Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Απρ 2021, 15:26

Αμερικανικά βομβαρδιστικά πετούν πάνω από το Αιγαίο!

Η Διοίκηση Δυνάμεων Ευρώπης των ΗΠΑ ανακοινώνει πως ζεύγος βομβαρδιστικών B-1B Lancer της Αμερικανικής Αεροπορίας πέταξε την Τετάρτη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

https://www.ptisidiastima.com/us-bomber ... a-mission/

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Απρ 2021, 15:43

Βλεπουμε πως και η σύμμαχος τουρκία απλά ακολουθεί πρακτικές της συμμαχου αμερικής.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 25 Απρ 2021, 15:47

Εχει διαφορα ξερεις να εχεις καταθεσει σχέδιο πτησης και να εχεις λαβει αδεια εισόδου στο FIR απο το να μπεις με το ετσι γουσταρω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 25 Απρ 2021, 23:06

Fluffy έγραψε:
25 Απρ 2021, 15:54
Σωστά, άλλο παραβίαση κυριαρχίας και άλλο παραχώρηση
Πως παραχωρεις κυριαρχια οταν ο αλλος σου ζητάει σχέδιο πτησης και αδεια για να μπει στο FIR σου?

Δλδ αν ερθεις και μου ζητησεις την αδεια να περάσεις απο το σπιτι μου για να πας στο δικο σου (γιατι ξεχασες τα κλειδια π.χ.) και εγω στη δώσω σου παραχωρω κυριαρχια του σπιτιου μου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 25 Απρ 2021, 23:17

Fluffy έγραψε:
25 Απρ 2021, 15:26

Η Διοίκηση Δυνάμεων Ευρώπης των ΗΠΑ ανακοινώνει πως ζεύγος βομβαρδιστικών B-1B Lancer της Αμερικανικής Αεροπορίας πέταξε την Τετάρτη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.
https://www.wearethemighty.com/watch/wa ... her-bombs/
Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 26 Απρ 2021, 21:51

George_V έγραψε:
25 Απρ 2021, 23:06
Fluffy έγραψε:
Πως παραχωρεις κυριαρχια οταν ο αλλος σου ζητάει σχέδιο πτησης και αδεια για να μπει στο FIR σου?

Δλδ αν ερθεις και μου ζητησεις την αδεια να περάσεις απο το σπιτι μου για να πας στο δικο σου (γιατι ξεχασες τα κλειδια π.χ.) και εγω στη δώσω σου παραχωρω κυριαρχια του σπιτιου μου?
Α, αν έτσι λύνεται το πρόβλημα ας παραδώσει η αστική τάξη και στην τουρκια την αδεια να πεταει για να μην θεωρείται παραβίαση. Εξυπνάδες. Μη ξεχνάμε πως για κάτι τέτοια γινόταν διαπραγματευσεις απο την δικτατορια μεταξα με την φασιστική ιταλία του μουσολίνι. Ξεπουλάμε την εθνική κυριαρχία στους αμερικάνους για να μην λέμε για παραβίαση.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 26 Απρ 2021, 21:56

Εννοείται πως στηρίζουμε την παραχώρηση δικαιωμάτων υπερπτήσης στους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους. Κατά προτίμηση τις ώρες που κάνουν παραβιάσεις οι Τούρκοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 26 Απρ 2021, 22:01

Fluffy έγραψε:
26 Απρ 2021, 21:51
George_V έγραψε:
25 Απρ 2021, 23:06
Fluffy έγραψε:

Α, αν έτσι λύνεται το πρόβλημα ας παραδώσει η αστική τάξη και στην τουρκια την αδεια να πεταει για να μην θεωρείται παραβίαση. Εξυπνάδες. Μη ξεχνάμε πως για κάτι τέτοια γινόταν διαπραγματευσεις απο την δικτατορια μεταξα με την φασιστική ιταλία του μουσολίνι. Ξεπουλάμε την εθνική κυριαρχία στους αμερικάνους για να μην λέμε για παραβίαση.
Αφου ετσι γινεται βρε καραμητρο. Εαν η Τουρκια καταθέσει σχέδιο πτησης και λάβει αδεια υπερπτησης τοτε φυσικα μπορει να εισέλθει στο FIR νομιμως και ακολουθωντας τους διεθνεις κανονισμους.

To προβλημα ειναι οτι δεν το κανει κσι μπαινει με το ετσι γουσταρω κατα παραβαση καθε κανονισμου και δικαιου.

Το ιδιο ισχυει και για καθε αεροπλάνο πολιτικο η στρατιωτικο που θελει να εισέλθει στο ελληνικο FIR. Καταθέτει σχέδιο πτησης και λαμβανει άδεια.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 27 Απρ 2021, 11:59

Εικόνα
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 28 Απρ 2021, 21:20

Yochanan έγραψε:
25 Απρ 2021, 23:17
Fluffy έγραψε:

https://www.wearethemighty.com/watch/wa ... her-bombs/
Εικόνα
Εικόνα

Aυτη η φωτογραφια ταιριαζει απο κατω.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 28 Απρ 2021, 21:24

Fluffy έγραψε:

https://www.ptisidiastima.com/us-bomber ... a-mission/
Με το καλό και bombs away πάνω από τον Περισσό. :romance-hearteyes:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Απρ 2021, 21:28

Μη φοβάστε κομμουνιστες, έχουμε 2021, δεν ήρθαν για εσάς :102:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”