Θα γίνω αναλυτική, μπας και καταλάβεις. Είσαι 13. Σου κάνει μάθημα, πχ ιδιαιτερο. Σου βάζει χέρι λες όχι. Σου ξαναβάζει λες όχι. Καταλήγει να σου παίρνει πιπούλα λες όχι στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα και στο επόμενο ένα λεπτό χύνεις. Είναι βιασμός ναι ή όχι;under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:42Προσπαθησε να το φανταστεις.Μπορει μια Γεωργια Βασιλειαδου να παιξει με το μυαλο του πιτσιρικα και να τον διεγειρει ;Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
Εγω λεω οχι.Γιατι πολυ απλα ο πιτσιρικας θα νιωθει αποστροφη.
Αντιθετα,ενας ασχημος αντρας,ναι,μπορει να διεγειρει ενα κοριτσι,να παιξει με το μυαλο της.Γι αυτο λεμε οτι η ψυχολογια μεταξυ των δυο φυλων ειναι διαφορετικη.
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ . πηρα και πατατακια και κρασακι . 

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα ζήλευα λίγο

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Και η κρίσιμη ερώτηση τώρα. Έχεις παιδί;Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:51Θα ζήλευα λίγοαλλά δεν θα είχα θέμα. Βέβαια με προσοχή, μην τον κάνει θύμα και αρχίσει να του συζητάει για γάμους κλπ. Για σεξ και μόνο δεν θα είχα θέμα. Το ζήτημα είναι πως ξεχωρίζεις το σεξ από την συναισθηματική εμπλοκή για να μην φτάσει στο δεύτερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενηλικων με βαση οτι οριζει ο νομος κ χωρις φορμουλες διαφορων ηλικιας που θελει ο καθενας φυσικαCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:48Ιδανικά μεταξύ ενηλίκων. Ακόμα κι εκεί, όμως, οι σχέσεις μεταξύ καθηγητή/φοιτητή σε άπειρα πανεπιστήμια οδηγεί σε απόλυση.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:43ισοτητα δεν υπαρχει και μεταξυ 18 χρονης και 30 αρη η 26 χρονης με 17 χρονοCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38
Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
οποτε τι κανουμε ;
βαζουμε κανονα οι επαφες μονο μεταξυ συνομηλικων ;
οι σχεσεις οπως καθηγητη / τριας κ μαθητριας / μαθητη ειναι αλλο θεμα και φυσικα δεν εχουν σχεση με την ηλικια αλλα μονο με τιες σχεσεις εξουσιας
- Awesomatic
Ρώτα σε pm, καραδοκεί ο καταδότηςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:53Και η κρίσιμη ερώτηση τώρα. Έχεις παιδί;Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:51Θα ζήλευα λίγοαλλά δεν θα είχα θέμα. Βέβαια με προσοχή, μην τον κάνει θύμα και αρχίσει να του συζητάει για γάμους κλπ. Για σεξ και μόνο δεν θα είχα θέμα. Το ζήτημα είναι πως ξεχωρίζεις το σεξ από την συναισθηματική εμπλοκή για να μην φτάσει στο δεύτερο.

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αστο, κατάλαβα.Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:54Ρώτα σε pm, καραδοκεί ο καταδότηςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:53Και η κρίσιμη ερώτηση τώρα. Έχεις παιδί;Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:51
Θα ζήλευα λίγοαλλά δεν θα είχα θέμα. Βέβαια με προσοχή, μην τον κάνει θύμα και αρχίσει να του συζητάει για γάμους κλπ. Για σεξ και μόνο δεν θα είχα θέμα. Το ζήτημα είναι πως ξεχωρίζεις το σεξ από την συναισθηματική εμπλοκή για να μην φτάσει στο δεύτερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν θα καθομουν μανα μου να μου βαλει χερι η Βασιλειαδου.Πως να το κανουμε ...Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:49Θα γίνω αναλυτική, μπας και καταλάβεις. Είσαι 13. Σου κάνει μάθημα, πχ ιδιαιτερο. Σου βάζει χέρι λες όχι. Σου ξαναβάζει λες όχι. Καταλήγει να σου παίρνει πιπούλα λες όχι στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα και στο επόμενο ένα λεπτό χύνεις. Είναι βιασμός ναι ή όχι;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οι ερωτικές σχέσεις σε επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να απαγορεύονται εντελώςCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:48Ιδανικά μεταξύ ενηλίκων. Ακόμα κι εκεί, όμως, οι σχέσεις μεταξύ καθηγητή/φοιτητή σε άπειρα πανεπιστήμια οδηγεί σε απόλυση.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:43ισοτητα δεν υπαρχει και μεταξυ 18 χρονης και 30 αρη η 26 χρονης με 17 χρονοCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38
Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
οποτε τι κανουμε ;
βαζουμε κανονα οι επαφες μονο μεταξυ συνομηλικων ;
..παρωνAwesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:54Ρώτα σε pm, καραδοκεί ο καταδότηςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:53Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:51
Θα ζήλευα λίγοαλλά δεν θα είχα θέμα. Βέβαια με προσοχή, μην τον κάνει θύμα και αρχίσει να του συζητάει για γάμους κλπ. Για σεξ και μόνο δεν θα είχα θέμα. Το ζήτημα είναι πως ξεχωρίζεις το σεξ από την συναισθηματική εμπλοκή για να μην φτάσει στο δεύτερο.
Και η κρίσιμη ερώτηση τώρα. Έχεις παιδί;

- Cecily Anne
Οι ενήλικες έχουν συγκεκριμένη ηλικία, δεν άλλαξε ποτέ. Αυτό που άλλαξε ήταν η ηλικία συναίνεσης σε ορισμένες χώρες, όπως και στην Ελλάδα. Δεν ενηλικιώθηκαν στα 15-16 ξαφνικά, επειδή έκαναν σεξ.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:54ενηλικων με βαση οτι οριζει ο νομος κ χωρις φορμουλες διαφορων ηλικιας που θελει ο καθενας φυσικαCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:48Ιδανικά μεταξύ ενηλίκων. Ακόμα κι εκεί, όμως, οι σχέσεις μεταξύ καθηγητή/φοιτητή σε άπειρα πανεπιστήμια οδηγεί σε απόλυση.
οι σχεσεις οπως καθηγητη / τριας κ μαθητριας / μαθητη ειναι αλλο θεμα και φυσικα δεν εχουν σχεση με την ηλικια αλλα μονο με τιες σχεσεις εξουσιας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Awesomatic
Το ήξερα

Κακως προσπαθεις να αναλυσεις, μιλαμε ο τυπος ειναι ο τυπικος ζαιος, δεν θα καταλαβει ντιπCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:49Θα γίνω αναλυτική, μπας και καταλάβεις. Είσαι 13. Σου κάνει μάθημα, πχ ιδιαιτερο. Σου βάζει χέρι λες όχι. Σου ξαναβάζει λες όχι. Καταλήγει να σου παίρνει πιπούλα λες όχι στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα και στο επόμενο ένα λεπτό χύνεις. Είναι βιασμός ναι ή όχι;under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:42Προσπαθησε να το φανταστεις.Μπορει μια Γεωργια Βασιλειαδου να παιξει με το μυαλο του πιτσιρικα και να τον διεγειρει ;Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
Εγω λεω οχι.Γιατι πολυ απλα ο πιτσιρικας θα νιωθει αποστροφη.
Αντιθετα,ενας ασχημος αντρας,ναι,μπορει να διεγειρει ενα κοριτσι,να παιξει με το μυαλο της.Γι αυτο λεμε οτι η ψυχολογια μεταξυ των δυο φυλων ειναι διαφορετικη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50