Ότι πει η Γερμανία και α και ου και

Πάντως φίλε μου ειλικρινά, πρέπει να είναι κάποιος πιο ψεκασμένος και από οπαδό του Σώρρα για να πιστεύει ότι όντως δεν υπήρξαν ή ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα γερμανικά ή γουατέβα με τα οποία έχουν πάρε δώσε διάφορα τζάκια στην Ελλάδα, άλλο τόσο ψεκ αν πιστεύει ότι πολλοί από αυτούς(οι περισσότεροι βασικά) δεν ήταν απλά βολεμένοι με το εκάστοτε status quo και από απλή βαρεμάρα αχρηστία ή/και ασχετοσύνη ξύνανε τα παπάργια τους.kameron έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 00:07Και οι οικογένειες Πλαστήρα, Σοφούλη, Παπάγου, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδόπουλου, Ιωαννίδη, Τσίπρα, βάλε τις όλες, 75 χρόνια είναι που τελείωσε ο πόλεμος. Όλοι αυτοί, δεξιοί, αριστεροί, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, όλοι ξεπουλημένοι για τα γούστα σου. Όλοι μπορούσαν, θα είχαν και διεθνή υποστήριξη και δεν το έκαναν γιατί έχουν πάρε δώσε με τη Γερμανία.
Αυτά τα θεωρώ εξωπραγματικά, θα μου επιτρέψεις έτσι;
Για να δούμε, θα το συνεχίσεις κι άλλο αυτό;
Αφού τα πιστεύεις αυτά, να αγωνιστείς να φέρεις στην εξουσία κάποιους που ούτε βολεμένοι είναι, ούτε έχουν συμφέροντα με τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και δεν ξέρω ποιον άλλον. Κάποιους που δεν θα περιμένουν κυρώσεις, θα κάνουν πόλεμο στην Τουρκία, θα δείξουν στους Γερμανούς ποιοι είμαστε εμείς, θα τύχουν της υποστήριξης των υπολοίπων χωρών, τα πάντα όλα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:17
Πάντως φίλε μου ειλικρινά, πρέπει να είναι κάποιος πιο ψεκασμένος και από οπαδό του Σώρρα για να πιστεύει ότι όντως δεν υπήρξαν ή ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα γερμανικά ή γουατέβα με τα οποία έχουν πάρε δώσε διάφορα τζάκια στην Ελλάδα, άλλο τόσο ψεκ αν πιστεύει ότι πολλοί από αυτούς(οι περισσότεροι βασικά) δεν ήταν απλά βολεμένοι με το εκάστοτε status quo και από απλή βαρεμάρα αχρηστία ή/και ασχετοσύνη ξύνανε τα παπάργια τους.
Βέβαια αν δεν υπάρχει συνωμοσία από πίσω πως θα κοροϊδέψεις τον άλλον, m; πως για;
Με αρέσει πολύ που θεωρείτε τους άλλους ψεκασμένους πάντως, αυτά είναι τα γερά γούστα δικέ μου, όχι οι Σωρραίοι, οι πραγματικοί ψέκες.
Έρχονται κυρώσειc.
Άντε πάλι τα γίδια.kameron έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:22Αφού τα πιστεύεις αυτά, να αγωνιστείς να φέρεις στην εξουσία κάποιους που ούτε βολεμένοι είναι, ούτε έχουν συμφέροντα με τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και δεν ξέρω ποιον άλλον. Κάποιους που δεν θα περιμένουν κυρώσεις, θα κάνουν πόλεμο στην Τουρκία, θα δείξουν στους Γερμανούς ποιοι είμαστε εμείς, θα τύχουν της υποστήριξης των υπολοίπων χωρών, τα πάντα όλα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:17
Πάντως φίλε μου ειλικρινά, πρέπει να είναι κάποιος πιο ψεκασμένος και από οπαδό του Σώρρα για να πιστεύει ότι όντως δεν υπήρξαν ή ότι δεν υπάρχουν συμφέροντα γερμανικά ή γουατέβα με τα οποία έχουν πάρε δώσε διάφορα τζάκια στην Ελλάδα, άλλο τόσο ψεκ αν πιστεύει ότι πολλοί από αυτούς(οι περισσότεροι βασικά) δεν ήταν απλά βολεμένοι με το εκάστοτε status quo και από απλή βαρεμάρα αχρηστία ή/και ασχετοσύνη ξύνανε τα παπάργια τους.
