Καυτερά
Καυτερά
Μετά από τέσσερα χρόνια άκαρπων προσπαθειών, φέτος οι Carolina Reaper μου πάνε καλά. 7 φυτά μου βγήκανε, τα τρία τα έδωσα σε παρομοίως διεστραμμένα με εμένα φιλαράκια γιατί δεν χρειάζομαι παραπάνω από 4.
Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ θα βάζω (κι ελπίζω να βάζετε κι εσείς) τις μαλακίες που θα φτιάχνω με αυτές όταν δω καρπό.
Είμαι πολύ χαρούμενος. Εδώ θα βάζω (κι ελπίζω να βάζετε κι εσείς) τις μαλακίες που θα φτιάχνω με αυτές όταν δω καρπό.
Re: Καυτερά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Re: Καυτερά
Πιάσανε και έδωσαν και καρπό οι Carolina Reaper τόσο "βόρεια";
Εντύπωση μου κάνει.
Βγάλε καμιά φωτογραφία να χαρούμε κι εμείς που δεν θα τις δοκιμάσουμε.
Εντύπωση μου κάνει.
Βγάλε καμιά φωτογραφία να χαρούμε κι εμείς που δεν θα τις δοκιμάσουμε.
Re: Καυτερά
Θα βάλω όταν πάρω φωτογραφική.
Re: Καυτερά
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα πικάντικα αλλά δεν τα αντέχει πλεον το στομάχι μου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- John Brown Gun Club
- Δημοσιεύσεις: 9178
- Εγγραφή: 28 Ιουν 2020, 15:15
Re: Καυτερά
googlααρε sauce kani. Προκειται περι αφρικανικου (σενεγαλεζικου) γαστρονομικου σαδισμου. Σα να τρως φλεγομενο ναπαλμ δηλαδη. Προειδοποιηθηκες παντως και αποποιουμαι οποιας ευθυνης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Re: Καυτερά
Εγώ έχω μία γλάστρα με τις μικρές κόκκινες/μωβ και μου φτάνει.
Κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω πως λέγονται αλλά σε γλάστρα είναι πανεύκολη η συντήρηση τους.
Κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω πως λέγονται αλλά σε γλάστρα είναι πανεύκολη η συντήρηση τους.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Re: Καυτερά
Αύριο θα δανειστώ την φωτογραφική του πατέρα μου και θα σας τις δείξω όλες τις πιπεριές μου. Έχω φυτέψει και κόλιανδρο που είναι το Α και το Ω στις καυτερές σάλτσες. Είναι ακόμα φυτά, δεν έχουν κάνει καρπό. Θα βγάλω τώρα, όταν βγάλουν άνθη κι όταν βγάλουν καρπό/
Δεν ήταν πολύ δύσκολο, η μαλακία που έκανα και δεν μου πετύχαιναν είναι ότι έφτιαχνα μια λακουβίτσα στο γλαστράκι πριν τις φυτέψω και τις σκέπαζα κι έτσι τις έπνιγα κι ότι έβαζα κοπριά στο πρώτο χώμα. Τώρα έβαλα το χώμα και τους σπόρους τους έριξα από πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 29 Μάιος 2021, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Καυτερά
Re: Καυτερά
.
Για σπρέυ πιπεριού πρέπει νάναι καλές αυτές.....
.
Για σπρέυ πιπεριού πρέπει νάναι καλές αυτές.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Re: Καυτερά
Πριν το εμβόλιο κουμπώνεις μια τέτοια και στάνιαρες. Ωραίος!!!
Re: Καυτερά
Η πιο καυτερή μέχρι πριν πέντε χρόνια. Μετά βγήκε η dragon's breath κι η pepper x. Η τελευταία έχει γύρω στους 3.000.000 βαθμούς Scoville.
Re: Καυτερά
η κοπριά σε τόσο πρώιμο στάδιο τα καίει όλα... φυτόχωμα θα βάνεις στο γλαστράκι σποράς... δλδ τύρφη ξανθιά ψιλή ή ακόμα καλύτερα φυτόχωμα τύρφης με ένα μικρό ποσοστό κομποστ (κατά προτίμηση κομποστ γαιοσκώληκα). προσοχή στο πότισμα... με μέτρο... αν το φυτό αναπτυχθεί κάπως και είναι σε φάση μεταφύτευσης θα ρίξεις λίγο κομπόστ γαιοσκώληκα για το μεταφυτευτικό σοκ και αργότερα ελάχιστο λίπασμα προαιρετικά (κάποιο σύνθετο NPK, π.χ. 20-20-20 ή κάποιο βιολογικό, π.χ. 6-6-6, 5-5-5 κλπ)Βλήμα έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 17:46Αύριο θα δανειστώ την φωτογραφική του πατέρα μου και θα σας τις δείξω όλες τις πιπεριές μου. Έχω φυτέψει και κόλιανδρο που είναι το Α και το Ω στις καυτερές σάλτσες. Είναι ακόμα φυτά, δεν έχουν κάνει καρπό. Θα βγάλω τώρα, όταν βγάλουν άνθη κι όταν βγάλουν καρπό/
Δεν ήταν πολύ δύσκολο, η μαλακία που έκανα και δεν μου πετύχαιναν είναι ότι έφτιαχνα μια λακουβίτσα στο γλαστράκι πριν τις φυτέψω κι ότι έβαζα κοπριά στο πρώτο χώμα. Τώρα έβαλα το χώμα κι αυτές τις έριξα από πάνω.
Re: Καυτερά
Η πιπεριά στην πιο καυτερή της μορφή είναι όταν είναι ωμή.John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 17:38googlααρε sauce kani. Προκειται περι αφρικανικου (σενεγαλεζικου) γαστρονομικου σαδισμου. Σα να τρως φλεγομενο ναπαλμ δηλαδη. Προειδοποιηθηκες παντως και αποποιουμαι οποιας ευθυνης.
Κόβεις σε κομματάκια, αλατάτι, ξυδάκι, λίγο κόλιανδρο από πάνω, παίρνεις κι ένα ούζο από δίπλα κι έγινες.
Αντί για ξυδάκι είχα γράψει "πιπεράκι" και το έκανα έντιτ.
Re: Καυτερά
Οκ,εγώ είχα μείνει στην Carolina Reaper.
Σαν μέτρο σύγκρισης θα βάλω την πιπεριά tabasco (όχι την σάλτσα που είναι πιό light,την ίδια την πιπεριά) για να καταλάβουμε για τι σατανά μιλάμε.
H πιπεριά tabasco λοιπόν έχει 25-50000 SHU ενώ οι παραπάνω σατανάδες έχουν 1.5-3000000 SHU!!!!!!!!!!!!
Η καθαρή καψαϊκίνη έχει 16000000 SHU.