Οπότε, γιατί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Επειδή όσοι ενοχλούνται από αυτά που λέει ο Τζήμερος, πάντα το ρίχνουν στο πτυχίο που δεν πήρε;
Αυτό έμαθαν, αυτό κάνουν.

συμφωνω.
παμ παλι.Ναύτης έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:01
Ο Τζήμερος μπορεί σαφώς να έχει πολιτική άποψη, γιατί η Πολιτική δεν διδάσκεται (σε αντίθεση με τις πολιτικές επιστήμες).
Εκείνο που δεν μπορεί να έχει ο Τζήμερος είναι απαξιωτική άποψη για τους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών (όπως του Παντείου, ας πούμε, το οποίο ειρωνεύεται), ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος δεν στάθηκε ικανός για να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ας αποφοιτούσε πρώτα και μετά θα είχε άποψη και ενδεχομένως θα εδικαιούτο να ειρωνεύεται εκείνους που κατόρθωσαν εκείνο στο οποίο ο ίδιος αποδείχθηκε ανεπαρκής.
Καλέ μου φίλε, εγώ εντόπισα και σχολίασα μια φράση του κειμένου που κατά τη γνώμη μου είναι ατόφιος φαρισαϊσμός.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:37παμ παλι.Ναύτης έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:01
Ο Τζήμερος μπορεί σαφώς να έχει πολιτική άποψη, γιατί η Πολιτική δεν διδάσκεται (σε αντίθεση με τις πολιτικές επιστήμες).
Εκείνο που δεν μπορεί να έχει ο Τζήμερος είναι απαξιωτική άποψη για τους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών (όπως του Παντείου, ας πούμε, το οποίο ειρωνεύεται), ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος δεν στάθηκε ικανός για να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ας αποφοιτούσε πρώτα και μετά θα είχε άποψη και ενδεχομένως θα εδικαιούτο να ειρωνεύεται εκείνους που κατόρθωσαν εκείνο στο οποίο ο ίδιος αποδείχθηκε ανεπαρκής.
μπορω να ειρωνευομαι τα gender studies χωρις να εχω περασει ουτε απο δημοτικο;
καθενας δικαιουται να ειρωνευεται οποιον του καπνισει. εδω ειρωνευονται οι ψεκ τους επιστημονες.
το αν ειναι σωστο να τους ειρωνευεται η οχι, εχει να κανει με τη συγκεκριμμενη περιπτωση ειρωνειας και τα οποια στοιχεια της.και οχι αν εχει βγαλει πανεπιστημιο η δημοτικο.
στην προαναφερομενη περιπτωση, εχει δικιο. σε πλειστες αλλες, οχι.
Το "πονηρα" ειναι δικη σου εφευρεση φυσικα. Σπουδασε ΑΣΟΕΕ. Τελεια και παυλα.exiledd έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:43Γαλή που το είδες αυτό που λες;
Δεν παίζει να είσαι ΔΕ και να κατέχεις μισθολογική θέση ΠΕ.
Lafkiotis,ο Αλιέχιν σου έβαλαε το δημοσίευμα το ΠΘ,με screenshot βιογραφικού του Τζήμερου όπου δηλώνει ότι σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ,(βέβαια το κάνει πονηρά,λέει "Σπούδασε",και όχι "αποφοίτησε",για να φυλάξει τον κ@λ@ του).
Μήνυση στο ΠΘ δεν είδαμε...
Εγω παντως θα πιστεψω τον Τζημερο και οχι τον Βαγγεληalekhine έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:28ειπαμε δικαιωμα σου να πιστευεις την πραβδα του τζημερουlafkiotis έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:25Τα υπολοιπα ειναι οπτασιες και φαντασιες που βγηκαν απο τον Περισσο.Στον δημόσιο λόγο, αλλά και στον γραπτό λόγο του κ. Τζήμερου δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για πτυχίο οικονομικών από την ΑΣΟΕ.
Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού
Αστα σου λεω. Μη συνεχιζεις. Ξεσκεπαστηκε το ψεματακι του Περισσου.
οσο ομως τα περι μοιρασματος βιογραφικων οπου το παιζει πτυχιουχος τα γραφει το σαιτ της πρωτης εφημεριδας της χωρας εγω θα πιστεψω αυτην
εκτος αν εκανε κανενα εξωδικο ο τζημερος οτι το πρωτο θεμα γραφει ψεματα
μεχρι να το φερεις λοιπον μαντεψε ποιος διαδιδει ψεματακια του περισσου
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και οχι μονο σας ξευτιλισε, αλλα ο ιδιος συνεχιζει στο αρθρο (που ειμαι απολυτως σιγουρος οτι ΔΕΝ διαβασες) με το παρακατω:
Αμύνομαι προκαλώντας όποιον βρει μία δήλωσή μου η μία γραπτή φράση μου σε οποιοδήποτε κείμενο, τυπωμένο ή ηλεκτρονικό, στην οποία να αναφέρω ή έστω να υπονοώ ότι είμαι πτυχιούχος ή απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ να την παρουσιάσει και δεσμεύομαι να αποχωρήσω από την πολιτική την ίδια στιγμή. Τους υπόσχομαι και χρηματική αμοιβή αν το κάνουν!
Δε φταις εσυ αλλωστε. Πες ενα απλο συγνωμη για τη συκοφαντία που κατασκευάστηκε και "κούμπωσε" στο μυαλό σου και ολα θα πανε καλα.
φερε μας πρωτα την αγωγη του τζημερου για τα ψευδη που γραφει το πρωτο θεμα και τοτε θα το σκεφτω
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ισως δεν το διαβασες.
Ακομα ψαχνεις για μυνησεις?? Περιμενω.Αμύνομαι προκαλώντας όποιον βρει μία δήλωσή μου η μία γραπτή φράση μου σε οποιοδήποτε κείμενο, τυπωμένο ή ηλεκτρονικό, στην οποία να αναφέρω ή έστω να υπονοώ ότι είμαι πτυχιούχος ή απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ να την παρουσιάσει και δεσμεύομαι να αποχωρήσω από την πολιτική την ίδια στιγμή. Τους υπόσχομαι και χρηματική αμοιβή αν το κάνουν!