραψαν περισσότεροι από 70: Σαρτρ [φιλόσοφος, ιδρυτής της Λιμπερασιόν (1973)], Αραγκόν [ποιητής, μέλος του ΚΚ Γαλλίας], Σιμόν ντε Μπωβουάρ [συγγραφέας, προεξάρχουσα του φεμινισμού], Σολέρ [συγγραφέας, μαοϊστής], Σερώ [σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής], Ντεριντά [φιλόσοφος, εισηγητής της αποδόμησης], Μπαρτ [φιλόσοφος, γλωσσολόγος, ομοφυλόφιλος], Γκαταρί [φιλόσοφος, ψυχίατρος, ιδρυτής του Κέντρου πρωτοβουλίας για καινούριους χώρους ελευθερίας], Ντελέζ [φιλόσοφος, ακαδημαϊκός], Ρομπ-Γκριγέ [συγγραφέας, εισηγητής του Νέου μυθιστορήματος] και άλλοι με λιγότερη φήμη. Ο Κον-Μπεντίτ δεν υπέγραψε την έκκληση, προφανώς επειδή δεν ήταν διανοούμενος. Αλλά λέγεται ότι αυτός ήταν ο συντάκτης της.

Από το 1968, οι εν λόγω διανοούμενοι υιοθέτησαν δύο συνθήματα: “απαγορεύεται η απαγόρευση” και “απολαύσεις χωρίς εμπόδια”. 
Περισσότερα εδώ.
https://www.anixneuseis.gr/%CF%80%CE%B1 ... %84%CE%B9/

Κι εδώ
https://www.protagon.gr/themata/flashba ... 4341616922


Οκ, κάποια τάγματα από τις ευαισθητοποιημένες αντισεξιστικές λεγεώνες είναι απλώς χαζοπίθηκες που αναμασάνε ρήσεις και κλισεδιές των εν λόγω διανοητών, σε όλα τα θέματα. Μηδενική κρίση.

Αλλά υπάρχουν και μιτομπουλουμπουτζήδες στρατηγοί, που τα ξέρουν. Και το βουλώνουν με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό του κάθε κακομοίρη που φοβάται να μιλήσει για το βιασμό του παιδιού του και τον ανέχεται για να μην εκθέσει την οικογένεια ή την ιδεολογία του στον καλό κόζμο.

Οι μοιραίοι τρεντοκακομοιραίοι.

Οι διανοούμενοι στο κοτέτσι της κωλοπετεινίτσας.

Τα σκοτεινά παπάρια του έρωτα.
Ποιας χρονολογίας είναι αυτές οι διαπιστώσεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 31881
Εγγραφή: 14 Δεκ 2018, 11:41

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 11:43

Το ότι είναι άλλο ο διαφωτισμός κι άλλο ο φωτισμός θα το παραβλέψουμε.

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15265
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 24 Ιαν 2021, 11:45

stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:43
Το ότι είναι άλλο ο διαφωτισμός κι άλλο ο φωτισμός θα το παραβλέψουμε.
οι φωτισμος απο τον Δια?

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club
Δημοσιεύσεις: 9178
Εγγραφή: 28 Ιουν 2020, 15:15

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Ιαν 2021, 11:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:24

Ρε ευαισθητοποιημένοι τρεντοκάγκουρες,
παρτα χαπια σου μωρη ανωμαλη, αυτα ειναι πασιγνωστα. Το 77 η Μπρουκ Σιλντς κινηματογραφιζοταν σε ρολο μαθητευομενης πορνης γυμνη σε ηλικια 10 ετων, το Πλειμποι δημοσιευε γυμνες της φωτογραφιες και οι Σκορπιονς εβγαζαν εξωφυλο με γυμνη 13χρονη με ανοιχτα ποδια. Εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε, γιατι η σεξουαλικη κακοποιηση των παιδιων, δυστυχως, δεν θεωρουταν μεγιστο κοινωνικο προβλημα οπως σημερα και οι διανοουμενοι της εποχης εβλεπαν -αφελως- την σεξουαλικοτητα σαν μια εξεγερτικη πραξη εναντια σε καθε μορφη κοινωνικης ταξης και συντηρησης και την αλληλεγγυη σε καθε διωκομενο ως υποχρεωτικη.

