Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 26 Ιούλ 2018, 17:46

enaon έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:44
argouen έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:42
billy huge έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:38
Γιατί λυσσάξανε οι συριζαίοι να ρίξουν την ευθύνη στο ότι τα κτίσματα ήταν αυθαίρετα;
Αφού υπάρχει νόμος για την τακτοποίησή τους, και μάλιστα έχει δωθεί παράταση πολλάκις.
Δηλαδή, άμα πάει ένας κάτοικος στον Καμμένο και του τρίψει στη μούρη την τακτοποίηση που έκανε με τον Ν. 4495/17, και του ρίξει και δυο μπούφλες, θα έχει άδικο;
οι μπουφλες δε χρειάζονται :smt018 τα υπόλοιπα ετσι οπως τα λες ειναι
έλεος. Δηλαδή απο πέριση έχουμε όλο το δίκιο του κόσμου μαζί μας που ο σύριζα μας άφησε να κλέινουμε τις παραλίες, μέχρι πέριση την πάπια για δεκαετίες, αλλά άξιζε. Και φταίει και ο σύριζα. :003:
Ρε συ, γάμα τον τον Σύριζα. Χέστον. Μιλάω για το "κράτος".
Σου λέει το κράτος ΜΕ ΝΟΜΟ, ότι δεν με νοιάζει που έχεις αυθαίρετο κτίσμα, αρκεί να πληρώσεις ένα πρόστιμο και είσαι κομπλέ.
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2018, 17:46

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου, που βλέπετε τους φράχτες, που εμπόδιζαν τη δίοδο. Ειδικώς στην 4η φωτογραφία.

Είπαμε, να μας δουλεύει ο Καμμένος, να μας δουλεύει και ο κάθε άσχετος, πάει πολύ.

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιούλ 2018, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 26 Ιούλ 2018, 17:47

Χαρακτηριστικά, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αμαρουσίου σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 του Δήμου, ανέφερε τα εξής:

«Για το πόσο "αναπτυξιακός", σε σχέση με τις λαϊκές ανάγκες, είναι ο χαρακτήρας του προϋπολογισμού, αρκεί να δει κάποιος την εκτέλεση των έργων το 2017. Από τα 7.219.000 ευρώ που προϋπολογίστηκαν για "Έργα", προβλέπεται τελικά να απορροφηθούν τα 1.032.000, μόλις το 14%. Ειδικότερα για τα έργα αποχέτευσης ομβρίων και αντιπλημμυρικής προστασίας η εικόνα φαντάζει τραγική και συνάμα επικίνδυνη. Σύμφωνα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, οι ανάγκες για νέα έργα στο Μαρούσι αποτιμώνται σε 21.000.000 ευρώ. Από αυτά προβλέπεται (όχι ότι θα γίνει κιόλας) να διατεθούν το 2018 μόλις 980.000 ευρώ, μα κι αυτά με επιχορήγηση από την Περιφέρεια. Από τα "ίδια έσοδα" του Δήμου ούτε ένα ευρώ! Και αυτά εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία, ενώ οι μνήμες από τη φοβερή καταστροφή στη Δυτική Αττική είναι ακόμη περισσότερο από νωπές».
https://www.902.gr/eidisi/koinonia/1647 ... -plimmyres
Ειμαι περιεργος να δω εαν τωρα θα ζητησουν οι Νεοδημοκρατες την παραιτηση του Πατουλη. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιούλ 2018, 17:47

billy huge έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:46
Σου λέει το κράτος ΜΕ ΝΟΜΟ, ότι δεν με νοιάζει που έχεις αυθαίρετο κτίσμα, αρκεί να πληρώσεις ένα πρόστιμο και είσαι κομπλέ.
δεν τα έχεις καταλάβει καλά νομίζω. Σου λέει πες μου που είσαι να σου πάρω λίγα που θέλω, να σου βάλω και ενφια κλπ, και εγώ θα στείλω την ποινή σου για πιο μετά, και βλέπουμε.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 26 Ιούλ 2018, 17:48

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 26 Ιούλ 2018, 17:48

enaon έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:44

έλεος. Δηλαδή απο πέριση έχουμε όλο το δίκιο του κόσμου μαζί μας που ο σύριζα μας άφησε να κλέινουμε τις παραλίες, μέχρι πέριση την πάπια για δεκαετίες, αλλά άξιζε. Και φταίει και ο σύριζα. :003:
συνελθε άλλο λεμε :roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιούλ 2018, 17:49

πάλι καλά :)

Άβαταρ μέλους
billy huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 26 Ιούλ 2018, 17:49

Προφανώς και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Η τραγωδία αυτή ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων.
Και τα τρελά μποφώρ, και ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής, και ότι η ρυμοτομία του Ματιού είναι δαιδαλώδης, και ότι υπήρχαν μάντρες, και ότι δεν έχει ακτή αλλά έχει γκρεμό, και, και και...
Όλοι φταίνε και κανείς δεν φτάιει..
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 26 Ιούλ 2018, 17:51

billy huge έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:38
Γιατί λυσσάξανε οι συριζαίοι να ρίξουν την ευθύνη στο ότι τα κτίσματα ήταν αυθαίρετα;
Αφού υπάρχει νόμος για την τακτοποίησή τους, και μάλιστα έχει δωθεί παράταση πολλάκις.
Δηλαδή, άμα πάει ένας κάτοικος στον Καμμένο και του τρίψει στη μούρη την τακτοποίηση που έκανε με τον Ν. 4495/17, και του ρίξει και δυο μπούφλες, θα έχει άδικο;
Δε μπορει να το κανει γιατι οπως ειπα παραπανω το αρθρο 89 εξαιρει απο τη δυνατοτητα τακτοποιησης αυθαιρετα σε κοινοχρηστους και δασικους χωρους καθως και αιγιαλους πλην ορισμενων περιπτωσεων που δεν ειναι topical.

Θα ξαναπω οτι τακτοποιησιμα αυθαιρετα με την εννοια των σχετικων νομων ειναι κυριως υπερβασεις: πανωσηκωματα, φραχτες που γινανε τσιμεντενιες μαντρες, αποθηκες, ημιυπαιθριοι που κλειστηκανε και τετοια. ΔΕΝ ειναι μαντροτοιχοι που μετατρεπουν την παραλια σε δικο σου χωρο, στενεματα δρομων, βιλες στη μεση του δασους, ταβερνες με αδεια για αποθηκουλα κλπ και ΠΟΤΕ δεν ηταν.

Θα ξαναπω τελος οτι οι παρατασεις ηταν στο νομο του 2013 και ηταν μεταβατικες μεχρι να ψηφιστει ο τωρινος 4495/2017 (που ειναι συνολικος νομος για την οικοδομικη δραστηριοτητα με καποια αρθρα για τα αυθαιρετα), ο οποιος συνολικα ειναι πολυ καλος νομος που τα λεει ολα με σαφηνεια (νομιζω ειναι μνημονιακη μεταρυθμιση).

Φτανει με τις παπαριες του Τζημερου.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 26 Ιούλ 2018, 17:53

nemo έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:34
Ασέβαστος έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:29
Chainis έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 15:05

Πας καλά;

Την ώρα που έχασε ο άλλος το σπίτι του, το αυτοκίνητο του, ίσως και ανθρώπους και χρειάζεται βοήθεια θυμήθηκε η πολιτεία να τον ελέγξει;
Γιατί δεν το έκανε πέρσι;

