Basic Attention Token , είναι τοκεν ενός browser.
Στα ύψη κ αυτό.
Ο οποίος browser είναι και μια χαρά.
το πολύγον όταν είχε μπει στο coinbase διπλασίασε την τιμή του. Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στο ADA
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κράταγα ADA πριν απο τα χριστούγεννα, πριν απο κανένα μήνα μαλακίστηκα και έχω χάσει περίπου τα μισά.
Πάλι ψιλοκερδισμένος είμαι αλλά θα ήμουν αλλού.....ας πρόσεχα.
τα αυτονοητα λεει.. επισης αν παρατηρησεις πριν καθε νεα εκρηξη btc & eth το 24h volume των προηγουμενων ημερων ειναι κατα πολυ αυξημενο
επισης ολα τα κρυπτο ειναι συγκοινωνουντα δοχεια αλλα μονο αν ανεβει το bitcoin θα συμπαρασυρει και τα υπολοιπα, δεν υπαρχει περιπτωση να 50πλασιαστει το Cardano και τα αλλα να μη κουνηθουν
Πολύ ωραία ανάλυση του σκεπτικού του, σε εμένα σαν πολύ φρέσκος με το άθλημα, συνοπτικός και επεξηγηματικός. Αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι αυτό το σχόλιο.
Κράταγα ADA πριν απο τα χριστούγεννα, πριν απο κανένα μήνα μαλακίστηκα και έχω χάσει περίπου τα μισά.
Πέτυχες τον στόχο που είχες θέσει εξαρχής ή οχι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πέτυχες τον στόχο που είχες θέσει εξαρχής ή οχι;
Οχι αλλά απ ότι βλέπω ακόμα παίζεται το παιχνίδι και θα τραβήξει μέχρι το φθινόπωρο (πιστεύω).
Ρε γαμώτο, έχω ήδη γράψει 3 e-books επάνω στα cryptocurrencies και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.
τα έχεις γράψει ή τα έχεις διαβάσει;
Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).
Ρε γαμώτο, έχω ήδη γράψει 3 e-books επάνω στα cryptocurrencies και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.
τα έχεις γράψει ή τα έχεις διαβάσει;
Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).
* ως ghostwriter
κάτσε ο ghostwriter δεν ειναι αυτός που γράφει κείμενα για κάτι που γνωρίζει καλά ωστε κάποιος άλλος που δεν γνωρίζει καλά το αντικείμενο να τα παρουσιάζει ως δικά του;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.