Το υπέροχο της όλης υπόθεσης είναι ότι οι πενηντάρηδες και οι εξηντάρηδες ξέρουν με λεπτομέρειες τι θα έκαναν αν κάτι τέτοιο τους συνέβαινε στα 13.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκαomg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:12ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 12:36
Τέτοιες σχέσεις το να κάνει έρωτα ένα ανήλικο αγόρι με μια ενήλικη γυναίκα , ποτέ μα ποτέ δεν θεωρούνταν αρνητικό για την ελληνική κοινωνία
Τώρα τις μικρές κοπέλες τις κλειδώνουμε στο σπίτι και τις παντρευτούμε εμείς οι γονείς με αυτόν που θα διαλέξουμε εμείς ..
ρε φιλε αλλο να πηδηχτουν 1-2 φορες να ξεχαρμανιασει να δει και πως ειναι και αλλο να εχει το πιτσιρικι σα κουκλα του σεξ για χρονια, μιλαμε για αλλου ειδους επιρροη,
τον γνωριζε και τον ειχε μαθητη απτο δημοτικο, ενω αυτη βγηκε και ειπε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και οτι οταν ενηλικιωθει θα τον αποκαταστησει
δλδ οταν αυτος θα γινει 18 και θα παει φανταρος και μετα για σπουδες αυτη θα ειναι 40φευγα
αντιλαμβανεσαι τον παραλογισμο;
Και τους γονείς μου θα τους μισούσα και θα έφευγα από το σπίτι εάν έκαναν αυτό που έκαναν στην συγκεκριμένη περίπτωση
Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Σίγουρα ο Αινείαν θα είναι πολύ περήφανος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αν ένας χωρισμένος τριανταπεντάρης με μωρό παιδί τα φτιάξει με την 13χρονη κόρη του και την παίρνει για βολτούλες νωρίς τα απογεύματα καθημερινής με το αυτοκίνητο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκαomg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:12
ρε φιλε αλλο να πηδηχτουν 1-2 φορες να ξεχαρμανιασει να δει και πως ειναι και αλλο να εχει το πιτσιρικι σα κουκλα του σεξ για χρονια, μιλαμε για αλλου ειδους επιρροη,
τον γνωριζε και τον ειχε μαθητη απτο δημοτικο, ενω αυτη βγηκε και ειπε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και οτι οταν ενηλικιωθει θα τον αποκαταστησει
δλδ οταν αυτος θα γινει 18 και θα παει φανταρος και μετα για σπουδες αυτη θα ειναι 40φευγα
Και τους γονείς μου θα τους μισούσα και θα έφευγα από το σπίτι εάν έκαναν αυτό που έκαναν στην συγκεκριμένη περίπτωση
αντι για το μουνοδουλο εαυτο σου βαλε στην ιδια θεση τον 13χρονο γιο η κορη σου
Δεν θα πάει στην αστυνομία, και θα την αφήσει ελεύθερη ακόμα και να φύγει από το σπίτι, διότι οι 13χρονοι ξέρουν καλύτερα.
Ήμουν και εγώ κάποτε 13 ετώνΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23Το υπέροχο της όλης υπόθεσης είναι ότι οι πενηντάρηδες και οι εξηντάρηδες ξέρουν με λεπτομέρειες τι θα έκαναν αν κάτι τέτοιο τους συνέβαινε στα 13.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκαomg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:12
Και στα 14 είχα πάει σε μπουρδέλο ..
Και δεν είχα καθόλου αρνητική εμπειρία ..
Μίλησα για ανήλικα αγόρια και όχι για ανήλικα κορίτσιαΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:27Σίγουρα ο Αινείαν θα είναι πολύ περήφανος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αν ένας χωρισμένος τριανταπεντάρης με μωρό παιδί τα φτιάξει με την 13χρονη κόρη του και την παίρνει για βολτούλες νωρίς τα απογεύματα καθημερινής με το αυτοκίνητο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20
Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκα
Δεν θα πάει στην αστυνομία, και θα την αφήσει ελεύθερη ακόμα και να φύγει από το σπίτι, διότι οι 13χρονοι ξέρουν καλύτερα.
Μην Naida ιζετε εδώ μέσα όλοι σας

Μα δεν θα ήταν προς το συμφέρον το δικό σου και της 13χρονης κόρης σου, να της μάθει τα μυστικά του έρωτα ένας μπαρουτοκαπνισμένος 35ρης;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:33Μίλησα για ανήλικα αγόρια και όχι για ανήλικα κορίτσιαΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:27Σίγουρα ο Αινείαν θα είναι πολύ περήφανος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αν ένας χωρισμένος τριανταπεντάρης με μωρό παιδί τα φτιάξει με την 13χρονη κόρη του και την παίρνει για βολτούλες νωρίς τα απογεύματα καθημερινής με το αυτοκίνητο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23
Μην Naida ιζετε εδώ μέσα όλοι σας
Σε τι διαφέρεις εσύ στα 14 από την κόρη σου στα 13;
Άλλο γιος άλλο κόρη !!omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκαomg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:12
Ασφαλώς σαν άνθρωποι έχουν την ίδια αξία , είναι ίσοι απέναντι στον νόμο σαν δικαιώματα αλλά όπως και να το κάνουμε η φύση ενός αγοριού με την φύση ενός κοριτσιού είναι διαφορετική ..(όχι κατώτερη η ανώτερη αλλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ )
Πολύ παρέα με τον Στύγιο κάνεις, τύπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:32Ήμουν και εγώ κάποτε 13 ετώνΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23Το υπέροχο της όλης υπόθεσης είναι ότι οι πενηντάρηδες και οι εξηντάρηδες ξέρουν με λεπτομέρειες τι θα έκαναν αν κάτι τέτοιο τους συνέβαινε στα 13.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20
Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκα
Έχει κολλήσει η κασσέτα. Εντάξει, το καταλάβαμε, γάμησες στα 14 σε μπουρδέλο στην Αθήνα. Θα το λες μέχρι να το πούνε στις ειδήσεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν είναι homo sapiens και οι δύο;
Άνθρωποι είναι και οι δύο με την ίδια ανθρώπινη αξία ως άνθρωποι και με ίσα νομικά δικαιώματα απέναντι στον νόμο
Η γυναικεία όμως από την ανδρική φύση είναι διαφορετική !!
Και αυτό επηρεάζει ακόμη και την σεξουαλική συμπεριφορά των δύο φύλλων ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ
.. και ΔΕΝ κακοποιήθηκα ως ανήλικο αγόριFeindflug έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:37Πολύ παρέα με τον Στύγιο κάνεις, τύπε.
Έχει κολλήσει η κασσέτα. Εντάξει, το καταλάβαμε, γάμησες στα 14 σε μπουρδέλο στην Αθήνα. Θα το λες μέχρι να το πούνε στις ειδήσεις;
Μα αυτή ακριβώς είναι η απάντηση των περισσότερων ΚΑΙ σήμερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 12:33Το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 12:04Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Οι περισσότεροι το βλέπετε με την οπτική του 13αρη που διάγει την περίοδο φαντασιώσεων και χειρωνακτικής επίλυσης του ζωτικού αυτού θέματος και θεωρείτε μεγάλη τύχη αυτό που συνέβη στον μικρό.
Αλλά σας προτείνω να το δείτε και με μια άλλη οπτική. Μπορείτε να σκεφθείτε τη μητέρα σας να έχει μία τέτοια σχέση, όταν εσείς είστε στην ηλικία των 13, 17, 30 ή στη σύνταξη;
Αν ναι, και μπορείτε να τη δικαιολογήσετε, έχει καλώς.
Αν μπορείτε να δείτε τον πιτσιρικά εραστή της μάνας σας ως μάγκα που κατάφερε να ικανοποιήσει την εμπΥρη μεγαλύτερη, πάλι έχει καλώς.
Αν όχι, κάτι δεν πάει καλά γενικώς με τις απόψεις σας.
Παίζετε στα εύκολα περιφερειακά, χωρίς να σκέφτεστε καν το παιδί της και μέχρι εκεί.
Το τι θα κάνει η μητέρα μου η η αδελφή μου η η κόρη μου η η γιαγιά μου είναι δικό τους θέμα .
Πως λέμε γιατί φτιάχνεις ερωτικές σχέσεις με την γειτόνισσα , θα ήθελες ο γείτονας να φτιάξει σχέση με την δική σου αδελφή ;
Εκτος εάν προτιμάς την γνήσια νεοελληνική απάντηση από έφηβο της δεκαετίας του 80
Κλείνουμε τις δικές μας γυναίκες στο σπίτι και εμείς την πεφτουμε στις γυναίκες των άλλων !!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
omg kai 3 lol έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:12ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 12:36Τέτοιες σχέσεις το να κάνει έρωτα ένα ανήλικο αγόρι με μια ενήλικη γυναίκα , ποτέ μα ποτέ δεν θεωρούνταν αρνητικό για την ελληνική κοινωνίαMitharadir έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 12:02Γενικώς έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κοινωνία και ο κόσμος.Στην ταινία Inferno(βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα) μια ομάδα ανθρώπων ετοιμάζουν επίθεση βιοτρομοκρατίας σχεδιάζωντας να εξαπολύσουν(απο την Κωνσταντινούπολη) έναν ιό που μεταδίδεται με τον αέρα και θα αφανίσει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας επειδή η ανθρωπότητα έχει ''ξεφύγει''.Και όλα αυτά που βλέπουμε να δείχνουν πως ξεφεύγει όλο και περισσότερο(τουλάχιστον σε επίπεδο πρώτου κόσμου).Η εξοικείωση με την ανωμαλία είναι τρομακτική.Όσο πάει αυτές οι πράξεις αποδοκιμάζονται όλο και λιγότερο κοινωνικά.