Και μια που εγραψες για τον Μαζνεφ, οριστε κατι παλαιοτερο
John Brown Gun Club έγραψε:
20 Αύγ 2020, 13:13
Και μια που μιλαμε για Γαλλια, ο Γκαμπριελ Ματζνεφφ, ο Γάλλος συγγραφέας που για δεκαετίες εγραφε και μιλούσε ανοιχτα σχετικά με την παιδεραστία, επιτελους παραπεμφθηκε τον Φεβρουαριο σε δικη για την προώθηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Στα μυθιστορηματα του, δεν υπερασπιζοταν μονο θεωρητικα την παιδεραστια αλλα περιεγραφε λεπτομερως πως ο ιδιος κακοποιουσε σεξουαλικα μικρα παιδια στα ταξιδια του στην Ασια. Δεν ηταν μονος του ομως, ειχε επωφεληθει της στηριξης και προστασιας φιλολογικων κυκλων και εκδοτων που πουλουσαν τα βιβλια του, προωθουσαν την καριερα του και εν τελει τον βοηθησαν να διαφυγει της δικαιοσυνης προσφεροντας του καταφυγιο στην Ιταλικη Ριβιερα. Ελπιζω το δικαστηριο να αποδωσει ποινικες ευθυνες και σε αυτους τους ανθρωπους.

https://www.nytimes.com/2020/02/12/worl ... harge.html
John Brown Gun Club @ Netflix, μήπως το παρακάνεις;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70070
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2021, 11:54

Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:24
John Brown Gun Club έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:02
Δεν υπαρχει κατι το εκπληκτικο εδω, αντιθετα, η εκλογικευση και η μεταβιβαση της ευθυνης ειναι τυπικο χαρακτηριστικο της ψυχολογιας των βιαστων παιδιων. Οι εκλογικευσεις περιστρεφονται γυρω απο τα ιδια μοτιβα, οπως η επιρριψη των ευθυνων σε καποια εξωτερικη αιτια οπως στις εξαρτησεις, στις ορμονες, σε μια δυστυχισμενη παιδικη ηλικια, στη καταθλιψη, στον Θεο, η διεκδικηση του βιασμου ως δικαιωμα που η κοινωνια δεν ειναι ακομα ετοιμη να δεχτει ή που καποτε ηταν αλλα εξαιτιας της πολιτικης ορθοτητας δεν ειναι πια, η υποτιθεμενη εγνοια τους που τους εμποδισε να κακοποιησουν "κανονικα" το παιδι (μεχρι και οτι δεν αιμοραγησε εχει ακουστει ως δικαιολογια απο βιαστη), ο εξωφρενικος ισχυρισμος πως το παιδι οχι μονο συναινεσε αλλα εξεδηλωσε πρωτο σεξουαλικο ενδιαφερον και πως κατα βαθος συνδεονται με μια σχεση αγαπης, ακομα και οταν ειναι προφανες πως το παιδι υποφερει.

Ρε ευαισθητοποιημένοι τρεντοκάγκουρες, πάρτε και κάποιον ηλεκτρολόγο της προκοπής γιατί από τον πολύ διαφωτισμό, κάηκαν όλα σας τα λαμπάκια. :lol:
Ένα βιβλίο μας έφερε λίγα χρόνια πίσω, όταν οι πιο διάσημοι Γάλλοι διανοούμενοι προωθούσαν την παιδεραστία. Και αυτό σημαίνει ήττα της σκέψης.
Η Βανέσα Σπρινγκορά είναι σήμερα διευθύντρια εκδοτικού οίκου. Στο έργο της “Συναίνεση“, το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου, γράφει για τη σεξουαλική επιρροή που είχε πάνω της (14 ετών τότε) ο συγγραφέας Γκαμπριέλ Ματζνέφ [πενηντάρης τότε]. Κάποιες που έχουν βιώσει την ίδια εμπειρία, δεν διστάζουν να καταφεύγουν στη δικαιοσύνη. Η Βανέσα Σπρινγκορά την έκανε βιβλίο. Καλύτερα έτσι.

Στα χρόνια αυτά ο Γκαμπριέλ Μαντζνέφ εξηγούσε στον Μπερνάρ Πιβό* στην εκπομπή “Apostrophes”  [1990] την ηδονή που βίωνε αποπλανώντας σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια. Στα ίδια αυτά χρόνια, ο Κον-Μπεντίτ εξηγούσε, πάντοτε στον Πιβό [1982], την ευχάριστη εμπειρία του ως παρουσιαστής σε ένα «εναλλακτικό» νηπιαγωγείο: «όταν ένα μικρό κορίτσι σας ξεντύνει ζείτε ένα φανταστικό ερωτικο – μανιακό παιχνίδι». Παρακολουθήστε την εκπομπή με τα επιδοκιμαστικά γέλια, εκτός από της μυθιστοριογράφου του Κεμπέκ Ντενίζ Μπομπαρντριέρ, αηδιασμένης στο έπακρο.
Τα χρόνια αυτά, τρεις άνδρες καταδικάστηκαν για “προσβολή της αιδούς ανηλίκων ηλικίας κάτω των 15 ετών”. Ενα μεγάλο μέρος της γαλλικής διανόησης έκρινε  αυτή τη δίκη ως επίθεση κατά της ελευθερίας … Η αγανάκτηση τους έλαβε τη μορφή μιας έκκλησης που δημοσιεύθηκε το 1977 στην Liberation και αναδημοσιεύτηκε στη Le Monde: η έκκληση ζητούσε την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας.

Για αυτούς τους διανοούμενους, η σεξουαλικότητα των παιδιών έπρεπε να αναδειχθεί με τη βοήθεια ειδικών ενηλίκων. Υπέγραψαν περισσότεροι από 70: Σαρτρ [φιλόσοφος, ιδρυτής της Λιμπερασιόν (1973)], Αραγκόν [ποιητής, μέλος του ΚΚ Γαλλίας], Σιμόν ντε Μπωβουάρ [συγγραφέας, προεξάρχουσα του φεμινισμού], Σολέρ [συγγραφέας, μαοϊστής], Σερώ [σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής], Ντεριντά [φιλόσοφος, εισηγητής της αποδόμησης], Μπαρτ [φιλόσοφος, γλωσσολόγος, ομοφυλόφιλος], Γκαταρί [φιλόσοφος, ψυχίατρος, ιδρυτής του Κέντρου πρωτοβουλίας για καινούριους χώρους ελευθερίας], Ντελέζ [φιλόσοφος, ακαδημαϊκός], Ρομπ-Γκριγέ [συγγραφέας, εισηγητής του Νέου μυθιστορήματος] και άλλοι με λιγότερη φήμη. Ο Κον-Μπεντίτ δεν υπέγραψε την έκκληση, προφανώς επειδή δεν ήταν διανοούμενος. Αλλά λέγεται ότι αυτός ήταν ο συντάκτης της.

Από το 1968, οι εν λόγω διανοούμενοι υιοθέτησαν δύο συνθήματα: “απαγορεύεται η απαγόρευση” και “απολαύσεις χωρίς εμπόδια”. 
Περισσότερα εδώ.
https://www.anixneuseis.gr/%CF%80%CE%B1 ... %84%CE%B9/

Κι εδώ
https://www.protagon.gr/themata/flashba ... 4341616922


Οκ, κάποια τάγματα από τις ευαισθητοποιημένες αντισεξιστικές λεγεώνες είναι απλώς χαζοπίθηκες που αναμασάνε ρήσεις και κλισεδιές των εν λόγω διανοητών, σε όλα τα θέματα. Μηδενική κρίση.

