Τελείς υπό σύγχυση. Καταλαβαίνω πως ορισμένες φορές το συναίσθημα σπρώχνει τα δάκτυλα προς κατευθύνσεις που δεν προσχεδιαζουμε αλλά επίσης αντιλαμβάνομαι πως έχω να κάνω με ένα σεβάσμιο μέλος αυτής της κοινότητας που δεν θα συγχωρούσε αντιφάσεις της μιας γραμμής. Αρνείσαι λοιπόν την εμπλοκή της Casper γιατί δεν έχετε ποτέ εμπλακεί σε πολιτική συζήτηση, αλλά εισαι πρόθυμη να κάνεις αυτή την ανάλυση για την περσόνα ενός άγνωστου(εμού), με τον οποίο δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2021, 21:26Δεν ρωτάς από καθαρό ενδιαφέρον για την Casper αλλά χρησιμοποιείς την Casper για να κάνεις παιχνιδάκια με μένα.Bazoomba έγραψε: ↑17 Μάιος 2021, 17:54Βρε άσε τα πειράγματα, αφού η κουβέντα ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο σχόλιο σου:.Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.
Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον
Στην συνέχεια εμμεσα παραδέχθηκες ότι το σχόλιο έγινε επ'αφορμης ενός συμπεράσματος που προέκυψε εδώ στο phorum. Ειπες. Η αντιμετώπιση σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο είναι μια πολιτική αντανάκλαση του πως αντιλαμβανονται την λειτουργία των κοινωνιών όσοι κατακρίνουν την εμβολιαστικη πολιτική για τον Sars Cov2. Παρατήρησες ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο έχει και η Casper. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω: ποιο είναι αυτό;:Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.
Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα πράγματα, διευκρινίζω ότι το σχόλιο μου για πολιτική αντανάκλαση δεν αφορούσε στην Casper επειδή πρώτον, δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε πολιτικές συζητήσεις και δεύτερον επειδή είναι ένας θετικός και ευαίσθητος άνθρωπος που σπανίως έχει επιθετικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι την πείραξε πολύ και αυτό πειράζει και μένα γιατί τη συμπαθώ πολύ.
Αναφορικά με τις πολιτικές αντανακλάσεις, αν θες κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα αναφέρω εσένα.
Και αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις, γενικώς και ειδικώς, θα σου λύσω και αυτήν την απορία.
Σε αυτό το νήμα οι παραφωνίες ήταν 3. Του Ζενιθεδρου, της Casper και του Ελληγενη. Αν το δείγμα σου είναι μονάχα 1 άτομο, τότε νομίζω η "μάνα" δεν ανακάτεψε καλά την τραπουλα