Η αρρωστημένη κτητικότητα είναι το κοινό σημείο αναφοράς, αυτών των εγκλημάτων.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 12:47Ναι ακριβώς, δεν είναι κάποιο καταλυτικο στοιχείο που θα οδηγήσει σε έγκλημα. Γενικά με αφορμή το έγκλημα αυτό έχουν ακουστεί πολλά παλαβά τελευταίες μέρες.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius

Τώρα τα πατριαρχικά κτήνη για να ξεπλύνουν τις κατά συρροή γυναικοκτονιες τους στοχοποιούν ξανά την Ειρήνη Μούρθου.......

Δεν ξεχνάμε ''ο γυναικοκτόνος είσαι εσύ''

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
Ότι βλέπει τη ζωή και ακόμα και τις πιο δυσάρεστες πτυχές της ως ένα παιχνίδι το own the libs.
Ουσιαστικά είναι 4chan τρολλινγκ που κάνει επώνυμα.

Α, δεν σκοπεύουν να το τερματίσουν;Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 12:281.1Juno έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 14:411. Πόσες από αυτές είναι αλλοδαπές;Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:06
Εχω τουλαχιστο 5 παραδειγματα εξαιρετικων σχεσεων σε κοντινο μου περιβαλλον (29-17, 32-20, 30-18, 44-24, 40-21) που αποδεικνυουν ακριβως το αντιθετο. Να μην πω οτι τις πιο αρρωστημενες σχεσεις της εχω δει αναμεσα σε συνομηλικα μεταξυ τους ζευγαρια.
2. Όταν το 40-21 γίνει 60-41 και το 44-24 γίνει 64-44, θα δεις.
2. 20 χρόνια σχεσης;;; Τρομακτικό.
Ε, τότε κάθε διαφορά ηλικίας, είναι καλή και εξηγείται. Μπορεί η μικρότερη να κόλλησε ένοπλη σοσιαλμπαχαλακίτιδα. Όταν της περάσει, τον παρατάει τον μεγαλύτερο.
Με τον συμπχωρουμίτη μας τι θα κάνουμε που δεν φαίνεται να τον πιάνει η αντιβίωση.
Του καταλογίζετε υπαρκτό σαχλαμαρισμό ενώ υπάρχει πιο ευπρεπής τρόπος κριτικής στον ακτιβιστικό σαχλαμαρισμό που θεωρεί κεκτημένο δικαίωμα τις υβριστικές/επιθετικές εκφράσεις;
Αν ναι, μπορείς να μου δώσεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα αυτής της κριτικής;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου ζητάς να μπω σε κόπο να βρω τον τρόπο που ο Τζημερος θα γινει λιγότερο ανόητος και εμπαθής;
Γιατί;
Ούτε αυτός ενδιαφέρεται, ούτε κι εγώ.
Ούτε και κανένας λογικός άνθρωπος εδώ που τα λέμε
Επειδή θεωρώ ότι είμαι λογικός άνθρωπος, ειλικρινά δεν περίμενα να μπεις στον κόπο.Beria έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 13:23Μου ζητάς να μπω σε κόπο να βρω τον τρόπο που ο Τζημερος θα γινει λιγότερο ανόητος και εμπαθής;
Γιατί;
Ούτε αυτός ενδιαφέρεται, ούτε κι εγώ.
Ούτε και κανένας λογικός άνθρωπος εδώ που τα λέμε
Αλλά για άλλους λόγους και όχι αυτούς που αναφέρεις.
Ο κυριώτερος είναι ότι ο υπαρκτός ακτιβιστικός σαχλαμαρισμός είναι πλέον μια ιερή αγελάδα που λειτουργεί ως ένα από τα εναπομείνοντα σωσίβια για τις δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου.
Αν βλασφημήσουν και αυτά τα θεία, θα πάνε πάτο.
Οπότε ναι, οι τζήμεροι είναι μια κάποια λύσις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Ιουν 2021, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κτητικότητα των γεωργιανών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 13:02Η αρρωστημένη κτητικότητα είναι το κοινό σημείο αναφοράς, αυτών των εγκλημάτων.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 12:47Ναι ακριβώς, δεν είναι κάποιο καταλυτικο στοιχείο που θα οδηγήσει σε έγκλημα. Γενικά με αφορμή το έγκλημα αυτό έχουν ακουστεί πολλά παλαβά τελευταίες μέρες.
Έχουμε τα ακτιβιστικά μπαλέτα έξω, έχουμε τον Μπαρίσνικοφ της προόδου μέσα και κάποιοι αχάριστοι παραπονιούνται για την πγιότητα του πχόρουμ.stavmanr έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 13:35Η κτητικότητα των γεωργιανών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 13:02Η αρρωστημένη κτητικότητα είναι το κοινό σημείο αναφοράς, αυτών των εγκλημάτων.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 12:47
Ναι ακριβώς, δεν είναι κάποιο καταλυτικο στοιχείο που θα οδηγήσει σε έγκλημα. Γενικά με αφορμή το έγκλημα αυτό έχουν ακουστεί πολλά παλαβά τελευταίες μέρες.
Ούτε στον υπαρκτό τέτοια μεγαλεία, ρεμάλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ίδιο λέμε. Απλά σκέφτομαι.
Δεν υπάρχει ποτενσιόμετρο έντασης σκέψης.
Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις γραφικότητες.
Κι αν μπορείς βοήθα τα υπόλοιπα παιδιά να βρουν το γεωργιανό δράστη για τον οποίο μας έφαγαν τα μάτια επί 100 σελίδες τουλάχιστον.
Ένα ράκος σε έχει κάνει αυτή η υπόθεση σταβ πουλί μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-