The neogreek dream

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός
Δημοσιεύσεις: 9194
Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49

The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 26 Μαρ 2021, 18:28

Τέτα Καμπουρέλη : Αυτή είναι η ζωή της

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, αισθητικός, επιχειρηματίας και ηθοποιός, παντρεμένη με τον Βασίλη Γκουρούση. Για τον άντρα της ζωής της είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας. Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε. Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία.»

Η «εθνική μανικιουρίστ» έχει μιλήσει στο παρελθόν και για την πρόταση γάμου που της έκανε ο εκλεκτός της καρδιάς της:

«Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε».

Εικόνα

Μεγάλη αδυναμία της Τέτας Καμπουρέλη είναι τα εγγόνια της. Η ίδια, αν και δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του ρόλου της γοαγιάς εμφανισιακά, νιώθει υπέροχα με αυτήν της την ιδιότητα: «Μπορώ να πω ότι είμαι μια παραδοσιακή γιαγιά!», είχε πει πριν μερικά χρόνια στην Espresso.

«Το αποδέχτηκα πολύ εύκολα και χωρίς σκέψεις. Θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Άλλωστε, έκανα τους γιους μου σε πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι λοιπόν, όπως έγινα τόσο νέα μαμά, έγινα εξίσου νέα και γιαγιά!

Τα εγγονάκια μου με έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Τα λατρεύω! Προσπαθώ να περνώ μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε λούνα παρκ, παίζουμε. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη γιαγιά τους! »

Ποια είναι, στ’ αλήθεια, η Τέτα;

Η μικρότερη από τρεις αδερφές, την Μυρσίνη και την Ελισάβετ, γεννήθηκα, ανατράφηκε κι έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην Καισαριανή. Ήταν, έχει η ίδια δηλώσει, αρκετά ατίθασο κορίτσι, αλλά τα πήγαινε καλά στο σχολείο. «Από μικρή, ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό αργότερα επέλεξα να πάω σε μια σχολή που θα μου έδινε τα εφόδια ώστε να μπορέσω να εργαστώ άμεσα», έχει πει σε συνέντευξή της.

«Ο πατέρας μου, Χρήστος, ήταν υδραυλικός κι έχει πεθάνει. Η μαμά μου Κλειώ, την οποία λατρεύω, εργαζόταν καμαριέρα σε γνωστο ξενοδοχείο στην Καισαριανή», έχει πει επίσης και εμείς σημειώνουμε ότι σύμφωνα με δήλωση της ίδιας, η μητέρα της δεν ήθελε τον Βασίλη για άντρα της!

Αιγόκερως στο ζώδιο η Τέτα Καμπουρέλη και έχει, πραγματικά, τα βασικά χαρακτηριστικά του: εργατική, φιλόδοξη, ρεαλίστρια, αλλά αδιαμφισβήτητα γοητευτική.

Ύστερα, από δύο ρόλους της στα έργα ‘’Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ’’ (για την οποία συμμετοχή της, όταν ανακοινώθηκε, «τ’ άκουσε χοντρά» από τον κόσμο, η αλήθεια είναι) και ‘’Χαμάμ γυναικών’’, συμπρωταγωνίστησε στη ‘’Σταχτοπούτα’’ του Charles Perrault σε σκηνοθεσία των Βασίλη Πλατάκη και Αναστάση Δεληγιάννη, το οποίο δια χειρός Μαυρίκιου Μαυρικίου μετατράπηκε σε μιούζικαλ για το θέατρο Broadway.

Αν δεν είχαμε καραντίνα, θα μπορούσαμε να την δούμε να παίζει στο θέατρο Broadway και πάλι, στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», σε παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη.

«Οι ελληνικές ταινίες και ο θαυμασμός μου για την Αλίκη Bουγιουκλάκη είναι ένας βασικός λόγος που αγαπώ το θέατρο. Ο Θεός με ευλόγησε να τη γνωρίσω. Ο σύζυγός μου γνώριζε τον Βλάσση Μπονάτσο κι έτσι, μέσω εκείνου, έγινε και η γνωριμία με την Αλίκη, η οποία έγινε πελάτισσά μου. Πήγαινα στο σπίτι της», έχει δηλώσει η Τέτα Καμπουρέλη σε σχέση με την εμπλοκή της με την υποκριτική τέχνη.

Όσο ανοιχτόμυαλοι και να είμαστε, δεν μπορούμε να συνδέσουμε εύκολα την κυρία Καμπουρέλη με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, δεδομένης μιας σκηνής που μας έχει μείνει αξέχαστη. Ο λόγος για το περίφημο…τρομπάρισμα χειλιών!
Εσείς δηλαδή το ξεχάσατε;

Η Τέτα Καμπουρέλη διατηρεί δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο Χαλάνδρι, ενώ είχε επιχειρήσιε πριν έξι χρόνια να κάνει έναν δεύτερο χώρο στο Κολωνάκι, ο οποίος δεν φαίνεται πως πήγε και τόσο καλά.

Στον ιστότοπό της, προωθεί τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο ινστιτούτο, γράφει κείμενα για ομορφιά, υγεία και ευεξία και συνομιλεί με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.


https://www.in.gr/2021/03/24/life/fizz/ ... i-zoi-tis/
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός
Δημοσιεύσεις: 9194
Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 26 Μαρ 2021, 18:30

Τέτα Καμπουρέλη: Από εθνική μανικιουρίστα, εθνική φαντασίωση

Μαθήτρια Δημοτικού τραγούδησε ως μέλος παιδικής χορωδίας στο Ηρώδειο. Mαθήτρια Γυμνασίου γνώρισε τον έναν και μοναδικό άνδρα της ζωής της. Προτού τελειώσει το σχολείο ξεκίνησε να μαθαίνει την τέχνη του μανικιούρ. Σχεδόν 30 χρόνια μετά, το κορίτσι που μεγάλωσε με νάζι Αλίκης και πνεύμα εργασιομανίας μετροσέξουαλ γιάπη κατάφερε να χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία παλεύοντας με τις παρωνυχίδες, τα νύχια και τις φτέρνες των πιο αναγνωρίσιμων ανθρώπων της χώρας. Σήμερα, στα 40 κάτι της, ήρθε η σειρά της να εξαργυρώσει τους κόπους μιας ζωής ως νέο αναδυόμενο celebrity σεξουαλικό σύμβολο

Ηταν η μέρα που έπεσε το «τζαμάτο» ψηφιακό σήμα της Digea. Η μέρα που η Δανάη σηκώθηκε όρθια και αγκάλιασε με δύναμη τον Γιάνη, στρέφοντας την πλάτη της προς αυτούς που προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν στα Εξάρχεια. Η μέρα που ο Σάκης βρέθηκε (για μία ακόμη φορά) στο πλευρό της Κάτιας, για να τη στηρίξει στο δύσβατο, κακοτράχαλο catwalk του Madwalk. Η μέρα που η Αβα Γαλανοπούλου άνοιξε -χωρίς κανείς να προλάβει να της το ζητήσει- τα φύλλα της καρδιάς της και εξομολογήθηκε το προσωπικό της δράμα στο εμβρόντητο (και μια τηλεοπτική ιδέα βουρκωμένο) ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά. Ωστόσο στην τηλεοπτική ιστορία θα μείνει χαραγμένη ως η μέρα που η Τέτα Καμπουρέλη, κατά κόσμον «εθνική νυχού», παραδόθηκε παρ’ ολίγον topless στα χέρια του Στέλιου Κρητικού (aka sidekick Μάρκου Σεφερλή), στο πλαίσιο επίδειξης «χαλαρωτικού και ερωτικού μασάζ» στην εκπομπή «MEGA με μία». Πρηνής η Τέτα, ιδιοκτήτρια σήμερα δύο σαλονιών αισθητικής, μιας σχολής χορού και ενός παιδότοπου, έλυσε το bikini top του κατα-φούξια (κατά το κατακόκκινο) μαγιό της και αφέθηκε στις στιβαρές, μαυρισμένες παλάμες του ηθοποιού.

Στην πραγματικότητα, ήταν μια δαιμονική αντιμετάθεση ρόλων. Η Τέτα, την οποία έχουμε συνηθίσει μέσω της στήλης της στην πρωινή εκπομπή του MEGA να δίνει συμβουλές γυναικείας ομορφιάς με τρόπο απολύτως βιωματικό, επιστρατεύοντας δηλαδή μοντέλα τα οποία έχει κατά καιρούς στήσει σε πολυποίκιλες, ακόμη και άκομψες για την κοινή αισθητική, στάσεις, προκειμένου, λόγου χάρη, να επιδείξει τα οφέλη της σωστής brazilian αποτρίχωσης, αυτή τη φορά μπήκε η ίδια στο πετσί του ρόλου του μοντέλου - ή, πιο σωστά, του αναδυόμενου sex symbol, εκεί στο μεταίχμιο των 40 και κάτι. Εξάλλου οι ρόλοι δεν είναι καινό δαιμόνιο στη ζωή της γυναίκας που έχτισε τη φήμη του ιθαγενούς celebrity, αλλά και μια μικρή αυτοκρατορία αφιερωμένη στο σωματικό κάλλος, με θεμέλιους λίθους δισεκατομμύρια παρωνυχίδες, τρισεκατομμύρια κομμένα νύχια και άπειρες ξηρές σαν την έρημο της Μογγολίας -και βάλε- φτέρνες.

Εικόνα

Καλοκαίρι του 2007. Η χαμηλοβλεπούσα Τέτα περιμένει καρτερικά το star quality να της χτυπήσει την πόρτα του ναού ομορφιάς που με μόχθο δημιούργησε

Αν ένας είναι ο καθοριστικός άνθρωπος στη ζωή μας, στην περίπτωση της Τέτας αυτός δεν είναι άλλος από την περίφημη κυρία Λίζα. Η περιώνυμη μανικουρίστ-πεντικιουρίστ των 80s ήταν το πραγματικό, το μεγάλο σχολείο της Τέτας. Μαθήτευσε πλάι της από τα 16 της χρόνια, όταν παράλληλα με το σχολείο είχε αποφασίσει να μάθει μια χειρωνακτική τέχνη. Στην πραγματικότητα, διακαής πόθος της έφηβης Τέτας ήταν η υποκριτική τέχνη -μάλιστα πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις του Δήμου Καισαριανής όπου μεγάλωσε μαζί με τον Χρήστο Δάντη-, όμως οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, αν και δεν μπορούσαν, έπρεπε να περιμένουν. Η μικρότερη από τις τρεις αδελφές της οικογένειας Καμπουρέλη ακολούθησε το παράδειγμα των βιοπαλαιστών γονιών της. Ο πατέρας της ήταν υδραυλικός και η μητέρα της δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχεία. Μεροδούλι, μεροφάι.

Στα χρόνια εκείνα της μαθητείας της στη φιλοσοφία του νυχιού και στην κοσμοθεωρία του κάλου, η Τέτα παντρεύτηκε τον πρώτο και μοναδικό, όπως έχει δηλώσει, άνδρα της ζωής της. Τον Βασίλη Γκουρούση. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε όταν η Τέτα ήταν 14 και εκείνος 17, χάρη σε ένα χαμένο πορτοφόλι με περιεχόμενο 110.000 δραχμές και ένα γραμμάτιο που ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδελφές της Τέτας. Οταν ο Βασίλης επισκέφτηκε το πατρικό της για να το παραδώσει, την είδε καστανή και σγουρομάλλα -κατά τα στυλιστικά ειωθότα της εποχής- να ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι. Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο αστικός μύθος λέει πως τα πρώτα χρόνια έγγαμου και επαγγελματικού βίου η Τέτα τα πέρασε δουλεύοντας νυχθημερόν στην πατρογονική οικία της. Η φήμη της εξαπλώθηκε γρήγορα, σαν να την πήρε μαζί του το θρόισμα των φύλλων του Αλσους της Καισαριανής και να τη σκόρπισε σε ολόκληρη την Αττική. Θηριώδη, καλογυαλισμένα αυτοκίνητα της εποχής συνωστίζονταν στα στενά της γειτονιάς της προκειμένου οι κάτοχοί τους να ιαθούν από τα θαυματουργά χέρια της νεαρής Τέτας. Λέγεται πως η μητέρα της φρόντιζε πάντα να τρατάρει κάτι την πελατεία της κόρης της, όπως ένα πιάτο φασολάδα ή κάποιο παραδοσιακό comfort λαδερό.

Εικόνα

Δραστήρια και υπερκινητική, η Τέτα γρήγορα πήρε την απόφαση να εξυπηρετεί τη διαλεχτή πελατεία της κατ’ οίκον. Επί χρόνια κυκλοφορούσε σε ολόκληρη την επικράτεια της Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσει το ποίμνιό της που αύξανε αριθμητικά, μα κυρίως σε αίγλη και γόητρο, μαθαίνοντας παράλληλα τα πιο ένοχα ίσως και «βρόμικα» μυστικά των πελατών της, εκείνα που φώλιαζαν στα ακροδάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους. Η γνωριμία της με τη Ρούλα Κορομηλά, το άστρο της οποίας εκείνη την εποχή θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με αξιώσεις εκείνο της Βηθλεέμ, στάθηκε κομβική για την ίδια. Είναι ίσως η πρώτη -μεταξύ ίσων- στην ντόπια σόουμπιζ, την οποία η Τέτα μπορεί να θεωρεί αληθινή φίλη. Η ανερχόμενη μανικιουρίστα δεν γνώριζε από ρεπό και αργίες, δεν μασούσε από αποστάσεις, ήξερε περισσότερο να ακούει παρά να μιλά - ποιος μπορεί να παραγνωρίσει την ψυχοθεραπευτική διάσταση της κατ’ οίκον περιποίησης των άκρων; Σύζυγοι επιχειρηματιών και εφοπλιστών, εκκολαπτόμενοι μα και εγνωσμένου status celebrities, ακόμη και πολιτικοί έχτιζαν νύχι το νύχι το πελατολόγιο που θα αναδείκνυε την Τέτα σε θεσμό για το εγχώριο mani-pedi. Εν τω μεταξύ, με τον σύζυγό της Βασίλη είχαν αποκτήσει τρεις γιους, οι οποίοι σήμερα είναι 24, 23 και 19 χρόνων - «κάθε φορά που καβγαδίζαμε μου αμολούσε κι από ένα παιδί», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Με τούτα και με κείνα οι μέρες του θρυλικού δίτροχου της Τέτας έμοιαζαν μετρημένες. Ειδικά από τη στιγμή που μια πελάτισσά της, βλέποντάς τη να καταφτάνει στο ραντεβού τους μούσκεμα από τη βροχή, της εμφύσησε τη σκέψη να ανοίξει το δικό της μαγαζί, μια «τρύπα», βρε αδελφέ.

Δραστήρια και υπερκινητική, η Τέτα γρήγορα πήρε την απόφαση να εξυπηρετεί τη διαλεχτή πελατεία της κατ’ οίκον. Επί χρόνια κυκλοφορούσε σε ολόκληρη την επικράτεια της Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσει το ποίμνιό της που αύξανε αριθμητικά, μα κυρίως σε αίγλη και γόητρο, μαθαίνοντας παράλληλα τα πιο ένοχα ίσως και «βρόμικα» μυστικά των πελατών της, εκείνα που φώλιαζαν στα ακροδάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους. Η γνωριμία της με τη Ρούλα Κορομηλά, το άστρο της οποίας εκείνη την εποχή θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με αξιώσεις εκείνο της Βηθλεέμ, στάθηκε κομβική για την ίδια. Είναι ίσως η πρώτη -μεταξύ ίσων- στην ντόπια σόουμπιζ, την οποία η Τέτα μπορεί να θεωρεί αληθινή φίλη. Η ανερχόμενη μανικιουρίστα δεν γνώριζε από ρεπό και αργίες, δεν μασούσε από αποστάσεις, ήξερε περισσότερο να ακούει παρά να μιλά - ποιος μπορεί να παραγνωρίσει την ψυχοθεραπευτική διάσταση της κατ’ οίκον περιποίησης των άκρων; Σύζυγοι επιχειρηματιών και εφοπλιστών, εκκολαπτόμενοι μα και εγνωσμένου status celebrities, ακόμη και πολιτικοί έχτιζαν νύχι το νύχι το πελατολόγιο που θα αναδείκνυε την Τέτα σε θεσμό για το εγχώριο mani-pedi. Εν τω μεταξύ, με τον σύζυγό της Βασίλη είχαν αποκτήσει τρεις γιους, οι οποίοι σήμερα είναι 24, 23 και 19 χρόνων - «κάθε φορά που καβγαδίζαμε μου αμολούσε κι από ένα παιδί», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Με τούτα και με κείνα οι μέρες του θρυλικού δίτροχου της Τέτας έμοιαζαν μετρημένες. Ειδικά από τη στιγμή που μια πελάτισσά της, βλέποντάς τη να καταφτάνει στο ραντεβού τους μούσκεμα από τη βροχή, της εμφύσησε τη σκέψη να ανοίξει το δικό της μαγαζί, μια «τρύπα», βρε αδελφέ.

https://www.protothema.gr/stories/artic ... fadasiosi/
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Δημοσιεύσεις: 20266
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Μαρ 2021, 18:31

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Σενέκας
Δημοσιεύσεις: 15059
Εγγραφή: 24 Απρ 2020, 08:57

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 26 Μαρ 2021, 18:31

ω ,γαμώτο! τόσες μέρες που παίζει το όνομα της κυρία στα μμε έλεγα ότι κάπου το'χω ξανακούσει, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ απο που. Μόλις θυμήθηκα!

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
05 Ιούλ 2020, 12:19
Η διάρροια του μπακογιάννη μετά από οξεία τροφική δηλητηρίαση είναι νέκταρ και αμβροσία

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Δημοσιεύσεις: 20266
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Μαρ 2021, 18:33

Kι εγώ με το που ακουσα το Τέτα λέω η τρελή με την τρόμπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός
Δημοσιεύσεις: 9194
Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 26 Μαρ 2021, 18:38

Cecily Anne έγραψε:
26 Μαρ 2021, 18:33
Kι εγώ με το που ακουσα το Τέτα λέω η τρελή με την τρόμπα.
Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός
Δημοσιεύσεις: 9194
Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 26 Μαρ 2021, 18:40

Το in.gr και το ΘΕΜΑ εν τω μεταξύ, είδατε πιο πάνω τι αγιογραφία είχαν στήσει.

Τώρα πλέον, ανθρωποφαγία :011: :

Όπλα, πισίνες και Cayenne: «Άδοξο» τέλος στην... γκλάμορους ζωή του ζεύγους Γκουρούση - Καμπουρέλη

Ξόδευαν πολλά λεφτά για το προσωπικό τους lifestyle, κάνοντας μπίζνες με τους πάντες και τα πάντα - Η έφοδος στο νυχάδικο της Τέτας Καμπουρέλη, οι καταγγελίες και τα σχόλια πρώην υπαλλήλων της στα social media
Μπορεί οι τέσσερις θυρίδες του υποκαταστήματος της τράπεζας του Ψυχικού να παραμένουν άδειες και τα 4 εκατ. ευρώ που φυλάσσονταν να έχουν εξαφανιστεί, ωστόσο η καθημερινότητα του ζεύγους Γκουρούση - Καμπουρέλη ήταν πολύ διαφορετική από την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα επιχειρηματία.

Ο τρόπος ζωής που ακολουθούσε το ζευγάρι ήταν τέτοιος που δεν άφηνε αμφιβολίες στον κοινωνικό τους περίγυρο για την πολύ καλή οικονομική τους κατάσταση, κάτι που αποτυπωνόταν μέσα από τα ανοιχτά προφίλ της Τέτας Καμπουρέλη σε Facebook και Instagram και τις δημοσιοποιημένες σε κοινή θέα φωτογραφίες τους.

Πληρωμένες καταχωρήσεις σε lifestyle περιοδικά, εμφανίσεις με πανάκριβα αυτοκίνητα μάρκας Porsche “Cayenne”, δημόσιες εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες υπό την λάμψη των φωτογραφικών φλας, εκπαίδευση και συμμετοχή σε αγώνες σκοποβολής με αληθινά όπλα και πυρά, σύμφωνα πάντα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζε η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από το «ξάφρισμα» των τεσσάρων θυρίδων.

Ο σεσημασμένος, σύμφωνα με την Αστυνομία, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές για κλοπές και υπεξαίρεση, είχε πάντοτε στο μυαλό του ένα πράγμα. Το χρήμα. Από την χαρτοπαικτική λέσχη που είχε ανοίξει ένα φεγγάρι στην Καισαριανή και αναγκάστηκε να την κλείσει άρον, άρον έπειτα από διάφορα τρεχάματα που αντιμετώπισε, μέχρι τον παιδότοπο και το νυχάδικο που άνοιξε με την σύζυγο του στο Ψυχικό, την σχολή χορού, το εμπόριο προϊόντων αισθητικής και τις θεατρικές παραγωγές. Κι αν τελικά αληθεύει η πληροφορία ότι ανάμεσα στους κατόχους των τραπεζικών θυρίδων που έχασαν τα λεφτά τους, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα μίας τουλάχιστον πελάτισσας που είχε στο νυχάδικο της η Τέτας Καμπουρέλη, το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την τράπεζα, τότε η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, παράλληλα με την επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση στην Βουλιαγμένη, την ώρα που πήγαινε να αγοράσει γάλα και γιαούρτι, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο νυχάδικο της συζύγου του, ψάχνοντας προφανώς για τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά και για στοιχεία που θα μπορούσαν να δέσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Πανικόβλητες οι γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος είδαν να μπουκάρουν 7 άτομα και να το κάνουν άνω κάτω ψάχνοντας τα πάντα. Από την ατζέντα με τα ραντεβού μέχρι τα ντουλάπια και οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κρυψώνα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Βασίλη Γκουρούση, Τέτα Καμπουρέλη, ζήτησε από τις υπαλλήλους της, να κλείσουν τα αυτιά τους και να την στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, διότι, όπως τους είπε, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει, ωστόσο δεν πρέπει να ελπίζει και σε μεγάλη ανταπόκριση, αν κρίνουμε από τα σχόλια που κάνουν στο Facebook, πρώην εργαζόμενες στην επιχείρησή της.

«Υπάρχει θεός και για σένα Βασίλη. Ντρέπομαι για μένα που δούλεψα τόσα χρόνια για εσάς τους δυο. Απορώ γιατί άργησαν τόσο πολύ να σε πιάσουν» γράφει μια πρώην εργαζόμενη στο νυχάδικο της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά καιρούς είχαν γίνει καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας για οφειλόμενα και συνήθως οι «παρεξηγήσεις» λύνονταν με την δυναμική παρέμβαση του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... kaboureli/
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Daje
Δημοσιεύσεις: 14563
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 07:30

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 26 Μαρ 2021, 18:42

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.
Καλοφαγωτα τα κολιε και τα διαμαντια και καλες επενδυσεις σε Λατινικη αμερικη.
Στο κατω κατω, δεν εκλεψαν απο φτωχους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

mao mao
Δημοσιεύσεις: 7429
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:33

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 26 Μαρ 2021, 21:55

Daje έγραψε:
26 Μαρ 2021, 18:42
Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.
Καλοφαγωτα τα κολιε και τα διαμαντια και καλες επενδυσεις σε Λατινικη αμερικη.
Στο κατω κατω, δεν εκλεψαν απο φτωχους.
Τέτα έμπαινες; Μολόγα.

Άβαταρ μέλους
Daje
Δημοσιεύσεις: 14563
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 07:30

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 26 Μαρ 2021, 22:01

ΝΑΙ. Το μολογαω.
Εχει πολυ εκφυλη φατσα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δημοσιεύσεις: 11552
Εγγραφή: 10 Απρ 2020, 15:13
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τοποθεσία: Δημοκρατία του Καμπαρτίνο Μπαλκάρια

Re: The neogreek dream

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 26 Μαρ 2021, 22:04

Δημοκρατικός έγραψε:
26 Μαρ 2021, 18:40
Το in.gr και το ΘΕΜΑ εν τω μεταξύ, είδατε πιο πάνω τι αγιογραφία είχαν στήσει.
Κλασική νεοελ νεοδημοκρατικη φτήνια και σαπίλα.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών