Simon Kjær
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Simon Kjær
Δεν έχω λόγια. Ήρωας.
Έδωσε στον Έρικσεν τις πρώτες βοήθειες, έβαλε τους συμπαίκτες του να σχηματίσουν τείχος προστασίας γύρω του για να μην υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Παρηγόρησε την γυναίκα του συμπαίκτη του που είδε τον άντρα της να καταρρέει μέσα στο γήπεδο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Simon Kjær
Αν ξέρει και να μαγειρεύει,το όνειρο κάθε σύγχρονης γυναίκας.
πόσα τέτοια γίνονται κάθε μέρα. κι εγώ έχω δώσει πρώτες βοήθειες.
Αντίδραση ηγέτη.
Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πηρε πηρε αποφάσεις σε όλο το πεδίο. Από την υγεία μέχρι και την εικονα τουσυμπαίκτη
Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πηρε πηρε αποφάσεις σε όλο το πεδίο. Από την υγεία μέχρι και την εικονα τουσυμπαίκτη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Απο παντα τους συμπαθουσα τους μπαγάσæς τους Δανους, για καποιο λογο.
Κι αυτες με συμπαθουν, βεβαια.
Κι αυτες με συμπαθουν, βεβαια.
Όλα οκ αλλά πολύ την ακουμπάει.
Αν ήμουν ο Έρικσεν θα φύλαγα τα νωτα μου.
Αν ήμουν ο Έρικσεν θα φύλαγα τα νωτα μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αλήθινος Βίκινγκ.
Νατα μας.
Ερεθίζονται οι γυναίκες με κάτι τέτοια.
Είναι το αντίστοιχο του να κρατάς σκύλο σε πάρκο.
Ερεθίζονται οι γυναίκες με κάτι τέτοια.
Είναι το αντίστοιχο του να κρατάς σκύλο σε πάρκο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Αυτά προβάλλονται, ο συνάδελφος καθηγητής μαθηματικός που κατάφερε και επανέφερε μαθητή με επιληψία και απόφραξη αναπνευστικής οδού πριν μερικά χρόνια , δεν αναφέρθηκε ,ούτε πρόκειται πουθενά ( προς τιμήν του ).
ήταν και ο μαθηματικός σε ζωντανή μετάδοση με τετρακόσιες κάμερες να τον τραβάνε και κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον κόσμο να τον παρακολουθούν; Τι είπες; Δεν ήταν;...ε, μάλλον γι'αυτό δεν προβλήθηκε
Ρε μη γκρινιάζετε. Μου θυμίζετε αυτούς που κατηγορούν τους φιλόζωους ότι δεν δίνουν χρήματα για τους ανθρώπους που πεινάνε, τους φιλάνθρωπους που δεν δίνουν χρήματα εξίσου για μετανάστες και ντόπιους κτλ. Εννοείται μπράβο σε όλους, είτε προβάλλονται είτε όχι (προχτές έγινε viral ο ντελιβεράς από Λάρισα/Βόλο - δε θυμάμαι, που βοηθούσε τον άπορο με φαγητά κτλ.)
Οι Βίκινγκς χτες απέδειξαν ότι είναι Άνθρωποι. Μπράβο σε όλους, μπράβο και σε όσους βοηθούν και είναι Άνθρωποι.
Και πάλι εννοείται δεν περιμέναμε το χτεσινό για να αναγνωρίσουμε αν είναι ωραίος ένας ποδοσφαιριστής.
Οι Βίκινγκς χτες απέδειξαν ότι είναι Άνθρωποι. Μπράβο σε όλους, μπράβο και σε όσους βοηθούν και είναι Άνθρωποι.
Και πάλι εννοείται δεν περιμέναμε το χτεσινό για να αναγνωρίσουμε αν είναι ωραίος ένας ποδοσφαιριστής.
Ακριβώς ,όπως το λες .Αυτή είναι η αξία του ανδρός , ούτε βράβευση δε δέχτηκε μετά...
+
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό ακριβώς.
Μπράβο τους.
Υπόδειγμα ανδρός και αρχηγού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,