Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
στα ποσοσταΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 10:59Σε τι διαφοροποιείται η «γυναικοκτονια» δηλαδή από τις υπόλοιπες ενδοσυζυγικές ή τέλος πάντων απο τις δολοφονίες μεταξύ εραστών;
Τι έγινε, ταραμάδες; Δεν ήταν μετανάστες, λαθροσαβούρες, μουσουλμάνοι υπάνθρωποι; Τελικά ήταν αεροπόρος, οικογενειάρχης, Έλληνας, πατέρας; Τι μου λέτε;
Ordem e Progresso.
Στο ότι βάζει στο πλαίσιο τον επιθετικό/εγκληματικό ρόλο της λευκής πατριαρχίας. Οι άντρες με "άλλη κουλτούρα" που σκοτώνουν νομίμως τις γυναίκες, κόρες, αδελφές αντιμετωπίζονται με περισσότερη... κατανόηση και όχι ως στυγνοί πατριάρχες. Δεν φταίνε αυτοί αλλά η κουλτούρα. Ουδείς όμως τολμά να χαρακτηρίσει ως εγκληματική την συγκεκριμένη κουλτούρα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 10:59Σε τι διαφοροποιείται η «γυναικοκτονια» δηλαδή από τις υπόλοιπες ενδοσυζυγικές ή τέλος πάντων απο τις δολοφονίες μεταξύ εραστών;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω σκορδαλιά μου προς τί το ποστ αυτό, ο ίδιος μίλαγε για αλλοδαπούς στην κατάθεσή του, δεν ξύπνησαν μια μέρα και λέγανε για ληστεία αλλοδαπών από μόνοι τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παλι ασυναρτησιες γραφεις? Δεν εχεις βαρεθει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:22Στο ότι βάζει στο πλαίσιο τον επιθετικό/εγκληματικό ρόλο της λευκής πατριαρχίας. Οι άντρες με "άλλη κουλτούρα" που σκοτώνουν νομίμως τις γυναίκες, κόρες, αδελφές αντιμετωπίζονται με περισσότερη... κατανόηση και όχι ως στυγνοί πατριάρχες. Δεν φταίνε αυτοί αλλά η κουλτούρα. Ουδείς όμως τολμά να χαρακτηρίσει ως εγκληματική την συγκεκριμένη κουλτούρα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 10:59Σε τι διαφοροποιείται η «γυναικοκτονια» δηλαδή από τις υπόλοιπες ενδοσυζυγικές ή τέλος πάντων απο τις δολοφονίες μεταξύ εραστών;
- Υδράργυρος
Καποιοι το αναπαρηγαγαν ομως ασμενως, και ψαρεψαν στα θολα νερα των προκαταληψεωνCecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:25Δεν ξέρω σκορδαλιά μου προς τί το ποστ αυτό, ο ίδιος μίλαγε για αλλοδαπούς στην κατάθεσή του, δεν ξύπνησαν μια μέρα και λέγανε για ληστεία αλλοδαπών από μόνοι τους.
Ταραμάδες θα ήταν αν έσπευδαν να τον υπερασπιστούν επειδή είναι Έλληνας.
Εγώ πάντως διέκρινα μεγάλη οργή εναντίον του από το σύνολο της κοινωνίας. Εσύ διέκρινες κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο τύπος δολοφόνησε με ένα μαξιλάρι, και σκαρφίστηκε ολόκληρη ιστορία με ληστείες κτλ. Ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα σκαρφιζόταν αν είχαμε ελευθερη οπλοκατοχή, και ειχε και όπλο/α στη διάθεσή του. Αφού την καθάριζε, καθόλου απίθανο να έκανε και το σπίτι σουρωτήρι απο ράντομ πυροβολισμούς (και από 2-3 διαφορετικά όπλα) και μια και τόσο ψυχοπαθής, να έριχνε κι εναν ξώφαλτσο αυτοπυροβολισμό στο πόδι του και να έστηνε κυριολεκτικά το τέλειο έγκλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Ιουν 2021, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Χεστήκαμε. Δεν αφορούσε το θέμα συζήτησης η "καταγωγή τους" σε τίποτα παραπάνω από το "να βρεθούν οι ένοχοι" και ήταν βασισμένο στη μαρτυρία του μοναδικού μάρτυρα και όχι από παραμύθια από τον κώλο του κάθε δημοσιογράφου που έκανε αναπαραγωγή είδησης.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:27Καποιοι το αναπαρηγαγαν ομως ασμενως, και ψαρεψαν στα θολα νερα των προκαταληψεωνCecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:25Δεν ξέρω σκορδαλιά μου προς τί το ποστ αυτό, ο ίδιος μίλαγε για αλλοδαπούς στην κατάθεσή του, δεν ξύπνησαν μια μέρα και λέγανε για ληστεία αλλοδαπών από μόνοι τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γλυκό μου αγιόλι, εγώ ξέρω σε ποιούς τα λέω, και αυτοί ξέρουν.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:25Δεν ξέρω σκορδαλιά μου προς τί το ποστ αυτό, ο ίδιος μίλαγε για αλλοδαπούς στην κατάθεσή του, δεν ξύπνησαν μια μέρα και λέγανε για ληστεία αλλοδαπών από μόνοι τους.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Γλυκό μου ντολμαδάκι σε λάθος νήμα τα λες και μιλάω σοβαρά.Cavaliere έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:31Γλυκό μου αγιόλι, εγώ ξέρω σε ποιούς τα λέω, και αυτοί ξέρουν.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:25Δεν ξέρω σκορδαλιά μου προς τί το ποστ αυτό, ο ίδιος μίλαγε για αλλοδαπούς στην κατάθεσή του, δεν ξύπνησαν μια μέρα και λέγανε για ληστεία αλλοδαπών από μόνοι τους.
- wooded glade
Τελικά αυτός την πάτησε όπως οι παλιές δηλητηριάστριες της Μάνης με το παραθείο.
Αυτές έβαζαν το παραθείο αλλά δεν ήξεραν ότι υπάρχει τοξικολογική έρευνα που το βρίσκει.
Αυτές έβαζαν το παραθείο αλλά δεν ήξεραν ότι υπάρχει τοξικολογική έρευνα που το βρίσκει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γκουγκλαρα να δω τι είναι αγιόλι 

The business man whose master plan controls the world each day,
- Cecily Anne
Κι εγώ, γι'αυτό έβαλα το ντολμαδάκι. Σκέφτηκα να το βουτάω σε αγιόλι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-