Βέβαια αν δεν υπάρχει συνωμοσία από πίσω πως θα κοροϊδέψεις τον άλλον, m; πως για;
Με αρέσει πολύ που θεωρείτε τους άλλους ψεκασμένους πάντως, αυτά είναι τα γερά γούστα δικέ μου, όχι οι Σωρραίοι, οι πραγματικοί ψέκες.
Έρχονται κυρώσειc.
Δημοκρατία έχουμε, ο λαός αποφασίζει.
Ayto το πραγμα ειναι εγκριτος οικονομοχαχαχαχα...
Ωραία τότε, σταμάτα να μιλάς εκ μέρους μου σε παρακαλώ, έτσι κι αλλιώς φτάνει, αρκετά γέλασα.
Ζηλεύεις γιατρέ;
Συγνώμη, σε παρεξήγησα, δεν θέλεις πόλεμο με την Τουρκία, θέλεις άτεγκτη στάση στο σύνολο των ε/τ διαφορών και ουδεμία υποχώρηση από αυτό που θεωρείς αδιαπραγμάτευτη στάση, ανεξάρτητα από τις όποιες συνέπειες. Επίσης, απαγκίστρωση από την Ε.Ε. και τις όποιες δεσμεύσεις έχει η Ελλάδα απέναντί της. Επίσης, θεωρείς προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών. Καλύτερα τώρα;sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:32
Άντε πάλι τα γίδια.
Ξέρεις ότι θέλω και πόλεμο με την Τουρκία, εσύ πολλά ξέρεις ρε παιδί μου, αλλά έτσι από περιέργεια, επειδή δεν το έχω γράψει πουθενά ότι θέλω πόλεμο με την Τουρκία (εσύ βέβαια μπορείς ανετότατα να πεις ότι εγώ θέλω και πόλεμο με την Γερμανία επειδής συζητάω για τις νόμιμες αποζημιώσεις που δικαιούται η Ελλάδα από τον πόλεμο και την ξεχρέωση του κατοχικού δανείου ότι θέλω πόλεμο και με την Γερμανία, αφού εσύ ξέρεις αφού) θα ήθελα να με πεις ακριβώς τι μύρισες και είπες "α! Αυτούς θελ πόλεμο με την Τουρκία, σίγουρα! Το κατάλαβα εγώ!", ακριβώς όμως τι μύρισες.
Ποιες διαμετρικά αντίθετες απόψεις βρε πουλάκι μου; γιατί νομίζεις ότι ξέρεις τις απόψεις μου;kameron έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:37Συγνώμη, σε παρεξήγησα, δεν θέλεις πόλεμο με την Τουρκία, θέλεις άτεγκτη στάση στο σύνολο των ε/τ διαφορών και ουδεμία υποχώρηση από αυτό που θεωρείς αδιαπραγμάτευτη στάση, ανεξάρτητα από τις όποιες συνέπειες. Επίσης, απαγκίστρωση από την Ε.Ε. και τις όποιες δεσμεύσεις έχει η Ελλάδα απέναντί της. Επίσης, θεωρείς προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών. Καλύτερα τώρα;sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 01:32
Άντε πάλι τα γίδια.
Ξέρεις ότι θέλω και πόλεμο με την Τουρκία, εσύ πολλά ξέρεις ρε παιδί μου, αλλά έτσι από περιέργεια, επειδή δεν το έχω γράψει πουθενά ότι θέλω πόλεμο με την Τουρκία (εσύ βέβαια μπορείς ανετότατα να πεις ότι εγώ θέλω και πόλεμο με την Γερμανία επειδής συζητάω για τις νόμιμες αποζημιώσεις που δικαιούται η Ελλάδα από τον πόλεμο και την ξεχρέωση του κατοχικού δανείου ότι θέλω πόλεμο και με την Γερμανία, αφού εσύ ξέρεις αφού) θα ήθελα να με πεις ακριβώς τι μύρισες και είπες "α! Αυτούς θελ πόλεμο με την Τουρκία, σίγουρα! Το κατάλαβα εγώ!", ακριβώς όμως τι μύρισες.
Κοίτα, ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις. Καλά κάνεις και τις έχεις, ανεξάρτητα αν εγώ διαφωνώ. Αν καταφέρεις να τις κάνεις πλειοψηφικές, ακόμα καλύτερα για εσένα.