Αλλά υπάρχουν και μιτομπουλουμπουτζήδες στρατηγοί, που τα ξέρουν. Και το βουλώνουν με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό του κάθε κακομοίρη που φοβάται να μιλήσει για το βιασμό του παιδιού του και τον ανέχεται για να μην εκθέσει την οικογένεια ή την ιδεολογία του στον καλό κόζμο.

Οι μοιραίοι τρεντοκακομοιραίοι.

Οι διανοούμενοι στο κοτέτσι της κωλοπετεινίτσας.

Τα σκοτεινά παπάρια του έρωτα.
Ποιας χρονολογίας είναι αυτές οι διαπιστώσεις;
Ρε συ Νάιδα, το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια ολόκληρη σελίδα από τα βιβλία των ανδρών σημαιοφόρων της διαφωτισμένης σεξιστικής/καλλιτεχνικής/κοινωνικοπολιτικής ενημέρωσης, είναι εμφανές. Οκ, το εκλαμβάνω ως μια ακτιβιστική αντίδραση στο φασισμό της πατριαρχίας.

Αλλά το να μην ξέρεις και τις θέσεις της ηγέριας του φεμινισμού, το βρίσκω ανεπίτρεπτο.


Ενιγουέι, ίσως κάπου τον παρεξηγήσαμε τον προπονητή Ρωμαίο. Δεν ήταν σεξιστής πατριάρχης βρε.
Πνευματικό παιδί, του Μάη του '68 ήταν. :lol:
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 12:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:54

Ρε συ Νάιδα, το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια ολόκληρη σελίδα από τα βιβλία των ανδρών σημαιοφόρων της διαφωτισμένης σεξιστικής/καλλιτεχνικής/κοινωνικοπολιτικής ενημέρωσης, είναι εμφανές. Οκ, το εκλαμβάνω ως μια ακτιβιστική αντίδραση στο φασισμό της πατριαρχίας.

Αλλά το να μην ξέρεις και τις θέσεις της ηγέριας του φεμινισμού, το βρίσκω ανεπίτρεπτο.


Ενιγουέι, ίσως κάπου τον παρεξηγήσαμε τον προπονητή Ρωμαίο. Δεν ήταν σεξιστής πατριάρχης βρε.
Πνευματικό παιδί, του Μάη του '68 ήταν. :lol:
Γλυκούλα μου ξέρεις τι χρονολογία έχουμε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70070
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2021, 12:05

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:24

Ρε ευαισθητοποιημένοι τρεντοκάγκουρες,
παρτα χαπια σου μωρη ανωμαλη, αυτα ειναι πασιγνωστα. Το 77 η Μπρουκ Σιλντς κινηματογραφιζοταν σε ρολο μαθητευομενης πορνης γυμνη σε ηλικια 10 ετων, το Πλειμποι δημοσιευε γυμνες της φωτογραφιες και οι Σκορπιονς εβγαζαν εξωφυλο με γυμνη 13χρονη με ανοιχτα ποδια. Εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε, γιατι η σεξουαλικη κακοποιηση των παιδιων, δυστυχως, δεν θεωρουταν μεγιστο κοινωνικο προβλημα οπως σημερα και οι διανοουμενοι της εποχης εβλεπαν -αφελως- την σεξουαλικοτητα σαν μια εξεγερτικη πραξη εναντια σε καθε μορφη κοινωνικης ταξης και συντηρησης και την αλληλεγγυη σε καθε διωκομενο ως υποχρεωτικη.

Και μια που εγραψες για τον Μαζνεφ, οριστε κατι παλαιοτερο
John Brown Gun Club έγραψε:
20 Αύγ 2020, 13:13
Και μια που μιλαμε για Γαλλια, ο Γκαμπριελ Ματζνεφφ, ο Γάλλος συγγραφέας που για δεκαετίες εγραφε και μιλούσε ανοιχτα σχετικά με την παιδεραστία, επιτελους παραπεμφθηκε τον Φεβρουαριο σε δικη για την προώθηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Στα μυθιστορηματα του, δεν υπερασπιζοταν μονο θεωρητικα την παιδεραστια αλλα περιεγραφε λεπτομερως πως ο ιδιος κακοποιουσε σεξουαλικα μικρα παιδια στα ταξιδια του στην Ασια. Δεν ηταν μονος του ομως, ειχε επωφεληθει της στηριξης και προστασιας φιλολογικων κυκλων και εκδοτων που πουλουσαν τα βιβλια του, προωθουσαν την καριερα του και εν τελει τον βοηθησαν να διαφυγει της δικαιοσυνης προσφεροντας του καταφυγιο στην Ιταλικη Ριβιερα. Ελπιζω το δικαστηριο να αποδωσει ποινικες ευθυνες και σε αυτους τους ανθρωπους.

https://www.nytimes.com/2020/02/12/worl ... harge.html
John Brown Gun Club @ Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Ε, όταν λέω ότι είστε κούταβοι, κάτι ξέρω. Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα:
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:24
Αλλά υπάρχουν και μιτομπουλουμπουτζήδες στρατηγοί, που τα ξέρουν. Και το βουλώνουν με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό του κάθε κακομοίρη που φοβάται να μιλήσει για το βιασμό του παιδιού του και τον ανέχεται για να μην εκθέσει την οικογένεια ή την ιδεολογία του στον καλό κόζμο.
Οπότε, συνέχισε εσύ την ενημέρωση. :lol:



Είμαι καλή εκπαιδεύτρια σκύλων, βρε.

Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο η εκπαίδευση σας, ένα κλικ παραπάνω από το ψάρεμα χρυσόψαρου σε γυάλα.

Φιλάκια.
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70070
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2021, 12:10

Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:54

Ρε συ Νάιδα, το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια ολόκληρη σελίδα από τα βιβλία των ανδρών σημαιοφόρων της διαφωτισμένης σεξιστικής/καλλιτεχνικής/κοινωνικοπολιτικής ενημέρωσης, είναι εμφανές. Οκ, το εκλαμβάνω ως μια ακτιβιστική αντίδραση στο φασισμό της πατριαρχίας.

Αλλά το να μην ξέρεις και τις θέσεις της ηγέριας του φεμινισμού, το βρίσκω ανεπίτρεπτο.


Ενιγουέι, ίσως κάπου τον παρεξηγήσαμε τον προπονητή Ρωμαίο. Δεν ήταν σεξιστής πατριάρχης βρε.
Πνευματικό παιδί, του Μάη του '68 ήταν. :lol:
Γλυκούλα μου ξέρεις τι χρονολογία έχουμε σήμερα;
Ξέρω.

Και όταν λέω ότι χρειάζεται λοβοτομή για να έρθουν στα ίσα τους κάποια αυτονόητα, κάτι ξέρω.
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60843
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 12:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:10
Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 11:54

Ρε συ Νάιδα, το ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε μια ολόκληρη σελίδα από τα βιβλία των ανδρών σημαιοφόρων της διαφωτισμένης σεξιστικής/καλλιτεχνικής/κοινωνικοπολιτικής ενημέρωσης, είναι εμφανές. Οκ, το εκλαμβάνω ως μια ακτιβιστική αντίδραση στο φασισμό της πατριαρχίας.

Αλλά το να μην ξέρεις και τις θέσεις της ηγέριας του φεμινισμού, το βρίσκω ανεπίτρεπτο.


Ενιγουέι, ίσως κάπου τον παρεξηγήσαμε τον προπονητή Ρωμαίο. Δεν ήταν σεξιστής πατριάρχης βρε.
Πνευματικό παιδί, του Μάη του '68 ήταν. :lol:
Γλυκούλα μου ξέρεις τι χρονολογία έχουμε σήμερα;
Ξέρω.

Και όταν λέω ότι χρειάζεται λοβοτομή για να έρθουν στα ίσα τους κάποια αυτονόητα, κάτι ξέρω.
Όχι απλά σκέφτηκες τι θα γράψω; ένα κείμενο. Τι θα λέει το κείμενο; παπαριές Μαριτσα μ( την αγάπησα αυτή την έκφραση :hebit:) θα την διανθισω και με πέντε-έξι λέξεις έτσι φανταχτερές και θα τους αποστομώσω. Ξέχασες τον Ντε Σαντ. Και κάτι Έλληνες. Και κάτι αρχαίους Έλληνες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club
Δημοσιεύσεις: 9178
Εγγραφή: 28 Ιουν 2020, 15:15

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Ιαν 2021, 12:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:05
Είμαι καλή εκπαιδεύτρια σκύλων, βρε.

Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο η εκπαίδευση σας, ένα κλικ παραπάνω από το ψάρεμα χρυσόψαρου σε γυάλα.

Φιλάκια.
παλι ξεχαστηκες ε;
Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70070
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2021, 14:21

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:05
Είμαι καλή εκπαιδεύτρια σκύλων, βρε.

Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο η εκπαίδευση σας, ένα κλικ παραπάνω από το ψάρεμα χρυσόψαρου σε γυάλα.

Φιλάκια.
παλι ξεχαστηκες ε;
Εικόνα
:lol:

Βρε αντιφαπατριαρχικές πορδές, βρε τρεντοκούταβοι που επιχειρείτε επίθεση και καταλήγετε σε σκι στο παρκέ, βρε αντιφασιστικά πρωτόζωα, θα γράψετε έστω ΜΙΑ φορά κάτι πιο πρωτότυπο για να μου την πείτε ή πρέπει να σας γράψω εγώ μια λίστα με πολεμικές ατάκες όταν επιχειρείτε μία ακόμη αντισεξιστική επέλαση, διαφωτιστικού τύπου;

Έτσι, να σας βρίσκεται.
Δείτε το ως μία κοινωνική δωρεάν προσφορά, στο πλαίσιο υποστήριξης των ατόμων με ειδικές ιδεοληψίες.

Ζωόφιλη γριά, ναι. Γριά που πρέπει να περνάει στο απέναντι πεζοδρόμιο το κάθε αντιφά ευάλωτο ούγκανο, που βρίσκεται στο δρόμο της, όχι. Πονάει το στομάχι μου από το συνεχές γρονθοκόπημα, βάλτε και τα ρευματικά, την άνοια, γενικώς, κωλύομαι.

Οπότε, φτιάξτε το σύλλογο, δηλώστε ομαδική συμμετοχή στο πρόγραμμα επιμόρφωσης και τα ξαναλέμε.

Ιδιαίτερα δεν κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιαν 2021, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά αδιαφορία.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Δημοσιεύσεις: 9229
Εγγραφή: 09 Μαρ 2019, 23:03
Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τοποθεσία: Εμπροσθοφυλακή.

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 24 Ιαν 2021, 14:22

ΓΑΛΗ σώπασε επιτέλους.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club
Δημοσιεύσεις: 9178
Εγγραφή: 28 Ιουν 2020, 15:15

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Ιαν 2021, 14:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 14:21
Βρε αντιφαπατριαρχικές πορδές
απανωτα ψυχωσικα επισοδεια :e040:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Δημοσιεύσεις: 9229
Εγγραφή: 09 Μαρ 2019, 23:03
Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τοποθεσία: Εμπροσθοφυλακή.

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 24 Ιαν 2021, 14:29

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Ιαν 2021, 14:27
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2021, 14:21
Βρε αντιφαπατριαρχικές πορδές
απανωτα ψυχωσικα επισοδεια :e040:
Δεν είναι αστείο φασιστάκο μου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών