Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 17 Μάιος 2021, 21:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2021, 21:26
Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2021, 17:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2021, 16:14

Δεν το σκέφτηκα καν. :lol:
Βρε άσε τα πειράγματα, αφού η κουβέντα ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο σχόλιο σου:
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον
.
Στην συνέχεια εμμεσα παραδέχθηκες ότι το σχόλιο έγινε επ'αφορμης ενός συμπεράσματος που προέκυψε εδώ στο phorum. Ειπες
:Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
. Η αντιμετώπιση σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο είναι μια πολιτική αντανάκλαση του πως αντιλαμβανονται την λειτουργία των κοινωνιών όσοι κατακρίνουν την εμβολιαστικη πολιτική για τον Sars Cov2. Παρατήρησες ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο έχει και η Casper. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω: ποιο είναι αυτό;
Δεν ρωτάς από καθαρό ενδιαφέρον για την Casper αλλά χρησιμοποιείς την Casper για να κάνεις παιχνιδάκια με μένα.

Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα πράγματα, διευκρινίζω ότι το σχόλιο μου για πολιτική αντανάκλαση δεν αφορούσε στην Casper επειδή πρώτον, δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε πολιτικές συζητήσεις και δεύτερον επειδή είναι ένας θετικός και ευαίσθητος άνθρωπος που σπανίως έχει επιθετικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι την πείραξε πολύ και αυτό πειράζει και μένα γιατί τη συμπαθώ πολύ.

Αναφορικά με τις πολιτικές αντανακλάσεις, αν θες κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα αναφέρω εσένα.

Και αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις, γενικώς και ειδικώς, θα σου λύσω και αυτήν την απορία.
Τελείς υπό σύγχυση. Καταλαβαίνω πως ορισμένες φορές το συναίσθημα σπρώχνει τα δάκτυλα προς κατευθύνσεις που δεν προσχεδιαζουμε αλλά επίσης αντιλαμβάνομαι πως έχω να κάνω με ένα σεβάσμιο μέλος αυτής της κοινότητας που δεν θα συγχωρούσε αντιφάσεις της μιας γραμμής. Αρνείσαι λοιπόν την εμπλοκή της Casper γιατί δεν έχετε ποτέ εμπλακεί σε πολιτική συζήτηση, αλλά εισαι πρόθυμη να κάνεις αυτή την ανάλυση για την περσόνα ενός άγνωστου(εμού), με τον οποίο δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα.
Σε αυτό το νήμα οι παραφωνίες ήταν 3. Του Ζενιθεδρου, της Casper και του Ελληγενη. Αν το δείγμα σου είναι μονάχα 1 άτομο, τότε νομίζω η "μάνα" δεν ανακάτεψε καλά την τραπουλα
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 17 Μάιος 2021, 22:20

Meanwhile, ο Casper διαβάζοντας τα σχόλια:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 17 Μάιος 2021, 22:23

- Casper - έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:20

Εικόνα
Λίγο πριν μπει στην χύτρα; :003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 17 Μάιος 2021, 22:25

vagabondo έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:23
- Casper - έγραψε:

Εικόνα
Λίγο πριν τον χτενίσω!

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 17 Μάιος 2021, 22:27

- Casper - έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:25
vagabondo έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Εικόνα
Λίγο πριν τον χτενίσω!
Φίλος που είχε απηύδησε με τα κακάκια του. Ισχύει ότι ενεργούνται ιδιαίτερα;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 17 Μάιος 2021, 22:29

The Age of Aquarius έγραψε:
17 Μάιος 2021, 20:59
Το ζήτημα δεν είναι τα εμβόλια αλλά ο δραστικός περιορισμός της ανθρώπινης μετακίνησης, που πρέπει να γίνει ο κανόνας
Αλλά διψάνε τα αφεντικά για λεφτά και αμολανε μαζικά τους τρόφιμους μπας και αρχίσουν και ξοδεύουν
Δύο αντιφατικές προτάσεις.
Αν τα "αφεντικά" ήθελαν να ξοδεύεις για ποιο λόγο να σε "περιορίζουν δραστικά";

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 17 Μάιος 2021, 22:30

Δημοκρατικός έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:27
- Casper - έγραψε:
vagabondo έγραψε:

Λίγο πριν τον χτενίσω!
Ναι. Ο λόγος είναι ότι όλη μέρα μασουλάνε χόρτα (ΠΡΕΠΕΙ όμως να μασουλάνε). Είναι μικρές μπαλίτσες όμως και δεν μυρίζουν. Και επειδή γυρνάει συνεχώς στον κήπο λειτουργούν σαν λίπασμα! Κάποια έχουν θρεπτικές ουσίες (αναγνωρίζουν ποιά) και τα τρώνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2021, 22:31

Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2021, 21:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2021, 21:26
Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2021, 17:54
Βρε άσε τα πειράγματα, αφού η κουβέντα ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο σχόλιο σου:
.
Στην συνέχεια εμμεσα παραδέχθηκες ότι το σχόλιο έγινε επ'αφορμης ενός συμπεράσματος που προέκυψε εδώ στο phorum. Ειπες. Η αντιμετώπιση σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο είναι μια πολιτική αντανάκλαση του πως αντιλαμβανονται την λειτουργία των κοινωνιών όσοι κατακρίνουν την εμβολιαστικη πολιτική για τον Sars Cov2. Παρατήρησες ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο έχει και η Casper. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω: ποιο είναι αυτό;
Δεν ρωτάς από καθαρό ενδιαφέρον για την Casper αλλά χρησιμοποιείς την Casper για να κάνεις παιχνιδάκια με μένα.

Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα πράγματα, διευκρινίζω ότι το σχόλιο μου για πολιτική αντανάκλαση δεν αφορούσε στην Casper επειδή πρώτον, δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε πολιτικές συζητήσεις και δεύτερον επειδή είναι ένας θετικός και ευαίσθητος άνθρωπος που σπανίως έχει επιθετικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι την πείραξε πολύ και αυτό πειράζει και μένα γιατί τη συμπαθώ πολύ.

Αναφορικά με τις πολιτικές αντανακλάσεις, αν θες κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα αναφέρω εσένα.

Και αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις, γενικώς και ειδικώς, θα σου λύσω και αυτήν την απορία.
Τελείς υπό σύγχυση. Καταλαβαίνω πως ορισμένες φορές το συναίσθημα σπρώχνει τα δάκτυλα προς κατευθύνσεις που δεν προσχεδιαζουμε αλλά επίσης αντιλαμβάνομαι πως έχω να κάνω με ένα σεβάσμιο μέλος αυτής της κοινότητας που δεν θα συγχωρούσε αντιφάσεις της μιας γραμμής. Αρνείσαι λοιπόν την εμπλοκή της Casper γιατί δεν έχετε ποτέ εμπλακεί σε πολιτική συζήτηση, αλλά εισαι πρόθυμη να κάνεις αυτή την ανάλυση για την περσόνα ενός άγνωστου(εμού), με τον οποίο δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα.
Σε αυτό το νήμα οι παραφωνίες ήταν 3. Του Ζενιθεδρου, της Casper και του Ελληγενη. Αν το δείγμα σου είναι μονάχα 1 άτομο, τότε νομίζω η "μάνα" δεν ανακάτεψε καλά την τραπουλα
Έτσι είναι τα σεβάσμια μέλη, βρε.

Λίγο η σύγχυση λόγω αρχής άνοιας, λίγο τα προβλήματα με τον καταρράκτη, είναι σχεδόν αδύνατον να ανταγωνιστώ την οξύτητα της αετήσιας ματιάς σας.

Κατά τα άλλα, διαβάζεις αυτό που θέλεις ή μπορείς και όχι αυτά που γράφω.
Το δείγμα μου δεν αφορά σε 1 άτομο αλλά στις ομοιότητες γραφής και αντιπαράθεσης περισσότερων του ενός ατόμων.
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά μοιάζετε πολύ μεταξύ σας. Πλην Casper.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 17 Μάιος 2021, 22:37

- Casper - έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:30
Δημοκρατικός έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Λίγο πριν τον χτενίσω!
Ναι. Ο λόγος είναι ότι όλη μέρα μασουλάνε χόρτα (ΠΡΕΠΕΙ όμως να μασουλάνε). Είναι μικρές μπαλίτσες όμως και δεν μυρίζουν. Και επειδή γυρνάει συνεχώς στον κήπο λειτουργούν σαν λίπασμα! Κάποια έχουν θρεπτικές ουσίες (αναγνωρίζουν ποιά) και τα τρώνε.
Aπ ότι έχω διαβάσει, τα κουραδάκια των κουνελιών δεν χρειάζεται να χωνευτούν και μπαίνουν αμέσως ως λίπασμα.

Επίσης, φαίνεται να αρρωσταίνουν εύκολα, γι αυτό και ο χώρος τους θέλει συχνό καθάρισμα (με διάλυμα νερού-χλωρίνης), όπως επίσης και τακτικό ενδελεχές ψηλάφισμα για τίποτε πληγές, μανιτάρια, ψώρες, κτλ.

Και ΕΜΒΟΛΙΑ, φυσικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 17 Μάιος 2021, 22:45

Δημοκρατικός έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:37
- Casper - έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:30
Δημοκρατικός έγραψε:

Aπ ότι έχω διαβάσει, τα κουραδάκια των κουνελιών δεν χρειάζεται να χωνευτούν και μπαίνουν αμέσως ως λίπασμα.

Επίσης, φαίνεται να αρρωσταίνουν εύκολα, γι αυτό και ο χώρος τους θέλει συχνό καθάρισμα (με διάλυμα νερού-χλωρίνης), όπως επίσης και τακτικό ενδελεχές ψηλάφισμα για τίποτε πληγές, μανιτάρια, ψώρες, κτλ.

Και ΕΜΒΟΛΙΑ, φυσικά.
Ισχύει, είναι πολύ ευαίσθητα ζώα. "Έχασα" ακριβώς το ίδιο κουνελάκι πριν λίγα χρόνια, παραμονές Χριστουγέννων, ούτε ξέρουμε από τι. 3ων μηνών. Και πήγα και βρήκα το ίδιο. Όταν τον βλέπω κακόκεφο (κυρίως καλοκαίρι με την αφόρητη ζέστη της Κύπρου) τρέμω μην πάθει κάτι. Μαλώνουν επίσης αν είναι του ίδιου φύλου. Σκοτωνόταν με άλλον που είχαμε που μεγάλωσαν μαζί (το έσκαγε συνεχώς αυτός ο πανέξυπνος και ξαναγυρνούσε αλλά μια μέρα δεν ξαναγύρισε) και είχε αγριέψει αλλά τώρα που είναι μόνος του ηρέμησε και είναι ευτυχισμένος. Λατρεύει και τον γάτο μου! Τεσπα. Off topic. Είπα να ελαφρύνω το κλίμα. :wave:

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 17 Μάιος 2021, 22:48

Μικρός είχα κουνέλι ένα καλοκαίρι, στο χωριό όπου έβγαζα 3 μήνες κάθε χρόνο. Σε κάποια φάση εξαφανίστηκε απο την ευαίσθητη παιδική μου ζωή και σχεδόν την ίδια περίοδο θυμάμαι κάτι γευστικό με σάλτσα και κρεμμύδια στο τραπέζι. Δεν ρώτησα παραπάνω, όλα καλά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2021, 23:08

Δημοκρατικός έγραψε:
17 Μάιος 2021, 22:48
Μικρός είχα κουνέλι ένα καλοκαίρι, στο χωριό όπου έβγαζα 3 μήνες κάθε χρόνο. Σε κάποια φάση εξαφανίστηκε απο την ευαίσθητη παιδική μου ζωή και σχεδόν την ίδια περίοδο θυμάμαι κάτι γευστικό με σάλτσα και κρεμμύδια στο τραπέζι. Δεν ρώτησα παραπάνω, όλα καλά.
Άλλη φορά να ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι είναι το γευστικό "κάτι" που μπορεί να προκύψει στο τραπέζι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 17 Μάιος 2021, 23:15

Επίσης, ένα καλοκαίρι είχαμε ένα πρόβατο μακροσχοινισμένο στον κήπο να τρώει τα χόρτα, το οποίο αρχές Σεπτεμβρίου κατέληξε επίσης στο τραπέζι.

Είχα δεθεί πραγματικά με το πρόβατο, το έπαιζα, το αγκάλιαζα, παρ όλα αυτά, δεν μου φάνηκε παράξενο που στο τέλος το έφαγα. Γενικά, και έπαιξα, και έφαγα, ωραίο καλοκαίρι, αγνό, καταευχαριστήθηκα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2021, 23:19

Δημοκρατικός έγραψε:
17 Μάιος 2021, 23:15
Επίσης, ένα καλοκαίρι είχαμε ένα πρόβατο μακροσχοινισμένο στον κήπο να τρώει τα χόρτα, το οποίο αρχές Σεπτεμβρίου κατέληξε επίσης στο τραπέζι.

Είχα δεθεί πραγματικά με το πρόβατο, το έπαιζα, το αγκάλιαζα, παρ όλα αυτά, δεν μου φάνηκε παράξενο που στο τέλος το έφαγα. Γενικά, και έπαιξα, και έφαγα, ωραίο καλοκαίρι, αγνό, καταευχαριστήθηκα.
Πολλές αναμνήσεις απ' το χωριό έχεις βρε κοσμοπολίτη. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών