38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 14:53

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:30
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:13
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:03

Όχι. Δεν έχεις απαντήσει ξεκάθαρα. Εγώ πάλι ναι. Η άρνησή σου και ο τρόπος σου, μου υποδηλώνουν άνθρωπο που δεν μπορεί να συνδιαλέγεται εξ'΄ίσου με όλους. Πάει επιλεκτικά. Ανίσχυρη σε έναν υποτυπώδη ολοκληρωμένο αντίλογο.
Δεν πειράζει, διαφυλάσσω την ψυχική σου υγεία.
Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;
Άμα ημανε έξυπνη θα μπορούσα να σου πω ότι το iq μου ξεπερνάει όλων σας μαζί στο νήμα αλλά δεν είμαι οπότε δεν στο λέω :-?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 15:01

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:48
Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:34
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:42

Μα ναι βρε σου λέω, λέει για όλα τα θύματα βιασμού. Δεν τα διαχωρίζουν αν ήταν προκλητική και ο καημένος βιαστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.
Κατσε ρε Βιρνα,για τις καθαριστριες τιποτα;
Αφού ειναι θύμα βιασμού άρα λέει και για αυτή. Τι νόμιζες βρε; ότι θα ξεχώριζαν τα θύματα ανάλογα με την άποψη που έχουν για τις γυναίκες; τς τς Βιρνα, μάθε μπάλα.
Εννοείς Βίρνα, ότι εσύ έχεις θετική άποψη για όλες τις γυναίκες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 15:02

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:53
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:30
Naida έγραψε:

Δεν πειράζει, διαφυλάσσω την ψυχική σου υγεία.
Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;
Άμα ημανε έξυπνη θα μπορούσα να σου πω ότι το iq μου ξεπερνάει όλων σας μαζί στο νήμα αλλά δεν είμαι οπότε δεν στο λέω :-?
Τί εννοείς Βίρνα; Δηλαδή δεν έχεις μετοχές στην GIANT; Μίλα καθαρά. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Ιούλ 2021, 15:03

Naida έγραψε:
Thor έγραψε:
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:42

Μα ναι βρε σου λέω, λέει για όλα τα θύματα βιασμού. Δεν τα διαχωρίζουν αν ήταν προκλητική και ο καημένος βιαστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.
Αφού ειναι θύμα βιασμού άρα λέει και για αυτή. Τι νόμιζες βρε; ότι θα ξεχώριζαν τα θύματα ανάλογα με την άποψη που έχουν για τις γυναίκες; τς τς Βιρνα, μάθε μπάλα.
Δηλαδη Βιρνα μου λες οτι,δεν μου απαντας σ'αυτο που σε ρωταω;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 02 Ιούλ 2021, 15:05

Naida έγραψε:
Το πράγμα είναι πολύ απλό τελικά. Κανονικά ο άλλος πρέπει να σταματήσει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις. Ακόμα κι αν κάποια είναι παλιοχαρακτήρας και το κάνει απλώς για να σπάσει πλάκα.
Αν δεν σταματήσει η ευθύνη του βιασμού θα τον βαρύνει παρόλο που μπορεί να έχει ελαφρυντικά αν δεν έχεις δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα του τι θέλεις. Αν ας πούμε δεν του πεις να σταματήσει ή δεν προσπαθήσεις να φύγεις αλλά περιμένεις να το καταλάβει από μόνος του.

Η δική σου ευθύνη, που σου έχουν πει διάφοροι χρήστες σε πολλά νήματα, δεν αναφέρεται στο βιασμό. Αναφέρεται στην προστασία του εαυτού σου. Ακολουθώντας κάποιον άγνωστο στο σπίτι του εκτίθεσαι σε κίνδυνο. Και δεν είναι μόνο ο βιασμός. Μπορεί να είναι ανώμαλος και να σου βάλει κάνα μαχαίρι στο λαιμό έτσι για την πλάκα του, μπορεί να είναι ψυχάκιας και να σε σπάσει στο ξύλο, μπορεί να σε κλείσει μέσα και να σε δέσει και να ζητάει λύτρα. Οτιδήποτε. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για όλα αυτά; Λίγες. Αν εξασκείς το σπορ ανέμελα κάθε τόσο, αυξάνεις τις πιθανότητες να πέσεις σε περίεργο. Είτε λοιπόν φας ξύλο, είτε σε κλέψουν και σε παρατήσουν κάπου αλλού ναρκωμένη, είτε βιαστείς, είτε... η δική σου ευθύνη δεν είναι για την πράξη του άλλου. Είναι για το ότι φερόμενη επιπόλαια βάζεις τον εαυτό σου σε δεινή θέση. Δεν θα πει κανείς στο δικαστήριο να αθωωθεί ο βιαστής ή ο ψυχάκιας επειδή η κοπέλα φέρεται ανώριμα. Αλλά αν σου πει ότι πήγαινες γυρεύοντας για προβλήματα, δεν θα έχει άδικο.

Αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να παίρνεις ανυπολόγιστα ρίσκα επειδή θα συμφωνήσουμε όλοι εδώ μαζί ότι πάντα φταίει ο βιαστής (που έχουμε συμφωνήσει εδώ και μήνες δηλαδή), κάνεις λάθος από εκείνα που κάποια στιγμή στοιχίζουν.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:01
Naida έγραψε:
Thor έγραψε:

Τι εννοείς; ότι ένα θύμα βιασμού θα μας επηρεάσει η εικόνα του για να πούμε αν τα θελε ο κωλος του; ότι αν είναι καμιά πεταχτουλα, καμιά που ήπιε 2 ποτά παραπάνω, καμιά που γνώρισε έναν άντρα που της άρεσε και δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητο του δηλαδή να πούμε τα θελε ο κωλος της; τον προκάλεσε; Αυτό εννοείς Βιρνα; μιλα ξεκάθαρα Βιρνα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:15

Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:03
Naida έγραψε:
Thor έγραψε:

Λέω το δικαστήριο δεν ξεχωρίζει τα θύματα ανάλογα με το μήκος της φουστας τους Βιρνα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:21

ST48410 έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:05
Naida έγραψε:
Το πράγμα είναι πολύ απλό τελικά. Κανονικά ο άλλος πρέπει να σταματήσει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις. Ακόμα κι αν κάποια είναι παλιοχαρακτήρας και το κάνει απλώς για να σπάσει πλάκα.
Αν δεν σταματήσει η ευθύνη του βιασμού θα τον βαρύνει παρόλο που μπορεί να έχει ελαφρυντικά αν δεν έχεις δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα του τι θέλεις. Αν ας πούμε δεν του πεις να σταματήσει ή δεν προσπαθήσεις να φύγεις αλλά περιμένεις να το καταλάβει από μόνος του.

Η δική σου ευθύνη, που σου έχουν πει διάφοροι χρήστες σε πολλά νήματα, δεν αναφέρεται στο βιασμό. Αναφέρεται στην προστασία του εαυτού σου. Ακολουθώντας κάποιον άγνωστο στο σπίτι του εκτίθεσαι σε κίνδυνο. Και δεν είναι μόνο ο βιασμός. Μπορεί να είναι ανώμαλος και να σου βάλει κάνα μαχαίρι στο λαιμό έτσι για την πλάκα του, μπορεί να είναι ψυχάκιας και να σε σπάσει στο ξύλο, μπορεί να σε κλείσει μέσα και να σε δέσει και να ζητάει λύτρα. Οτιδήποτε. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για όλα αυτά; Λίγες. Αν εξασκείς το σπορ ανέμελα κάθε τόσο, αυξάνεις τις πιθανότητες να πέσεις σε περίεργο. Είτε λοιπόν φας ξύλο, είτε σε κλέψουν και σε παρατήσουν κάπου αλλού ναρκωμένη, είτε βιαστείς, είτε... η δική σου ευθύνη δεν είναι για την πράξη του άλλου. Είναι για το ότι φερόμενη επιπόλαια βάζεις τον εαυτό σου σε δεινή θέση. Δεν θα πει κανείς στο δικαστήριο να αθωωθεί ο βιαστής ή ο ψυχάκιας επειδή η κοπέλα φέρεται ανώριμα. Αλλά αν σου πει ότι πήγαινες γυρεύοντας για προβλήματα, δεν θα έχει άδικο.

Αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να παίρνεις ανυπολόγιστα ρίσκα επειδή θα συμφωνήσουμε όλοι εδώ μαζί ότι πάντα φταίει ο βιαστής (που έχουμε συμφωνήσει εδώ και μήνες δηλαδή), κάνεις λάθος από εκείνα που κάποια στιγμή στοιχίζουν.
Έχω πει άπειρες φορές; ναι άπειρες, ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις κρίνοντας βάσει της εκτίμησης μας εκείνη την στιγμή, πχ ακόμα και για το αν θα περάσουμε το δρόμο.
Αυτό τι σχέση έχει με τον βιασμό;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Ιούλ 2021, 15:23

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:15
Thor έγραψε:
Naida έγραψε:

Λέω το δικαστήριο δεν ξεχωρίζει τα θύματα ανάλογα με το μήκος της φουστας τους Βιρνα.
Δηλαδη Βιρνα μου λες...τι λεγαμε ρε Βιρνα,δε θυμαμαι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 15:25

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:

Τι εννοείς; ότι ένα θύμα βιασμού θα μας επηρεάσει η εικόνα του για να πούμε αν τα θελε ο κωλος του; ότι αν είναι καμιά πεταχτουλα, καμιά που ήπιε 2 ποτά παραπάνω, καμιά που γνώρισε έναν άντρα που της άρεσε και δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητο του δηλαδή να πούμε τα θελε ο κωλος της; τον προκάλεσε; Αυτό εννοείς Βιρνα; μιλα ξεκάθαρα Βιρνα.
Εννοώ Βίρνα, ότι δεν απευθύνομαι σε σένα ειδικώς. Απλώς χρησιμοποιώ τον διάλογο μαζί σου για να αναφέρω κάποιες απόψεις που ισχύουν για κάθε τσιρλιντιζού και αυτό είναι που τελικώς μ' ενδιαφέρει.

Η αντίθεση σε κάποιες φεμινιστοειδείς ιδέες, που -κατά τη γνώμη μου- εκφυλίζουν το θέμα των βιασμών και το μεταθέτουν σε ένα πλαίσιο που είναι πολύ πιο υποτιμητικό για τις γυναίκες.

Τη δική σου τακτική, την έχω κατανοήσει επαρκώς και δεν τη θεωρώ ως προσωπική κόντρα.

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από μια φορουμική διαμάχη. Υποθέτω ότι ούτε κι αυτό το καταλαβαίνεις -και ίσως βιώνεις μία ψευδαίσθηση δόξας- αλλά δεν πειράζει.

Ό,τι κατανοώ, δεν μ' εκνευρίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 02 Ιούλ 2021, 15:25

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:21
ST48410 έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:05
Naida έγραψε:

Έχω πει άπειρες φορές; ναι άπειρες, ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις κρίνοντας βάσει της εκτίμησης μας εκείνη την στιγμή, πχ ακόμα και για το αν θα περάσουμε το δρόμο.
Αυτό τι σχέση έχει με τον βιασμό;
Κάποιες αποφάσεις μπορεί να σε φέρουν στο δωμάτιο ενός επίδοξου βιαστή. Χωρίς κανέναν να σε βοηθήσει. Είναι κακές αποφάσεις. Έχεις ευθύνη για αυτές. Όχι για τον βιασμό. Αυτή είναι η ευθύνη σου που αναφέρονται αρκετοί άλλοι χρήστες και εσύ θεωρείς (λανθασμένα) ότι την αφαιρούν ή την συμψηφίζουν με μέρος της ευθύνης του βιαστή. Δεν το κάνουν.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:27

Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:23
Naida έγραψε:
Thor έγραψε:

Ε μα ρε Βιρνα, χάθηκες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:25
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:12
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εννοώ Βίρνα, ότι δεν απευθύνομαι σε σένα ειδικώς. Απλώς χρησιμοποιώ τον διάλογο μαζί σου για να αναφέρω κάποιες απόψεις που ισχύουν για κάθε τσιρλιντιζού και αυτό είναι που τελικώς μ' ενδιαφέρει.

Η αντίθεση σε κάποιες φεμινιστοειδείς ιδέες, που -κατά τη γνώμη μου- εκφυλίζουν το θέμα των βιασμών και το μεταθέτουν σε ένα πλαίσιο που είναι πολύ πιο υποτιμητικό για τις γυναίκες.

Τη δική σου τακτική, την έχω κατανοήσει επαρκώς και δεν τη θεωρώ ως προσωπική κόντρα.

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από μια φορουμική διαμάχη. Υποθέτω ότι ούτε κι αυτό το καταλαβαίνεις -και ίσως βιώνεις μία ψευδαίσθηση δόξας- αλλά δεν πειράζει.

Ό,τι κατανοώ, δεν μ' εκνευρίζει.
Να το εκφυλιζουν πιο πολύ από την άποψη ότι το θύμα βιασμού έχει ευθύνη για τον βιασμό του; ότι μπορεί να τον προκάλεσε;
ή ότι ο φίλος που θα βιάσει την κοπέλα στο αυτοκίνητο είναι απλά ο μαλακας της παρέας;
έλα λίγο ντροπή.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 15:31

ST48410 έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:25

Κάποιες αποφάσεις μπορεί να σε φέρουν στο δωμάτιο ενός επίδοξου βιαστή. Χωρίς κανέναν να σε βοηθήσει. Είναι κακές αποφάσεις. Έχεις ευθύνη για αυτές. Όχι για τον βιασμό. Αυτή είναι η ευθύνη σου που αναφέρονται αρκετοί άλλοι χρήστες και εσύ θεωρείς (λανθασμένα) ότι την αφαιρούν ή την συμψηφίζουν με μέρος της ευθύνης του βιαστή. Δεν το κάνουν.
Θα σε ξαναρωτήσω, τι σχέση έχει με τον βιασμό;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Ιούλ 2021, 15:33

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:27
Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:23
Naida έγραψε:

Ε μα ρε Βιρνα, χάθηκες.
Βιρνα,χαθηκα γιατι ρεμβαζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών