επίσης ο Άρης μπερδεύεται όταν ακούει για Κύπελλο Πρωταθλητριώνwooded glade έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 01:12Ο Άρης έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1911. Η Τσέλση από το 2017.
δεν ξέρει εάν είναι πρωτάθλημα ή κύπελλο
επίσης ο Άρης μπερδεύεται όταν ακούει για Κύπελλο Πρωταθλητριώνwooded glade έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 01:12Ο Άρης έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1911. Η Τσέλση από το 2017.
Jolly Roger έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:47μπαμπάκας στοργικός είπαμε, μην ξεχνιέστε
αλλά σήμερα ακόμα πιο στοργικός αυτός εδώo κλαρινέτος έχει κόμπλεξ με τη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας από τότε που τον παλούκωσε στο 93' το μαύρο ματζαφλάρι του Κοστίνια
όσο είσαι εσύ συριζαίος είμαι εγώ παοκτσής, αλλά σεβόμενος το χαμηλό της αντιληπτικής σου ικανότητας το κόβω εδώ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 14:18Jolly Roger έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:47μπαμπάκας στοργικός είπαμε, μην ξεχνιέστε
αλλά σήμερα ακόμα πιο στοργικός αυτός εδώo κλαρινέτος έχει κόμπλεξ με τη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας από τότε που τον παλούκωσε στο 93' το μαύρο ματζαφλάρι του Κοστίνια
Στα @@ μου η Γριά. Στην Ιταλία είμαι Ρόμα και Μίλαν.
Το μπαμπάκας, παοκάκο, πες στο στον Βαγγέλα, στο Θείο Σωκράτη και στους άλλους Υπερπαίχτες του Θρύλου που στοίχειωσαν τα όνειρά σου και κατέστρεψαν τις Κυριακές σου.
Στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτοι, απλά.
Αδιάφορη η ομάδα σου. Βαζελοπακοχανουμια δεν ξεχωρίζετε πλέον ο ένας από τον άλλο.Jolly Roger έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 16:07όσο είσαι εσύ συριζαίος είμαι εγώ παοκτσής, αλλά σεβόμενος το χαμηλό της αντιληπτικής σου ικανότητας το κόβω εδώ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 14:18Jolly Roger έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:47μπαμπάκας στοργικός είπαμε, μην ξεχνιέστε
αλλά σήμερα ακόμα πιο στοργικός αυτός εδώ
o κλαρινέτος έχει κόμπλεξ με τη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας από τότε που τον παλούκωσε στο 93' το μαύρο ματζαφλάρι του Κοστίνια
Στα @@ μου η Γριά. Στην Ιταλία είμαι Ρόμα και Μίλαν.
Το μπαμπάκας, παοκάκο, πες στο στον Βαγγέλα, στο Θείο Σωκράτη και στους άλλους Υπερπαίχτες του Θρύλου που στοίχειωσαν τα όνειρά σου και κατέστρεψαν τις Κυριακές σου.
όσο για το ποιος είναι μπαμπάς ποιανού, αυτόν τον έρμο τον Κονσεϊσάο έχω βαρεθεί να ανεβάζω φωτό του στην πχωρουμάρα το τελευταίο εξάμηνο, τόσες φορές που σας έχει πετσοκόψει.
και επίσης, ω ναι, Τιμή και Δόξα στον Σωκράταρο, που μαζί με το Μητσάρα και το Θοδωρή στοιχειώνουν κάθε χρόνο τα ευρωπαϊκά (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) όνειρα του πρεζέμπορα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.