Και κάνουν έλεγχο και βρίσκουν ένα 30% ας πούμε αυθαίρετα που δεν τα νομιμοποίησαν κάποιοι με όλες τις ευκαιρίες που δόθηκαν, τι σημαίνει αυτό για τις ευθύνες της πολιτείας (δήμοι, περιφέρεια, πολιτική προστασία, υπουργείο χωροταξίας);
υπαρχει ομως σοβαρη πιθανοντητα να χαθηκαν ανθρωποι ΚΑΙ επειδη αυτος εχτισε μια μαντρα παρανομα και εμποδιζε τη διεξοδο στη θαλασσα. φυσικα και ειναι δευτερευοντως ενοχος, πρωτα πρεπει να κρεμασουμε το κομματι του καρατικου μηχανισμου που δεν εκανε καλα τη δουλεια του, αλλα κατοπιν να την γκρεμισουμε την κωλομαντρα, αν δεν πρεπει να ειναι εκει.
Δεν θυμάμαι καλά την περιοχή ψηλά έχω ψαρέψει αρκετές φορές χαμηλά εκεί τα βράδια με φωτια- ψητά κλπ
δεν μπορεί να μην υπήρχε μονοπάτι πιο πάνω, πιστευω οτι εγκλωβίστηκαν από την φωτιά δεν εξηγείτε αλλιώς
Ήταν και πολλοί ξένοι που δεν τα ήξεραν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
billy huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 26 Ιούλ 2018, 17:54

enaon έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:47
billy huge έγραψε:
δεν τα έχεις καταλάβει καλά νομίζω. Σου λέει πες μου που είσαι να σου πάρω λίγα που θέλω, να σου βάλω και ενφια κλπ, και εγώ θα στείλω την ποινή σου για πιο μετά, και βλέπουμε.
Καταρχήν, ο ΕΝΦΙΑ πάει με το Ε9 και τι δηλώνεις. Ακόμα και νομιμότατα να είναι κατασκευασμένη μια κατοικία, αν δεν την δηλώνεις, δεν πληρώνεις ΕΝΦΙΑ.
Από κει και πέρα, με τον Ν. 4495/17 (ο οποίος αντικατέστησε παλαιότερους, και παίρνει παρατάσεις εσαεί), σου λέει το κράτος: "κύριε παράνομε, δήλωσέ μου την παρανομία σου, να σου βάλω ένα προστιματάκι και η αυθαιρέτη κατασκευή τακτοποιείται"

(Και προφανώς, άλλη αυθαιρεσία είναι το να χτίσεις ένα σπίτι χωρίς άδεια σε κοινόχρηστο χώρο, και άλλη να φτιάξεις ένα δωμάτιο 3x3)

foscilis έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:51
Δε μπορει να το κανει γιατι οπως ειπα παραπανω το αρθρο 89 εξαιρει απο τη δυνατοτητα τακτοποιησης αυθαιρετα σε κοινοχρηστους και δασικους χωρους καθως και αιγιαλους πλην ορισμενων περιπτωσεων που δεν ειναι topical.

Θα ξαναπω οτι τακτοποιησιμα αυθαιρετα με την εννοια των σχετικων νομων ειναι κυριως υπερβασεις: πανωσηκωματα, φραχτες που γινανε τσιμεντενιες μαντρες, αποθηκες, ημιυπαιθριοι που κλειστηκανε και τετοια. ΔΕΝ ειναι μαντροτοιχοι που μετατρεπουν την παραλια σε δικο σου χωρο, στενεματα δρομων, βιλες στη μεση του δασους, ταβερνες με αδεια για αποθηκουλα κλπ και ΠΟΤΕ δεν ηταν.

Θα ξαναπω τελος οτι οι παρατασεις ηταν στο νομο του 2013 και ηταν μεταβατικες μεχρι να ψηφιστει ο τωρινος 4495/2017 (που ειναι συνολικος νομος για την οικοδομικη δραστηριοτητα με καποια αρθρα για τα αυθαιρετα), ο οποιος συνολικα ειναι πολυ καλος νομος που τα λεει ολα με σαφηνεια (νομιζω ειναι μνημονιακη μεταρυθμιση).

Φτανει με τις παπαριες του Τζημερου.
Πιστεύεις ότι το Μάτι θεωρείται δασικός χώρος; Πρώτα από όλα, δασικοί χάρτες, φέτος αναρτήθηκαν. Και νομίζω πως η Ανατολική Αττική δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billy huge την 26 Ιούλ 2018, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 26 Ιούλ 2018, 17:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου, που βλέπετε τους φράχτες, που εμπόδιζαν τη δίοδο. Ειδικώς στην 4η φωτογραφία.

Είπαμε, να μας δουλεύει ο Καμμένος, να μας δουλεύει και ο κάθε άσχετος, πάει πολύ.

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
ένας μαντρότοιχος να με το συμπάθειο στην πρωτη,
ένας φράχτης με φυτά ήταν αυτός και στην 3η
οι αλλες 2 φωτο είναι στο γάμο του καραγκιόζη

ΓΑΛΗ πήγαινε και κάνε αυτοψία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 26 Ιούλ 2018, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιούλ 2018, 17:56

στην πράξη υπάρχει κάτι πολύ ενοχλητικό, είμαστε στο 2018, τεχνολογία απεριόριστη στο χέρι μας στην μορφή κινητού, και στον ορίζοντα της Ευρωπαικής μπανανίας δεν βλέπω πουθενά σχέδιο πολιτικής προστασίας/ ειδοποίησης, ούτε καν αναφορά οτι θα το φτιάξουν δεν έκαναν, για τους κεντρικούς λέω που στείλανε τις ευχές τους, σαν να μην υπάρχει η δυνατότητα.

Πολλά χρόνια πίσω από την Αμερική μοιάζει η Ευρώπη τεχνολογικά, πρόβλημα. Δεν τολμώ να δω τι έχουν κάνει στην Κίνα, είμαι σίγουρος οτι θα με πιάσει απογοήτευση.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 26 Ιούλ 2018, 17:57

foscilis έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:22

Ποσο δικιο εχει το τζημερο εκτος που αυθαιρετα τα οποια βρισκονται σε δαση, αρχαιολογικους χωρους, κοινοχρηστους χωρους, ορια οδων, αιγιαλους κλπ ποτε δεν υπαγονταν ουτε στον αρχικο νομο του 2013 ουτε στις παρατασεις του ουτε στον νεο αυστηροτερο νομο 4495/2017 που το τζημερο αγνοει αλλα εσυ μπορεις να πας να διαβασεις το αρθρο 89 και να σταματησεις να πιστευεις κοτσανες.

Επισης *φυσικα* και προκυπτουν ποινικες ευθυνες για αιρετους και μονιμαδες που ανεχθηκαν αυθαιρεσιες.

Και τελος οπως ειπα το να εχεις αυθαιρετη μαντρα ειναι διαφορετικης ταξης παρανομια απο το να εχεις αυθαιρετη μαντρα που οδηγησε σε θανατους.
Μαν αντιλαμβάνεσαι άραγε πως με αυτό που λες αυξάνεις την ισχύ σε αυτό που λέω χ 1000 πολύ απλά γιατί αν ένα αυθαίρετο κτίσμα σε δάσος ή σε ακτή ΕΙΝΑΙ κατεδαφιστέο ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ανεξάρτητα από τον εν λόγω νόμο (όπως λες) τότε ΥΠΟΛΟΓΟΣ είναι ο Σύριζα που εδώ και 3,5 χρόνια ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ !!!

Γιατί επομένως ΔΕΝ κατεδάφισε εδώ και 3,5 χρόνια ο Σύριζα ΟΛΑ τα κτίσματα στους αιγιαλούς αφού δεν εμπίπτουν στον νόμο όπως λες (*) ?? :opa: απάντηση τσιχλόφουσκες, άρα βρέχει ποινικές ευθύνες του σύριζα !

Γιατί ΔΕΝ κατεδάφισε ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 3,5 χρόνια όλα τα κτίσματα στην περιοχή που ο Ψινάκης προχτές μετά την καταστροφή ζητάει να αποχαρακτηριστεί ώστε να μπορέσουν να τα ξαναχτισουν ??? :opa: απάντηση τσιχλόφουσκες, άρα βρέχει ποινικές ευθύνες σύριζα !

τρελά γλέντια μαν ...

