Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Μαρ 2021, 08:26

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
22 Μαρ 2021, 07:54
Γιάννης έγραψε:
22 Μαρ 2021, 07:36
Naida έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:18

Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;
Ναι, προφανώς. Έτσι είναι το σωστό.
..τι εννοεις;
Να βαζει η γυναικα κωλοδακτυλο στον ανδρα ; :roll::003:
Όχι ρε παιδί μου λέει ότι πρέπει αμοιβαία να παρέχεις ικανοποίηση στον σύντροφο σου ανεξαρτήτως αν είναι του γούστου σου αυτό που θα κάνεις. Οπότε αν ο άντρας γουστάρει στοματικό η γυναίκα πρέπει να το κάνει. Αν η γυναίκα γουστάρει να στραπονάρει, ο άντρας πρέπει να κάτσει.
nowhere έγραψε:
22 Μαρ 2021, 08:18
τώρα τοπιασα το υπονοούμενο για τα "απάτητα βουνά της ρούμελης"
:lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:13

Cavaliere έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:08
Παιδιά, είναι απλό, το όχι πρέπει να σημαίνει όχι. Ώχου. Αν η κοπέλα δεν θέλει να κάνει τσιμπούκια, δεν πρέπει να κάμει.
σωστο, εξ ορισμου.

το αρχικο κειμενο ομως, ειναι ασαφες. λεει "την πιεζει" και δεν ξερουμε τι σημαινει αυτο.

αν αυτο σημαινει οτι της πιανει το κεφαλι και το βαζει στον πουτσο του, κρεμασμα τον καργιολη, ειναι βιαστης.

αν αυτο σημαινει οτι της λεει "αμα δε γλυψεις χωριζουμε" γιατι ειμαι 22 χρονω παρθενος και εχω κατι καβλες που τα βλεπω ολα μπλε, κι αφου εσυ δε θες σεξ, να πας στην ευκη να βρω κι εγω καποια που να θελει, τοτε αθωος.

μενει να δουμε γιατι αφου δε θελει, παει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:19

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:33
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:29

Δεν ξέρεις το τι θα θέλουν άλλες γυναίκες

Δεν εκφράζεις ούτε εκπροσωπείς το γυναικείο φύλλο και ούτε όλες οι υπόλοιπες γυναίκες έχουν τα ίδια γούστα και ιδέες με εσένα !!!

Και το εκφράζεις εσύ; :lol:

Πάντως γυναίκες που να θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν γουσταρουν ή δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνουν και να γουστάρουν που το κανουν δύσκολα θα βρεις.
θα βρεις ομως πολλες που γουσταρουν να κανουν πραγματα, αλλα θελουν και να λενε οτι δε γουσταρουν, οτι ειναι σεμνες.

να, ο σιδηροπουλος τα λεει ωραια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Μαρ 2021, 09:26

Ασέβαστος έγραψε:
22 Μαρ 2021, 09:19
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:33
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:29

Δεν ξέρεις το τι θα θέλουν άλλες γυναίκες

Δεν εκφράζεις ούτε εκπροσωπείς το γυναικείο φύλλο και ούτε όλες οι υπόλοιπες γυναίκες έχουν τα ίδια γούστα και ιδέες με εσένα !!!

Και το εκφράζεις εσύ; :lol:

Πάντως γυναίκες που να θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν γουσταρουν ή δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνουν και να γουστάρουν που το κανουν δύσκολα θα βρεις.
θα βρεις ομως πολλες που γουσταρουν να κανουν πραγματα, αλλα θελουν και να λενε οτι δε γουσταρουν, οτι ειναι σεμνες.

να, ο σιδηροπουλος τα λεει ωραια.

Για οποιο λόγο σου πει η άλλη δεν θέλω, το σέβεσαι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:29

Cavaliere έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:01
Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 18:31
Παντως ειναι σαν να λεει οτι εχει παραπονο που δεν της τον χωνει επιτελους και ολο τη βαζει να πιπιλαει.
Πέρα από αυτό, ο τύπος είναι μαλάκας, αν θέλει μόνο αυτός να χύνει με πίπες. Κανονικά πρέπει να είναι ανταποδοτικός στο γλείψιμο, να χύσει κι η τύπισσα.
ισχυει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:31

klg έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:23
20 χρόνο που δεν αντί να βρει αλλού πούτσο να φάει, θα κάτσει να γράψει γράμμα στη lifo; Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα μισά που δημοσιεύουν σε αυτό το μπλογκ του κώλου παίζει απλά να είναι ακραία φίδια;
90% πρεπει να τα γραφει η ιδια η αμπα, αλλα κουβεντα να γινεται.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:33

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:24
foscilis έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:19
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:07

Γιατί οι χοντρές να μην κάνουν σχέσεις; :xena:
Δεν είπα αυτό. Είπα αφού δεν ήθελε σεξ για ποιο λόγο να κάνει σχέση; Τι έχουμε, δημοτικό;
Για να βλέπουν μαζί αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα. Που πήγε ο ρομαντισμός; :e040:
χαθηκε απο τη στιγμη που γιναμε 14 και σκληρηναν οι ψωλες, και εσταξαν τα μουνια. εκτοτε, τα ρομαντικα ηλιοβασιλεματα τα βλεπουμε στα διαλλειματα αναμεσα στο σεξ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Μαρ 2021, 09:36

Ασέβαστος έγραψε:
22 Μαρ 2021, 09:33
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:24
foscilis έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:19

Δεν είπα αυτό. Είπα αφού δεν ήθελε σεξ για ποιο λόγο να κάνει σχέση; Τι έχουμε, δημοτικό;
Για να βλέπουν μαζί αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα. Που πήγε ο ρομαντισμός; :e040:
χαθηκε απο τη στιγμη που γιναμε 14 και σκληρηναν οι ψωλες, και εσταξαν τα μουνια. εκτοτε, τα ρομαντικα ηλιοβασιλεματα τα βλεπουμε στα διαλλειματα αναμεσα στο σεξ.
Αδιάφορο. Την μουρμούρα σας να μην ακούμε δεν μας γλείφουν, δεν μας κάθονται, δεν μας δίνουν κώλο κτλ.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 09:43

foscilis έγραψε:
20 Μαρ 2021, 20:14
Εγώ στα 15 τα έφτιαξα με μια και όταν πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα μου είπε όχι και τραβηχτηκε. Έκανα πίσω αρκετά έκπληκτος, της λέω είσαι σίγουρη ότι σου αρέσω; Μου λέει ναι πάρα πολύ απλώς δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Για φιλί με γλώσσα; Για φιλί με γλώσσα. Δώσε μου λίγο χρόνο και όταν είμαι έτοιμη θα γίνει. Είσαι σίγουρη ότι μιλάμε για φιλί με γλωσσα. Ναι ναι. απλώς ξέρεις δεν το θεωρώ κάτι ακραιο. Α ούτε κι εγώ απλώς δεν είμαι ετοιμη. Οκ σκέφτηκα και τα είχαμε για δύο μήνες, μάλιστα μια μέρα με φώναξε σπίτι που ήταν μόνη της αλλά παρα τις κινήσεις μου το μόνο που ήθελε ήταν τσιμπητα φιλιά και αγκαλιές αν και ομολογουμένως καθισμένη πάνω μου. Ένα απόγευμα λοιπόν πήγα να της κάνω έκπληξη στα αγγλικά που ήξερα ότι είχε διάλειμμα και τη βλέπω ένα στενό πιο πριν να φιλιεται με έναν απο το άλλο τμημα, εξαιρετικά ακραία γλώσσα κι όχι μόνο αυτό αλλά το δεξί του χέρι ήταν χωμένο κάτω από τη φούστα της και ανεβοκατέβαινε σαν κομπρεσέρ. Στη μέση του δρόμου όλα αυτά.

Τότε υιοθέτησα έναν από τους λίγους κανόνες στα γκομενικα μου ο οποίος είναι ότι σαφέστατα καμία δε θα αναγκάσω να κάνει οτιδήποτε, αλλά άμα θέλω εγώ να γίνει κατι κι εκείνη πει ότι δε γουστάρει ότι θέλει να το σκεφτεί οτιδήποτε τέλος πάντων σε εκείνες τις γενικές γραμμες (δε λέμε να μη μπορεί προσωρινά, ξερωγω όχι κωλο γιατί έχει αιμορροΐδες) τότε λήγει η σχέση ακαριαία γιατί στο μυαλό της γυναικας δεν υπάρχει δε θέλω να κάνω το Χ, υπάρχει μόνο δεν είσαι εσύ αυτός με τον οποίον θελω να το κάνω.

