Πιστεύετε οτι υπάρχουν σχέσεις υπόκοσμου-κυβέρνησης?
Πιστεύετε οτι υπάρχουν σχέσεις υπόκοσμου-κυβέρνησης?
Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Απαντήστε, λοιπόν, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.
Τί γνώμη έχετε?
Τί γνώμη έχετε?
Re: Πιστεύετε οτι υπάρχουν σχέσεις υπόκοσμου-κυβέρνησης?
Εδώ να υπενθυμίσουμε και την υπόθεση του υπουργού που κανόνιζε με νταβατζή παρτούζες με ανήλικες.
Η σχέση της με τον υπόκοσμο είναι πολύ βαθιά προς τα κάτω (διάβολοι που μας θέλουν με σκεπασμένα πρόσωπα) και προς τα πάνω (ζάπλουτοι πλανητάρχες που εφαρμόζουν την διαολο-αντέντα)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Για τον Βαγγελη τσιμουδια ομως κολογαυροιKauldron έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 15:50Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Τί γνώμη έχετε?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
ο κύριος Βαγγέλας δεν κάνει τέτοια, είναι και μέγκα δωρητής της εκκλησίας μας, άλλωστε δεν μπορείς να κατηγορηθείς για σχέση με τον εαυτό σου
όμως και για οποιονδήποτε από τους πρωθυπουργούς και υπουργούς του εάν αποκαλυφθεί κάτι, θα παραξενευτώ σε σημείο να γουρλώσω τα μάτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 15 Απρ 2021, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγώ γαύρος?lafkiotis έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 16:37Για τον Βαγγελη τσιμουδια ομως κολογαυροιKauldron έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 15:50Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Τί γνώμη έχετε?
Καλά λές, τον ξέχασα τον Φαταούλ.
Μόνο κάνας ψεκασμένος θα νομίζει ότι δεν υπάρχει σχέση κυβέρνησης με υπόκοσμο
Γνώμη μου είναι, να μην ''καιγόμαστε'' τσάμπα. Προσωπικά θεωρώ ευφάνταστη ένεκα προβολής της περσόνας του, την υπόθεση Φουρθιώτη.Kauldron έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 15:50Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Τί γνώμη έχετε?
Πυροτέχνημα, την υπόθεση Λιγνάδη. Όχι ικανά για να στοιχειοθετήσουν υπόθεση που θα πήγαινε σε φάση τράφικινγκ ή παραπέρα.
Περνάω μια ''βόλτα'' απ'την σελίδα του Χίου, αρκετά συχνά, για να κοζάρω ''αποκαλύψεις''. Θες να μου πεις τίποτε καινούργιο να πλανάται στον ορίζοντα, διότι εγώ βλέπω μόνον φανφάρες και τσιτάτα.
Αν κάποιοι τριγυρνούν σε ''βαθειά'' νερά, ας πάρουν προστασία και ας τα καταθέσουν εκεί που πρέπει. Δεν είμεθα Πουαρώ της Δίωξης, για να λύσουμε τα άρρητα και να τα δημοσιεύσουμε στο πχόρουμ.
Έχω μάθει να ακολουθώ τα στοιχεία, όχι τις εικασίες. Λίγη υπευθυνότητα και σύνεση, δεν βλάπτει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θες να μου δώσεις τα δικά σου τεκμήρια; Και στο ζητάει κάποια που δεν είναι ψεκασμένη. Αν έχεις την καλωσύνη.
Όχι εντάξει απλώς ένας από την ελίτ ήταν σεξομανής σαδιστής και οι υπόλοιποι τον κάλυπταν. Πταισματάκι.Πασιφάη έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 14:10Γνώμη μου είναι, να μην ''καιγόμαστε'' τσάμπα. Προσωπικά θεωρώ ευφάνταστη ένεκα προβολής της περσόνας του, την υπόθεση Φουρθιώτη.Kauldron έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 15:50Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Τί γνώμη έχετε?
Πυροτέχνημα, την υπόθεση Λιγνάδη. Όχι ικανά για να στοιχειοθετήσουν υπόθεση που θα πήγαινε σε φάση τράφικινγκ ή παραπέρα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είπα πως ειναι πταισματάκι. Να τον σκίσουν.foscilis έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 14:13Όχι εντάξει απλώς ένας από την ελίτ ήταν σεξομανής σαδιστής και οι υπόλοιποι τον κάλυπταν. Πταισματάκι.Πασιφάη έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 14:10Γνώμη μου είναι, να μην ''καιγόμαστε'' τσάμπα. Προσωπικά θεωρώ ευφάνταστη ένεκα προβολής της περσόνας του, την υπόθεση Φουρθιώτη.Kauldron έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 15:50Μια η υπόθεση Μένιου, που μάλλον η κυβέρνηση περιμένει να ξεχαστεί, μια η υπόθεση Λιγνάδη, που λογικά υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα, μια η δολοφονία Καραϊβάζ που λέγεται οτι διερευνούσε θέματα που αφορούσαν την υπόθεση Λιγνάδη, μια η απόπειρα δολοφονίας του Χίου, που πήγε ανεξιχνίαστη, παρά το οτι δόθηκαν αρκετά στοιχεία και από το υποψήφιο θύμα, μια η δολοφονία Γκόλλια (όλες οι δολοφονίες και η απόπειρα έγιναν επί ημερών Χρυσοχοΐδη), αρχίζουν να μαζεύονται πολλά.
Τί γνώμη έχετε?
Ο επαγωγικός λογισμός του Χέλωνου με ξεπερνάει.
Είστε μινάρας κύριε;
Δεν εννοούσα για αυτόν. Αυτός αν αληθεύουν οι κατηγορίες είναι τέρας. Αλλά ταυτόχρονα είναι κάποιος που έκανε ό,τι έκανε για 30 ολόκληρα χρόνια, με γνωστούς να του εξασφαλίζουν πρόσβαση σε σχολεία, σε πακιστανάκια σε ναρκωτικά σε δεν ξέρω γω τι και να πνίγουν καταγγελίες και μηνύσεις. Ακόμα και το σπίτι του το ερευνήσανε κανα μήνα αφού είχε συλληφθεί και έχοντας προλάβει οι δικοί του να το κάνουν γυαλί, για τις επικοινωνίες του έγινε άρση απορρήτου... προχθές, τον υπολογιστή του δεν τον κατέσχεσαν ποτέ επειδή "δεν είναι ηλεκτρονικό έγκλημα". Όλα αυτά από τον ίδιο μηχανισμό που έκανε ντου στο σπίτι του... Παστίτσιου, τον πήρε με χειροπέδες, τον προφυλάκισε και τον υπολογιστή του τον ξαναείδε τρία χρόνια μετά.
Η φάση με το Μπαμπινιώτη που δεν έχει συζητηθεί καθόλου εδώ είναι μιλάμε σαν από ταινία θρίλερ, που ο άλλος έχει μαζέψει όλο το θάρρος του, έχει γράψει γράμμα σε κοτζάμ διευθυντή Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας καθηγητή πανεπιστημίου κι εκεί που αισθάνεται μια ανακούφιση τον περιμένει ο Λιγνάδης στο σχόλασμα κουνώντας μια φωτοτυπία του γράμματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?
από George_V » 28 Ιουν 2024, 10:31 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 132 Απαντήσεις
- 3211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Αύγ 2024, 18:26
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 2296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
05 Ιουν 2023, 23:45
-
-
Νέα δημοσίευση Σχέσεις από το μηδέν.
από Γενιά της Αμαρτίας » 20 Νοέμ 2022, 21:24 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
21 Νοέμ 2022, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μισώ τις σχέσεις.
από Γενιά της Αμαρτίας » 22 Μαρ 2023, 14:12 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 14 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
25 Μαρ 2023, 22:51
-