Ο Ιρλανδός Βασιλιάς επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
είδα.
.Είναι γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες του στα pay-per-views του UFC, όπως και για την εξωφρενική ζωή του και το trash-talking του.
στο χέρι του είναι. Αν τον πάει δε σε παιχνίδι με γροθιές θα του λιώσει το κεφάλι.
Θέλω να νικήσει ο τσετσενος και ας μην είναι ο αγαπημένος μου Προσωπικά πιστεύω ότι ή φάση του Ιρλανδου πήγε το άθλημα πίσω και ας πουλάει ppv
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ε, ναι υπάρχουν και τέτοιοι αθλητές. Προσωπικά πάντα έδειχνα σεβασμό για τον αντίπαλό μου.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 22:46είδα.
ωραίο παιδι!
αλλά με ξενέρωσε αυτό.Είναι γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες του στα pay-per-views του UFC, όπως και για την εξωφρενική ζωή του και το trash-talking του.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF ... E%BF%CF%81
Τι εννοείς ; Την ζώνη του πάει να πάρει πίσω.
αυτό είναι το σωστό που λές!Kauldron έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 22:53
Ε, ναι υπάρχουν και τέτοιοι αθλητές. Προσωπικά πάντα έδειχνα σεβασμό για τον αντίπαλό μου.
Σκεφτόμουν οτι αν είναι "κατώτερος" τότε είχε πραγματικό θάρρος που έπαιξε μαζί μου.
Αν είναι "ανώτερος" τότε θα πρέπει να τον ευχαριστήσω που ξόδεψε τον χρόνο του μαθαίνοντάς μου πράγματα..
Γλίτωσε την φυλακή πρόστιμο πληρωσε
Δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ ζώνη αυτό λεω
δεν το πιστεύωOtto Weininger έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 22:48στο χέρι του είναι. Αν τον πάει δε σε παιχνίδι με γροθιές θα του λιώσει το κεφάλι.