stavmanr έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:25
Frappezitis έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 22:03
Tο ερώτημα, γιατί ήθελαν να "ομολογήσει" ο 36χρονος Γεωργιανός και να συγκαλυφθεί ο φονιάς, παραμένει.
Το βασικότερο ερώτημα είναι:
αν βασάνισαν έναν γεωργιανό για να ομολογήσει για μία
ληστεία που έκανε σε παπούδες, γιατί δεν βασάνισαν εξίσου τον
φονιά της Καρολάιν τον οποίο υποπτεύονταν από την αρχή;
Δηλαδή, αν πιστεύουν ότι η ομολογία αποσπάται με βασανισμό, τί τους εμπόδιζε να δέρνουν τον άλλο επί 40 ημέρες;
πρώτον είχαν υποψίες, τα στοιχεία όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έδειχναν αυτόν μόνο
δεύτερον το "θύμα" ήταν μέλος συμμορίας που μπούκαρε σε σπίτια αθώων πολιτών και αποσπούσε χρήματα μετά από βασανισμό. επιπροσθέτως, ο τύπος προσπαθούσε εκείνη τη περίοδο να τη κοπανήσει παρανόμως από τη χώρα, σαν να ήθελε να γλιτώσει από κάτι.
τρίτον με τέτοιο ιστορικό που έχει ο ληστής, σε συνδυασμό με τα "στοιχεία" που είχε δώσει στην αστυνομία ο πιλότος, είναι λογικό η αστυνομία να κάνει τη σύνδεση
τέταρτον, οι υποψίες για τον πιλότο εντάθηκαν όταν τελικά μετά από τόσο καιρό τελικά δεν βρέθηκε ούτε DNA, ούτε στίγμα από κινητά, ούτε όχημα διαφυγής, ούτε τίποτα. για να φτάσεις όμως σε αυτό το σημείο χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ, χρόνος για να αποκλείσεις όλες τις άλλες πιθανότητες, πριν επικεντρωθείς τελικά στον πιλότο για τον οποίο υπήρχαν μεν υποψίες, δεν ήταν όμως ο κεντρικός ύποπτος εξ'αρχής δε.
το να γράφετε είτε άμεσα είτε έστω και εμμέσως ότι η αστυνομία γνώριζε αλλά ήθελε να τα φορτώσει σε άλλον δεν είναι γελοίο, είναι εξωφρενικό και προσβάλλει την ΕΛΑΣ και τους αξιωματικούς της