Και ποιος θα πειθαρχουσε; στον βουτζα τους τραβαγαν με το ζορι απ τα σπιτια και αυτοι ξαναγυριζαν. Και να μην κλεινουν τη λεα τους εχουν πει αλλα αυτοι χωνονται και δε μππρουν να περασουν τα πυροσβεστικαΟργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 23:45ΟΧΙ
ΠΑσοκ=συριζα
αλλωστε.
Βγαλτε το σκασμο, 120 ατομα καηκαν επειδη οι ανικανοι εγκληματιες σας δεν κατορθωσαν ουτε να δωσουν εντολη για εκκενωση.
Σκαστε ζωυφια, ακομα μετραμε πτωματα.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Θέλουν παλούκωμα όχι λόγια.
- Highlander
Ποια εντολή για εκκένωση; Για να καούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να φύγουν για αθήνα και να τους προλάβουν όλους οι φλόγες; Αφού είπαμε ότι η φωτιά διαδόθηκε με απίστευτη ταχύτητα, εξαιτίας ακριβώς του τρόπου κτισίματος της περιοχής. Για ποια εκκένωση μιλάςΟργισμένος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 23:45ΟΧΙ
ΠΑσοκ=συριζα
αλλωστε.
Βγαλτε το σκασμο, 120 ατομα καηκαν επειδη οι ανικανοι εγκληματιες σας δεν κατορθωσαν ουτε να δωσουν εντολη για εκκενωση.
Σκαστε ζωυφια, ακομα μετραμε πτωματα.
Παράλληλα υπήρχε και το άλλο πύρινο μέτωπο στην Κινέτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 30 Ιούλ 2018, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρε τον Μπαμπινο ,μπραβο πηρε προαγωγη ,αντε να παρει και τα δικα μας αγορια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ειδατε ολα τα κακα απο τους κομμουνιστες και η Ανιττα κουμμουνι ,γιατι ρε Γιωργη δεν τους πεταγες ολους στην Σαχαρα να ησυχασουμε? ΓΙΑΤΙ?Αλλά γιατί ….
μ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα στο σπίτι ενός αριστερού ΕΑΜίτη που, αμούστακος ακόμη, έτρεξε πίσω από τον Άρη. Πίστεψε σ έναν καλύτερο – δίκαιο κόσμο… πολέμησε … έχασε … διδάχτηκε.
Ντρέπομαι να πω αυτό που άλλοτε καυχιόμουν και ηλπιζα να το διδάξω στα παιδιά μου, τώρα που μεγαλώνουν σ έναν στρεβλό κόσμο.
Ντρέπομαι να πω πως έχω ήθος, ηθική, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ταπεινότητα, αξίες της αριστεράς με τις οποίες πορεύτηκα κ έγινα 50 χρόνων.
Για να έρθεις εσύ και να ντραπώ. Πολύ. Και να μην ξέρω τι να πω στα παιδιά μου.
Ξέρεις Αλέξη;
Υπήρξαν μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί που μαζί, με τον πατέρα μου κ όσους έζησαν εμφύλιο, έκατσαν και έφτιαξαν μια δημοκρατία.
Πηγή: Οργισμένη επιστολή από φίλη της οικογένειας Φύτρου: Ακου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου... | iefimerida.gr
και οχι αριστερη ,με τον πουσταρα τον Βελουχιωτη ηταν ο πατερας της ...
- Υδράργυρος
Τι είναι αυτό τώρα;
Αυτοκριτική;

Για να δειτε ποσο ξεφτυλισμενο ειναι αυτα που γραφετε οταν οι Νεδημοκρατες μιλανε για ((σχεδιο εκκενωσης)) εννοουν να παιρνουν οι πολιτες το 112 και να τους λεει τρεξτε να σωθητε η να βγαλουν ενα αυτοκινητο με ντουντουκα σαν πλανοδιοι πωλητες και να λενε στον κοσμο να φυγει.Μιλαμε για μεγαλους στοκους και εξισου ανικανους με τους Συριζαιους. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό καλό θα είναι να το καταλάβει. Με αγαπουλίτσες, μετριοπάθειες κλπ δεν βγαίνει άκρη με αυτόν τον εσμό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 22:17Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
μακάρι να εννοούσαμε αυτό, από το να κοιτάμε σκαι καλύτερα έτσι, αλλά εννοούμε να έρθει ο στρατός γυαλισμένος και να μας πάρει με το ζόρι, εμβατήρια κλπ, τρέχα γύρευε δηλαδή.zteo έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 00:08Για να δειτε ποσο ξεφτυλισμενο ειναι αυτα που γραφετε οταν οι Νεδημοκρατες μιλανε για ((σχεδιο εκκενωσης)) εννοουν να παιρνουν οι πολιτες το 112 και να τους λεει τρεξτε να σωθητε η να βγαλουν ενα αυτοκινητο με ντουντουκα σαν πλανοδιοι πωλητες και να λενε στον κοσμο να φυγει.Μιλαμε για μεγαλους στοκους και εξισου ανικανους με τους Συριζαιους.
Άστα αυτά, θα μεγαλώσει η μύτη σου σαν του Πινόκιο!

Πόσες φορές τον ψήφισες τον Γιώργο;
Ε, εδώ που τα λέμε, είναι το τρίτο σκαλί από τον πάτο. Πρώτο και δεύτερο παίζουν κόντρα και αυγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πρεπει να αφησει νηστικο τον αδωνη κανα μηνα και μετα να τον αμολησει απανω τουςΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 00:09Αυτό καλό θα είναι να το καταλάβει. Με αγαπουλίτσες, μετριοπάθειες κλπ δεν βγαίνει άκρη με αυτόν τον εσμό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 22:17Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.
- Highlander
Τέτοια λέτε στους ψηφοφόρους και τους πείθετε να σας ψηφίζουν;talaipwros έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 00:18πρεπει να αφησει νηστικο τον αδωνη κανα μηνα και μετα να τον αμολησει απανω τουςΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 00:09Αυτό καλό θα είναι να το καταλάβει. Με αγαπουλίτσες, μετριοπάθειες κλπ δεν βγαίνει άκρη με αυτόν τον εσμό.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 22:17Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-