Υπάρχει αντίδραση.

Εμφανίστηκε πάλι ο τιμωρός της λογικής. «Δεν γίνονται διαρρήξεις και ληστείες και φόνοι από τους διαρρήκτες. Όλα είναι σκευωρίες από τα ίδια τα θύματα»
Όλοι μας.Belisarius έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:26Ασε τους ταραμάδες τότε και ξεκίνα πρώτος να εφαρμόζεις τη συμβουλή σου.Cavaliere έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:54Κι αυτό ταραμαϊσμός είναι. Οργίστηκαν, ποιοί; Ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του, και να αφήσει τους άλλους, γιατί θα σου θυμίσω πως ο άλλος ήταν αθώος και τον κρεμάσαν στη φυλακή, οι αγαναχτισμένοι. Από όλα τα χρόνια θυμάμαι τον κόσμο να αγαναχτεί με τα τέρατα. Δεν παν να γαμηθούν... Τέρατα είναι οι ίδιοι, μόνο που είναι εκλεπτυσμένα, και υποκριτικά.
Όλοι σας.Gewponos90 έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:33Όλοι μας.Belisarius έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:26Ασε τους ταραμάδες τότε και ξεκίνα πρώτος να εφαρμόζεις τη συμβουλή σου.Cavaliere έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 11:54Κι αυτό ταραμαϊσμός είναι. Οργίστηκαν, ποιοί; Ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του, και να αφήσει τους άλλους, γιατί θα σου θυμίσω πως ο άλλος ήταν αθώος και τον κρεμάσαν στη φυλακή, οι αγαναχτισμένοι. Από όλα τα χρόνια θυμάμαι τον κόσμο να αγαναχτεί με τα τέρατα. Δεν παν να γαμηθούν... Τέρατα είναι οι ίδιοι, μόνο που είναι εκλεπτυσμένα, και υποκριτικά.
Belisarius έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:35Όλοι σας.Gewponos90 έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:33Όλοι μας.Belisarius έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:26Ασε τους ταραμάδες τότε και ξεκίνα πρώτος να εφαρμόζεις τη συμβουλή σου.
Εγώ δεν συμφωνώ και μου αρέσει να κουτσομπολεύω και να κριτικάρω ως γνήσιος καφενόβιος.
μονο ενας προκατελειμενος θα εβγαζε αυθαιρετα συμπερασματα ... η κοπελα ηταν 20 χρονων με παιδι και με δεσμο απο 14 ... ηταν θεμα χρονου να αντιδρασει γιατι δεν προλαβε να ζησει την ανεμελη ζωη των περισσοτερων συνομηλικων της ...οι ορεξεις και τα πλανα ζευγαριων με διαφορα ηλικιας σπανια συγχρονιζονται ...Σενέκας έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 13:05Μια διόρθωση, "ορέξεις" γράφει, αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Το ζουμί μάλλον είναι η τελευταία γραμμήGherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 13:00Ώπα. Τι;Σενέκας έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:52
δε χρειάζεται να ψάχνεις στο τουιτερ. Λίγες σελίδες παραπίσω εδω μέσα γράφαμε ότι "τώρα που μεγάλωσε της ήρθαν οι ορμές και δεν την άντεξε ο άνθρωπος"
Η αντίδραση της κοινής γνώμης στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι τραγική, για μια ολόκληρη σειρά απο λόγους. Ίσως η αντίδραση να πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο απο το ίδιο το περιστατικό.nostromos έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:25νομιζω οτι ο τυπος ειχε κατα καποιο τροπο επενδυσει στην αρκετα νεοτερη και απειρη γυναικα ... υπεθετε οτι θα εβλεπε προβλημα μερικα χρονια αργοτερα οποτε και θα ειχε καμποσο χρονο να διαχειριστει τη διαφορα ηλικιας και κατα συνεπεια ορεξεων ... αυτουνου του εσκασε σχεδον αμεσως ειτε απο επιλοχειο ειτε απο τις παραινεσεις της ψευτοψυχολογου για ανεξαρτησια ...
"του έσκασε πρόβλημα και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί"...
τις ιδιες βλακειες ελεγε και ο Κουνδουρος μεχρι που ετυχε και σε εκεινον ...μετα κλαιγοτανε στα ΜΜΕstavmanr έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:26Δεν χρειάζεσαι όπλα για να σκοτώσεις τη γυναίκα σου. Ένα μαξιλάρι προφανώς αρκεί.Ναύτης έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 11:59Το έχω ξαναγράψει πως, κατά τη γνώμη μου, ο νόμος περί αυτοάμυνας στην Ελλάδα είναι ΓΤΠΚ.
Πρέπει να πάμε με το αμερικάνικο πρότυπο: εντός της οικίας σου και μόνον μπορείς να κατέχεις ατομικά όπλα και να τα χρησιμοποιείς για λόγους αυτοάμυνας.
Μπουκάρισε ο άλλος στο σπίτι σου;
Άνευ προειδοποίησης τού την ανάβεις στο δόξα πατρί, δίνεις μια κατάθεση στην αστυνομία και από 'δω πήγαν κι οι άλλοι
Κι επίσης δεν χρειάζεσαι όπλα όταν κοιμάσαι και σε σκοτώνει ο σύζυγός σου. Προφανώς όταν το αντιλαμβάνεσαι είναι αργά.
σταβ σε θεωρώ σοβαρό συνομιλιτή, μη μου γράφεις βλακίες τώρα σε παρακαλώstavmanr έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:20Αριστερός κι ο πιλότος, μάλλον...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 11:53κάπου εδώ να θυμήσουμε ότι στις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών/θύματα τόλμησαν να αντιδράσουν και να αμυνθούν, έβγαιναν οι γνωστοί αριστεροί και έλεγαν πως η ανθρώπινη ζωή ήταν πιο σημαντική από την ιδιοκτησία και ότι το θύμα της ληστείας δε μπορεί να προβλέψει τις προθέσεις του ληστή, οπότε το να τον πυροβολήσεις είναι ακραίο και εγκληματικό και λοιπές ΜΑΛΑΚΙΕΣ
εαν ποτέ εγώ βρεθώ ο μη γένοιτο σε αυτή τη θέση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, κι ας πεθάνω στη προσπάθεια. ή εγώ ή αυτοί
αλλά να κάτσω και να κάνω ότι κοιμάμαι δεν πρόκειται
Αυτό δεν συνεπάγεται σωφρονισμό. Πολλοί δολοφόνοι σκοτώνουν μόνο μία φορά, πιαστούν ή όχι. Δεν είναι όλοι οι δολοφόνοι σίριαλ κίλερς. Και τώρα μιλάς για μετά την φυλακή, όπου μπορεί να έχουν περάσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής τους, να έχουν πάρει αγωγή που να τους έχει μετατρέψει λίγο-πολύ σε φυτά, κτλ.gassim έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:03Ωστόσο υπάρχουν αρκετά παραδείγματα δολοφόνων που μετά την φυλακή δεν ξανασκότωσαν.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:28Αυτό είναι το σύγχρονο νόημα της φυλάκισης, αλλά είναι κόνσεπτ που προέκυψε από κοινωνική φιλοσοφία και όχι επιστημονικά δεδομένα ούτε από λογική. Δηλαδή σωφρονισμός μπορεί να υφίσταται στην κλοπή, αλλά στον τεμαχισμό της γυναίκας σου σίγουρα δεν υφίσταται σωφρονισμός στην πραγματικότητα. Είναι μια φιλοσοφική μαλακία.gassim έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:35Κοιτα απο την μια οντως αν οι δολοφονοι δεν βγαινανε ποτε απο την φυλακη ισως αυτο λειτουργουσε αποτρεπτικα για αλλους δολοφονους, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν καποιος σκοτωνει δεν αναλογιζεται οτι θα πιαστει ουτε τα χρονια της φυλακης.
Απο την αλλη το νοημα της φυλακης ειναι ο σωφρονισμος, οποτε αν κριθει οτι καποιος σωφρονιστηκε δεν ειναι λογικο να βγει κιολας;
Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ θα μαστε σε κάνα χρόνο που θα γίνει η δική.Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 13:00Καλά. Αν του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής και προτερος έντιμος βίος και τελικά βγει στα 7 χρόνια, μην πέσεις από τα σύννεφα.George_V έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:48Μία διόρθωση μόνο. Στα ισόβια η άδεια είναι μετά τα 12 έτη. Όχι τα 8.
Ούτως ή άλλως οι Ποινές συγχωνςυονται στη μεγαλύτερη. Άρα αν φάει ισόβια τότε η συγχώνευση θα γίνει στα ισόβια.
Σπάσιμο ισόβια μόνο εάν φάει 15 έτη πρώτο δικά (ο νέος ΠΚ προβλέπει 15 έτη για φόνο αλλά δεν παίζει να φάει 15 με καμία κυβέρνηση) η αν πάρει ελαφρυντικό. Δεν παίζει ούτε αυτό. Θα φρικαρουν οι 4 ενορκοι και θα τον πάνε καροτσάκι ισόβια μέχρι τέλους.
Γιατί;