αυτό τουλάχιστον είναι τίμιο
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Να ισχύσει ό,τι ίσχυε και σε ανάλογες περιπτώσεις έως τώρα. Ό,τι θα έπαιρνε ένα παιδί που έχει παρενέργειες από τα υποχρεωτικά εμβόλια ή κάποιος στρατιώτης. Και εκεί για υγιείς μιλάμε οπότε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δίκαιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:21για πείτε μου ρε παιδιά, έτσι από περιέργεια
πόσα εκατομμύρια έχει δώσει το κράτος σε οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους από το εμβόλιο, ως αποζημίωση;
-
Για αποζημιώσεις, στην κινεζική πρεσβεία παρακαλώΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:21για πείτε μου ρε παιδιά, έτσι από περιέργεια
πόσα εκατομμύρια έχει δώσει το κράτος σε οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους από το εμβόλιο, ως αποζημίωση;
Όντως ο Otto είναι στρατευμένος,αλλά καμία επιστήμη δεν κάνει λάστιχο.
Κανείς (σοβαρός) επιστήμονας δεν θα θυσίαζε την επιστημονική του ακεραιότητα για να υποστηρίξει ένα άκυρο κομματικό συμφέρον.
Εκτός αν πρόκειται γι`αυτούς που μέρα παρά μέρα μας λένε κάτι άλλο,αναλόγως από ποιά μεριά του κρεβατιού σηκώθηκαν.
Καμία συμπάθεια δεν έχω,αλλά ο Οtto δεν είναι απ`αυτούς.
Θα στο όπως ο ΑΙΝΕΙΑΝ.ST48410 έγραψε:
Δηλαδή αν είμαι στην ταμειακή super market και έρχομαι σε επαφή μισού μέτρου με εκατοντάδες άτομα καθημερινά δεν διατρέχω κίνδυνο; Αν είμαι σερβιτόρος και πιάνω τα ποτήρια και τα σκεύη των πελατών και ανταλλάσσω χρήματα μαζί τους πάλι τίποτα; Αν είμαι οδηγός λεωφορείου και δουλεύω σε κλειστό χώρο με δεκάδες άλλα άτομα; Είχαν νεκρούς αυτές οι ομάδες εργαζομένων και προφανώς οι σερβιτόροι, οι οδηγοί και οι ταμίες δεν είναι άτομα τρίτης ηλικίας.
Το αν διατρέχεις κίνδυνο το ορίζει η κυβέρνηση !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Otto Weininger
Τι είναι αυτά που λες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:21για πείτε μου ρε παιδιά, έτσι από περιέργεια
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που λέω είναι πως εφόσον το κράτος εμμέσως πλην σαφώς καθιστά τα εμβόλια υποχρεωτικά, θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη των παρενεργειών που αυτά θα προκαλέσουνOtto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:31Τι είναι αυτά που λες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:21για πείτε μου ρε παιδιά, έτσι από περιέργεια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν χρειάζεται να στο ορίσει καμία κυβέρνηση. Η λογική λέει ότι αν συναναστρέφεσαι πολύ κόσμο σε κλειστό χώρο, μικρή απόσταση και ανταλλάζεις αντικείμενα, κινδυνεύεις πολύ περισσότερο από αυτόν που εργάζεται από το σπίτι του. Και αφού κανείς μας δεν έχει σοβαρές προσδοκίες από την όποια κυβέρνηση σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει μόνος του να κάνει τα απαραίτητα να μειώσει τις πιθανότητες να κολλήσει ή να νοσήσει σοβαρά. Δηλαδή οι παραπάνω εργαζόμενοι θα πρέπει να τρέξουν να εμβολιαστούν χωρίς να χρειάζεται να τους το πει κανείς.Μπίστης έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:27Θα στο όπως ο ΑΙΝΕΙΑΝ.ST48410 έγραψε:
Δηλαδή αν είμαι στην ταμειακή super market και έρχομαι σε επαφή μισού μέτρου με εκατοντάδες άτομα καθημερινά δεν διατρέχω κίνδυνο; Αν είμαι σερβιτόρος και πιάνω τα ποτήρια και τα σκεύη των πελατών και ανταλλάσσω χρήματα μαζί τους πάλι τίποτα; Αν είμαι οδηγός λεωφορείου και δουλεύω σε κλειστό χώρο με δεκάδες άλλα άτομα; Είχαν νεκρούς αυτές οι ομάδες εργαζομένων και προφανώς οι σερβιτόροι, οι οδηγοί και οι ταμίες δεν είναι άτομα τρίτης ηλικίας.
Το αν διατρέχεις κίνδυνο το ορίζει η κυβέρνηση !
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσο διασκεδαστικός!;Bazoomba έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:11δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Γιατι υπαρχουν αναγκαστικα ανεμβολιαστα παιδια.
Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
Εύχομαι μακροημέρευση στη νέα σας θέση αγαπητέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Γιατί δεν κλείνετε το νήμα,έχει καταντήσει τέρμα γραφικό το ζήτημα ψεκ εναντίον ψεκ.
ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένοι,σας βλέπουμε και σας βλέπουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φέρε μέτρα να σου ράψουμε ξύλινο κουστούμι, αρχιψεκαστικό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ισως το τιποτα ειναι υπερβολη, αλλα παρακατω εξηγω τα γραφομενα μου.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 18:34Πόσο διασκεδαστικός!;Bazoomba έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:11δεν πληρωνεις τιποταAlphabet έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:10Το εγραψα και σε αλλο νημα...
Χιλια μπραβο!!!
Γιατι υπαρχουν αναγκαστικα ανεμβολιαστα παιδια.
Και οσοι παραμενουν ανεμβολιαστοι χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, να πληρωνουν την νοσηλεια τους.
Δεν θα πληρωνουμε οι υπολοιποι την μαλακια που δερνει τον καθε ηλιθιο (τσιπακια, Gates, 5G, μουφα ο κορωνοιος).
Εύχομαι μακροημέρευση στη νέα σας θέση αγαπητέ.
Ευχαριστω (;)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να απασχολούνται ολόκληρα νοσοκομεία με κοβιντιασμένους με αποτέλεσμα να ακυρώνονται χειρουργεία ή να υπολειτουργούν άλλες μονάδες κι όποιος ζήσει.ST48410 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:37Δεν σε θεωρώ ψεκασμένο. Ωστόσο θα διατύπωνα κι εγώ την απορία του Dwarven έστω και με άλλα λόγια. Τι επιθυμεί να γίνει κάποιος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; Αν δούμε ότι από το φθινόπωρο αυξάνονται κρούσματα και σταδιακά γεμίζουν οι ΜΕΘ τι πρέπει να γίνει; Ξανά τα περσινά μέτρα; Κάτι άλλο;Μπίστης έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:34Έλα ρε συ, λίγο αλτρουισμό ακόμαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιούλ 2021, 17:30Τι σκατά θέλουν οι ψεκες δηλαδή για να μη σκουζουν; Να βάζουμε όλοι πλάτη για αυτούς για πάντα;
Πληιζ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η επιδημία των ανεμβολίαστων
από dna replication » 27 Δεκ 2022, 11:09 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 109 Απαντήσεις
- 8054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΕΚΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Οκτ 2023, 10:40 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 23 Απαντήσεις
- 1086 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
22 Οκτ 2023, 10:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά ποιοί είναι οι ψέκες?
από Kauldron » 28 Μαρ 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
02 Απρ 2023, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαυρουδής Βορίδης κάνει καλά ψέκες ψηφοφόρους της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 27 Αύγ 2023, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-