Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:56Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καταλαβαινεις πολύ καλά τι γράφεις. Και εγώ καταλαβαίνω.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:52Μα ναι. Κι εγώ έβαλα όλον το διάλογο.
Εσύ όμως λες πως θα ευθύνεσαι για τον βιασμό σου, αν μπεις σε αμάξι αγνώστου.
Εγώ σου επισημαίνω πως η επιλογή όσων συναναστρέφεσαι αφορά εσένα, και σου φταίω;
Πού υποστήριξα τον βιαστή;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι κοριτσαρα μου γιατί ο βιασμός για σένα είναι κάτι μεταξύ χαριτωμενιάς και ναζιού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:10Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:56Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προφανώς και καταλαβαίνω. Για σένα έχω μια αμφιβολία. Αλλά δε γαμιέται. Ουδείς τέλειος.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:19Καταλαβαινεις πολύ καλά τι γράφεις. Και εγώ καταλαβαίνω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κανε μπεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
επειδη εχουμε ρε ελληνες εγκληματιες θα δικαιολοουμε τουςς λαθρο εγκληματιες?
τσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ευχάριστο μουσικό διάλειμμα. Μου ήρθε φλασιά η Μαρινέλλα. 

Είμαι σίγουρη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εγώ.
Naida μην χαλαρώνεις εχω στοιχηματίσει στον καφε οτι θα τους παρασύρεις άλλες τρεις σελίδες 

Εγώ τους παρασερνω ή αυτοί εμένα; τεσπα. Δίνω τόπο στην οργή σήμερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α, για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:21Ναι κοριτσαρα μου γιατί ο βιασμός για σένα είναι κάτι μεταξύ χαριτωμενιάς και ναζιού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:10Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:56
Το όχι είναι όχι. Είτε από χαζογκομενα είτε από καθαρίστρια είτε από πουτανα στο πεζοδρόμιο( μιας και είναι της μόδας η λέξη).Η κίνηση πέρα από το όχι είναι πράξη χωρίς συναίνεση. Κάθε γυναίκα και άντρας έχει δικαίωμα να πει στοπ ακόμα και αν ο άλλος είναι προ των πυλών. Βάλτο στην κουτρα σου μια και καλή. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα.
Ο βιασμός είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνα, χωρίς την παραμικρή τύψη για το δίποδο.
Οι βιασμοί που είναι παρεπόμενα χαριτωμενιών και ναζιών, δεν μ' απασχολούν ιδιαιτέρως.
Μπορεί να φαίνεται ή να είναι κυνικό αλλά έτσι ακριβώς το βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:48Α, για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:21Ναι κοριτσαρα μου γιατί ο βιασμός για σένα είναι κάτι μεταξύ χαριτωμενιάς και ναζιού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:10
Ε ναι, επίσης κάθε γυναίκα και κάθε άντρας ξέρει πολύ καλά, ότι αν ξεκινήσει κάτι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να σταματήσει με τηλεχειριστήριο. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει αλλά αν τα ημιανήλικα θέλουν να πειραματίζονται στο χαλαρό, ιδού η Ρόδος ιδού και το ημιπήδημα.
Ο βιασμός είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνα, χωρίς την παραμικρή τύψη για το δίποδο.
Οι βιασμοί που είναι παρεπόμενα χαριτωμενιών και ναζιών, δεν μ' απασχολούν ιδιαιτέρως.
Μπορεί να φαίνεται ή να είναι κυνικό αλλά έτσι ακριβώς το βλέπω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
I know just what you re sayin έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 09:31έχεις μπερδέψει (ως ρηχή ζαία που είσαι) την ευθύνη στα κοινωνικά φαινόμενα με την ευθύνη των ασφαλιστικών εταιριών αυτοκινήτου. Η ευθύνη όταν συζητάμε ένα κοινωνικό θέμα δεν είναι, πάρε 10% εσύ ώστε να μειωθεί του άλλου από 100 σε 90 και να βάλει λιγότερα από την τσέπη του. Η ευθύνη σημαίνει -όταν δεν μιλάμε για κάποιον που είναι στο επάγγελμα/λειτούργημα του κάποιο συγκεκριμένο καθήκον, αλλά είναι μια κοινωνική οντότητα που αλληλεπιδρά θέλοντας και μη με άλλες- τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις ένα νοσηρό φαινόμενο. Το φαινόμενο είναι νοσηρό και ανεξαρτήτως του τι θα κάνεις εσύ και ανεξαρτήτως της υπάρξεως σου γενικά, αλλά επειδή τα τραύματα αυτής της αρρώστιας θα πέσουν στην δική σου πλάτη και όχι στην πηγή του φαινομένου, μοιραία επωμίζεσαι μια ευθύνη. Είναι δίκαιο; Όχι. Είναι όμως πρακτική αντιμετώπιση. Είναι υποκατάστατο μιας αψεγάδιαστης δικαστικής και αστυνομικής παρέμβασης; Μερικώς, είναι. Συμβαίνει μόνο στις γυναίκες αυτή η άδικη "ευθύνη"; Όχι, και γω δεν μπορώ να περάσω μεσάνυχτα από συγκεκριμένα σημεία της πόλης πεζός και αν περάσω και μετά κλαίω, η αστυνομία εμένα θα κατσαδιάζει. Είναι το ίδιο αποπνικτικό αυτό το παράδειγμα με αυτά που πρέπει να προσέχει συνεχώς μια γυναίκα; Όχι, η γυναίκα έχει πολλά περισσότερα να την περιορίζουν αδίκως. Πρέπει να απολογηθώ ως άντρας; Όχι, δεν υπάρχει οικουμενική πανανδρική αλληλεγγύη. Πρέπει να απολογηθώ ως πολίτης; Βεβαίως, μαζί με άπειρα δεινά που δεν κατάφερα να αλλάξω.
Τώρα,
αυτή η ευθύνη προστασίας είναι άλλη για ένα παιδί (μηδέν από την ενηλικίωση και κάτω, λίγη και εξαρτώμενη από τους κηδεμόνες και πώς το αναθρέφουν, όταν χοντρικά ενηλικιώνεται - που πάλι παιδί είναι) αλλά λαμβάνει θετικά νούμερα για κάποια ενηλικη/α που είχε πολλές ευκαιρίες να φύγει και δεν έφυγε. Αυτό δεν είναι προσπάθεια να ξεπλύνεις δολοφόνους ή τραμπούκους. Είναι προσπάθεια να σωθεί το θύμα. Και αν παρατηρήσεις τα ζώα που εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχουν αριστερίστικες, δεξιουλίστικες, φεμιναζί, πατριαρχικές κλπ θεωρίες αλλά μόνο μοτίβα συμπεριφορών, θα δεις ότι μαθαίνουν να προφυλάσσονται χωρίς να υπάρχει θεωρητικό υπόβαθρο από πίσω. Αν θες τα καταλαβαίνεις όλα αυτά, αν δεν θες συνέχισε τις ναϊδιές.

Yippie Kay Yay
Ναι, κοίτα, το αγόρι σου μπορεί να το καταλάβει αυτό το όχι και να σταματήσει, αλλά ο άγνωστος Πακιστανός που σε ψάρεψε στον δρόμο τα μεσάνυχτα και δέχτηκες να πας στο σπίτι του μαζί με 2 φίλους του ενδεχομένως να μην γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και να νομίζει ότι τού λες: "κι άλλο, κι άλλο!"Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:02Δεν με πειράζει αν παρερμηνευθεί η συμπεριφορά μου. Με ενδιαφέρει όταν θα πω στοπ να είναι στοπ.Ναύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:51Κοίτα τώρα, αν το αγόρι σου είναι αραχτό στον καναπέ, βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση, κι εσύ σταθείς μπροστά στην τηλεόραση εντελώς γυμνή και αρχίσεις να τού χορεύεις αισθησιακά το "you can keep your hat on", μάλλον δεν έχεις σκοπό να σού εξηγήσει τι είναι το οφσάιντ, αν και ομολογουμένως μπορεί όντως αυτό να θέλεις, αλλά οι προθέσεις σου να παρερμηνευθούν.
Και για να το τελειώνουμε, ουδεμία ευθύνη έχεις για τον βιασμό σου στην περίπτωση που ο άλλος σε αρπάξει με τη βία και σού επιβληθεί.
Αν όμως μιλάμε για έναν εντελώς άγνωστο, που σε ψάρεψε ένα βράδυ στο δρόμο, δέχτηκες να σε ποτίσει και μετά να πας οικειοθελώς σπίτι του, αφού προηγουμένως περάσατε και πήρατε δυο (επίσης εντελώς άγνωστους) φίλους του, τότε ΝΑΙ, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης για τον ενδεχόμενο βιασμό σου απ' αυτούς τούς τρεις, γιατί στην καλύτερη περίπτωση η συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι εντελώς μαλάκω που δεν καταλαβαίνει ούτε τα στοιχειώση για να προστατέψει τον εαυτό της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00