(*) Δεν τα λες σωστά όσον αφορά τα ρέματα (πλημμύρες) και τους αιγιαλούς (προσφατη πυρκαγια) : ζ) στον αιγιαλό και στον παλαιό αιγιαλό. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών ή χρήσεων εντός του παλαιού αιγιαλού, εφόσον υφίστανται νομίμως εμπράγματα δικαιώματα πολιτών που προϋφίστανται της σχετικής οριοθέτησης του παλαιού αιγιαλού, καθώς και οι περιπτώσεις στον παλαιό αιγιαλό για τις οποίες εκκρεμεί δικαστική απόφαση, μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, για την εξαίρεση των κτισμάτων σύμφωνα με τη σχετική χάραξη. Σε περίπτωση υπαγωγής στον παρόντα, δεν επηρεάζονται το κύρος και η διαδικασία τυχόν απαλλοτρίωσης, καθώς και η επιβολή των κυρώσεων μετά την έκδοση της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης, ανεξαρτήτως της αναστολής των ποινικών κυρώσεων που προβλέπονται στον παρόντα.
enaon έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:26
nik_killthemall έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:01

Αν είναι να ελεγθούν επιλεκτικά συγκεκριμένες παρανομίες και να αποκρυφθούν κάποιες άλλες, τότε ΟΧΙ δεν πρέπει να ελεγθουν !

Αν είναι όμως να ελεγθουν ΟΛΕΣ οι παρανομίες ανεξαιρέτως τότε ΝΑΙ έχεις δίκιο πρέπει να ελεγχθουν ! Τι εννοώ :
ο πρώτος κανόνας του κάνω ο,τι γουστάρω είναι αυτός. Απο τον σχολείο τον είχαμε, αλλά τότε τον λέγαμε πιο απλά: αντιγράφει και ο κωστάκης και η μαιρούλα κλπ, να τους πιάσετε όλους ή κανέναν, ούτε εμένα.
Ναι αλλά επειδή δεν μιλάμε για τον κωστάκη και το βρακάκι της Μαιρούλας αλλά για νεκρούς, δεν υπάρχει ούτε πρώτος ούτε δεύτερος, υπάρχει ΕΝΑΣ και μοναδικός κανόνας του κάνω ότι γουστάρω και αυτός είναι το "ελέγχω κατά ΣΥΜΦΕΡΟΝ όποτε και όποιον θέλω και υποθάλπτω όλους τους υπόλοιπους της συμμορίας μου".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 26 Ιούλ 2018, 18:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 26 Ιούλ 2018, 17:58

billy huge έγραψε:
26 Ιούλ 2018, 17:54
Καταρχήν, ο ΕΝΦΙΑ πάει με το Ε9 και τι δηλώνεις. Ακόμα και νομιμότατα να είναι κατασκευασμένη μια κατοικία, αν δεν την δηλώνεις, δεν πληρώνεις ΕΝΦΙΑ.
Από κει και πέρα, με τον Ν. 4495/17 (ο οποίος αντικατέστησε παλαιότερους, και παίρνει παρατάσεις εσαεί), σου λέει το κράτος: "κύριε παράνομε, δήλωσέ μου την παρανομία σου, να σου βάλω ένα προστιματάκι και η αυθαιρέτη κατασκευή τακτοποιείται"

(Και προφανώς, άλλη αυθαιρεσία είναι το να χτίσεις ένα σπίτι χωρίς άδεια σε κοινόχρηστο χώρο, και άλλη να φτιάξεις ένα δωμάτιο 3x3)
καλά καλά, θα ζυγίσουμε τις αυθαιρεσίες να βρούμε τις καλές και τις κακές, κατάλαβα, Επιμένω οτι νομίζω οτι τα έχεις καταλάβει λάθος, παίρνεις τακτοποίηση με την μορφή παράτασης, δεν έχει λήξει το θέμα.

ο ενφια ξεκίνησε από την δεη, λεγόταν αλλιώς τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Ιούλ 2018, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών