Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος
Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος
Αμερικανικά βομβαρδιστικά πετούν πάνω από το Αιγαίο!
Η Διοίκηση Δυνάμεων Ευρώπης των ΗΠΑ ανακοινώνει πως ζεύγος βομβαρδιστικών B-1B Lancer της Αμερικανικής Αεροπορίας πέταξε την Τετάρτη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.
https://www.ptisidiastima.com/us-bomber ... a-mission/
Η Διοίκηση Δυνάμεων Ευρώπης των ΗΠΑ ανακοινώνει πως ζεύγος βομβαρδιστικών B-1B Lancer της Αμερικανικής Αεροπορίας πέταξε την Τετάρτη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.
Re: Παραβίαση κυριαρχίας και υπερπτήσεις στο Αιγαίο πέλαγος
Βλεπουμε πως και η σύμμαχος τουρκία απλά ακολουθεί πρακτικές της συμμαχου αμερικής.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχει διαφορα ξερεις να εχεις καταθεσει σχέδιο πτησης και να εχεις λαβει αδεια εισόδου στο FIR απο το να μπεις με το ετσι γουσταρω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σωστά, άλλο παραβίαση κυριαρχίας και άλλο παραχώρηση
-
- George_V
Πως παραχωρεις κυριαρχια οταν ο αλλος σου ζητάει σχέδιο πτησης και αδεια για να μπει στο FIR σου?
Δλδ αν ερθεις και μου ζητησεις την αδεια να περάσεις απο το σπιτι μου για να πας στο δικο σου (γιατι ξεχασες τα κλειδια π.χ.) και εγω στη δώσω σου παραχωρω κυριαρχια του σπιτιου μου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Α, αν έτσι λύνεται το πρόβλημα ας παραδώσει η αστική τάξη και στην τουρκια την αδεια να πεταει για να μην θεωρείται παραβίαση. Εξυπνάδες. Μη ξεχνάμε πως για κάτι τέτοια γινόταν διαπραγματευσεις απο την δικτατορια μεταξα με την φασιστική ιταλία του μουσολίνι. Ξεπουλάμε την εθνική κυριαρχία στους αμερικάνους για να μην λέμε για παραβίαση.George_V έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 23:06Πως παραχωρεις κυριαρχια οταν ο αλλος σου ζητάει σχέδιο πτησης και αδεια για να μπει στο FIR σου?
Δλδ αν ερθεις και μου ζητησεις την αδεια να περάσεις απο το σπιτι μου για να πας στο δικο σου (γιατι ξεχασες τα κλειδια π.χ.) και εγω στη δώσω σου παραχωρω κυριαρχια του σπιτιου μου?
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εννοείται πως στηρίζουμε την παραχώρηση δικαιωμάτων υπερπτήσης στους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους. Κατά προτίμηση τις ώρες που κάνουν παραβιάσεις οι Τούρκοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- George_V
Αφου ετσι γινεται βρε καραμητρο. Εαν η Τουρκια καταθέσει σχέδιο πτησης και λάβει αδεια υπερπτησης τοτε φυσικα μπορει να εισέλθει στο FIR νομιμως και ακολουθωντας τους διεθνεις κανονισμους.Fluffy έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 21:51Α, αν έτσι λύνεται το πρόβλημα ας παραδώσει η αστική τάξη και στην τουρκια την αδεια να πεταει για να μην θεωρείται παραβίαση. Εξυπνάδες. Μη ξεχνάμε πως για κάτι τέτοια γινόταν διαπραγματευσεις απο την δικτατορια μεταξα με την φασιστική ιταλία του μουσολίνι. Ξεπουλάμε την εθνική κυριαρχία στους αμερικάνους για να μην λέμε για παραβίαση.George_V έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 23:06Πως παραχωρεις κυριαρχια οταν ο αλλος σου ζητάει σχέδιο πτησης και αδεια για να μπει στο FIR σου?
To προβλημα ειναι οτι δεν το κανει κσι μπαινει με το ετσι γουσταρω κατα παραβαση καθε κανονισμου και δικαιου.
Το ιδιο ισχυει και για καθε αεροπλάνο πολιτικο η στρατιωτικο που θελει να εισέλθει στο ελληνικο FIR. Καταθέτει σχέδιο πτησης και λαμβανει άδεια.

Aυτη η φωτογραφια ταιριαζει απο κατω.
Με το καλό και bombs away πάνω από τον Περισσό.Fluffy έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 15:26Αμερικανικά βομβαρδιστικά πετούν πάνω από το Αιγαίο!

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- EKPLIKTIKOS
Μη φοβάστε κομμουνιστες, έχουμε 2021, δεν ήρθαν για εσάς 

Για τους λαους ήρθαν, οπως πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απειλη για ban από Συντονιστή χωρίς παραβιάση του Κανονισμού
από Nandros » 20 Σεπ 2023, 13:51 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 283 Απαντήσεις
- 12892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
02 Οκτ 2023, 11:56
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Απρ 2024, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτό συνιστά πραγματική παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου.
από Ναύτης » 21 Φεβ 2025, 09:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 133 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
26 Φεβ 2025, 08:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συζήτηση στην Ευρωβουλή για τη παραβίαση του Κράτους Δικαίου από τον τύραννο Μητσοτάκη.
από Kauldron » 18 Ιαν 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
24 Ιαν 2024, 00:20
-