Επίσης την έπεσα στην παιδική της φίλη, της είπα ότι αν θέλει να τα έχουμε πρέπει να πάψουν να μιλανε ωπερ και εγένετο, γίνανε κωλος αυτές μπροστά μου γιατι μωρη τι φίλη είσαι εσύ που γουστάρεις τον γκόμενο μου και του την πέφτεις πριν καν αποφασίσω να τον χωρίσω σιγά που θα σε περιμέναμε να πας με όλο το χαρβατι πρωτα μωρη και τέλος πάντων μετά από μια βδομάδα φροντισα η κολλητή να με δει να φιλιεμαι με μια φίλη μου μπαφογκομενα από Ραφήνα και όταν μου είπε τι κάνεις εκεί λεω στη μπαφογκομενα κοίτα ένα βλήμα που νόμιζε ότι ενδιαφέρομαι κιόλας χαχαχα πήγαινε στη φίλη σου. Επίσης φροντισα τη δε-φιλαω να την ανεβοκατεβαζει τσουλα όλο το σχολείο και η φάση συνεχίστηκε πολύ αργότερα όταν εγώ δεν ενδιαφέρομουν καθολου, άσχετα άτομα έγραφαν στον τοίχο βρισιές για αυτήν και εκείνη πήγε στο λυκειάρχη σίγουρη ότι το κάνω εγώ, τελικα το μάζεψα όλο αυτό και μέχρι την αποφοίτηση απλά κρατουσαμε μια υγιή απόσταση πενήντα μέτρα πάνω κάτω, δεν πηγαίναμε στα ίδια μέρη, δεν είχαμε ίδιες παρέες κλπ

Fast forward 20 χρόνια χωρίς την παραμικρή επαφη με όλες αυτές και έξαφνα ο γιος μου συμμαθητής με τον δικό της (της δε-φιλαω όχι της κολλητής) στο νηπιαγωγείο ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ από εικοσιπέντε παιδιά γίνεται αυτοκόλλητου ειδικά με αυτόν, έναν ολόκληρο χρόνο πάμε μαζί τα παίρνουμε δε μιλάμε, τέλος της χρονιάς τους καλούμε στο παρτι του γιατί δε γίνεται να μην τους καλεσουμε, με ξεμοναχιαζει λοιπόν είσαι ο έτσι που τότε αυτο; Είμαι ο έτσι που τότε αυτο. Άντε κι εγώ έλεγα συνωνυμία θα ήταν γιατι σε θυμάμαι πιτσιρικι όχι αντρα, σου πάει το κοντό μαλλί να ξερεις. ναι ε, εγώ αντιθέτως σε αναγνώρισα κατευθειαν. Και γιατί δεν έλεγες κάτι ε ξέρεις τότε το 1995 που έγιναν όλα αυτά ίσως να μην είχα φερθεί τόσο ακραία αν ήξερα ότι τα παιδιά μας 23 χρόνια μετά θα ήταν φιλοι. Σωπα μωρέ αφού δεν είχες κακία μέσα σου κι όλα αυτά είναι παρελθόν από το οποίο θυμόμαστε τα καλά. Βίκυ ήμασταν έφηβοι και με έβαλες σε sexless σχέση με τον πενιχρό ορισμό του σεξ που ίσχυε στα 15 ενώ ταυτόχρονα με κερατωνες με τον πάτο του σχολείου κι εγώ με τη σειρά μου όχι μόνο σε χώρισα από τη φίλη σου της οποίας στη συνέχεια ράγισα την καρδιά αλλά φροντισα και όλο το σχολείο να σε βρίζει για ένα χρόνο πραγμα που ξυπνάω ακομα και τώρα καμια φορά τα βράδια κόκκινος από ντροπη και τύψεις και μου λες ότι θυμασαι τα καλά; Ναι. Ε είσαι πουτανα.
μαλακα τι ντουγανι ημανε γω στα 15 μου;

ολο κατι τετοια γινονταν γυρω μου, και εγω οχι μονο δεν τα θυμαμαι, αλλα δεν τα καταλαβαινα ουτε και τοτε. ειχα και μια καλη φιλη που μου τα εξηγουσε, οτι η ταδε που σε γουσταρει δεν χωνευει την αλλη που επισης σε γουσταρει αλλα της κανει τη φιλη επειδη....κουναγα το κεφαλι καταφατικα οτι δηθεν καταλαβαινω, αλλα ουτε το ληγοντα. αν δεν ηταν κι αυτη να μου λεει προκαταβολικα ποια με γουσταρει, δεν θα ειχα κανει ποτε κινηση.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 22 Μαρ 2021, 09:51

Prepon έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:23
Ναύτης έγραψε:
21 Μαρ 2021, 12:38
foscilis έγραψε:
21 Μαρ 2021, 12:26

Εικόνα
Τους τρώει (κυριολεκτικά) η μαλακία 1 στους 3 νέους δηλαδή. Εμ έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα.
Τι να κάνει ρε φίλε και ο 18αρης έτσι όπως τον κατάντησαν;

Πάει με 14χρονη; Είναι παιδεραστής.
Πάει με 30αρα ; Θα αποκτήσει ψυχολογικά.
Πάει με πουτανα; Είναι καθίκι.
είναι το δωρεάν ουσιαστικά ιντερνετικό πορνό που γίνεται εθισμός και ευκολία, και οι κοπέλες με τα social media και dating apps δεν είναι πλέον περιορισμένες σε επαφές μόνο κοινωνικού περίγυρου αλλά πανεύκολα έρχονται σε επικοινωνία ακόμα και με πολύ διάσημους πλούσιους κλπ. Φυσικά είναι fuck and dump "σχέσεις" στην καλύτερη εκπόρνευση να κερδίσουν κάτι λίγα αλλά αποτρελαίνονται. Δες τι ¨επιτυχίες¨είχαν τύποι που δεν βλέπονται με τις αποκαλύψεις στο θέατρο κλπ. Ευτυχώς ήρθε η σεξουαλικη επανάσταση και έχουμε πλέον "υγιείς" ανθρώπινες σχέσεις, όχι με την παραδοσιακή κακιά ηθική που εφτιαχναν σχεδόν όλοι οικογένειες παιδια κλπ.

Για το θέμα στην γενική περίπτωση, απλώς είναι ασυνείδητα κανονικοποιημένο το στοματικο σεξ. αν ζητούσε πχ να την δένει και να την μαστιγώνει η άρνηση δεν θα ακουγόταν υπερβολική, να μην ήθελε, δικαίωμά της θα λέγαμε. Στην ειδική είναι από μικρό χωριό και οι δύο με λίγες επιλογές, αλλά σίγουρα από την στάση της φαντασιώνεται και βλέπει από ΜΜΕ ίντερνετ, πολύ καλύτερους πλουσιότερους κοκ που της "αξίζουν" για αυτό δεν προχωράει μαζί του. Σε μία παλαιότερη εποχή η άγνοια θα ήταν και η ευτυχία της, θα παντρεύονταν θα έκαναν μερικά παιδιά, τώρα λογικά θα τον παρατήσει και με τον επόμενο "επιτυχημένο" θα τα κάνει όλα, θα φτάσει στα 30φεύγα με πολλές σχέσεις και πιθανότατα ατεκνη.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 10:02

Naida έγραψε:
21 Μαρ 2021, 13:58

Αφού λέει έχουμε κάνει τα πάντα εκτός από διείσδυση. Και το στοματικό το οποίο το έκανε αλλά δεν θέλει να το κάνει. Πιθανολογώ φιλια, τριψιματα, δάχτυλα, παιξίματα κτλ κτλ.
δεν ειναι λιγο αδικο να της ξηγιεται ο τυπος γλυφομουνι, κι αυτη να τον αφηνει στεγνο;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 10:03

hellegennes έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:16
Naida έγραψε:
21 Μαρ 2021, 21:48
hellegennes έγραψε:
21 Μαρ 2021, 21:29

Οπότε εκείνη θέλει να την γλείφει εκείνος, αλλά όχι να γλείφει αυτή αυτόν και μετά κλαίγεται στα περιοδικά του κώλου = τσούλα.
Δεν γράφει κάτι τέτοιο. Αυτό το υποθέτεις εσύ. Εξάλλου αυτουνού μπορεί να του αρέσει να της το κάνει αν της το κάνει :102:
Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.

Είπες να μην κάνουμε έξτρα υποθέσεις και αυτή λέει ότι τα έχουν κάνει όλα εκτός από διείσδυση. Άρα το να πεις ότι αυτός δεν την γλείφει είναι έξτρα υπόθεση από την μεριά σου.
χε, αυτο. ολα σημαινει ολα. :003:

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Μαρ 2021, 10:03

Και οι 2 ειναι προβληματικοι. Αυτη γιατι παριστάνει την καλογρια, και αυτος ειναι μαλακας που την περιμενει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μαρ 2021, 10:05

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:34
Feindflug έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:33
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
21 Μαρ 2021, 22:31
να γινει mgtow :smt080:smt080
Το θέμα είναι να γαμήσει ρε τύπε. Όχι να μείνει σολίστ αλλά με ιδεολογία.
για να μαμησει πρεπει να συντριβει ο γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος :102:
κι επειδη δε γινεται να συντριβει κατι που δεν υπαρχει, ο αποπανω εχει δικιο. :102:

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Μαρ 2021, 10:06

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:24

Η βρισκει αλλη γυναικα
Που επίσης δεν θα ικανοποιεί. Παλάμη και neeext.
Αφου δεν του καθεται που ξερεις οτι δεν μπορει να την ικανοποιησει?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών