Δεν έχουμε περισσότερα κρούσματα, έχουμε περισσότερα τεστ.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχουμε και αύξηση στους διασωληνωμενους. Πόσα τεστ γινόταν και πόσα γίνονται; πόσες εισαγωγες είχαμε και πόσες τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Τα κρούσματα μπορείς να τα υπολογίσεις αναλογικά με βάση το ποσοστό θετικών. Η αύξηση στους διασωληνωμένους είναι αρνητικό στοιχείο. Ο Αρίστος δεν μιλάει για το πόσοι πεθαίνουν από τους διασωληνωμένους (αν έχει μειωθεί το ποσοστό, δηλαδή) αλλά πόσοι καταλήγουν με βαριά νόσηση, που αποτρέπουν τα εμβόλια.
Δεν συμφωνώ απαραίτητα ότι με το 12% του πληθυσμού εμβολιασμένο θα έπρεπε να βλέπουμε σημαντική μείωση, αλλά μια μείωση συμφωνώ ότι θα έπρεπε να την βλέπουμε και προς το παρόν δεν την βλέπουμε. Η αποδοτικότητα των εμβολίων θα φανεί στο επόμενο κύμα.
Δεν συμφωνώ απαραίτητα ότι με το 12% του πληθυσμού εμβολιασμένο θα έπρεπε να βλέπουμε σημαντική μείωση, αλλά μια μείωση συμφωνώ ότι θα έπρεπε να την βλέπουμε και προς το παρόν δεν την βλέπουμε. Η αποδοτικότητα των εμβολίων θα φανεί στο επόμενο κύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
θέμα χρόνου ήταν να δέσει το tag team
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

στο Ισραήλ και στο ΗΒ φάνηκε η αποδοτικότητα ή ακόμη περιμένουμε στοιχεία;hellegennes έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 12:37Τα κρούσματα μπορείς να τα υπολογίσεις αναλογικά με βάση το ποσοστό θετικών. Η αύξηση στους διασωληνωμένους είναι αρνητικό στοιχείο. Ο Αρίστος δεν μιλάει για το πόσοι πεθαίνουν από τους διασωληνωμένους (αν έχει μειωθεί το ποσοστό, δηλαδή) αλλά πόσοι καταλήγουν με βαριά νόσηση, που αποτρέπουν τα εμβόλια.
- hellegennes
Δεν φάνηκε τίποτα. Θα φανεί στο επόμενο κύμα. Το Ισραήλ είχε στο τελευταίο κύμα την πιο αργή αποκλιμάκωση από τα δυο προηγούμενα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλύτερα στο μεθεπόμενο, γιά να είμαστε σίγουροι.hellegennes έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 12:57Δεν φάνηκε τίποτα. Θα φανεί στο επόμενο κύμα. Το Ισραήλ είχε στο τελευταίο κύμα την πιο αργή αποκλιμάκωση από τα δυο προηγούμενα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Leporello έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:00Καλύτερα στο μεθεπόμενο, γιά να είμαστε σίγουροι.hellegennes έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 12:57Δεν φάνηκε τίποτα. Θα φανεί στο επόμενο κύμα. Το Ισραήλ είχε στο τελευταίο κύμα την πιο αργή αποκλιμάκωση από τα δυο προηγούμενα.
Ωραία, εδώ βλέπεις τα δυο τελευταία κύματα στο Ισραήλ. Πες μας εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις από το πόσο βοήθησαν τα εμβόλια (στο τρίτο είχαν ήδη ξεκινήσει οι εμβολιασμοί, στο δεύτερο όχι).

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και γιατί να χρησιμοποιήσω αυτή την βάση σύγκρισης που αφορά ολόκληρους πληθυσμούς οι οποίοι πέραν του γεγονότος ότι εμβολιάσθηκαν κάποιοι, υπόκεινται και σε παράγοντες που δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι σε όλη την περίοδο, και να αγνοήσω τις μελέτες τής Μακάμπη που έχουν ακολουθήσει στατιστικές μεθόδους και χρησιμοποιούν και control group;hellegennes έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:22Ωραία, εδώ βλέπεις τα δυο τελευταία κύματα στο Ισραήλ. Πες μας εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις από το πόσο βοήθησαν τα εμβόλια (στο τρίτο είχαν ήδη ξεκινήσει οι εμβολιασμοί, στο δεύτερο όχι).Leporello έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:00Καλύτερα στο μεθεπόμενο, γιά να είμαστε σίγουροι.hellegennes έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 12:57Δεν φάνηκε τίποτα. Θα φανεί στο επόμενο κύμα. Το Ισραήλ είχε στο τελευταίο κύμα την πιο αργή αποκλιμάκωση από τα δυο προηγούμενα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Bill Hicks
Initial report of decreased SARS-CoV-2 viral load after inoculation with the BNT162b2 vaccineLeporello έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:37Και γιατί να χρησιμοποιήσω αυτή την βάση σύγκρισης που αφορά ολόκληρους πληθυσμούς οι οποίοι πέραν του γεγονότος ότι εμβολιάσθηκαν κάποιοι, υπόκεινται και σε παράγοντες που δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι σε όλη την περίοδο, και να αγνοήσω τις μελέτες τής Μακάμπη που έχουν ακολουθήσει στατιστικές μεθόδους και χρησιμοποιούν και control group;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Υπάρχει και μεταγενέστερη μελέτη, που δείχνει μικρή κάμψη τής αποτελεσματικότητας, προφανώς λόγω μεταλλάξεων.Bill Hicks έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 14:16Initial report of decreased SARS-CoV-2 viral load after inoculation with the BNT162b2 vaccineLeporello έγραψε: ↑05 Απρ 2021, 13:37Και γιατί να χρησιμοποιήσω αυτή την βάση σύγκρισης που αφορά ολόκληρους πληθυσμούς οι οποίοι πέραν του γεγονότος ότι εμβολιάσθηκαν κάποιοι, υπόκεινται και σε παράγοντες που δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι σε όλη την περίοδο, και να αγνοήσω τις μελέτες τής Μακάμπη που έχουν ακολουθήσει στατιστικές μεθόδους και χρησιμοποιούν και control group;
1.
- Bill Hicks
ναι, δεν το'βαλα για σένα, ξέρω ότι τα παρακολουθείς.
θα'γραφα κάτι σχετικά μ'αυτούς που εκφράζουν 'ειλικρινείς απορίες', αλλά βαρέθηκα...

-
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-