Τώρα τις μικρές κοπέλες τις κλειδώνουμε στο σπίτι και τις παντρευτούμε εμείς οι γονείς με αυτόν που θα διαλέξουμε εμείς ..

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
εσυ Γκερ τι αποψη εχεις για τις τεκνατζουδες? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, όταν λέω ότι έχετε μπλέξει τις καθηγήτριες με τις δασκάλες του σεξ, κάτι ξέρω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:32Ήμουν και εγώ κάποτε 13 ετώνΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:23Το υπέροχο της όλης υπόθεσης είναι ότι οι πενηντάρηδες και οι εξηντάρηδες ξέρουν με λεπτομέρειες τι θα έκαναν αν κάτι τέτοιο τους συνέβαινε στα 13.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 13:20
Και ναι, πολλοί πατεράδες πήγαιναν οι ίδιοι τους γιους τους στα μπουρδέλα και ήταν πολύ περήφανοι που ο γιος τους έγινε Άντρας.
Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν αν η κυρία που εκπαίδευσε το γιόκα τους, είχε την ίδια συμπεριφορά με την εν λόγω.
Τι θέλει αυτή από το Παιδί και τι δουλειά έχει μαζί του και το παρέσυρε το Παιδί και θέλει να εκμεταλλευτεί το Παιδί και τέτοια. Εδώ τα λένε ακόμη και όταν το παιδί είναι ενήλικο.

Έχουμε πήξει στους Άντρακλες που είναι αποπλανημένα Παιδιά.

Σοβαρευτείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσπαθείς να πεις ότι ένα 13χρονο αγόρι μπορεί να διαχειριστεί κάτι που ένα 13χρονο κορίτσι εξ' ορισμού δεν μπορεί, και αυτό με μόνο σοβαρό επιχείρημα ότι κάποιοι γάμησαν μερικές φορές στα μπουρδέλα ενώ ήταν έφηβοι και δεν έπαθαν κάτι (το οποίο ελέγχεται, εδώ που τα λέμε). Δεν είναι όμως το ίδιο, διότι στα μπουρδέλα δεν υπάρχει σχέση εξουσίας, δεν υπάρχει καν σχέση, και διότι στα 13 δεν έχεις το μυαλό που έχεις στα 60 (και αυτό ελέγχεται, στην περίπτωση σου), όπως τώρα μας κάνεις τον παντογνώστη και μιλάς χωρίς κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο για γυναικεία και ανδρική φύση και σεξουαλική συμπεριφορά.
Οι έφηβοι και οι έφηβες έχουν τις ίδιες κάβλες και κοιτούν ερωτικά άτομα μεγαλύτερων ηλικιών, άσχετα με το φύλο τους και την ηλικία τους. Παραμένουν όμως ανήλικοι, χωρίς σοβαρές εμπειρίες και χωρίς πλασμένες προσωπικότητες, που δεν έχουν καλή εικόνα του κόσμου γύρω τους, είναι ευεπηρέαστοι και νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ως γονιός δουλειά σου είναι να τους προστατέψεις, και εννοείται ότι θα προστατέψεις το ανήλικο παιδί σου από τις ορέξεις ενός ατόμου με την διπλάσια και τριπλάσια ηλικία, που για κάποιο περίεργο λόγο έλκεται ερωτικά και θέλει να συνάψει σχέση με και να αποκαταστήσει ένα ανήλικο παιδί, λες και δεν υπάρχουν άλλα ενήλικα άτομα στον πλανήτη.
Το ζήτημα δεν είναι η διαφορά ηλικίας, διότι αυτή από μόνη της δεν λέει κάτι. Το ζήτημα είναι ότι το ένα από τα δύο άτομα είναι ανήλικο, και άρα εύθραυστο, ευκολόπιστο. Έχουμε δει και ακούσει για περιπτώσεις που εξελίχθηκαν πολύ άσχημα λόγω διαφόρων παιδικών εμπειριών. Το μυαλό είναι περίεργο αντικείμενο, δουλεύει διαφορετικά για όλους, και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Το να πεις σε ένα 13χρονο αγόρι 'μπράβο ρε που γάμησες την δασκάλα σου, κόλλα πέντε' είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις.
Αλλά ΟΚ, γάμησες μία φορά στα μπουρδέλα, δεν έπαθες κάτι, και ξέρεις καλύτερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δράσεις για τον περιορισμό της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 17:34 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 21 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Νοέμ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλος μαρσαρει και σκοτωνει 36χρονη στην Ανωπολη
από SeaHawk » 18 Δεκ 2024, 15:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
20 Δεκ 2024, 09:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πράσινη ταφή και κατ' οίκον κηδεία
από Antipnevma » 18 Μάιος 2024, 15:39 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
18 Μάιος 2024, 18:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χανι Μασουντ εσωσε 36χρονη εγκυο απο βεβαιο θανατο ....
από Frappezitis » 31 Ιαν 2024, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
31 Ιαν 2024, 16:49
-