Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Uppercut

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 17 Ιουν 2021, 23:17

nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:14
Uppercut έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:09
nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:07

τωρα γραφεις εγωιστικα ...
Όχι ρε φίλε, δεν γράφω. Τι θες να συζητήσουμε; Αν υπάρχουν ένα κάρο συμμορίες βίαιων αλλοδαπών που κάνουν ληστείες σε σπίτια; Θα το συζητήσουμε στα σοβαρά εγώ κι εσύ; Δε μιλάς με κανέναν Χαιλάντερ. Άλλο αυτό και άλλο η μεθοδολογία που περιέγραψε ο ψυχάκιας, που δεν είναι κανενός ληστή ποτέ.
ο δραστης πλεον χρησιμοποιησε τη ληστεια που υπεστη σιναδελφος του για να σκηνοθετησει αναλογη σχεδον ...μεχρι και τον αρχηγο περιεγραψε ως ιδιο ... πιστευε οτι θα θεωρουνταν ενα ακομη απο τα πολλα περιστατικα εισβολλων σε σπιτια απο ασυλληπτες ομαδες σκληρων αλλοδαπων και οχι μονο κακοποιων ...το αν εκανε λαθη δεν αλλαζει το γεγονος οτι πηρε την ιδεα απο υπαρκτο περιστατικο γνωστου συναδελφου του
Δεν διαφωνώ ρε μαν σε αυτό. Το είχα πει κι εγώ ότι αντέγραψε το περιστατικό του άλλου, αφού και στους δύο έτυχε κι έπεσε η μάσκα από τον αρχηγό. Μίλησες για την μεθοδολογία όμως, για το πώς κινούνται. Έτσι όπως είπε αυτός δεν κινείται κανένας ληστής, ούτε του εκπαιδευτή του κι ας την είπαν πανομοιότυπη τα μέσα τότε. Ίσα, ίσα το πόσο fake ήταν σε σχέση με την ιστορία του άλλου ήταν ένα ακόμα στοιχείο για τους προσεκτικούς. Εγώ τόνιζα δηλαδή αυτό, ότι δεν είναι καθόλου πανομοιότυπη και παραμένει ψεύτικη η του πιλότου, όσο ήταν το θέμα ακόμα υπό εξέταση.

Τέλος πάντων, συμφωνούμε γενικά στα θέματα με τις συμμορίες αλλοδαπών (π.χ. Γεωργιανών που σιδερώνουν), ας μη μπλέξουμε άλλο στην έκφραση που χρησιμοποίησες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 17 Ιουν 2021, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 17 Ιουν 2021, 23:18

Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:15
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:08
Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:05

Σε τι συμφωνείς, αν σου φέρει τον γαμπρό στο σπίτι και θέλουν γάμο ποιος μπορεί να τους εμποδίσει; Επειδή βρέθηκε ένας ψυχάκιας δεν δηλώνει ότι όλοι έτσι θα φερθούν.
Δεν είμαστε στο 50 ρε άνθρωπος να τη ψήνει ο άλλος από τα 15 να τον παντρευτεί, ήμαρτον. Βέβαια ούτε οι καραμπινες κάνουν τίποτα νταξει, γιατί μιλάμε για μεγάλο κορίτσι, αλλά προσπαθείς να σαμποταρεις τη φάση όσο γίνεται. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά πλέον, εκτός αν είσαι σε κάνα τσαντίρι ξέρω γω
Δηλαδή θα σαμποτάρεις μια σχέση που πάει για γάμο επειδή βρίσκονται, τουλάχιστον ο ένας, σε μικρή ηλικία. Επειδή εσύ το βλέπεις διαφορετικά. Πόσο λογικό και σωστό μπορεί να είναι αυτό;
Αν μου έκανε κάτι τέτοιο ο πατέρας μου ή η μητέρα μου ειλικρινά θα τους αποκλήρωνα.

Σε ζαχαρωνε καμια από τα 15 σου ενώ σου έριχνε μια δεκαετία; Και ήθελε να σε ανοίξει και σπιτικό μαζί σου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 17 Ιουν 2021, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 17 Ιουν 2021, 23:18

Έχω συγκλονιστεί. Δεν πίστευα ότι το έκανε αυτός καθώς δεν έβλεπα κίνητρο. Τελικά όμως...

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 17 Ιουν 2021, 23:18

Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο

Από εκείνη την ώρα -«νωρίς το πρωί», είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ειδικότερα:

- Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

- Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

- Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 17 Ιουν 2021, 23:20

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:17
nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:16
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 22:51

Ο δράστης αποδεικνύεται ψυχοπαθής και θα υιοθετούσε οτιδήποτε τον βόλευε.

Σε παρακαλώ, συγκεντρώσου στο θέμα και μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.

ελπιζω να καταλαβες οτι βιαστηκες πολυ να κρινεις ...

Μια χαρά κατάλαβα.

Προσπάθησες να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση. Φανερό είναι.
αυτα να τα ελεγες σε αυτους που βαζανε τουιτ πολιτικων κτλ ... αλλα εκει εκανες το κοροιδο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2021, 23:22

adon99 έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:12
Για το σκυλάκι δεν θα του γίνει δίωξη?
Μπορεί να το αναφέρεις ειρωνικά, αλλά ΚΑΙ γι' αυτό θα του γίνει δίωξη.
Δεν κατηγορείται μόνον για τη δολοφονία της γυναίκας του (την οποία ομολόγησε) αλλά για σωρεία αδικημάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2021, 23:23

Και στα 70ς 80ς στις ΗΠΑ που είχαν το μεγάλο αριθμό κατά συρροή δολοφόνων όπως και ρεκόρ φονων και βιασμών, οι λαθρο φταίγανε. Και ο τεντ μπαντι με κάτι πακις έκανε παρέα, και το φάγανε το παιδί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιουν 2021, 23:23

Gewponos90 έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:18
Πάνας έγραψε:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:08

Δεν είμαστε στο 50 ρε άνθρωπος να τη ψήνει ο άλλος από τα 15 να τον παντρευτεί, ήμαρτον. Βέβαια ούτε οι καραμπινες κάνουν τίποτα νταξει, γιατί μιλάμε για μεγάλο κορίτσι, αλλά προσπαθείς να σαμποταρεις τη φάση όσο γίνεται. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά πλέον, εκτός αν είσαι σε κάνα τσαντίρι ξέρω γω
Δηλαδή θα σαμποτάρεις μια σχέση που πάει για γάμο επειδή βρίσκονται, τουλάχιστον ο ένας, σε μικρή ηλικία. Επειδή εσύ το βλέπεις διαφορετικά. Πόσο λογικό και σωστό μπορεί να είναι αυτό;
Αν μου έκανε κάτι τέτοιο ο πατέρας μου ή η μητέρα μου ειλικρινά θα τους αποκλήρωνα.

Σε ζαχαρωνε καμια από τα 15 σου ενώ σου έριχνε μια δεκαετία; Και ήθελε να σε ανοίξει και σπιτικό μαζί σου;
Φυσικά και ξέρω ζευγάρι με τέτοιες προϋποθέσεις και μάλιστα έχουν τρία παιδιά. Δεν την σκότωσε ούτε την περιόρισε, αντίθετα την βοήθησε να πάρει και πτυχίο.
Ρε δεν σας καταλαβαίνω... θα γίνετε ρυθμιστές στην ζωή των παιδιών σας; Να το προσέξετε γιατί μπορεί να έχει πιο άσχημα αποτελέσματα από αυτά που φαντάζεστε εσείς ότι μπορεί να συμβούν.
the end

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 17 Ιουν 2021, 23:24

nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:20
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:16

ελπιζω να καταλαβες οτι βιαστηκες πολυ να κρινεις ...

Μια χαρά κατάλαβα.

αυτα να τα ελεγες σε αυτους που βαζανε τουιτ πολιτικων κτλ ... αλλα εκει εκανες το κοροιδο ...
Οι πολιτικοί έχουν δημόσιο λόγο και κρίνονται. Όπως κρίνεσε και εσύ. Εξάλλου, στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεσαι μ'αυτούς τους πολιτικούς.

Αυτό που σου έμεινε εσένα από την υπόθεση είναι η μεθοδολογία που ακολούθησε ο ψυχοπαθής και από πού εμπνεύστηκε. Λες και ο ψυχοπαθής δεν θα έβρισκε από κάπου να εμπνευστεί.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 17 Ιουν 2021, 23:25

Gewponos90 έγραψε:
17 Ιουν 2021, 22:45
Scouser έγραψε:
17 Ιουν 2021, 22:01
GoBack έγραψε:
17 Ιουν 2021, 21:44

Δεν νομιζω οτι τσουλαει ετσι η διαδικασια σε αυτες τις περιπτωσεις
Ρώτα κάναν αστυνομικό να σου πει. Οι ψιλές ειναι σχεδόν εθιμικό δίκαιο σε ανακρίσεις βασικών υπόπτων για βίαια εγκλήματα.

Μόνο που δεν πάει έτσι εν δυνάμει βιαστή.
Πες και αλλά για να δούμε τι πληρώνουμε εμείς από τους φόρους μας.
Εμένα αποκάλεσες εν δυνάμει βιαστή;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Ιουν 2021, 23:28

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:07
Otto Weininger έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:02
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 22:58

Ρε συ, δηλαδή πιστεύεις ότι ο ψυχοπαθής φονιάς είχε ανάγκη για να εμπνευστεί το δελτίο της εγκληματικότητας;

Αν δεν ήταν δηλαδή οι αλλοδαπές και ημεδαπές συμμορίες, δεν θα τη σκότωνε;

Λίγη σοβαρότητα, παιδιά.
Δεν είπαμε ότι δεν θα την σκότωνε. Είπαμε από που πήρε (πιθανότατα) την ιδέα της ιστορίας που έπλασε.

Ελληνικά μιλάμε.
Θα μπορούσε να πάρει ιδέα και από ταινίες του κινηματογράφου. Πώς θα επηρέαζε αυτό την ουσία της υπόθεσης;

Πώς επηρεάζει την ουσία της υπόθεσης η απόπειρα του να αντιγράψει τον τρόπο δράσης κάποιων συμμοριών;

Αν δεν την επηρεάζει καθόλου, δεν υπάρχει και λόγος ουσιαστικός για να αναφέρεται,. Εκτός και αν θέλει κάποιος να αποπροσανατολίσει ή να κάνει προπαγάνδα.
Ρε άνθρωπε απλό είναι. Ψάχνει μια ιστορία. Τι συμβαίνει πολύ συχνά στην Ελλάδα; Να μπαίνουν αλλοδαποί και να βασανίζουν για να ληστεύουν. Άπειρα περιστατικά, γνωστές συμμορίες κλπ.

Αυτό συμβαίνει, αυτό θεώρησε πιο πειστικό. Τι ήθελες να πει βασισμένο σε...ταινίες; Ο,τι μπήκαν οι πρώην συνάδελφοι του στην CIA να τον σκοτώσουν επειδή ήξερε πολλά για τις black operations και καταλάθος έφαγαν την γυναίκα του;

Ή ότι το έκανε ο Michael Myers;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 17 Ιουν 2021, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 17 Ιουν 2021, 23:29

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:24
nostromos έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:20
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Μια χαρά κατάλαβα.

Οι πολιτικοί έχουν δημόσιο λόγο και κρίνονται. Όπως κρίνεσε και εσύ. Εξάλλου, στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεσαι μ'αυτούς τους πολιτικούς.

Αυτό που σου έμεινε εσένα από την υπόθεση είναι η μεθοδολογία που ακολούθησε ο ψυχοπαθής και από πού εμπνεύστηκε. Λες και ο ψυχοπαθής δεν θα έβρισκε από κάπου να εμπνευστεί.
δηλαδη τι θα επρεπε να μου μεινει απο την υποθεση ...? επικαιροτητα ειναι οπως για τον καθενα ασχετα αν καποιοι το παιζουνε συντετριμενοι απο τη δολοφονια ... σιγα μην μεινουνε αυπνοι να μοιρολογουνε κιολας ...
παντως αυτο που παρατηρησα ειναι μια κρυφη χαρα σε καποιους που ο δραστης ειναι Ελληνας ... το προσεξες και εσυ ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 17 Ιουν 2021, 23:29

Μου αρέσει πως οι υποτιθέμενοι δημοκρατικοί έχουν τις πιο φασιστικές ιδέες. :smt005:
the end

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2021, 23:30

Καdy έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:06
θα πουν συγγνωμη οι ρατσιστες που στοχοποιησαν τους αλβανους και γεωργιανους συνανθρωπους μας?
Τους αλβανούς και γεωργιανούς συνανθρώπους μας, τους στοχοποίησε ο δολοφόνος επειδή ακριβώς έχουν αποδεδειγμένη συμμετοχή σε αντίστοιχες δολοφονίες.

Οπότε, κόψτε τις παπαρίτσες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 17 Ιουν 2021, 23:30

Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:23
Gewponos90 έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:18
Πάνας έγραψε:

Φυσικά και ξέρω ζευγάρι με τέτοιες προϋποθέσεις και μάλιστα έχουν τρία παιδιά. Δεν την σκότωσε ούτε την περιόρισε, αντίθετα την βοήθησε να πάρει και πτυχίο.
Ρε δεν σας καταλαβαίνω... θα γίνετε ρυθμιστές στην ζωή των παιδιών σας; Να το προσέξετε γιατί μπορεί να έχει πιο άσχημα αποτελέσματα από αυτά που φαντάζεστε εσείς ότι μπορεί να συμβούν.
Δυστυχώς δεν έχω παιδί ακόμα. Όταν με το καλό κάνω, θα είμαι πιο προσεκτικος. Και ναι, αν το παιδί μου είναι 15, ο πρώτος 30αρης που θα το κοιτάξει θα έχει κακά μαντάτα σπίτι του. Όχι που θα το παντρέψω κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 17 Ιουν 2021, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών