Αυτός μισεί ακόμη και τα έντερα του .
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Πεφωτισμενε κεντρωε, γιατι δεν πας ν ανοιξεις κανα νημα για τους sjws η για καποιο αλλο ακροδεξιο νεολογισμο, η κανενα νημα αγανακτησης για τις φεμινιστριες διαδηλωτριες, η ακομα καλυτερα ενα νημα συμπαραστασης στις εθνικιστικες πολιτοφυλακες που πυροβολουν μεταναστες και προσφυγες στα συνορα;Σενέκας έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:19Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:02John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 06:51Η κουλτουρα του βιασμου οχι μονο υπαρχει, αλλα ειναι κυριαρχη εδω στο φορουμ. Η κουλτουρα του βιασμου ειναι ενας κοινωνιολογικος ορος που περιγραφει ενα κοινωνικο περιβαλλον στο οποιο ο βιασμος κανονικοποιειται, δικαιολογειται ή τουλαχιστον υποβαθμιζεται ως προς την σοβαροτητα του λογω των κυριαρχων κοινωνικων αντιληψεων σχετικα με το φυλο και τη σεξουαλικοτητα.
Συμπεριφορες που σχετιζονται με την κουλτουρα του βιασμου ειναι η αναζητηση ευθυνης στα θυματα, το slut-shaming, η σεξουαλικη αντικειμενοποιηση των γυναικων, η παρουσιαση του βιασμου ως κατι το ασημαντο η δικαιολογημενο, η αρνηση της εκτασης της σεξουαλικης εγκληματικοτητας και η αρνηση της αναγνωρισης της βλαβης που προκαλειται από τη σεξουαλικη βια.
Ολα τα παραπανω ειναι κυριαρχα στην ελληνικη κοινωνια και πολυ περισσοτερο σε αυτο εδω το νημα και το φορουμ εν γενει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
..ίδια περίπτωση
Κουλτούρα πατριαρχίας όπως .
Κουλτούρα πουτανιας
Θυμίζει τα επιχειρήματα
Όλοι οι άνδρες είναι ..
Όλες οι γυναίκες είναι ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 08 Μάιος 2021, 07:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα έχω ήδη κάνει όλα αυτάJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:24Πεφωτισμενε κεντρωε, γιατι δεν πας ν ανοιξεις κανα νημα για τους sjws η για καποιο αλλο ακροδεξιο νεολογισμο, η κανενα νημα αγανακτησης για τις φεμινιστριες διαδηλωτριες, η ακομα καλυτερα ενα νημα συμπαραστασης στις εθνικιστικες πολιτοφυλακες που πυροβολουν μεταναστες και προσφυγες στα συνορα;
- John Brown Gun Club
Ασφαλως οχι, μονο καποιες ανθρωπομορφες κουραδες που συχναζουν εδω μεσα. Ξερεις εσυ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:26Ασφαλως οχι, μονο καποιες ανθρωπομορφες κουραδες που συχναζουν εδω μεσα. Ξερεις εσυ.
- John Brown Gun Club
Αφου αυτος εισαι κατα βαθος, μπορεις να συνεχισεις να τα κανεις, οπως και να υποβαθμιζεις τη σοβαροτητα της σεξουαλικης βιας και της κουλτουρας του βιασμου στην κοινωνια, οπως εμμεσα εκανες πριν λιγο.Σενέκας έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:26τα έχω ήδη κάνει όλα αυτάJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:24Πεφωτισμενε κεντρωε, γιατι δεν πας ν ανοιξεις κανα νημα για τους sjws η για καποιο αλλο ακροδεξιο νεολογισμο, η κανενα νημα αγανακτησης για τις φεμινιστριες διαδηλωτριες, η ακομα καλυτερα ενα νημα συμπαραστασης στις εθνικιστικες πολιτοφυλακες που πυροβολουν μεταναστες και προσφυγες στα συνορα;
Τελικά ακραίες απόψεις για κουλτούρα βιασμού και τα συναφή έχουν ιδιόρρυθμα άτομα με προβληματικα βιώματα και συμπεριφορες
Τόσο εδώ μέσα όσο και στην κοινωνία
Τόσο εδώ μέσα όσο και στην κοινωνία
- John Brown Gun Club
δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:36δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:27ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:26
Ασφαλως οχι, μονο καποιες ανθρωπομορφες κουραδες που συχναζουν εδω μεσα. Ξερεις εσυ.
Εχω πίσω μου ολόκληρο ΣΥΡΙΖΑ να με υποστηρίξει σαν οργανωμένο μέλος του !!
Πιο πολύ κινδυνεύεις εσύ να συλληφθείς σαν Χρυσαυγιτης και σεξιστης βιαστης παρα εγώ !!
John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:36δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:27ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:26
- John Brown Gun Club
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2021, 21:48Άμα είσαι Αφεντικό και έχεις υφιστάμενες γυναίκες θα πρέπει να είσαι ικανός
Και να σου κάνουν όλη την δουλειά
Και να τις έχεις σουζα και στο ένα πόδι όρθιες από πλευράς πειθαρχίας
Και
Να τις ..Γ-ΜΑΣ .. εκμεταλλευόμενος την γυναικεία φύση τους
Και όλα ; αυτά να τα κάνεις με τέτοιο τρόπο που να μην μπορούν να διαμαρτυρηθούν ούτε να σε καταγγείλουν και το κυριότερο
Να νιώθουν ενοχές και υποχρεες απέναντι σου ..
Ο καθένας χρειάζεται ενα χομπι στην ζωη.Σενέκας έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:39John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:36δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.
- John Brown Gun Club
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2021, 21:52Οι γυναίκες οργανώνονται με τα νέα δεδομένα
Ας οργανωθούμε και εμείς οι άνδρες με τα νέα δεδομένα και ας εκσυγχρονισττουμε ως προς την στρατηγική τακτική και μεθοδολογία πιυ τα κρατούμε τις γυναίκες σκλάβες και υποτακτικες
Δεν μιλούμε μόνο για τις γυναίκες μας αλλά και για τις γκομενες μας .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Αύγ 2023, 19:31