Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 8432
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 08 Απρ 2021, 08:23

Πάνας έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:46
stavmanr έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:27
Thor έγραψε:
27 Μαρ 2021, 17:14
https://www.in.gr/2021/03/22/world/amer ... atika-ufo/

Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί προχώρησε αμερικανός αξιωματούχος.
Τα ψυχιατρικά να δεις!
Έχουν δει και πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας διάφορα ανεξήγητα... και εγώ είδα κάτι ανεξήγητο όταν ήμουν 17 χρονών στο Λαύριο. Ωστόσο μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις όσων δεν έχουν δει κάτι ανεξήγητο με τα μάτια τους.
Στα ψυχιατρικά ήμουν Κ/Φ (κατά φύση... έτσι το έγραφαν οι ψυχίατροι κάθε 6 μήνες που έκανα εξετάσεις) :wave:
Και εγώ έχω δει πράγματα και έχω βιώσει πράγματα, αλλά σε όλα υπάρχει μία λογική εξήγηση - και στο κόσμο των UFO δεν είναι ότι η γη έχει γίνει διαστημοδρόμιο!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 31881
Εγγραφή: 14 Δεκ 2018, 11:41

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 08 Απρ 2021, 09:20

Πάνας έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:46
stavmanr έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:27
Thor έγραψε:
27 Μαρ 2021, 17:14
https://www.in.gr/2021/03/22/world/amer ... atika-ufo/

Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί προχώρησε αμερικανός αξιωματούχος.
Τα ψυχιατρικά να δεις!
Έχουν δει και πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας διάφορα ανεξήγητα...
Κατά τον Α' ΠΠ, έγινε η πρώτη χρήση άρματος μάχης. Από τους Βρετανούς εναντίον των Γερμανών. Είναι η γνωστή Battle of Somme.
Όταν πρωτοείδαν τα άρματα να πλησιάζουν οι γερμανοί στρατιώτες τα αποκαλούσαν "ο διάβολος!". Όχι μεταφορικά. Ο φόβος για το άγνωστο τους έκανε να ταυτίσουν το άρμα μάχης με το διάβολο.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 08 Απρ 2021, 11:35

stavmanr έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:27
Thor έγραψε:
27 Μαρ 2021, 17:14
https://www.in.gr/2021/03/22/world/amer ... atika-ufo/

Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί προχώρησε αμερικανός αξιωματούχος.
Τα ψυχιατρικά να δεις!
Χαιρετισματα να δωσεις!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 08 Απρ 2021, 11:38

Πάνας έγραψε:
08 Απρ 2021, 00:46


και εγώ είδα κάτι ανεξήγητο όταν ήμουν 17 χρονών στο Λαύριο.
Για πες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA
Δημοσιεύσεις: 8432
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 08 Απρ 2021, 13:04

Σήμερα έπεσα κατά λάθος στο αρχείο που διατηρώ με συζητήσεις σε φόρουμ εδώ και 20 χρόνια.
Πριν από 15 χρόνια έγραφα τα παρακάτω σε απαντήσεις ενός άλλου μέλος τότε...

Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα στην σειρά τους.
Την τεχνολογία για το Β-29 στους Σοβιετικούς δεν την έδωσαν οι Αμερικανοί, αλλιώς το Τu-4 δεν θα είχε τόσα προβλήματα και κυρίως οι Σοβιετικοί δεν θα στρέφονταν στην συνέχεια στα γερμανικά σχέδια και φιλοσοφία για τα αεροσκάφη τους. Όταν τους χάρισαν, στην ουσία, οι Άγγλοι τον τζετ κινητήρα Nene, αυτό φάνηκε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην μετέπειτα εξέλιξη των Σοβιετικών κινητήρων. Όπως και για τα υποβρύχια. Ναι ήταν αφάνταστα εξελιγμένα και πολύ μπροστά από των συμμάχων αλλά ΟΧΙ πυρηνοκίνητα. Οι Γερμανοί δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ να πετύχουν ελεγχόμενη σχάση για να την εκμεταλευτούν με κάποιο τρόπο (ας είναι καλά για αυτό η Νορβιγική αντίσταση).

Τώρα θα ήθελα να μου υποδείξετε τα σημεία της Ανταρκτικής που ανήκουν στην Γερμανία ακόμα και φυσικά τις μυστικές τοποθεσίες στις Άνδεις. (Αλλά αυτές είναι μυστικές δεν τις ξέρει κανένας από εσάς ε;) Ναι όντως οι Γερμανοί έκαναν εξερευνητικές αποστολές στην Ανταρκική, όπως έκαναν στο Θιβέτ και στις Άνδεις. Το γιατί διαφέρει σε κάθε περίπτωση. Το κόλλημα με την Ανταρκική είναι σίγουρα η επιχείρηση Overlord των Αμερικάνων. Το αντικείμενο αυτής της αποστολής είναι απλό: Η γνώση. Βλέπετε μετά από τον πόλεμο παραδόθηκαν στους Αμερικανούς πολλά σχέδια για τα μυστικά Γερμανικά όπλα. Κάποια από αυτά είχαν ήδη όμως φύγει με υποβρύχια. Για αυτά έψαχναν στην Ανταρκική και στις υποτιθέμενες μυστικές βάσεις.

Μου κάνει εντύπωση όμως το ότι κάθεστε και ασχολείστε με τις ανοησίες των παραμυθάδων χωρίς να διαβάσετε για τις πραγματικές δυνατότητες των ανθρώπων. Foo fighters. Πολύ ενδιαφέροντα σκάφη αλήθεια. Σας είπε κανείς ή μάλλον ρωτήσατε ή ψάξατε εάν δεν μπορούν να τα κάνουν άνθρωποι αυτά;

Ας αρχίσουμε από τα απλά: Την συνθετική βενζίνη των Γερμανών την γνωρίζετε; Δεκάδες εκατομμύρια λίτρα κατασκευάστηκαν κατά την διάρκεια του Βππ. Μετά από 60 χρόνια πόσα λίτρα κατασκευάζονται και το κυριότερο πόσο πληρώνουμε την βενζίνη σήμερα στα πρατήρια ως ηλίθιοι; Το μοναδικό πρόβλημα που έχω ακούσει είναι ο καταλύτης που χρειάζεται για την παρασκευή της. Δεν θα το είχαμε λύσει μετά από 60 χρόνια; Και το κυριότερο κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει τον πραγματικό καταλύτη των Γερμανών! Αλλά αυτό δεν είναι μυστήριο έτσι;
Τα Foo – Fighters ήταν των εξωγήινων ε; Όλα τα υπόλοιπα όμως ποιών ήταν; Ο V2, τα ηχητικά όπλα, οι κατευθηνόμενοι πύραυλοι όπως ο wasserfall και ο Χ4, τα ραντάρ, οι ιπτάμενες πτέρυγες που σχεδιάζονταν για να χτυπήσουν την Αμερική; Το αντιποδικό βομβαρδιστικό του Sanger που το τοποθετήτε;

Οι Γερμανοί περιοριζόμενοι από την συνθήκη των Βερσαλιών δεν μπορούσαν να εξελίξουν συγκεκριμένα είδη όπλων. Έτσι τα εξέλισαν είτε έξω από την χώρα (π.χ. πολυβόλο MG34 στην Ελβετία, πυροβόλο των 88mm στην Σουηδία), είτε ανέπτυξαν άλλη τεχνολογία όπως ρουκέτες αντί πυροβόλων. Αυτό δίνει μία καλή ιδέα για το ΤΙ μπορεί να εξέλιξαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ (και όχι οι ανεγκέφαλοι παραμυθάδες με τις γελοιότητες τους).
Όσο για τα Foo-Fighter. Αυτά ήταν κάποια από τα αεροσκάφη κάθετης αποπροσγείωσης που εξέλισαν οι Γερμανοί. Ο έλικας και το τζετ δεν είναι τα μόνα μέσα για να προοθήσουν ένα σκάφος και το πυροβόλο ή ο πύραυλος δεν είναι τα μόνα μέσα γαι να καταρίψεις ένα αεροσκάφος.

Όσο για το υπόλοιπο βράδυ ψάξτε λίγο το λίμα Flugelrad.
Ή κάντε μία βίζιτα στο luft46.com, στο Lippisch Nurflugels και στα σχετικά links.

Α ναι, για να δούμε την πρώτη φορά που ακούστηκε η λέξη ιπτάμενος δίσκος. (Flying saucer στην Αγγλικήν). Για βρείτε λίγο το συμβάν μελετητές μου και την φωτογραφία του ανθρώπου που κρατάει ένα σκίτσο αυτού που είδε για να συζητήσουμε το θέμα.





Για να δούμε πιο αναλυτικά όλες αυτές τις ανοησίες περί UFO.
Ένα από τα στοιχεία που δείχνουν την τεχνολογική ικανότητα ενός πολιτισμού είναι και ο καθαρός ειδικός συντελεστής ισχύος των αντικειμένων που χρειάζεται για να γίνει ένα έργο.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι θέλετε να σκάψετε ένα χαντάκι 10x2x2 μέτρα και θέλετε να μετεφέρετε τα χώματα 1000 μέτρα μακριά. Εάν χρησιμοποιήσετε μόνο άντρες όπως το 10000π.χ. θα έχετε δαπανήσει περισσότερη ειδική ισχύ από ότι εαν χρησιμοποιήσετε έναν εκσκαφέα και ένα φορτηγό του 2006. Αυτό, γιατί ο άνθρωπος έχει μεγάλες απώλειες ενέργειας όταν εργάζεται. Το ίδιο θα συμβεί και αν χρησιμοποιήσετε εκσκαφέα και φορτηγό του 1950.
Ας το πάμε πιο μακριά. Σίγουρα έχετε δει τα σημερινά αεροπλάνα. Τι κινητήρες χρησιμοποιούν; Τουρμποφάν ή προπφάν. Γιατί; Γιατί έχουν μεγαλύτερη απόδοση από έναν κοινό εμβολοφόρο κινητήρα και μικρότερη συντήρηση. Κανένας σχεδιαστής σήμερα δεν θα σχεδίαζε επιβατικό αεροσκάφος όσο μικρό και εάν ήταν με εμβολοφόρους κινητήρες. Στο μέλλον ακόμα και τα μικρά ιδιωτικά θα έχουν παρόμοιους κινητήρες.
Ένα άλλο θέμα που δεν μπορεί να καταλάβει ο κοινός νους είναι ότι τα αεροσκάφη ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τα φτερά για να πετάξουν. Θέλουν απλώς κάτι να τους δώσει άντωση. Τότε γιατί χρησιμοποιούμε τα φτερά; Γιατί δεν έχουμε αρκετή ισχύ ΑΚΟΜΑ για να τα καταφέρουν να πετάξουν χωρίς αυτά. Βρήκαμε δηλαδή ένα τρόπο για να αυξήσουμε την ειδική ισχύ και να πετάξουμε.
Όπως και στους πυραύλους με τους οποίους στέλνουμε τους δορυφόρους στο διάστημα. Απορρίπτουμε τους κινητήρες και τις άδειες δεξαμενές για να αυξήσουμε την ειδική ισχύ ή τοποθετούμε εξωτερικούς προοθητές για να αυξήσουμε την ειδική ισχύ την ώρα που την χρειάζεται, δηλαδή κατά την απογείωση.
Φυσικά πρέπει να καταλάβετε ότι όσο αυξάνει ο ειδικός συντελεστής, τόσο μειώνεται η συντήρηση των μηχανημάτων και γενικά η ανάγκη τοποθέτησης χρημάτων πάνω σε ένα έργο για την συντήρηση του. Πάρτε για παράδειγμα το τράμ. Παλιά το έλκανε ίπποι. Γιατί όμως το αλλάξανε σε ηλεκτροκίνητο σε όλες τις χώρες; Όχι μόνο για λόγους προόδου. Έχει πολύ μικρότερη συντήρηση, μικρότερο κόστος λειτουργίας και άρα πολύ μικρότερο κόστος στον ιδιοκτήτη και στον επιβάτη. Το ίδιο συμβαίνει και στα αεροσκάφη. Όσο αυξάνει ο ειδικός συντελεστής ισχύος, όχι μόνο από τους κινητήρες αλλά και από τα υλικά για το σκάφος και από τους υπολογιστές κ.λ.π., τόσο τα αεροσκάφη γίνονται ασφαλέστερα. Δηλαδή στο παρελθόν υπήρχαν αναλογικά πολύ περισσότερα ατυχήματα σε σύγκριση με τώρα. Στο μέλλον δε, θα μειωθούν ακόμα περισσότερο γιατί άνω του 60% των λαθών είναι λάθη πιλότου που γίνονται κατά την απογείωση και την προσγείωση. Αυτά τα λάθη μπορούν να εξαληφθούν με τους υπολογιστές και την αυτόματη προσγείωση και απογείωση. Για να μην αναφέρω και την δυνατότητα αυτόματης έρευσης βλαβών.
Τώρα θα μου πείτε γιατί σας κάνω όλα αυτά τα μαθήματα μηχανολογίας;

Λοιπόν ασχολούμαι με το μυστήριο εδώ και 22 χρόνια περίπου.
Στην σχολή κάναμε και αεροδυναμική. Τελειώνοντας το μάθημα μία απορία στροβιλιζόταν στο μυαλό μου. Γιατί τα ούφο έχουν γενικά αεροτομές; Βλέπετε η δισκοειδής πτέρυγα είναι τέλεια για πτήση στην ατμόσφαιρα και το σχήμα των ούφο (τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 80) ήταν ιδανικό για άντωση. Γιατί χρειάζεται άντωση στο σκάφος του ένα ον το οποίο έχει κάνει εκατοντάδες έτη φωτός στο διάστημα; Η ενέργεια που χρειάζεται για το ταξίδι (ανεξάρτητα του πως θα γίνει αυτό) είναι πολύ μεγαλύτερη από την ενέργεια που εξοικονομεί από το ατμοσφαιρικό σκάφος (εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει και μητρικό σκάφος και δεν έκαν το ταξίδι με το σκάφος που είδαμε πράγμα που καταντάει γελοίο). Επίσης ο καθαρός συντελεστής ειδικής ισχύος του διαστημικού σκάφους θα πρέπει να είναι τεράστιος. Είναι λογικό π.χ. από την μία να έχεις Airbus A380 στον επιβατικό σου στόλο και από την άλλη να έχεις διπλάνα του Αππ στον στρατιωτικό; Κάτι δεν κολλάει εδώ.

Τα υπόλοιπα άλλη μέρα, ίσως αύριο.




Πρώτον τα ραντάρ δεν είναι ευφεύρεση των Άγγλων. Υπήρχε παράλληλη εξέλιξη με τα γερμανικά ραντάρ, απλά οι Άγγλοι τα χρησιμοποίησαν πρώτοι. Όπως περίπου με τους κινητήρες τζετ. Οι γερμανοί χρησημοποιούσαν αξονικούς τζετ στα επιχειρησιακά τους σκάφη με φυγοκεντρικούς να δοκιμάζονται και οι Άγγλοι μόνο φυγοκεντρικούς. Ποιός έχει κυριαρχήσει τώρα στην αγορά κατά 95% - οι αξονικοί.
Δεύτερον, οι φωτογραφίες που έβαλες Lordtomas τις πήρες από κάποιο παραμυθατζίδικο βιβλίο. Μήπως μπήκες να κοιτάξεις τα sites που έδωσα; Εκεί θα βρείτε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε, γιατί ΔΕΝ ΜΟΝΟ οι γερμανοί που εξέλισαν «περίεργα για τους αδαής» σκάφη.
Λοιπόν τα ξαναδίνω, μπείτε λίγο μέσα και το συζητάμε....
www.luft46.com
www.unrealaircraft.com
www.nurflugel.com
www.twitt.org
Ιδιαίτερα στο luft46 μπείτε και στο link για το unicorn models. Μοντέλα από ρητίνη, ναι, αλλά η εν λόγω εταιρεία βγάζει σπάνια θέματα. Μετά την ανάγνωση αυτών των σελίδων θα μπορούμε με ευκολία να μιλήσουμε για τα Ηorten ή Gotha 229 και για τα άλλα σκάφη.

Λοιπόν για να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο στην σκέψη για τα ΟΥΦΟ.
Υπάρχουν κάποιοι ουφολόγοι (από εδώ και εμπρός θα τους ονομάζω παπαρολόγους) οι οποίοι έχουν βρεί πάνω από 100 σημεία πτώσης ΟΥΦΟ στην γη μόνο κατά τα τελευταία 70 χρόνια (μερικές εκατοντάδες δε τους παρελθόντες ιστορικούς χρόνους) και υπάρχουν μάλιστα άτομα που υσχηρίζονται ότι έχουν κάνει νεκροψία σε πάνω από 25 διαφορετικούς εξωγήινους.
Μάλιστα....
Δηλαδή με λίγα λόγια το διάστημα έχει γεμίσει από εξωγήινους που σουλατσάρουν λες και πηγαίνουν στην Χαλκίδα για καφέ και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν και κάτι σκάφη..ποπό άλλο να το λέμε και άλλο να το βλέπετε. Σαπάκια. Η μίζα δεν πέρνει μπροστά, το ρελαντί χάνει, το ηλεκτρικό σύστημα θέλει άλλαγμα, άσε δε που τσακίζονται στους πλανήτες...
Ξέρετε αλήθεια το ποσοστό πτώσης πολιτικών ή στρατιωτικών αεροσκαφών σε σχέση με τις ώρες πτήσεις τους; Μόνο αυτό.. Τα τελευταία 20 χρόνια δύο μόνο πολιτικά σκάφη έχουν πέσει στην Ελλάδα. Πόσα έχουν απογειωθεί και προσγειωθεί αν υπολογίσουμε πως μόνο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αναχωρούν τους καλοκαιρινούς μήνες περίπου 500 σκάφη το 24ωρο;
ΑΛΛΑ τα δικά μας σκάφη, όντων που δεν έχουν ούτε ένα αξιοπρεπή διαστημικό σταθμό έχουν μικρότερο ποστοστό ατυχημάτων (μιλάμε για μερικές 1000% - χιλιάδες επί της εκατό).
Μάλιστα τα όντα αυτά έκαναν σκάφη για διαστρικά ταξίδια εκατοντάδων ετών φωτός και τσακίζουν τα ατμοσφαιρικά τους σκάφη.....Δηλαδή σε ποιόν να πω ότι κατασκευάζουμε τα Airbus 380 ώστε να μην πέσουν ποτέ και τα Learjet τα αφήνουμε στην τύχη τους ώστε να πέφτει το 1 στα 2; Μην ανησηχείτε όμως, για του παπαρολόγους όλα είναι δυνατά... Ε, τι να κάνουμε κάπως πρέπει να βγάζει το ψωμί του ο κόσμος, άλλος κλέβει, άλλος πουλά ναρκωτικά, άλλος λέει παραμύθια με εξωγήινους.

Για να δούμε όμως κάποια σημεία τα οποία οι παπαρολόγοι τα έχουν ξεγράψει ενώ πριν από 20-30 χρόνια τα είχαν για καθημερινή καραμέλα.
Το πρώτο είναι η αορατότητα από τα ραντάρ. Υπήρχαν εκατοντάδες μαρτυρίες πιλότων για «φώτα που τους ακολουθούσαν πολύ κοντά στο σκάφος» και ενώ τα ανέφεραν στον πύργο ελέγχου αυτός δεν έβλεπε τίποτα.
Πρώτον πρέπει να καταλάβετε πως λειτουργεί το ραντάρ και ιδιαίτερα αυτό του εκατοστομετρικού μήκος κύματος. Παλαιότερα χρησιμοποιούσαν μικρότερη κλίμακα στο εκατοστομετρικό και σήμερα τείνουν προς το χιλιοστομετρικό. Μάλιστα κάποια αεροσκάφη το διαθέτουν και δη κάποια κρίσιμα ραντάρ ελέγχουν κυκλοφορίας. (Ότι γράφω τώρα ψάξτε να το βρείτε και να το καταλάβετε – υπάρχει στο νετ.) Το εκατοστομετρικό ραντάρ ΔΕΝ μπορεί να δει δύο στόχους που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, ειδικότερα δε εάν ο ένας είναι πολύ μεγάλος. Με λίγα λόγια κάποιο μικρό αεροσκάφος με την ίδια ταχύτητα με τα τζετ μπορεί να μπει και να κρυφτεί για όσο διάστημα θέλει κοντά στο μεγάλο σκάφος και άρα στο ίχνος του στα ραντάρ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Υπήρξαν πάρα πολλά σκάφη τα οποία ήδη από το 1945 παρουσίαζαν πολύ μικρό ίχνος στο ραντάρ ή ήταν ορατά μόνο σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό. Τα σκάφη των αδερφών Horten για τους γερμανούς ή τα σκάφη του Norton για τους αμερικανούς είναι δύο παραδείγματα. Δεν θα μιλήσουμε φυσικά για τους ακραίους σχεδιαστές.
Το ίδιο ισχύει και για το F-117 και το Β-2. Τα ραντάρ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα δουν όταν βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε αυτά, 1-2 χιλίομετρα μη λαμβάνοντας φυσικά και την νεκρή ζώνη του ραντάρ. Από την αποκάλυψη των δύο αυτών σκαφών έχει πέσει πολύ γαργάρα στους παπαρολόγους για αυτό το θέμα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ήδη από το 1945 οι γερμανοί δοκιμάζανε ηλεκτρομαγνητικές συσκευές οι οποίες ήταν ικανές να προβάλουν παράσιτα ή να κλείσουν όχι μόνο τα ραντάρ αλλά και κάθε ηλεκτρομαγνητική συσκευή σε κάποια απόσταση από το στόχο. Το αποτέλεσμα αυτών είναι τα περίφημα ECM –electronic counter measures. Η απάντηση σε αυτά τα ECCM και τα ECCCM. Με λίγα λόγια έχεις το ραντάρ, σου στέλνω ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο για να μην μπορείς να με δεις, μου στέλνεις αντι ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο για να με μπλοκάρεις και εγώ σου στέλνω ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο για να σου μπλοκάρω το μπλοκάρισμα. Μήπως μπλοκάρατε;
Εδώ όμως φτάνουμε σε μερικές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες που «κάποιοι» δείχνουν να ξεχνάνε. Υπήρχαν κάποια συμβάντα σαν αυτό: Το ραντάρ εντοπίζει άγνωστο στόχο κάπου στις βόρειες ΗΠΑ – ένα σκάφος απογειώνεται να το αναχαιτήσει και κατόπιν πέφτει χωρίς να αναφέρει κάτι ο πιλότος – αν και κάποιες φορές ανέφερε για το παράξενο σχήμα του αγνώστου σκάφους.
Γιατί όμως ένα «ανώτερο εξωγήινο σκάφος» να φανεί στο ραντάρ και να καταρρίψει ένα «απαίσχυντο γήινο σκάφος»; Δηλαδή πόσο πρέπει να φοβάται το F-16 ή καλύτερα το ΕFA ένα τριπλάνο του Αππ; Εκτός και εάν μπορέσανε να εφαρμόσουν πάνω σε ένα σκάφος ένα όπλο ηλεκτρομαγνητικού παλμού. Το ίδιο τα σκάφος θα έμενε ανέπαφο μια και ο κορμός λειτουργεί σαν κλοβός Φαραντέι. Κάτι δηλαδή που δοκιμάζανε οι γερμανοί προς το τέλος του Βππ σε πολύ περιορισμένη κλίμακα.

Τα υπόλοιπα ίσως αύριο ίσως την Δευτέρα.








Πρώτον Lordtomas τόνισα ότι καλό θα ήταν να μιλάμε επί συγκεκριμένου θέματος και όχι γενικότητες. Το θέμα του Αππ το ανέφερα για τα αεροπλάνα και όχι για τα όπλα τους. Κάθε σχεδιαστής ξέρει πόσο δύσκολο είναι να τοποθετήσεις κάτι το οποίο και έχει κρουστικές και παλμικές καταπονήσεις πάνω σε μία κατασκευή. Πάρε για παράδειγμα του κινητήρες στα πρώτα μοντέλα των αεροσκαφών: ήταν αυτοπεριστρεφόμενοι, δηλαδή περιστρεφόταν η έλικα αλλά και ο κινητήρας. Αυτό το έκαναν όχι μόνο για λόγους ψύξης του κινητήρα αλλά και γιατί το αεροσκάφος ήταν πολύ ελαφρύ για να αντέξει την περιστροφή του κινητήρα. Με λίγα λόγια υπήρχε η πιθανότητα να διαλυθεί το αεροσκάφος στον αέρα! Μέσα σε 4 μόνο χρόνια οι κινητήρες έχουν γίνει σταθεροί και τοποθετούνται πάνω στα αεροσκάφη πυροβόλα! Αλλά αυτό δεν είναι μυστήριο ε;


Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχετε βάλει το μυαλό σας να χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις που έχετε αποκομήσει από το σχολείο. Βέβαια αυτό μέχρι ενός σημείου είναι λογικό γιατί το ανθρώπινο μυαλό είναι γραμμικό και σπάνια μπορεί να δει παραπέρα από αυτά που βλέπει και η μάζα.
Δύο παραδείγματα για να καταλάβετε:
Πρώτον γιατί δεν επιτρέπεται να βάλουμε μεταλλικά αντικείμενα στον φούρνο μικροκυμάτων;
Δεύτερον έχω μόλις αγοράσει ένα αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία. Πως μπορώ να αυξήσω την ιπποδύναμη το χωρίς να πειράξω κανένα μηχανικό τμήμα, χωρίς να αλλάξω την αεροδυναμική, με κοινή αμόλυβδη και χωρίς να προσθέσω κάτι στον κινητήρα (π.χ. σκούπα) και χωρίς φυσικά να μειώσω το βάρος;
Για να δούμε ποιός είναι αρκετά καλός στις επιστήμες για να απαντήσει. Κερνάω καφέ ως έπαθλο.

Για να δούμε τώρα την φωτογραφία που έδωσε και το όνομα στους ιπτάμενους δίσκους. Δείτε την φωτογραφία που έδωσε ποιό πάνω ο XD. Παρακάτω θα βάλω τα path των φωτογραφιών καθώτι δεν κατόρθωσα να τις βάλω μέσα στο κείμενο – παρακαλώ κάντε ένα κόπο και δείτε τις φωτογραφίες...


Και ας δούμε και κάποια από τα σκάφη των αδερφών Horten, οι οποίοι ήταν σχεδιαστές και όχι κατασκευαστές αεροσκαφών. Πρώτα σχεδίαζαν τα σκάφη τους σαν ανεμοπλάνα και ύστερα προχώρησαν στα ελικοφόρα και τζέτ σκάφη

Για δείτε αυτή την παραβολική πτέρυγα....
www.nurflugel.com/Nurflugel/Horten_Nurf ... bola_2.jpg


Και μετά ένα σκάφος που σχεδιάστηκε και κατασκευάσστηκε από μία ΜΥΣΤΙΚΗ εταιρεία που λίγοι γνώριζαν. Άραγε πόσες ακόμα να υπήρξαν;
www.nurflugel.com/Nurflugel/Horten_Nurf ... x_checkout





Για να δούμε και σχέδια του Αμερικάνου Νορθροπ για τις δικές του ιπτάμενες πτέρυγες.

Τα σκάφη που βλέπετε στο παρακάτω path χρησιμοποιήθηκαν ως δοκιμαστικά για την σχεδίαση του βομβαρδιστικού της επόμενης φωογραφίας....
www.nurflugel.com/Nurflugel/Northrop/n- ... _fleet.jpg

www.nurflugel.com/Nurflugel/Northrop/xb ... ight_2.jpg
Παρόλα αυτά ο Νόρθροπ απέτυχε γιατί τα σκάφη του δεν είχαν την αναγκαία ευστάθια αλλά και για πολιτικούς λόγους....

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το σκάφος που είδαν και προτάθηκε ως ΑΤΙΑ ήταν σκάφος που πλησιάζε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ με τα σκάφη των Horten.

Άρα δύο απαντήσεις μπορεί να έχουμε: ή οι εξωγήινοι έδωσαν και στους αμερικανούς την τεχνολογίας τους ή κάποιοι αρπάξανε την τεχνολογία του αντιπάλου μετά την πτώση του.
Είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες του πολέμου αρκετοί επιστήμονες και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ διαπραγματεύονταν την παράδοση τους με αντάλλαγμα επιστημονικά θέματα. Μετά το τέλος δε του πολέμου δεκάδες αεροσκάφη και άλλος εξοπλισμός φορτώθηκαν σε πλοία και μεταφέρθηκαν στην αμερική για «αξιολόγηση», χώρια δε τους εκατοντάδες (κάποιοι αναφέρουν χιλιάδες) τεχνικούς και επιστήμονες που πήγαν οικοιοθελώς ή με συμφωνία στις ΗΠΑ. Μαζί με αυτούς και κάποιοι που θεωρούνταν ως εγκληματίες πολέμου.
Το ίδιο έκαναν και οι σοβιετικοί. Αυτοί μάλιστα έστειλάν εκατοντάδες συρμούς με μηχανολογικό εξοπλισμό στην Ρωσσία. Μπορεί να μην πήραν τα προτοκλασάτα στελέχη αλλά πήραν πολλούς περισσότερους τεχνικούς.

Στην παρακάτω φωτογραφία που παραθέτω δεικνύω ξανά το τι σημαίνει παραγματικά άντωση. Δεν το έχετε καταλάβει. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ. Χρειαζόμαστε μόνο άντωση και ισχύ. Δεν έχουμε όμως την τελευταία σε αφθονία και για αυτό χρησιμοποιούμε τα φτερά!
Στην φωτογραφία φαίνονται τρία από τα πειραματικά υπεραντωτικά σώματα που χρησιμοποίησαν οι αμερικανοί για τις έρευνες τους. Παρόμοια σκάφη έχουν δοκιμάσει και άλλες χώρες.

www.nurflugel.com/Nurflugel/Lifting_Bod ... olor_2.jpg




Α, ένα ωραίο σχέδιο από την γερμανική Arado για ένα βομβαρδιστικό ικανό να πλήξει την Νέα Υόρκη. Κουκλί δεν έιναι;

www.luft46.com/arado/are555s.html


Παρακαλώ θερμά μπείτε στα site που παραθέτω σε προηγούμενο μύνημα και δείτε – εξερευνήστε ΟΛΕΣ τις σελίδες τους. Διαβάστε και το κείμενο τους και στην συνέχεια μπείτε στα links που αναφέρονται. Θα δείτε πράγματα που δεν τα χωρά ο νους του κοινού ανθρώπου. Φυσικά πάνω σε αυτό βασίζονται οι παραμυθάδες - παπαρολόγοι......
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Πάνας
Δημοσιεύσεις: 13769
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:08

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 09 Απρ 2021, 00:53

OANNHSEA έγραψε:
08 Απρ 2021, 08:23
Και εγώ έχω δει πράγματα και έχω βιώσει πράγματα, αλλά σε όλα υπάρχει μία λογική εξήγηση - και στο κόσμο των UFO δεν είναι ότι η γη έχει γίνει διαστημοδρόμιο!!!

.
Έχεις δώσει δηλαδή λογική εξήγηση σε αυτά που είδες; γιατί εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα, ούτε με την τεχνολογία των ολογραμμάτων που πριν 35 χρόνια δεν ήταν καν επιστημονική φαντασία...
Thor έγραψε:
08 Απρ 2021, 11:38

Για πες.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ήταν το διαφημιστικό zeppelin της goodyear με τα λαμπάκια που πολλοί εκείνη την εποχή το περνούσαν για UFO.... ας ανοιχτεί νήμα για να καταθέσουν και άλλοι τις εμπειρίες τους. Από ό,τι βλέπεις δεν είμαι ο μόνος, να δω τι λογικές εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν.
the end

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 09 Απρ 2021, 11:30

Πάνας έγραψε:
09 Απρ 2021, 00:53
OANNHSEA έγραψε:
08 Απρ 2021, 08:23
Και εγώ έχω δει πράγματα και έχω βιώσει πράγματα, αλλά σε όλα υπάρχει μία λογική εξήγηση - και στο κόσμο των UFO δεν είναι ότι η γη έχει γίνει διαστημοδρόμιο!!!

.
Έχεις δώσει δηλαδή λογική εξήγηση σε αυτά που είδες; γιατί εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα, ούτε με την τεχνολογία των ολογραμμάτων που πριν 35 χρόνια δεν ήταν καν επιστημονική φαντασία...
Thor έγραψε:
08 Απρ 2021, 11:38

Για πες.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ήταν το διαφημιστικό zeppelin της goodyear με τα λαμπάκια που πολλοί εκείνη την εποχή το περνούσαν για UFO.... ας ανοιχτεί νήμα για να καταθέσουν και άλλοι τις εμπειρίες τους. Από ό,τι βλέπεις δεν είμαι ο μόνος, να δω τι λογικές εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν.
Τι νημα να ανοιχτει,αφου για εξωγηινους συζηταμε εδω.
Πες ο,τι εχεις να πεις κι αν θελει και κανενας αλλος,ας μας πει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Ju-87
Δημοσιεύσεις: 4624
Εγγραφή: 19 Μάιος 2018, 14:16

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 09 Απρ 2021, 11:33

Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Το πιστεύω. Ορισμένοι εκπρόσωποι τους γράφουν εδώ μέσα.
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 09 Απρ 2021, 11:39

Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:33
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Το πιστεύω. Ορισμένοι εκπρόσωποι τους γράφουν εδώ μέσα.
Διευθυνσεις και ονοματα παρακαλω :rtfm:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Ju-87
Δημοσιεύσεις: 4624
Εγγραφή: 19 Μάιος 2018, 14:16

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 09 Απρ 2021, 11:43

Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:39
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:33
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Το πιστεύω. Ορισμένοι εκπρόσωποι τους γράφουν εδώ μέσα.
Διευθυνσεις και ονοματα παρακαλω :rtfm:
Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα με σκοτώσουν οι Άντρες με τα Μαύρα :sal7:
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 09 Απρ 2021, 11:46

Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:43
Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:39
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:33


Το πιστεύω. Ορισμένοι εκπρόσωποι τους γράφουν εδώ μέσα.
Διευθυνσεις και ονοματα παρακαλω :rtfm:
Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα με σκοτώσουν οι Άντρες με τα Μαύρα :sal7:
Δεν σκοτωνουν αυτοι ρε,το πολυ να σου σβησουν τη μνημη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Ju-87
Δημοσιεύσεις: 4624
Εγγραφή: 19 Μάιος 2018, 14:16

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 09 Απρ 2021, 14:39

Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:46
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:43
Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:39


Διευθυνσεις και ονοματα παρακαλω :rtfm:
Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα με σκοτώσουν οι Άντρες με τα Μαύρα :sal7:
Δεν σκοτωνουν αυτοι ρε,το πολυ να σου σβησουν τη μνημη.
Στο Hollywood αυτά. :P
Στην πραγματικότητα αν είσαι κυβερνήτης κράτους είτε σου εμφυτεύουν ένα μικροτσίπ ελέγχου είτε σε σκοτώνουν κρυφά από όλους και στην θέση σου βάζουν έναν κλώνο σου κατασκευασμένο στα βαθύτερα υπόγεια της βάσης 51.
Εάν είσαι πληβείος όπως εγώ, το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 09 Απρ 2021, 15:26

Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 14:39
Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:46
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:43


Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα με σκοτώσουν οι Άντρες με τα Μαύρα :sal7:
Δεν σκοτωνουν αυτοι ρε,το πολυ να σου σβησουν τη μνημη.
Στο Hollywood αυτά. :P
Στην πραγματικότητα αν είσαι κυβερνήτης κράτους είτε σου εμφυτεύουν ένα μικροτσίπ ελέγχου είτε σε σκοτώνουν κρυφά από όλους και στην θέση σου βάζουν έναν κλώνο σου κατασκευασμένο στα βαθύτερα υπόγεια της βάσης 51.
Εάν είσαι πληβείος όπως εγώ, το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.
:o πωωω,καλα που μου το ειπες ρε φιλε!!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Ju-87
Δημοσιεύσεις: 4624
Εγγραφή: 19 Μάιος 2018, 14:16

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 09 Απρ 2021, 15:50

Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 15:26
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 14:39
Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 11:46


Δεν σκοτωνουν αυτοι ρε,το πολυ να σου σβησουν τη μνημη.
Στο Hollywood αυτά. :P
Στην πραγματικότητα αν είσαι κυβερνήτης κράτους είτε σου εμφυτεύουν ένα μικροτσίπ ελέγχου είτε σε σκοτώνουν κρυφά από όλους και στην θέση σου βάζουν έναν κλώνο σου κατασκευασμένο στα βαθύτερα υπόγεια της βάσης 51.
Εάν είσαι πληβείος όπως εγώ, το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.
:o πωωω,καλα που μου το ειπες ρε φιλε!!
Τα είπε αυτά και ο εθνομάρτυρας Αρτέμιος Σώρρας που κυνηγήθηκε από το καθεστώς των Βριλλ και των Δρακονιανων νοθων τέκνων των Νεφελίμ με θνητές γυναίκες που έχουν τις βάσεις τους στα έγκατα της κοίλης γης (συγκεκριμένα κάτω από την πόλη Αστάνα στο Καζακστάν). Τα είπε για τον Πούτιν, ότι είναι στην πραγματικότητα νεκρός και τον έχει αντικαταστήσει ένας σωσίας του. :blm:

Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12176
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 09 Απρ 2021, 15:58

Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 15:50
Thor έγραψε:
09 Απρ 2021, 15:26
Ju-87 έγραψε:
09 Απρ 2021, 14:39


Στο Hollywood αυτά. :P
Στην πραγματικότητα αν είσαι κυβερνήτης κράτους είτε σου εμφυτεύουν ένα μικροτσίπ ελέγχου είτε σε σκοτώνουν κρυφά από όλους και στην θέση σου βάζουν έναν κλώνο σου κατασκευασμένο στα βαθύτερα υπόγεια της βάσης 51.
Εάν είσαι πληβείος όπως εγώ, το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα.
:o πωωω,καλα που μου το ειπες ρε φιλε!!
Τα είπε αυτά και ο εθνομάρτυρας Αρτέμιος Σώρρας που κυνηγήθηκε από το καθεστώς των Βριλλ και των Δρακονιανων νοθων τέκνων των Νεφελίμ με θνητές γυναίκες που έχουν τις βάσεις τους στα έγκατα της κοίλης γης (συγκεκριμένα κάτω από την πόλη Αστάνα στο Καζακστάν). Τα είπε για τον Πούτιν, ότι είναι στην πραγματικότητα νεκρός και τον έχει αντικαταστήσει ένας σωσίας του. :blm:

:o
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών